Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
RAW
RAW Spoiler | Judgment Day Toplantısı, Oba Femi vs. Rusev
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 429168" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center">Judgment Day burada, fakat Balor ve JD yok. Dominik sözü alıyor. Hala şampiyonunuz olabilirdim ama Penta şu an şampiyon olarak yürüyor. Bunun sebebi Balor diyor. Bunu ekranın arkasında halledebilirdim ama herkesin önünde halletmek istedim diyor. Ardından Balor'un müziği duyuluyor. Finn Balor ve JD McDonagh buradalar. Dominik, Balor'a burada ne bok işin var diyor. Umarım buraya rövanşımı alıp gelmişsindir, Pearce ile konuşup rövanş maçı ayarlamışsındır diyor. Söz Balor'da. Ben onu yapmasam hala IC'ydin evet, bu yüzden özür dilerim diyor. Ama görüyorsun ki ben sana orada bir ders vermeye çalıştım. Biz birbirimize hep arka çıktık. Sen hep tüm zamanların en iyi Mysterio'su olmak istedim dedin ve oldun da. Fakat en iyisi olmaya devam etmek istiyorsan kendi kendine savaşmayı öğrenmelisin diyor Dom'a. Sana kılavuz olmaya çalıştım, sana hep doğru yolu göstermeye çalıştım diyor. Sonrasında belki de baban haklıydı, sen küçük şımarık bir puştun önde gidenisin diyor! Dominik öfkeleniyor ve Balor'un suratını ittiriyor. Balor arkasını dönmüş vaziyette ve Dominik'e Pele Kick'i koyuyor! Ardından Dom'a saldırmaya yelteniyor ama JD ayırıyor onları. JD, Balor ile konuşurken Dominik kalkıp ona yöneliyor. Balor, JD'den kurtulup Dominik'e Slingblade'i koyuyor! Ardından Dom'a doğru yine koşuyor ama JD'den Balor'a Clothesline! JD de Balor'a sırt dönüyor! Şimdi dördü birden Balor'a saldırıyor. Dominik dışarıdan bir sandalye ve çekiç alıp dönüyor. Balor bu sırada ayaklanıp direniş gösteriyor fakat Dom, Balor'un suratına o çekiçle vuruyor! Ardından ayakkabısının içine sokuyor çekici. JD, Balor'u iplere yaslıyor. Dom iplerden sekiyor ve çekiçli ayağıyla Balor'a 619! Ardından Frog Splash! JD, Balor'a sandalyeyle birkaç kere vurup sandalyeyi Balor'un üstüne yerleştiriyor. Dom bir de o şekilde Frog Splash vuruyor! Balor yerle bir! Finn Balor, Judgment Day'den atılıyor!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2031184965203890284[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Gecenin son maçı için Oba Femi ve Rusev ringe geliyor. Maça geçiyoruz. Çok da uzun süren bir maç olmuyor. Femi, Rusev'i 3 dakika içinde paket servis yapıyor ve Falls From Grace ile maçı sonuçlandırıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2031188414523977841[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2031189843095482626[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 429168, member: 4"] [CENTER]Judgment Day burada, fakat Balor ve JD yok. Dominik sözü alıyor. Hala şampiyonunuz olabilirdim ama Penta şu an şampiyon olarak yürüyor. Bunun sebebi Balor diyor. Bunu ekranın arkasında halledebilirdim ama herkesin önünde halletmek istedim diyor. Ardından Balor'un müziği duyuluyor. Finn Balor ve JD McDonagh buradalar. Dominik, Balor'a burada ne bok işin var diyor. Umarım buraya rövanşımı alıp gelmişsindir, Pearce ile konuşup rövanş maçı ayarlamışsındır diyor. Söz Balor'da. Ben onu yapmasam hala IC'ydin evet, bu yüzden özür dilerim diyor. Ama görüyorsun ki ben sana orada bir ders vermeye çalıştım. Biz birbirimize hep arka çıktık. Sen hep tüm zamanların en iyi Mysterio'su olmak istedim dedin ve oldun da. Fakat en iyisi olmaya devam etmek istiyorsan kendi kendine savaşmayı öğrenmelisin diyor Dom'a. Sana kılavuz olmaya çalıştım, sana hep doğru yolu göstermeye çalıştım diyor. Sonrasında belki de baban haklıydı, sen küçük şımarık bir puştun önde gidenisin diyor! Dominik öfkeleniyor ve Balor'un suratını ittiriyor. Balor arkasını dönmüş vaziyette ve Dominik'e Pele Kick'i koyuyor! Ardından Dom'a saldırmaya yelteniyor ama JD ayırıyor onları. JD, Balor ile konuşurken Dominik kalkıp ona yöneliyor. Balor, JD'den kurtulup Dominik'e Slingblade'i koyuyor! Ardından Dom'a doğru yine koşuyor ama JD'den Balor'a Clothesline! JD de Balor'a sırt dönüyor! Şimdi dördü birden Balor'a saldırıyor. Dominik dışarıdan bir sandalye ve çekiç alıp dönüyor. Balor bu sırada ayaklanıp direniş gösteriyor fakat Dom, Balor'un suratına o çekiçle vuruyor! Ardından ayakkabısının içine sokuyor çekici. JD, Balor'u iplere yaslıyor. Dom iplerden sekiyor ve çekiçli ayağıyla Balor'a 619! Ardından Frog Splash! JD, Balor'a sandalyeyle birkaç kere vurup sandalyeyi Balor'un üstüne yerleştiriyor. Dom bir de o şekilde Frog Splash vuruyor! Balor yerle bir! Finn Balor, Judgment Day'den atılıyor! [MEDIA=twitter]2031184965203890284[/MEDIA] Gecenin son maçı için Oba Femi ve Rusev ringe geliyor. Maça geçiyoruz. Çok da uzun süren bir maç olmuyor. Femi, Rusev'i 3 dakika içinde paket servis yapıyor ve Falls From Grace ile maçı sonuçlandırıyor. [MEDIA=twitter]2031188414523977841[/MEDIA] [MEDIA=twitter]2031189843095482626[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
RAW
RAW Spoiler | Judgment Day Toplantısı, Oba Femi vs. Rusev
Menü
Giriş yap