- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 809
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Ve o burada!!!!
Cody Rhodes gayet ciddi bir ifadeyle ringe yürüyor, kaşları çatık halde etrafına bakan Cody ringe girerken hafif bir gülüyor. Ve konuşmaya başlıyor.
Cody Rhodes: Perşembe günü PAYBACK'te yaşanan hadiseyi gördünüz değil mi baylar? (Seyirci neşeli bir chant atıyor.) Ben PGW arenalarına adımımı attığım ilk günden beri bu konuda gayet ciddiydim beyler. Yerli yersiz bana dil uzatanlardan, benim mirasıma dil uzatanlardan ders vermekten çekinmeyeceğimi en baştan beri söylüyorum. Herkes Christopher gibi şanslı bir yaratık olamayacak. Benim geçen haftaki yenilmiş görüntümden cesaret alan Goldberg'in kıçına o mikrofonu sokup yolladım. Ve... Size bunu en içten halimle söylüyorum ki! BUNU YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM! Goldberg veya Christopher! Ben bu isimleri benimle bir olay yaşadıkları için telaffuz ediyorum! Beni diğerlerinden ayıran fark! Tam olarak bu! Ben bu ringdeyim. Ve tek odak şu an benim. Başka bir güreşçiyi görebiliyor musunuz şu an ha!?!? Ancak buraya geldikleri zaman benim etki alanıma giriyorlar, benim olduğum çembere giriyorlar. Ve şaşalı gazetelerde veya insanların ağızlarında kendilerinde yer buluyorlar. Ancak benim buna ihtiyacım yok. Benim parlamam için bir başkasına ihtiyacım yok. Çünkü onların parlamak için ihtiyaç duyduğu o Rhodes adını ben taşıyorum! Ben burada güreşin dinamiklerinden, hayatın gerçeklerinden bahsediyorum ve siz ise beni dinliyorsunuz. Onları ben dinletiyorum! Rhodes'un ilginizi çekmek için binbir türlü hale girmesine gerek yok. Rhodes'un tek bir amacı var. Dusty nasıl kendi soyunu taa 2023'e kadar yani şimdiye kadar devam ettirdiyse. Ben o soyu sürdürülebilir kılan elçisi olacağım.
Cody Rhodes: Geçen hafta söylediğim sözleri hatırlıyorsunuz değil mi? O mağlubiyetin telafisini eskisinden güçlü şekilde yapacağım demiştim. Size bunun sözünü verdim! Ve o s...ktiri boktan kemere manevi değerler verme gereksinimi duymadım. Önüme daha açık bakmaya karar verdim. Ancak bu yolda karşıma neredeyse babamın yanına gidecek yaşta olan Goldberg çıkınca neden burada olduğumu bir an düşünme gereği gördüm. Ama gene geçen hafta dediğim sözler aklıma geldi... Sabır... Bu şirketin en tepesine çıkmam için Goldberg gibilerin kıçını tekmelemem gerekiyorsa bunu 1 saniye bile düşünmeden yaparım. Ve size bir şey söyleyeyim mi? Bizim hakikatimiz mikrofondan değil ring içinden ders almaktır. Ve ben bir ders aldım. Bizim zaferimiz yenildiğimizde de büyüyen bir zafer olacak dostlar! En basit şunu diyeyim, omzumda o kemer olsa beni gene dinlemeyecek miydiniz? Gene burada olacaktınız gene ringi gözleyecektiniz. Ama bu sefer, ben daha aç bir şekilde PGW evreninde olacağım, geçen 1 ayda izlediğiniz Cody 1 ise önümüzdeki haftalarda Cody 10 olacak. Hatta bam telime basan o... ç....ları olursa o Cody 20, 30 hatta ve hatta 100 bile olacak. Mesela.. Mesela... Goldberg gibiler.. o Goldberg gecen hafta fıtık olmadan kurtulmayı başardı. Benim cekirgem 2 kere değil 1 kere zıplar 2.de o çekirgeyi havada kaparım. Kafamdaki listeye o kel ibneyi aldım. Eğer 2.kez aynı hadsizligi yaparsa Cross Rhodes ile hem boyun hem bel fııtığı olmasını göze alarak yapmış olacak.
Cody Rhodes: Burada 55 yaşındaki adamlara racon kesmek istemezdim ama daha önce her yaptığı şeyin bedelini ödemeden uslanan bir canlı olmadı ve olmayacak. 55 yaşına kadar bunları öğrenememiş olmak çok acı. Ben sadece 38 yaşımda hayatın zorluklarını bilerek, güreşin zorluklarını bilerek yetiştim. Ve bana hatta bize, bizim gibi guresin hamurunda yetişmiş insanların gördüğü ilk ders bu oluyor. Şimdi ise güreşin hamurunu küflenmeye yüz tutturmaya çalışıyorlar. Ancak ben yani nam-ı değer Cody Rhodes olduğu sürece buna izin vermeyeceğim.
Cody sert bir şekilde mikrofonu atıyor. Hatta mikrofon neredeyse kafasına geliyor sektiği için. Cody sert bir gözle seyircilere bakıyor ve seyirciler gayet iyi tepki veriyor. Kameralarımız kapanıyor.
Son düzenleme: