- Konular
- 115
- Beğeni sayısı
- 2,697
- PG Nakit
- 840
- Favori Güreşçi
- AJ Styles
- RPG Karakteri
- Rey Mysterio
Rey Mysterio girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Seyirciler onu çok iyi bir şekilde destekliyor. Rey ringe giriyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.
Rey Mysterio: Uzun bir aradan sonra bu ringde mücadele vermek sonuç her ne olursa olsun bana mükemmel geldi. Sanırım tek ihtiyacım olan da buymuş. Yaşadığım büyük acıların yanında sahip olduğum tek şeyin bu ring olduğunu bir kez daha fark ettim. Bana iyi gelen burada kanımın son damlasına kadar ettiğim mücadele ve sizin bana olan desteğiniz. Beni bugünlere getiren ve bana bu motivasyonu sağlayan sizin desteğiniz. Bundan 20 sene önce dünyam başıma yıkıldı ve en yakın arkadaşımı kaybettim. O gün siz beni desteklediniz ve bana bu işi neden yaptığımı bir kez daha hatırlattınız. Ağır sakatlıklar yaşadım her geri dönüşümde beni hep aynı coşkuyla karşıladınız. Oğlum bana sırtını döndüğünde hayatım bana zindan olmuşken siz bana destek gösterdiniz. Bu işi her bırakmayı düşündüğüm zamanda çıkıp bana destek oldunuz ve bu desteğiniz sayesinde bu yaşıma kadar bu işi sürdürebildim. Payback'te Bobby Lashley karşısında çok iyi mücadele ettim ama bir anlık hata neticesinde kaybettim. Yine en iyisini sunmak için oradaydım ama sanırım benim için zaman daralıyor. Artık eskisi gibi çıkıp şampiyonluklardan zaferlerden bahsedebilecek bir konumda hissetmiyorum kendimi. Üzerimde kocaman bir yorgunluk var. Bazen sadece bırakmayı düşünüyorum ama burada bulunma amacım ve sizin desteğiniz benim ruhumu ilk günkü gibi diri tutuyor. Bedenim ise bana aynısını söylemiyor. Bir tarafım daha yapılacak çok iş var derken diğer tarafım artık yapman gereken her şeyi yaptın diyor.
Seyirciler duygusal anlar yaşıyor. "Lütfen gitme Rey!" chantleri atılıyor. Rey duygusal anlar yaşıyor. Sözlerine devam ediyor.
Rey Mysterio: Kendimde neyin eksik olduğunu çok iyi biliyorum. Son senelerimi kocaman bir hiç uğruna harcamışım. Ve bunu anlayamayacak kadar da aptalmışım. Fakat umutsuz değilim. Dragon T benim öz yeğenimdir ve onun yaptıklarıyla gurur duyuyorum. İnanıyorum ki o benden çok daha iyi seviyeye gelecek ve ismini en tepeye yazacak. O lucha librenin ruhunu en iyi şekilde dünyanın her yerinde temsil edecek. Ve ben onu her izlediğimde gurur duyacağım. Bedenim yorgun ama tamamlamam gereken bir misyon var. Onu tamamlamadan yaşım 61 olsa dahi gitmeyeceğim çocuklar. Halen daha burada kalacağım. Biliyorum eve gitmem gerek ama PGW'ya profesyonel güreşe olan borcumu halen daha ödeyemedim. Onu ödeyene kadar buradayım. Ve sıradaki hedef WRESTLEMANIA!
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Rey Mysterio