- Konular
- 429
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Zio Zagan'ın sesi ile başlayan bir video ekrana geliyor. Geçmişe ait olduğu belli.
Bir müzik çalıyor. Hüzünle dolup taşan gerçekliğin geçmişiyle düelloya tutuştuğunu hissettiriyor bizlere. Kılıç darbeleri o kadar kuvvetli ki geçmişin... Dayanamıyor günümüz o acıya. Ve-
KARA BİR GÜL! Zio Zagan'ın o çirkin, yozlaşmış ses tonunu işitiyoruz. İğrenç bir kahkaha sesi duyuluyor.
Zio Zagan: Bay Wyatt... Uyarılmıştınız. Devrinizin çoktan sona erdiği konusunda siz ve aileniz hakkında kötü şeyler konuşuluyor. Aramızda kalsın ama emekli olmuş olabileceğiniz bile iddialar arasında. Bana kalırsa yine karşımıza çıkacaksınız fakat bir başkası tarafından durdurulacaksınız. Kara Kitap ufak tefek şeyler yazıyor hakkınızda. Ben güce inanmam. Bize bahşedilen her şey geçicidir. Sonunda her anlaşma bozulur ve değerlerimizi kaybederiz. Karanlığın beni çağırdığı gece... Öncesini hatırlamıyorum bile. Bu evrene ait olmadığımı biliyorum. Ben, diğerlerinden farklıydım. Bu fani dünya beni yansıtmıyordu. Dış görünüşe, paraya tapanların dünyası burası. Bizim gibiler sadece işine gidip gelir ve bu dönen çarkın tek bir dişlisi olabilirdi. Ben bununla yetinmedim. Yüce olan beni yanına davet etti ve bu daveti kabul ettim. Karanlık, bizim en görünmeyen ve güçlü yanlarımızı serbest bırakır. Şimdi ise Karanlık Çağ başladı. Karanlığın en tepede olduğu anda gökyüzünde bir Batman çağrısı bekleyeceksiniz hepiniz. Artık bitti. Saf güreşin, efendilerin dönemini parçalayıp attık. Önümüze çıkan her şeyi sömürdük. Kara Kitap her zamankinden daha güçlü ve efendimiz artık en tepede. Bu evren yeniden şekillenecek. Bizler piramidin tepesiyiz.
Ve karanlığın içerisinden kemeri ile beraber Dark STG beliriyor. İfadesiz bir yüzü var.
Dark STG: Güce tapanların güç kaynağı burada. Tam burada ve ellerimde yükseliyor. Hangi fani karşıma çıkıp bana meydan okuyabilecek? Buna yüreği yeten var mı? Güç, bana ait. Altın, bana ait. Karanlığın yeniden yükselişi ile birlikte artık en tepede ben varım ve bu kez farklı. Hikayenin başına dönelim. Kimsenin varlığını bile hatırlamayacağı Christian, Hologram, Joe Hendry gibi adamları dağıttım. Kimse gelen tehlikenin farkında değildi. Her biri değersiz varlıklardı. Hiçbirinin burada bir değeri olmadı. Değersiz bedenleri hiçliğe karıştı. Bu adamlar ne zaman ringimize adım attı diyenler bile vardır. Ancak... Ancak onlar çok daha büyük bir hikayenin parçası oldu. Başlangıç her zaman değerlidir. Bana sunulan ziyafetin tadı benzersizdi. İlkler unutulmaz Christian. Kara Kitap sana minnetlerini sunuyor. Sizler ilktiniz ama son olmadınız. Karanlığın gerçekliği ile tanışan ilk kişilerdiniz fakat kimse bunu fark etmedi bile. Sözde sizi destekleyen insanlardı! Sizi umursamadılar ve bir daha anmadılar bile. Faniler alçaktır, faniler güvenilmezdir. Faniler her daim güce tapanlardır. İyilik, kötülük gibi zırvalıklar uydurmuş ve buna kendilerini inandırmışlardır. Koca bir yalan! İyilik dedikleri şey, kendi yararlarına olacak davranışlar bütünüdür. Kötülük ise çalmak, öldürmek değildir. Bunların hepsi yalan. Kötülük dedikleri şey aslında kendilerini dibe çekecek olan davranışlardır. Fanilerin dayattığı iyilik ve kötülük kavramları tamamen çıkarları içindir. Önlerini görebilmek için ışığı buldular ama hiçbir zaman karanlığın içine dalmadılar. Parayı buldular ama asla dağıtmadılar. Arabayı buldular, birbirlerini ezip öldürdüler. Silahı buldular, toprak fethi için can aldılar. Şimdi söyleyin bana ben mi kötüyüm yoksa güç için taptığınız liderleriniz mi? Ben, yalnızca fanileri bu acıdan kurtarıyorum. Sizler karar verecek kadar cesur ve akıllı değilsiniz. Hepinizi tek bir zihin altına taşırsak bu evren çok daha kurtarılabilir olur. Bunu ise yalnızca ben yapabilirim, Kara Kitap'ın gücü yapabilir. Sizler akıl bahşedilen ama onu kullanmayan varlıklarsınız. Zavallı bedenlerinizi şekillendirip birkaç kişiden daha iltifat almaya çalışan aptallarsınız.
Dark STG: PGW... Artık gerçek anlamda güvenliğin olmadığı bir yer. Karanlık bir sis görürseniz kaçın. Kaçan aptalları avlamak çok daha eğlenceli oluyor. Karanlıktan korkan zavallılar en zayıf ve çaresiz olanlar. Değersiz ve anlamsız hayatlarına öylesine bağlılar ki sanırsın devletleri, savaşları yönetiyorlar. Evinde oturup tüm gün çizgi film izliyorsun aptal. Bunun uğruna mı karanlıktan kaçıyorsun? Hayatı anlamsız et torbalarından ibaret sanıyorlar. O kadar fiziksele odaklanmışlar ki zihinleri biraz olsun gelişmemiş. Bu fanileri şekillendirip faydalı varlıklara dönüştürüyorum. İçi boş akıllardansa bunu yapmayı yeğlerim. Tek bir zihne bağlı varlıklar bu evreni kurtaracak. Bu aptalların kendi iradeleri, bu evreni yok oluşa sürüklüyor. Bu evren yok olursa beslenemem. Bunu göze alamam ve bu yüzden beni bir kurtarıcı olarak görseniz iyi edersiniz. Tıpkı sizin Bray Wyatt'tan kurtardım. Bunu evrenin iyiliği için yaptım! Yozlaşmış bir saltanatı bitirmek zordur. Koltuğu ısıttığın zaman kalkmak istemezsin. Faniler her daim böyledir. Kısıtlı zamanlarını konfor içinde geçirmek isterler. Şimdi nasıl hissediyorsun Bray? Yeniden ayağa kalkıp karşıma dikilecek misin? Bunu seve seve yapacağını biliyorum çünkü burada senin kuralların işler değil mi? Ya da... Belki de başka bir yere odaklanıp bilgeliğini konuşturacaksın. En çok da karşıma çıkacak ilk cahil faniyi merak ediyorum. Muhtemelen bir çaylak, ne ile karşı karşıya olduğunu bilmeden karşıma dikilecek ve Kara Kitap'a yem olacak. Bundan aldığım keyif çok ayrı. Çaylakların, spot ışıkları üzerinde görme hevesiyle karşıma dikilmesi ve gözlerindeki o hırs... Anlatamam bu zevki Bray. En son ne zaman çaylak olduğunu hissetmiştin? On yılı aşkın süredir spot ışıkları her zaman üstünde oldu. Merak edilen o adam olmak nasıl bir duygu? Endişelenme, merak tohumları hala senin hikayenin altında filizleniyor. Sıradaki hikayeni içtenlikle bekleyen bir grup köylü var. Şimdi, yolumdan çekil ve yeni yemleri tatmama izin ver. Bu kitap için yeni bir bölüm yazma zamanı ve şimdiden yerimde duramıyorum. Acı, benim yoldaşım. Keder, partnerim. Izdırap ise bizzat benim. Gittiğim yere getirdiğim acıdan, öfkeden dolayı faniler koymuş bu lakabı: "Izdırap Tanrısı". Gerçekten öyle miyim acaba? Bu kitap beni bir tanrıya mı dönüştürdü yoksa onun yazarı mı benim? Ne önemi var ki? Biz, birbirimize bağlıyız. Kader dediğiniz şeye inanır mısınız yoksa onu bir bahane aracına mı dönüştürürsünüz? Tıpkı öyle bir çizgide yürüyoruz. Karanlığın o naif tarafını yalnızca benim gibiler fark edebilirdi ve işte karşınızda. Tüm ihtişamı ile karşınızda gücün ta kendisi. PGW artık benim ellerimle oynatılan bir oyun. Yönetmen de senarist de benim. Karanlıkla yazılacak, karanlıkla oynananacak. Kara Kemer ellerimde yükselirken yalnızca bana itaat edeceksiniz!
Dark STG'nin bu sözleri üzerine ekran kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG
Son düzenleme: