Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟕
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hacken" data-source="post: 427437" data-attributes="member: 28"><p>Kaldığımız yerden bi yazalım fikirleri.</p><p></p><p>Matt Morgan'ın böyle bir görev almasına sevindik valla. Önemli senaryoların mihenk taşı olma potansiyeli var. Yanında Rock varken özellikle her türlü hinlik, çatışma vb gelebilir.</p><p></p><p>Favori jobberlarımızın favori jobber'ı winden sonra yemiş sopayı. Lashley de fena gitmiyor, RR'de de etki bırakmıştı. </p><p></p><p>Çatırdamalar beklendiği üzere başlamış. Jeff istediği kadar yapıcı olsun Matt manyağı kafasına göre hareket eder. Ek olarak bir de Rollins faktörü girdi işin içine. "Seven" vari serüvenine devam ediyor. Bizden uzak olduğuna sevindik valla yalan mı söyleyelim. Bu üçgenden ne çıkacağını adım adım göreceğiz.</p><p></p><p>Americano'ya tebrikler. Yine Cena'nın etrafında olmayı sürdürecek anlaşılan.</p><p></p><p>Okada hak ettiğini almaya gelmiş. cash-in'de de ağzına basmışlardı, üstüne üstlük eleme challenge'ını da kazandı. MJF'in de burada olması mantıksız değil. Her ne kadar Wyatt'ın plana eşlik etse de işi gidişatından çıkaran Wyatt'tı. Sırıtmıyor o yüzden senaryo. Kazananı çözmek zor, dışarıdan müdahale gelme ihtimali çok yüksek ama neye gebe olur bilemiyorum. Maç bir anda üçlenebilir de, birini başka feuda da sektirebiliriz. İki challenger'ın da kısa vadede güçlenerek çıkacağı bir şey geliyor gibi. </p><p></p><p>Ekibin eline sağlık. Bu hafta genel bir promo gelir, herkese sallarız gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacken, post: 427437, member: 28"] Kaldığımız yerden bi yazalım fikirleri. Matt Morgan'ın böyle bir görev almasına sevindik valla. Önemli senaryoların mihenk taşı olma potansiyeli var. Yanında Rock varken özellikle her türlü hinlik, çatışma vb gelebilir. Favori jobberlarımızın favori jobber'ı winden sonra yemiş sopayı. Lashley de fena gitmiyor, RR'de de etki bırakmıştı. Çatırdamalar beklendiği üzere başlamış. Jeff istediği kadar yapıcı olsun Matt manyağı kafasına göre hareket eder. Ek olarak bir de Rollins faktörü girdi işin içine. "Seven" vari serüvenine devam ediyor. Bizden uzak olduğuna sevindik valla yalan mı söyleyelim. Bu üçgenden ne çıkacağını adım adım göreceğiz. Americano'ya tebrikler. Yine Cena'nın etrafında olmayı sürdürecek anlaşılan. Okada hak ettiğini almaya gelmiş. cash-in'de de ağzına basmışlardı, üstüne üstlük eleme challenge'ını da kazandı. MJF'in de burada olması mantıksız değil. Her ne kadar Wyatt'ın plana eşlik etse de işi gidişatından çıkaran Wyatt'tı. Sırıtmıyor o yüzden senaryo. Kazananı çözmek zor, dışarıdan müdahale gelme ihtimali çok yüksek ama neye gebe olur bilemiyorum. Maç bir anda üçlenebilir de, birini başka feuda da sektirebiliriz. İki challenger'ın da kısa vadede güçlenerek çıkacağı bir şey geliyor gibi. Ekibin eline sağlık. Bu hafta genel bir promo gelir, herkese sallarız gibi. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟕
Menü