RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟕

PGW: Son Eklenen Parta Git

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Evet bugün Balor maskesini kaldırdı gerçekleri tükürdü, görmüş olduk. Rakip olarak kıymetini bilemedik
Ben senin arkanı kolladım, bu yüzden bana title shot vermelisin demezdi en azından. Haklısın. Dom bu şirketin underdog’u olmuştur.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Kişisel sebeplerden şovu takip edemedik. Çok keyifli bir şov olmuş, Sami Zayn şovun açılışında Rumble galibi olarak haklı bir racon kesmiş. Şu zor günlerde arkandayız be adam. "untouchable" lakabını aldıktan sonra beklenen yüzleşme olmuş tabi. Cena postayı koymak istemiş ama Zayn önce çemberden çık ona göre konuşuruz ayarını vermiş. Finn'in o fotoğrafını görünce aklım direk modacı gimmickine gidiyor. Finn'in her halükarda WM zamanı ana kemer potalarından birine kendini atacağını düşünüyorum. Perry ve Dominik yine bildiğimiz gibi, bu adamlar bir hafta sevgi yumağı halindeler, öteki hafta birbirlerini sikiyorlar, anlamak güç yahu! Sonraki maçta da Max Caster net bir galibiyet almış. Mr Antonio Cesaro'nun hangi karakteri oynadığını artık takip edemiyorum. Penta yı o oynuyor sanıyordum. Rock kendini biraz kızağa çekip topu Matt Morgan'a atacak gibi. Morgan her türlü adamın hasıdır. Güreşçilik döneminde seyircinin eğlencesi için kendine her türlü steroidi batırmaktan geri durmamıştır. PGW'de de daha azını beklemiyoruz. Takım maçında Lashley ve Mayhem güzel galibiyet almış, devamında Lashley'den ufak bir güç gösterisi gelmiş. Açıkçası şirketteki herkesi altına alabilecek kapasitede bir adam olduğu inancındayım. Jeff ve Matt arasındaki segmentler de güzel. Maçta ise Dragon T rüzgarı esmiş. Çembere renk katar diye düşünüyorum. Rollins arka alanda çok derin bir konuşma yapmış.. ama PNG'lerde adam niye tecavüze uğruyor gibi bir hava var yav. Sonraki eleme maçında da Americano çemberdeki luchador sayısını ikiye çıkarmış. Dragon T ile sağlam bir kapışma bekliyoruz. Ana olaydan da triple threat kokusu geliyor. Sanırım aldığımız şovun sene-i devriyesinde kemeri bırakacağız. Yine de asılmaya devam, WM'yi bile kemerle görsek Allah bereket versin. Ekibin eline sağlık, dediğim gibi takip yapamadım ama sağlam bir promo atıp gelecek şov telafi edeceğiz.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Kaldığımız yerden bi yazalım fikirleri.

Matt Morgan'ın böyle bir görev almasına sevindik valla. Önemli senaryoların mihenk taşı olma potansiyeli var. Yanında Rock varken özellikle her türlü hinlik, çatışma vb gelebilir.

Favori jobberlarımızın favori jobber'ı winden sonra yemiş sopayı. Lashley de fena gitmiyor, RR'de de etki bırakmıştı.

Çatırdamalar beklendiği üzere başlamış. Jeff istediği kadar yapıcı olsun Matt manyağı kafasına göre hareket eder. Ek olarak bir de Rollins faktörü girdi işin içine. "Seven" vari serüvenine devam ediyor. Bizden uzak olduğuna sevindik valla yalan mı söyleyelim. Bu üçgenden ne çıkacağını adım adım göreceğiz.

Americano'ya tebrikler. Yine Cena'nın etrafında olmayı sürdürecek anlaşılan.

Okada hak ettiğini almaya gelmiş. cash-in'de de ağzına basmışlardı, üstüne üstlük eleme challenge'ını da kazandı. MJF'in de burada olması mantıksız değil. Her ne kadar Wyatt'ın plana eşlik etse de işi gidişatından çıkaran Wyatt'tı. Sırıtmıyor o yüzden senaryo. Kazananı çözmek zor, dışarıdan müdahale gelme ihtimali çok yüksek ama neye gebe olur bilemiyorum. Maç bir anda üçlenebilir de, birini başka feuda da sektirebiliriz. İki challenger'ın da kısa vadede güçlenerek çıkacağı bir şey geliyor gibi.

Ekibin eline sağlık. Bu hafta genel bir promo gelir, herkese sallarız gibi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi