- Konular
- 99
- Beğeni sayısı
- 1,685
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
SAWFT is a Sin! Müziğin duyulmasıyla beraber arenada büyük bir destek oluşuyor Enzo'ya karşı. Enzo yanında Big Cass olmadan görüşüyor girişte. Fakat mikrofonu her zamanki gibi yanında, konuşarak ringe girmeye başlıyor.
My name is Enzo Amore, and I am a certified G, and a bonafide stud. And you. can't. teach. that!
BADA BOOM, REALEST GUY IN THE ROOM!
HOW YOU DOIN’?
Enzo Amore hızlıca ringe girip, yoğun desteğin altında konuşmaya devam ediyor.
Enzo Amore: Geçtiğimiz son bir ay. Bazen hala bir rüyaymış gibi geliyor. Şirketin en büyük kemerine talip bir faşist, bir tecavüzcü ve bir… ne olduğunu bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var. Senin anlattığın hikayelerin aynısını Büyükanne Gianna uyumadığım her gece bana anlatırdı. Ve hatırladığım kadarıyla sen kadar kalıplı ve senden daha kıllıydı. Ancak bu hikayeler benim gibi birisini korkutmak için yetmez. Hayatta kalmak için dövüşmek zorunda kalan kişileri korkutmak için yetmez. Başardığı her şeyi tırnaklarıyla kazmak zorunda olan birisini korkutmak için yetmez. Fakat kime yeter biliyor musun Rotunda? Tıpkı sen gibi bu şirkete paraşütle düşmüş çocuklara yeter. Tıpkı senin gibi başka bir üçüncü jenerasyona yeter. İşte Chavo ve senle, benim aramdaki fark bu. Bir daima üçten önce gelir, How you doin’? (Cheer) Ama ikiniz. İkiniz birbirinize anlamsız derecede çok benziyorsunuz. İkinizin de bugün burada olmasını sağlayan kişilere saygısı yok, ikinizin de soyadınıza saygısı yok. Ama bunun cezasını muhtemelen çekeceksiniz. Chavo, sen asla amcan kadar büyük bir güreşçi olamayacaksın ve sen Yowie Wowie, vergilerini gününde ödemeyi unutma. Ama biliyor musunuz, bu hepimizin kariyerindeki en önemli gün. Sen Yowie Wowie, muhtemelen günün birinde korkutucu bir maske giyip asıl amacın scare-jump olmadan asla buraya çıkamayacaksın. Sen Chavo, günün birinde soyadın sayesinde ortaokulların spor salonunda güreşmeye başlayıp, güreşi bırakmaya karar vereceğin güne kadar çıkabileceğin en yüksek yer burası olacak. Ve sen çakma Hitler, çok şanslısın ki benim gibi bir rakibe sahipsin. Seni Almanya’nın bok kokan güreş şirketlerine yollamadan önce sağ koluna hiçbir şey yapmayacağım. Bu sayede yükselmen belki biraz daha kolay olur. Bakın çocuklar, bu dilin kemiği yok ancak dördümüzün de vücudunda var. Ve ben sağlam tek bir kemiğim kaldığı sürece bunun için uğraşacağım, ailemi gururlandırmak için uğraşacağım, Büyükanne Gianna’yı gururlandırmak için uğraşacağım, Hackensack’ın ücra köşelerinde duvarlara sprey boyayla SAWFT yazan çocuklar için uğraşacağım. Kendim için değil, bizim için uğraşacağım. (cheer) Ve bunlar için uğraşmak, bana hayatım boyunca aldığım en büyük hazı veriyor. (Enzo dirsek içiyle gözlerini siliyor) Kusura bakmayın çocuklar, doğru diyorsunuz burası ring, s*ktiğimin Yeşil Yol’u değil. Ben korkmuyorum patron, ama heyecandan altıma kaçırmak üzereyim. Dünya’nın en büyük güreş şirketi, yazın en büyük gösterisi ve Hackensack’li bir çocuğun yer aldığı ana olay. Bundan üç yıl önce birisi bunu söylese, t*şşağı bırakmasını söylerdim. Ama ne derler bilirsiniz, bir şeyi gerçekten istersen; onu gerçekleştirmen için tüm evren iş birliği yapar. Ve istiyorum a*ına koyayım, kanımın son damlasına kadar istiyorum. Çünkü… dostuma bunu borçluyum.
Enzo Amore yoğun desteğe dayanamayıp bir süre mola veriyor, kendisi de bu arada oldukça duygusallaşmış gözüküyor. Yanağından akan birkaç damla gözyaşıyla beraber devam ediyor.
Enzo Amore: Neler olduğunu daha sonra izledim. Redbeard, eğer beni duyuyorsan iyi dinle. Çünkü tüm bu işin sonunda, omuzumda kemerimle ilk senin karşına çıkacağım. Ve seni dostunun yanına göndereceğim. (Karışık tepkiler geliyor) Üzgünüm çocuklar ama cidden bu mu? Dostunun anısını yaşatmak istediğini söyleyen toz pembe, iriyarı bir dallama geliyor ve benim dostumu öldüresiye dövüyor… Ne düşündüğünüz umurumda değil, bu iş biter bitmez seninle uğraşacağım. Uğraşacağım ve bunu ayaklarıma kapanana kadar devam ettireceğim. Sana merhamet etmeyeceğim kırmızı sakallı. Çünkü Hackensack’ta birisini arkadan vurana merhamet etmeyiz. Seni Hackensack’taki her ara sokağın yerlerinde sürükleyeceğim. Ve bundan keyif alacağım, tıpkı ağabeyin Wyatt’a yapacağım gibi. Sana bu basit numaraları o mu öğretiyor bilmiyorum ancak bu yaptığın son numara oldu. Sana yapacağım şey, ABRAKADABRA olacak ve sonrasında her şey eskiye dönecek. Tıpkı şirketin ilk günleri gibi ben ve Cass, kalan herkese karşı, her şeye karşı! Ve sonunda kazanan yine biz olacağız. Tıpkı bu şirketin ilk gününden beri yaptığım gibi! Bayanlar ve baylar, odadaki en gerçekçi adam burada ve size olacakları tüm çıplaklığıyla söyledi! Ve karşınıza diğer çıkışında, hepinizi çoktan gururlandırmış olacak! G sözü! EY YO CALIFORNIA, HOW YOU DOIN’?!
Enzo Amore bugüne kadar aldığı en büyük alkışın eşliğinde arka alanın yolunu tutuyor.