WWE'de Bahar Temizliği - Genel Konu

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Braun Strowman hala şirketteyse bir yerlerde kovulmayı bekliyordur.

Tam adını bilmediğim Wyatt ekibini kökten kovmaları ayıp olmuş. Ekibi dağıtıp tekli olarak ya da takım olarak kullanabilirlerdi. Elemanları dünyanın en saçma oluşumu için bir araya getirip, rezil kepaze şekilde kullanıp sonrada sizin yapacağınız işi diyip oluşumun tutmamasının faturasını kesmeleri ayıp olmuş. Merhum Bray Wyatt önderliğinde debut yapan Wyatt Family'den sonra (ki onunda sadece ilk senesi güzel bir işti) oluşturulan her darkside iş rezillikti. Sanırım bir daha bu toplara girilmez.

Look! a Wizard

EMPRESS OF TOMORROW
Konular
32
Beğeni sayısı
247
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Asuka
Kairi Sane'ya 2dir ayıp ediyorlar. Nia ve charlotte ikilisinin güreşleri güvenli değil diye neler atlattı ona rağmen eskisi gibi risk alıp deli divane güreşemiyor. Aleister için bence daha tutacak bir aura ile gelmişti. Adamı hem davullu zurna ile return yaptırıp böyle kovmaları da inanılmaz utanç verici.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
  • Aleister Black
Ama biri bana saçma sapan bir segmentte arka planda Aleister Black'in random görünmesinin Triple H'in dahiyane bir senaryosunun sıradan dünyası olduğunu söylemişti.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
426
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
images

Her 2-3 senede bir Black.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
bu arada resmi bir haber değil herhalde ama kovulmaların ana sebebi TKO'ymuş. sanıyorum wwe kreatifleri bu konudaki tüm forsunu yitirdiler.
Zelina yayınında telefonun TKO’dan geldiğini söylemiş, haber doğru.

fetiborn41

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Bo Dallas yıllar önce ilk NXT'ye çıktığı zaman yeni Cena olacak yorumları vardır eskiler hatırlar belkim shshs.
Bir süredir bulunduğum forum inaktifliğimi bu yorumu tesadüfen görünce bozmak istedim çünkü benim kanayan yaralarımdan biridir Bo Dallas.

Bu ilk NXT saçmalığından sonra ilk bölümden itibaren en çok pumplanan adamlardan biriydi. Tüm Big E build-upını Big E Bo Dallas'ı yensin diye kullanmışlardı. 2013'lerden beridir WWE'nin yetenek mezarlığına gönderdiği sayısız ama aralarında en çok değerli olabilecek yeteneklerden biri bence. Sırf WLR öldü diye toplayıp tekrar getirmeselerdi keşke. İlerleyen yorumlarda bir arkadaş "1 yıllığına güzel kullanmışlardı" demişti, katılmıyorum çünkü sadece debutları ve debuta kadar olan kısımları çok güzel işlenmişti. Yazık olmuş.

Tüm liste arasında indylerdeki çoğu yerde main eventer-show runner olabilecek isimler var. Kariyerlerinde başarılar dilemekten başka bir şey gelmiyor elden...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi