RPG colón's

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
1774716386285.png

"seni anlamak istiyorum kardeşim, geldiğim yaşta ve bundan sonraki yaşamımda bundan daha fazla istediğim bir tek şey bile yok"

Bu sözlerin sahibi arka alanda tek başına sessizce durup, oturan Carlito'nun yanına oturan Primo Colon'a ait. Kardeşinin yanına oturduktan sonra elini onun dizine vuruyor birkaç kez.

1774716525033.png

"hadi anlat, susma. senin bu sessizliğin hep beni germiştir bilirsin. dökül bana be amına koyayım hadi"

"Hayır hermana. Bu olmayacak, sana senin istediğini vermem mümkün değil. Kafamdaki sesleri, yıllardır çala duran ve beni yiyip bitiren seslerin bastırıp, sana senin istediğin tondan bir ifade vermem mümkün değil. Beklentini boşa çıkaracağım, şimdi usulca git ve beni yalnız bırak. Kafamdaki orkestrayı dinlemek istiyorum, bu akşamki maçıma kadar."

"bana ba..."

"Siktir git ese! Sana bunu anlaman için daha ne yapmalıyım. Bu önündeki merdiven boşluğuna mı fırlatayım seni bunu mu istiyorsun? Bak al, TV Title dedikleri merette burada, bunu al ve uzaklaş benden. Hatta en iyisi istersen bu da senin olsun. Başarı hanene bir çentik daha atmak ister misin? Hiç yoktan ve hesapsız... Ağabeyin sana bunu sağlayabilir, al bunu ve siktir ol git."

" ama colon... colonların huyu böyle olamaz"

"Colonlar mı? Siktiğimin soyundan ne, kim hayır gördü bugüne kadar bana söylesene? Bu siktiğimin soyunun güreşteki en büyük başarıları geçmişte de, şu anda da bana ait. Tıpkı en büyük başarısızlıklarının, yerin dibine girişlerin de bana ait olduğu gibi. Sana ne? Seni bu durum ne ilgilendiriyor, benim yaşadıklarımın ve yaptıklarımın kaçını, ne kadarını yaşadın sen? Kardeşlik yaptığını mı söyleyeceksin yoksa? Finn Balor'da aynı boku yaptı. Senden de, ondan da kardeşlik adı altında fazla bir numara göremedim. Ağır konuşuyorum bak Primo Colon. Daha da ağır konuşmam mümkün, seni bu söylediklerim gerecekse hatta ötesi üzecekse sana başta dediğimi yap. Siktir ol git buradan!"

Primo Colon kafasını sallayıp, ağabeyinin ona verdiği Television Championship unvanını da alarak kadrajtan çıkıyor. Carlito ise sessiz bir şekilde oturduğu yerden düşünmeye devam ediyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Carlito
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 11)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi