Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri: Pipebomb 2.0
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 436600" data-attributes="member: 4"><p>CM Punk'ın bu kemerle misyonunu tamamladığını düşünenlerdenim ben de, Roman Reigns'i yenerse ondan sonrası Punk için de kemer için de brand için de zarar olacak. Bir süre izin alacağına dair haberler okumuştum, çok farklı bir durum görmediğimiz müddetçe WrestleMania'da yeni bir Dünya Ağırsiklet Şampiyonumuz var gibi...</p><p></p><p>"İkonik" olarak tabir edilen bir işin ikincisi sadece güreşte değil her alanda ilkinin tadını vermiyor bence. Pek tabii istisnalar vardır, ama çok çok azdır. Baktığımız zaman asıl Pipebomb'ın yaşandığı dönemde bize etki etme dozunu o zamanki yaşlarımız bile etkiliyor kanaatimce. Ki o dönem Punk ve Cena, Mr. McMahon ve R-Truth gibi yan öğelerin de takviyesiyle öyle bir hikaye izletiyordu ki bizlere; o hikayenin hat safhadaki haliyle böyle bir promo dinlemek bambaşka bir duyguydu bence birçok izleyici için. Punk ile Roman'ın arasındaki hikaye Cena ile hikayelerini kıyaslamam bir kenara dursun, kendi çapında bile çok zayıf bir hikaye bence. Hikaye anlatımının bu kadar zayıf olduğu bir ortamda o hikayenin başrolü, bir promoyu izleyiciye ne kadar geçirebilirse o kadar geçirdi diye düşünüyorum. Punk'ı her ne kadar eskisi kadar sevmesem ve izlemekten pek memnuniyet duymasam da mikrofondaki saf yeteneğini tartışmam bile. Bu promoya pipebomb olarak bakarsak türünü oluşturan örnekle asla kıyaslanamaz, ama düz bir promo olarak bakıldığında yine de mükemmel bir promo çıkmış ortaya. Biraz böyle bakarak bu promoyu güzel hatırlamaya çalışacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 436600, member: 4"] CM Punk'ın bu kemerle misyonunu tamamladığını düşünenlerdenim ben de, Roman Reigns'i yenerse ondan sonrası Punk için de kemer için de brand için de zarar olacak. Bir süre izin alacağına dair haberler okumuştum, çok farklı bir durum görmediğimiz müddetçe WrestleMania'da yeni bir Dünya Ağırsiklet Şampiyonumuz var gibi... "İkonik" olarak tabir edilen bir işin ikincisi sadece güreşte değil her alanda ilkinin tadını vermiyor bence. Pek tabii istisnalar vardır, ama çok çok azdır. Baktığımız zaman asıl Pipebomb'ın yaşandığı dönemde bize etki etme dozunu o zamanki yaşlarımız bile etkiliyor kanaatimce. Ki o dönem Punk ve Cena, Mr. McMahon ve R-Truth gibi yan öğelerin de takviyesiyle öyle bir hikaye izletiyordu ki bizlere; o hikayenin hat safhadaki haliyle böyle bir promo dinlemek bambaşka bir duyguydu bence birçok izleyici için. Punk ile Roman'ın arasındaki hikaye Cena ile hikayelerini kıyaslamam bir kenara dursun, kendi çapında bile çok zayıf bir hikaye bence. Hikaye anlatımının bu kadar zayıf olduğu bir ortamda o hikayenin başrolü, bir promoyu izleyiciye ne kadar geçirebilirse o kadar geçirdi diye düşünüyorum. Punk'ı her ne kadar eskisi kadar sevmesem ve izlemekten pek memnuniyet duymasam da mikrofondaki saf yeteneğini tartışmam bile. Bu promoya pipebomb olarak bakarsak türünü oluşturan örnekle asla kıyaslanamaz, ama düz bir promo olarak bakıldığında yine de mükemmel bir promo çıkmış ortaya. Biraz böyle bakarak bu promoyu güzel hatırlamaya çalışacağım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri: Pipebomb 2.0
Menü
Giriş yap
Kayıt ol