Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎𝟑
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jusweque" data-source="post: 439390" data-attributes="member: 72"><p>İki haftadır kişisel sebeplerden dolayı şovlara pek katılamadık. WrestleMania ile sezonu kapatacağız artık. WM öncesi son şov. Değerlendirelim. Sonra promo kesişeceğiz gibi [USER=79]@Broken Dreams[/USER]</p><p></p><p>Açılıştaki Pat MacAfee evrensel arası sinir boşalması yaptı :D Darkness vs. Rain çok güzel maç olacak bence. İki taraf da desteklediğimiz adamlardan. Taha bunu görünce sövecek tabii bana da :D Dark STG son şovu ayakta kapatmış, yenilgi sinyali gibi geldi. Title vs. Streak vs. Career güzel maç konsepti. Hikaye olarak da sezonla çok uyumlu bir son. Bray Wyatt kemeri alıp mutlu sonla sezonu kapatacak belli ki. Dominik Mysterio'ya güle güle diyeceğiz artık görünen o ki. Alpi bayağıdır ortada yok maça çıkmasına bile şaşırıyorum açıkçası, neden maçta var anlamadım. Trick Williams'ın yükselişinin başladığı şov deriz. Alberto ile kemer almamız çok keyif verdi bana ya. The Miz vs. John Cena feudunun esintileri var, çok hoşuma gitti. Hatta birkaç haftadır kaçık keyfimizi yerine getirdi diyebiliriz yalan yok. Kemer kazanmak değil de şöyle bir senaryo işi... Alberto'yu maç sonu dövüp kemerleri almışız. Hem face hem de hayvan gibi iyi heel olmayı bu şirkete göstermeyi başardık. Karakter dediğin böyle olur. WrestleMania'da kaybetme işi var gibi de TTC kemerlerini umarım yeni sezonda biraz koruruz. Alberto ile ilerlemek bana keyif verdi çokça. Biraz da mesajlara erken cevap verse şu çocuk adam olacak da... Balor'un konuşmalar ağlattı ama. Carlito sezon finali... Balor'u destekliyoruz artık sağlam bir başarı için. Yeni şampiyon MJF'i tebrik ediyoruz [USER=28]@Hacken[/USER] Böylece WM'de kupa maçını kaybedeceğini tescillemiş oldu. Finn Balor da bize MITB tarzı bir unvanla nasıl cash in yapılacağını gösterecek yeni sezonda. Sami Zayn Val Venis maçı sırasında ringe atom bombası düşse de mutlu sonla bitse WrestleMania diyoruz. Ekibin eline sağlık. Haftaya görüşmek üzere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jusweque, post: 439390, member: 72"] İki haftadır kişisel sebeplerden dolayı şovlara pek katılamadık. WrestleMania ile sezonu kapatacağız artık. WM öncesi son şov. Değerlendirelim. Sonra promo kesişeceğiz gibi [USER=79]@Broken Dreams[/USER] Açılıştaki Pat MacAfee evrensel arası sinir boşalması yaptı :D Darkness vs. Rain çok güzel maç olacak bence. İki taraf da desteklediğimiz adamlardan. Taha bunu görünce sövecek tabii bana da :D Dark STG son şovu ayakta kapatmış, yenilgi sinyali gibi geldi. Title vs. Streak vs. Career güzel maç konsepti. Hikaye olarak da sezonla çok uyumlu bir son. Bray Wyatt kemeri alıp mutlu sonla sezonu kapatacak belli ki. Dominik Mysterio'ya güle güle diyeceğiz artık görünen o ki. Alpi bayağıdır ortada yok maça çıkmasına bile şaşırıyorum açıkçası, neden maçta var anlamadım. Trick Williams'ın yükselişinin başladığı şov deriz. Alberto ile kemer almamız çok keyif verdi bana ya. The Miz vs. John Cena feudunun esintileri var, çok hoşuma gitti. Hatta birkaç haftadır kaçık keyfimizi yerine getirdi diyebiliriz yalan yok. Kemer kazanmak değil de şöyle bir senaryo işi... Alberto'yu maç sonu dövüp kemerleri almışız. Hem face hem de hayvan gibi iyi heel olmayı bu şirkete göstermeyi başardık. Karakter dediğin böyle olur. WrestleMania'da kaybetme işi var gibi de TTC kemerlerini umarım yeni sezonda biraz koruruz. Alberto ile ilerlemek bana keyif verdi çokça. Biraz da mesajlara erken cevap verse şu çocuk adam olacak da... Balor'un konuşmalar ağlattı ama. Carlito sezon finali... Balor'u destekliyoruz artık sağlam bir başarı için. Yeni şampiyon MJF'i tebrik ediyoruz [USER=28]@Hacken[/USER] Böylece WM'de kupa maçını kaybedeceğini tescillemiş oldu. Finn Balor da bize MITB tarzı bir unvanla nasıl cash in yapılacağını gösterecek yeni sezonda. Sami Zayn Val Venis maçı sırasında ringe atom bombası düşse de mutlu sonla bitse WrestleMania diyoruz. Ekibin eline sağlık. Haftaya görüşmek üzere. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎𝟑
Menü