Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Benim olacaksın!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="EnyapxaM" data-source="post: 40947" data-attributes="member: 80"><p style="text-align: center">[SPOILER="Voices"][MEDIA=youtube]pM76LtznNrc[/MEDIA][/SPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Voices duyuluyor ve Randy Orton ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Steel steplerden çıkmadan duraksayıp kısa süre etrafına bakıyor ve paralel iplerden geçerek ringe giriyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1315[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Ringin köşesine çıkıp ikonik tauntunu yapıyor ve görevlilerden bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor:</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1316[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Jeff Hardy... Extreme'in yaratıcısı, Charismatic Enigma... Aynı zamanda Profesyonel Güreş endüstrisinin görmüş olduğu en büyük hayal kırıklığı. SummerSlam, dejavu yaşamak için mükemmel bir gece olacak. Yazın en büyük gösterisinde Jeff Hardy'nin suratını Randy Orton stili ile boyadığımda 2018'e küçük bir dönüş yapacağız. Ayağa kalkıp küçük gösterilerini her yapmaya çalıştığında 2008'e kısa bir dönüş yapacağız. Jeff Hardy, her ayılmaya çalıştığında vücuduna indireceğim uyuşturucu etkisindeki darbelerle bir klasiği tekrar yaşayacağız. <em>(Başını yavaşça iki yana sallayarak)</em> Maçtan sonra alacağın en ağır mal bile acını dindiremeyecek Jeff. Sadece vücudunu değil, ruhunu da parçalayacağım. Tam yirmi yıl sonra Intercontinental Championship'ı tekrar belime takmak için yükselen arzuyu hissedebiliyorum. Hardy'nin üzerine biriken tüm sadistik arzularımı boşaltmak için artan gerilimi hissedebiliyorum. Eskiden o arzuları senin de bakışlarında görebiliyordum Jeff. Tanrı'm! Bana yaptığın Swanton Bomb ile yüksekliğe yeni bir seviye kazandırmıştın. Sanırım ikimiz için de bazı şeyler eskisi gibi değil. Yıllar boyunca her hafta RKO üstüne RKO yapmaktan sırtımda oluşan ağrılar neredeyse kariyerimi bitiriyordu. Sen ise artık bu insanlar için sadece yüzünü boyayıp eski günlerine dönmeye çalışan bir soytarıdan ibaretsin. Aramızdaki fark, sen her geçen gün kendini daha fazla bitirirken ben her zaman olduğumdan daha tehlikeli oluyorum. Yeniden besin piramidinin en üstüne çıkıyorum. En üst yırtıcı olabilmek için kafamın içinde yankılanan sesleri duyabiliyorum. Yaratıklarının sesini bastıracak sesleri, kafamın içinde duyabiliyorum Hardy. Bugüne kadar birçok kötü şey yaptım. İnsanların izlerken midesini bulandıracak birçok şey yaptım ama hiçbirisi SummerSlam'de sana yapacaklarım kadar vahşi değildi. Hiçbir şey ve hiçkimse bugüne kadar kafanı yeterince uçurmaya yetmedi. SummerSlam'de spor eğlencesinin en yıkıcı üç harfi ile kafanı o kadar uçuracağım ki bundan zevk alacaksın. Yumruğumu her hissettiğinde keyif alacaksın, suratını her tekmelediğimde dahası için üstüme geliyor olacaksın. <em>(Kameraya bakar ve yavaşça)</em> SummerSlam'de seni o**spum yapacağım ve bundan hoşlanacaksın, Jeffrey Nero Hardy!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>der ve son cümlesiyle arenadan bir uğultu yükselir, Voices eşliğinde arka alana döner.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EnyapxaM, post: 40947, member: 80"] [CENTER][SPOILER="Voices"][MEDIA=youtube]pM76LtznNrc[/MEDIA][/SPOILER] [I]Voices duyuluyor ve Randy Orton ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Steel steplerden çıkmadan duraksayıp kısa süre etrafına bakıyor ve paralel iplerden geçerek ringe giriyor.[/I] [ATTACH type="full"]1315[/ATTACH] [I]Ringin köşesine çıkıp ikonik tauntunu yapıyor ve görevlilerden bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor:[/I] [ATTACH type="full"]1316[/ATTACH] "Jeff Hardy... Extreme'in yaratıcısı, Charismatic Enigma... Aynı zamanda Profesyonel Güreş endüstrisinin görmüş olduğu en büyük hayal kırıklığı. SummerSlam, dejavu yaşamak için mükemmel bir gece olacak. Yazın en büyük gösterisinde Jeff Hardy'nin suratını Randy Orton stili ile boyadığımda 2018'e küçük bir dönüş yapacağız. Ayağa kalkıp küçük gösterilerini her yapmaya çalıştığında 2008'e kısa bir dönüş yapacağız. Jeff Hardy, her ayılmaya çalıştığında vücuduna indireceğim uyuşturucu etkisindeki darbelerle bir klasiği tekrar yaşayacağız. [I](Başını yavaşça iki yana sallayarak)[/I] Maçtan sonra alacağın en ağır mal bile acını dindiremeyecek Jeff. Sadece vücudunu değil, ruhunu da parçalayacağım. Tam yirmi yıl sonra Intercontinental Championship'ı tekrar belime takmak için yükselen arzuyu hissedebiliyorum. Hardy'nin üzerine biriken tüm sadistik arzularımı boşaltmak için artan gerilimi hissedebiliyorum. Eskiden o arzuları senin de bakışlarında görebiliyordum Jeff. Tanrı'm! Bana yaptığın Swanton Bomb ile yüksekliğe yeni bir seviye kazandırmıştın. Sanırım ikimiz için de bazı şeyler eskisi gibi değil. Yıllar boyunca her hafta RKO üstüne RKO yapmaktan sırtımda oluşan ağrılar neredeyse kariyerimi bitiriyordu. Sen ise artık bu insanlar için sadece yüzünü boyayıp eski günlerine dönmeye çalışan bir soytarıdan ibaretsin. Aramızdaki fark, sen her geçen gün kendini daha fazla bitirirken ben her zaman olduğumdan daha tehlikeli oluyorum. Yeniden besin piramidinin en üstüne çıkıyorum. En üst yırtıcı olabilmek için kafamın içinde yankılanan sesleri duyabiliyorum. Yaratıklarının sesini bastıracak sesleri, kafamın içinde duyabiliyorum Hardy. Bugüne kadar birçok kötü şey yaptım. İnsanların izlerken midesini bulandıracak birçok şey yaptım ama hiçbirisi SummerSlam'de sana yapacaklarım kadar vahşi değildi. Hiçbir şey ve hiçkimse bugüne kadar kafanı yeterince uçurmaya yetmedi. SummerSlam'de spor eğlencesinin en yıkıcı üç harfi ile kafanı o kadar uçuracağım ki bundan zevk alacaksın. Yumruğumu her hissettiğinde keyif alacaksın, suratını her tekmelediğimde dahası için üstüme geliyor olacaksın. [I](Kameraya bakar ve yavaşça)[/I] SummerSlam'de seni o**spum yapacağım ve bundan hoşlanacaksın, Jeffrey Nero Hardy! [I]der ve son cümlesiyle arenadan bir uğultu yükselir, Voices eşliğinde arka alana döner.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Benim olacaksın!
Menü
Giriş yap