Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
Smackdown
SmackDown Spoiler | Herkes Kendine Yakışanı Yap-sın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 429573" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center">Gecenin açılışında önce Cody Rhodes & Jelly Roll, ardından Randy Orton ekrana geliyor. En son arka alandaki Nick Aldis'e dönüyor kameralar. Aldis bugün Randy ve Cody arasında imzalanacak kontratı incelerken Drew McIntyre'ın sesi duyuluyor. "Aldis!" Kameralar ringe dönüyor, Drew tribünler arasından arenaya geliyor. Aldis'e o kontratı da al kıçını kaldır buraya gel diye Aldis'e sesleniyor. Aldis bu sesi duyunca geliyor. Aldis geçen haftanın adil geçtiğini belirtiyor. Drew'un maç sırasında hakeme kafa attığını hatırlatıyor. Drew sadece suçlayacak birilerini arıyormuş ve kendi yaptıklarının sonuçlarına odaklanması gerekiyormuş. Drew, Nick'in Cody'nin unvanını geri almasını sağlaması gerektiğini söyleyerek karşılık veriyor ve Aldis'e sen şirketin maşasısın diyor. Aldis, bana böyle dememelisin çünkü benim nereden geldiğimi biliyorsun diyor Drew'a. Aldis, Drew'un Cody'nin Rumble ve Chamber maçlarını kaybetmesine neden olduğunu belirtiyor sonrasında ve Drew'un neden Cody'yi alt etmeye çalıştığını anladığını, çünkü Cody'nin ilk kez adil bir şans elde ettiğinde Drew'u yendiğini söylüyor! Bu laftan sonra taraftarlar "oooo" çekiyor ve Drew sinirleniyor. Ardından masadan inip ringe giriyor ve bunun saçmalık olduğunu ama bunu düzeltecekmiş, yoksa başı belaya girecekmiş.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2032610388215205964[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Konuşmaya devam ederken Jacob Fatu'nun müziği duyuluyor! Fatu burada. Fatu, neyin düzeltilmesi gerektiğini merak ediyormuş. Drew'a ben olmasaydım şampiyon bile olacaktın diyor. Fatu, geçen hafta durumu çözmüş, bu yüzden Drew McIntyre artık şampiyon değilmiş. Fatu, bunun Aldis veya Cody Rhodes ile ilgili olmadığını söylüyor. Drew'a eğer hakem, Aldis veya başka birini suçluyorsan dürüst olalım çünkü seni mahveden bendim diyor. Fatu, Drew'un bu konuda ne yapacağını merak ediyormuş. Drew alıyor sözü. Drew'un artık Fatu, Nick ve Cody gibi insanlarla işi bitmiş. "I QUIT" DİYOR! DREW MCINTYRE I QUIT DİYOR! Mikrofonu atıyor ve tribünlerin arasından ringi terk ediyor, ringdeki ikiliye uzaktan hareket de çekiyor. Açılış bu şekilde sona eriyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2032611487634571636[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 429573, member: 4"] [CENTER]Gecenin açılışında önce Cody Rhodes & Jelly Roll, ardından Randy Orton ekrana geliyor. En son arka alandaki Nick Aldis'e dönüyor kameralar. Aldis bugün Randy ve Cody arasında imzalanacak kontratı incelerken Drew McIntyre'ın sesi duyuluyor. "Aldis!" Kameralar ringe dönüyor, Drew tribünler arasından arenaya geliyor. Aldis'e o kontratı da al kıçını kaldır buraya gel diye Aldis'e sesleniyor. Aldis bu sesi duyunca geliyor. Aldis geçen haftanın adil geçtiğini belirtiyor. Drew'un maç sırasında hakeme kafa attığını hatırlatıyor. Drew sadece suçlayacak birilerini arıyormuş ve kendi yaptıklarının sonuçlarına odaklanması gerekiyormuş. Drew, Nick'in Cody'nin unvanını geri almasını sağlaması gerektiğini söyleyerek karşılık veriyor ve Aldis'e sen şirketin maşasısın diyor. Aldis, bana böyle dememelisin çünkü benim nereden geldiğimi biliyorsun diyor Drew'a. Aldis, Drew'un Cody'nin Rumble ve Chamber maçlarını kaybetmesine neden olduğunu belirtiyor sonrasında ve Drew'un neden Cody'yi alt etmeye çalıştığını anladığını, çünkü Cody'nin ilk kez adil bir şans elde ettiğinde Drew'u yendiğini söylüyor! Bu laftan sonra taraftarlar "oooo" çekiyor ve Drew sinirleniyor. Ardından masadan inip ringe giriyor ve bunun saçmalık olduğunu ama bunu düzeltecekmiş, yoksa başı belaya girecekmiş. [MEDIA=twitter]2032610388215205964[/MEDIA] Konuşmaya devam ederken Jacob Fatu'nun müziği duyuluyor! Fatu burada. Fatu, neyin düzeltilmesi gerektiğini merak ediyormuş. Drew'a ben olmasaydım şampiyon bile olacaktın diyor. Fatu, geçen hafta durumu çözmüş, bu yüzden Drew McIntyre artık şampiyon değilmiş. Fatu, bunun Aldis veya Cody Rhodes ile ilgili olmadığını söylüyor. Drew'a eğer hakem, Aldis veya başka birini suçluyorsan dürüst olalım çünkü seni mahveden bendim diyor. Fatu, Drew'un bu konuda ne yapacağını merak ediyormuş. Drew alıyor sözü. Drew'un artık Fatu, Nick ve Cody gibi insanlarla işi bitmiş. "I QUIT" DİYOR! DREW MCINTYRE I QUIT DİYOR! Mikrofonu atıyor ve tribünlerin arasından ringi terk ediyor, ringdeki ikiliye uzaktan hareket de çekiyor. Açılış bu şekilde sona eriyor. [MEDIA=twitter]2032611487634571636[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
Smackdown
SmackDown Spoiler | Herkes Kendine Yakışanı Yap-sın
Menü
Giriş yap