RPG Amcadan Yeğene Tavsiyeler

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT!

uBYmGjp.gif

Işıklar sönüyor, girişte gaz lambasıyla Bray Wyatt görünüyor. Wyatt ağır ağır ringe ilerlerken ekranda Dominik Mysterio ve Liv Morgan'la yaşadığı olaya ilişkin özetleri izliyoruz. Wyatt iplerin arasından kayarak içeri giriyor ve sallanan sandalyesine kurulduktan sonra bir süre sallanıyor. Lambaya üflemek yerine yere bırakıyor ve kısık ışıkta konuşmaya başlıyor.

Büyük ideallere sahip delikanlıların ölümleri de büyük olur. PGW çöplüğünde tarih yazmaya niyetlenen cesur yürekler, eylemlerin bir sonucu olduğunu unutmamalı. Neticede hepimiz aynı denizde yüzüyoruz, ama bazılarımız dalgalarla daha iyi mücadele ederken, bazılarımız ilk ters akıntıda geberip gidiyor. (Wyatt elini sallıyor) Bu başarısızlık öykülerinden o kadar fazlasına şahit oldum ki artık gördüğüm hiç bir şeyin şaşırtmayacağını söyleyebilirdim. Ta ki minik Dom'la tanışana kadar. Tabi, buna bir tanışma diyebilirseniz. 1 seneye yakın süren bir hükümdarlık dönemine, aşağılıkça ve adice bir son yazmayı uygun bulan bu genç adamın gayesizliği ve ahmaklığı pek çok kişiye ibret. PGW'de yükselmeye çalışan genç adamlar, Dominik'in yaptığı ahmaklıkları bir kenara not ederek kendilerine daha sağlıklı bir patika oluşturabilirler. Normal şartlarda, Wrestlemania'ya ilerlerken PGW Şampiyonluğu üzerinden PGW ölümlülerine kabus olmam gerekirdi.. ancak buradayız. Ve Dominik'in her şeyden çok değer verdiği biricik aşkı Liv Morgan'ın da içinde bulunduğu bir sandalda ilerliyoruz... (Wyatt sakalını ovuşturuyor ve seyirciye bakıyor) Impure şampiyonluğuna talip olduğumdan bu yana ilerlediğim güzergah, bana Dominik ve Liv'in arasındaki telenovelaları andıran bu küçük öykünün çok da anlam ifade etmediğini gösterdi. Bana inanın adamım, bu yerkürede bir adamla bir kadını bir araya getirebilecek tek şey cinselliktir; yani hayvansal dürtüler. Kalan muhteviyat ise, bir araya gelmek istediği kadını elde edemeyen yaşlı bunakların şiir kitaplarındaki hezeyanlardan ibaret. Fakat burada alınacak bir ders var, küçük Liv'in sadece bir hafta içinde bizim ahmak Romeo'muzun sevgi sözcüklerine ve yalvarmalarına rağmen Wyatt Ailesi tabiatına sığınması, benim PGW içinde gerçekten bu dünyayı güzel hale getirmek isteyen tek adam olduğumun ispatı. Ve Liv, benim sancağımın altında savaşmak isteyen pek çok kişiden yalnızca birisi.

3rtha5p.png

Wyatt ayağa kalkıp şapkasını düzeltiyor ve volta atmaya koyuluyor.

Bu dünyanın düzeni basittir madamlar ve mösyöler.. Kadınlar doğar, doğurur ve ölür. Erkekler doğar, mücadele eder ve ölür. Kimi gençken, kimi yaşlıyken ama nefes alan her canlı bir gün içinde istirahat edeceği taş yatağa daha rahat uzanma arayışındadır aslında. İnandığınız tanrılar ve dinler, sizlere görebilmeniz için gözler verdi. Duyabilmeniz için kulaklar verdi.. Ve üreyebilmeniz için de organlar verdi. Lakin üreme içgüdüsüne büyük anlamlar yükleyerek bunu bir felsefe haline getirebilecek kadar cahillik şu dünyada sadece insanlarda var.. Genç bir adam ve genç bir kadın bir araya gelir, kanları kaynar.. ve o şehvetlerden piçler doğar. Bizim cahil delikanlımız ile Liv Morgan arasındaki öykünün de yegane özeti budur. Ancak bu, bizi, Wyatt Ailesini ilgilendirmiyor. Liv Morgan'a el koyma sebebim, ona değer vermem yahut büyük eylemler başarabileceğini düşünmem değildi. Onun bana Dominik'i ve daha ileride Impure şampiyonluğunu getirecek anahtar olduğunu biliyordum. Fakat sorun şu, bu yol nereye ilerliyor ve tam olarak nerede bitiyor? Dominik, ben senin yerinde olsaydım üzerime düşeni yapar ve ihtiyar Bray amcana Impure unvanını altın bir tepside sunardım evlat. Zira senin adına "aşk" dediğin bu şeyi kontrol altına aldım, aşağıladım ve çiftliğimde zincire vurup bir mezat ürünü gibi sergiledim. Bir ahmak gibi ölümüne doğru koştun ve tek başına Wyatt Family'i kendi evinde yenebileceğini düşündün. Ve sonuç? Onurun ve insaniyet duyguna ek olarak, bir de kız arkadaşından oldun. Fakat sana onu geri verebilirim Dominik. Emin ol, onu hor kullanmadık. Fakat hangi seçimi yapacağını ikimiz de biliyoruz evlat, kız arkadaşını rehin tuttuğumuzu iddia edecek ve üzerime hücum etmeye devam edeceksin.. Peki gerçekten de gitmen gereken yolun bu olduğuna inanıyor musun?

4sa50ty.png

Wyatt kafasını kaldırıp Wrestlemania logosuna bakıyor.

Bu alışverişi çok daha kolay halledebileceğimizi biliyorum. Benden bir şey çaldın.. şimdi çaldığın şeyin yerine yenisini koyup telafi etmeye başlayabilirsin evlat. Bana altınımı getir ve aşk hikayenin devam etmesine izin vereyim. Bana unvanımı teslim et ve senin tekrardan adına sevgi dediğin bu ahmaklığı sürdürmeni sağlayayım. Ya da bana kafa tut, Impure şampiyonluğunu da bir kenara bırakıp üzerime saldır ve herkese yaptığım şeyin aynısını sana da yapayım: Bir silindir gibi üzerinden geçeyim. Ve Wrestlemania'da seni bitirirken, Liv'i de her dediğimi yapacak bir köleye çevireyim. Dans etmek istediğini biliyorum oğlum, ama şeytanla valse kalktığında dansın ne zaman biteceğine şeytan karar verir. Eğer benim sana önerdiğim yolu izlersen, onurunu ve erkekliğini geri alamayacaksın; ama küçük dostuna tekrardan kavuşacaksın. Eğer ters şeritte devam etmek istersen de, Wrestlemania'da benden alacağın tek şey kelleni almak için indirdiğim kılıcın kenarı olacak. Seninle ilgilenmiyorum evlat, küçük arkadaşın Liv'le de öyle. Sizler birer alet edevatsınız, benim için bir kıymetiniz yok. Ancak Impure şampiyonluğu Güney'e gelmeli ve bunu yapmamı sen sağlamalısın. Eğil Dominik, eğil ki o küçük kafana basıp altınıma uzanayım. Ya da karşıma dikilmeyi dene... ve seni diğerleri gibi başsız bırakayım. Seçim seni-

Aniden bir müzik sesi duyuluyor ve Wyatt girişe dönüyor.

@jaques

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

4sM48CM.jpeg

Wyatt'ı bölen giriş müziği Dominik Mysterio'ya ait! Aylar sonra kendisine ilk defa yoğun bir yuhalama gelmiyor. Birkaç saniyenin ardından Dominik girişte gözüküyor... Yüzünde Lafayette macerasından kalma izler olduğu gibi duruyor. Onu bu hale getiren Wyatt, bir yandan da Dominik'in bu haliyle alay edercesine gülüyor. Dominik ise ruhunu kaybetmiş gibi öylece rampada duruyor. Elindeki mikrofonu kendisine yaklaştırıyor ve gözlerini Wyatt'a dikerek konuşmasına başlıyor.

IPuenIn.jpeg

Dirty Dom: Neyi çok isterdim biliyor musun Bray? Elimde bir mikrofon yerine bir silah olmasını... Bi' altıpatlar. Tüm güvenliklerin arasından sıyrılıp onu ağzının içine sokmayı ve her şeyi sonlandırmayı... Bunu her şeyden çok isterdim. Ama- ama gülünç olan şu ki bunun bile içimde yanan şeyi söndüreceğinden emin değilim. Şu an sana baktığım her saniye içimde hissettiğim bu şey, her ne boksa bir kurşunla bile çözülmesi zor. Her bir parçanı Mississippi'nin sularına bıraksam bile soğuması güç bir ateşten bahsediyorum. Tüm bunlara rağmen şu an karşında bir mikrofonla, çürümüş bir gözle ve kırık dişle öylece duruyorum. İçimdeki ateşi harlıyorum ve daha fazla yanıyorum. Bunun nasıl hissettiğini anlayamazsın çünkü sen ne sevdin, ne de sevildin. Zavallı adam... Sen bu hislerden mahrumsun. Ailen, manipüle edilmiş bir incel ordusundan ibaret. Sana ibadet ediyorlar- SANA TAPIYORLAR AMA... (Duraksıyor) Seni sevmiyorlar. Hiçbiri. İşte bu yüzden sana acıyorum. Yaşattığın onca şeye rağmen, karşındaki bu bitik çocuk senden halen üstün. Farkında olduğunu gözlerinden okuyabiliyorum. Ne yaparsan yap asla yeterli olmayacak. Beni oradan sağ çıkardığın an bu savaşı kaybettin.

Son dediklerine seyircilerden şaşırtıcı bir şekilde destek geliyor. Dominik bunu fark edince buruk bir ifadeyle onlara bakıyor...

kg2CSyI.png

Şimdi tekrardan Wyatt'a dönüp devam ediyor.

Dirty Dom: Bu yüzden... İşte bu yüzden şansın varken beni öldürmeliydin. Belki de Lafayette benim mezarım olsaydı günün sonunda kazanan sen olurdun. Fakat her zamanki aç gözlülüğünün kurbanı oldun. Bu huyun belki de sana ilk defa merhamet ettirdi. Formaliteden de olsa köylülerinin gözünde bir İsa oldun. Yem önündeyken onu oltaya takmayı kim kaçırırdı? Beni bir fare kapanı olarak kullanıp Impure kemerini ganimetlerinin arasının ekleme fikrinin seni sertleştirdiğinin farkındayım. Bunun her bir saniyesinden zevk alıyorsun. Almaya da devam et. Kapana sıkışanın kendin olduğunu anlayana kadar... Kendini kandır. Çünkü seni bugün değil, "kapanda" olduğunu fark ettiğin o an bitireceğim. Birkaç saniye ötesini düşünmene, tek bir hayal bile kurmana izin vermeden...

Dominik, tarifi güç bir öfkeyle devam ediyor.

inbjJtU.jpeg

Dirty Dom: Bugün merhamet eden benim. Bugün ölmeyeceksin. Hayır, hayır... Bu kolay olurdu. Cenazen Seattle'dan kalkacak. Çiçeklerle, bolca mumla ve özellikle solmuş güllerle. Sana Staley ve Cobain'in kendilerine hazırladığı temsili cenazelerden daha güzelini hazırlayacağım ve eğer- eğer beni de yanında götürmeyi seçersen... Bunu seve seve kabul edeceğimden emin ol. Çünkü senin aksine beni sertleştiren şey omuzuma koyacağım bir metal parçası değil, seni cehennemde bile rahat bırakmayacağımın hayali.​

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Wyatt sandalyesinde sallanarak Dominik'e bakıyor, ardından söze giriyor.

gtmty7a.jpg

Bunu deneyen ilk adam sen olmazdın evlat.. Pek çokları denediler, ama benim gibi bir adamı toprakla buluşturmak için bir altıpatlardan fazlası lazım. İşte, karşında duruyorum. Neden bir altıpatlara ihtiyaç duyasın? Üzerinde bulunduğum platformunun altı masalar, sandalyeler ve sopalardan oluşmuyor mu? Ama ne var biliyor musun Dominik.. sende o yürek de, o cesaret de yok. Bir adamı çıplak elle de tanınmaz hale getirebilirsin. Nereden mi biliyorum? Tecrübe konuşuyor! (Wyatt pis pis sırıtıyor) Ama ne yaparsan yap, içinde hissettiğin o duyguya engel olamayacaksın. Ömrünün son gününe kadar Güney'e Liv'i almak için geldiğin gün kendini nasıl aciz hissettiğini hatırlayacaksın. Her adamın bir mayası vardır, senin mayan ise senin gibi zayıf yaradılışlı olan küçük bir adamın mayası. O maya, kazanmak için "her şeyi" yapmaya hazır bir adamın mayası değil.. Ve aileme gelince, bizim onlarla olan bağımız tahmin edemeyeceğin kadar derinlere gidiyor. Bunu tapma ya da sevme adı altında bir kategoriye koyup küçültemem. En azından onlar, velayet haklarını 20 bin dolar için güreş ringlerinde ortaya koymayacağımı bilerek başlarını yastığa rahat koyuyorlar. Ya sen evlat? Senin aile bağların ne denli sevgi içeriyordu, söyle bana. Baban, Eddie amcan ile ringe çıkarken heyecanlandın mı? Neticede o müsabaka farklı şekilde sonuçlansaydı.. o zaman akşam anneciğin yatağına giren kişi baban değil Eddie amcan da olabilirdi.

Wyatt yuhalanırken Dominik öldürecekmiş gibi gözlerle ona bakıyor. Wyatt ise kahkaha atıyor, "Husky Harris" tezahüratları ve "IRS" tezahüratları birbirine karışırken Wyatt iyice keyiflenmiş biçimde sallanmaya devam ediyor.

i7x0j3i.jpg

Ama bir konuda haklısın.. Evet, nihai amacım seni alaşağı etmek değil. Nihai amacım intikam almak da değil. Evrenin bir dengesi vardır.. ve o denge aylar boyunca benim tarafımdan korundu. Ta ki sen ve arkadaşın Perry bütün dengeleri sarsmaya karar verene kadar. Ve şimdi o dengenin tekrar sağlanmasının yolu, kendi aranızda sarhoş kavgasına meze ettiğiniz altının benim omzuma gelmesinden geçiyor. Bunun içinde kişisel bir kin yok.. sadece görev. Lafayette'ten çıkamasaydın, benim istediğim aparat rolünü oynayamayacaktın. Sen benim altın ineğimsin Dominik. Ve ben seni Wrestlemania'da Impure şampiyonluğunu belime takana kadar sağmaya devam edeceğim.. Oraya kadar gittiğimizde kimin cenazesinin kalkacağını ise göreceğiz. Benim senin için kafamda düşündüğüm son, görkemli bir cenaze töreninden ziyade leş kargalarının değersiz etini tırtıkladığı bir ziyafet. Ve bu ziyafetten sevgili Liv de payını alacak. Bugüne kadar Wrestlemania topraklarında bir adam hiç yenilmek, durmak ve yorulmak bilmedi. Bir adam bütün savaşlarını kazandı. Bir adam, PGW'deki bütün domino taşlarını birer birer alaşağı etti. Ve sen o adamla savaşmaya yemin etmiş vaziyettesin. Fakat Liv'in bütün bu çabaya değmediğinin ispatı, çiftliğimde duruyor. Şu an bile biz burada seninle hoş sohbetimizi sürdürürken, hayatının aşkı benim ahırımda tavuk derisi yüzüyor. Seattle senin için son durak evlat. Belki bütün bu iş bittiğinde ruhlar aleminde bana teşekkür edersin. Zira seni hasret gidermen için Eddie amcanın yanına yollayacağım. Follow… the buzzards-

Dominik son sözü üzerine çıldırıp ringe koşuyor ve ringe kayarak giriyor. Sandalyesinde oturan Bray'e koşup yumruğunu kaldırıy-

WYATT!

k38qd5m.png

Tüm ışıklar kapanıyor ve ekran açılıyor. Liv Morgan'ı karanlık bir köşede gözyaşları içinde görüyoruz. Dominik, tam önünde oturarak sallanan Bray'e yumruğunu kaldırmış vaziyetteyken dönüp ekrana bakakalıyor. Ekrandaki kadraja bu esnada Erick Rowan'ın girdiğini görüyoruz. Rowan çömelerek Liv'in saçını tutuyor ve saçı kokladıktan sonra kameraya sırıtıyor. Dominik dişlerini sıkmış vaziyetteyken Bray yavaşça kalkıyor ve Dominik'in yanağına hafifçe vurduktan sonra kahkahalarla ringi terk ediyor. Wyatt feci bir şekilde yuhalanırken eli cebinde ringden iniyor ve kameralarımız bu görüntülerle kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi