Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Konate'ye Galatasaraylılar Tarafından Yapılan Irkçı Saldırı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 430789" data-attributes="member: 91"><p>Konate'ye yapılan yorumların, ve bu yorumları yapanların savunulacak bir tarafı yok. Ancak halihazırda üzerine gidilmesi gereken çok büyük bir güvenlik açığı konusu varken -Lang'ın başına gelenlerden bahsediyorum.- koca İngiliz camiası birleşip odağı başka yere çekiyor ve Türk kitle karşı bir birlik oluşturmayı gerektiren bu duruma bile kendi içinde bölünerek yanıt veriyor ona üzülüyorum. Düz mantık yapsanıza, Lang'ın Anfield'da başına gelen Liverpool'un bir oyuncusunun başına herhangi bir Türk takımının stadyumunda başına gelse o Türk takımına ne yaptırımlar uygulanırdı? Her daim böyle şeyler olacak diye ırkçılığı ekstra meşrulaştırmaya gerek yok, ama sokaktan geçen herhangi 10-15 tane adamın attığı yorumu bütün camia bile isteye Konate'ye karşı ırkçılık yapmış gibi lanse ediyorlar ve tüm odağı buraya çekiyorlar biz de buna sessiz kalıyoruz. Dursun Aydın Özbek yönetimi de bu süreçte sınıfta kaldı, maçın ertesi gününe UEFA'ya gerekli başvuruların yapıldığına dair bir basın açıklaması yapılması gerekirken oturup seyrettiler. Şimdi de Avrupa bizim üstümüze gelecek. Yoktan yere seyircisiz oynattıklarında anlamaları lazımdı bazı şeyleri. Yine dümenden bir başvuru yapmakla yetinmişlerdi, aferin size. Biz bu forumda bile bu konuda birlik olamıyoruz, ülke futbol ikliminin hali beni epey üzüyor bu konuda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 430789, member: 91"] Konate'ye yapılan yorumların, ve bu yorumları yapanların savunulacak bir tarafı yok. Ancak halihazırda üzerine gidilmesi gereken çok büyük bir güvenlik açığı konusu varken -Lang'ın başına gelenlerden bahsediyorum.- koca İngiliz camiası birleşip odağı başka yere çekiyor ve Türk kitle karşı bir birlik oluşturmayı gerektiren bu duruma bile kendi içinde bölünerek yanıt veriyor ona üzülüyorum. Düz mantık yapsanıza, Lang'ın Anfield'da başına gelen Liverpool'un bir oyuncusunun başına herhangi bir Türk takımının stadyumunda başına gelse o Türk takımına ne yaptırımlar uygulanırdı? Her daim böyle şeyler olacak diye ırkçılığı ekstra meşrulaştırmaya gerek yok, ama sokaktan geçen herhangi 10-15 tane adamın attığı yorumu bütün camia bile isteye Konate'ye karşı ırkçılık yapmış gibi lanse ediyorlar ve tüm odağı buraya çekiyorlar biz de buna sessiz kalıyoruz. Dursun Aydın Özbek yönetimi de bu süreçte sınıfta kaldı, maçın ertesi gününe UEFA'ya gerekli başvuruların yapıldığına dair bir basın açıklaması yapılması gerekirken oturup seyrettiler. Şimdi de Avrupa bizim üstümüze gelecek. Yoktan yere seyircisiz oynattıklarında anlamaları lazımdı bazı şeyleri. Yine dümenden bir başvuru yapmakla yetinmişlerdi, aferin size. Biz bu forumda bile bu konuda birlik olamıyoruz, ülke futbol ikliminin hali beni epey üzüyor bu konuda. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Konate'ye Galatasaraylılar Tarafından Yapılan Irkçı Saldırı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol