RPG 𝕎𝕣𝕚𝕥𝕥𝕖𝕟 ℝ𝕦𝕝𝕖

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
73
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
390
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
(KARAKTER LEON)

Trick Williams, titantron'da yerin altından beyaz, uzun bir kıyafet ile çıkar. Basamağı kullanarak seyircilerin "WHOOP THAT TRICK" tezahüratları eşliğinde, gözlüğünü cebinden çıkararak ringe doğru iplerin arasından geçip adımını yavaşlatarak iplere yönelir. Ardından kollarını açarak şov yapar. Ve mikrofon rica ederek konuşmasına başlar:

"Bu siyah zarf, hala cebimde taşıdığım o siyah zarf, utanılacak bir zarf. Konuşmaya değmeyecek bir zarf."

file_0000000096dc72439e7b583ab8aae355.png

"Chief, bana o maçı ayarlamak ile hata yaptın. O maske çıkarsa, gizem ve şöhret biter. Ve senin kıçı kırık yönetiminde elbette. WHOOP THAT TRICK her zaman olduğu gibi burada. Part Time iş yapanlar hak alırken, burada yeni bulunmama rağmen neler yaptığıma bir bakın."

58a88-17692177539402-1920.jpg

"Ve sana gelirsek idiota de mierda! Karın onlyfans yaparken sen burada hiç bir şey olmamış gibi güreşmeye 'çalışıyorsun.' Orada burada a*ını götünü gösteren bir karın var. Nasıldı? Güreşmiyorsun. Aklımı okumaya çalışıyorsun. Fakat sende o cesaret, karşıma çıkacak kadar yürek yok. Burada herkesin sana 'cheer' vermesini sevmiyorum. Senden nefret etmiyorum. İçimdeki kin, bir gün götünü siktiğim zaman ortaya çıkacak. En iyisi benim, dünyanın en iyisi benim. Buraya adım attığımdan beridir hep öyle."

Trick-Williams-WWE (2).jpg

"Ve bana güvenin, bu kıskanmak falan değil. Bu herkesin orospuluk yaparak kendini torpille öne atması. Burada hak ile bir yerlere gelmeye çalışan bir sürü kişi var değil mi? Noldu, Masked Man iyi mi? MJF iyi mi? Jeff Hardy, ihanet yedi! Kendini 'The Penis' olarak adlandırılan siki ufak Val Venis mi? Burayı kendi yönetiyor sanıyor. Yakında fena bir domalacak. (Kahkahayı patlatarak ringde döner ve öfkeyle devam eder Willy.)"

"Ve buradaki en şanssız kişi olarak Masked Man'e bir çağırım mevcut: "Sik ipi gel dibe, ye yqrrağı gel sike." Gel buraya, mertçe savaşalım. Cesaret ederek savaşalım. Seattle'da, FWM'da seni alt ederek o sözleşme kağıdını ve bu zarfı küçük götüne sokacağım. Karşımda kim olursa olsun!"

@keka

Oynadığınız Karakterin Adı
Trick Williams
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi