Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Royal Rumble 2026'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="anti-hero" data-source="post: 425959" data-attributes="member: 640"><p>jeff çarını rpg de zaten seviyodum. carlito'ya da çok hızlı ısındım fav çarlarımdan oldu direkt. maçta tempo olarak çok iyiydi. jeff bu şekil loselardan çok etkilenen bir çarda değil. carlito'nun kazanmasını bekliyordum klas bir çalışla kemeri korudu. tek eleştirim maç türünün sade olması. böyle harika isimlerin olduğu bir tables match izlesek tadından yenmezdi. diğer kemer maçına gelirsek mjf'i çok sevmem ama çarın sahibi çok değerli, oynadığı çarları çok klas bir şekilde parlatıyor ve sınırlı olduğunu düşündüğüm mjf çarını da gayet muhteşem idare ediyor promolar konusunda. wyatt zaten bildiğimiz gibi. her zaman belirtiyorum ama tekrar etmeden geçmeyeceğim. wyatt gibi kemere ihtiyacı olmayan bir çarla bile harika bir reign izletti bize. mitb'de bitmesini bekliyordum ve istiyordum ama artık wm'ya ana kemer şampiyonu olarak gideceğine kesin gözüyle bakıyorum. maça gelirsek tertemiz kazandı adam. ben yine inlikler yapar öyle korur diyordum ama olmadı. mjf yüzüğü atmasa sonuç farklı olur muydu, bunu hiçbir zaman bilemeyceğiz. ve royal rumble... 2024'ün sonunda harika altyapısı olduğunu düşündüğüm sami zayn karakteri ilk büyük arc'ını tamamlamış oldu. geçen yaz wm değerlendirmesinde dom ve perry maçında umarım gelecekte rakibim olurlar yazmıştım. farklı bir senaryoda ikisine karşı mücadele ettik ama perry aktif değildi o dönem tadı damakta kalmışt, ikisini aynı anda elemek kazanmak kadar iyi hissettirdi bir nevi bu üçlünün hikayesine bir çentik daha atılmış oldu. sonuca gelirsek bir yandan kazanmayı bekliyodum, diğer yandan göstere göstere kemeri kaybedip rumble'ı bana yar etmezler diye de yeni motivasyonlar düşünüyordum neyse ki gerek kalmadı. efsane bi rumble maçında unutulmayacak bir zafer kazandım ve bu sezonun çoğunlukla inişli sami gidişatına da dur dedik, wm me'deyiz. ayrıca bir kaç sami spotu da çok hoşuma gitti karakter gelişiminin geldiği yer açısından. sami hiçbir zaman iyi olmak için çabalamadı, iyi olduğu için iyi biriydi. kompleksleri, takıntıları olan bir karakter -ki zaten imza rekabetlere de bu takıntısı sayesinde giriş yaptı hep bknz: val venis, will ospreay- aslında bunları bi kusur olarak değil kendinden bir parça olarak taşıdı ve 3 yılın sonunda bu arca elle tutulabilir tertemiz bir başarı ekledi. en kritik virajda mutlu son yerine sadece bir son istemesini söylemesi de karakterin kimliğini daha da pekiştiriyor. bu sezon senaryolardan dolayı çok fazla heel-face dönüşümü yaşadık ama sami'nin çizgisi aslında hep netti, olduğu gibi biri olmak ve istediğini doğru-yanlış ayırt etmeden yapmasıydı. tabii kendi ahlakı bazen izin vermedi ve bununla da büyük arc hamlesi epeyce uzadı ama geç olsun güç olmasın karakterin geldiği yerden çok memnunum. ayrıca secde spotu da çok güçlü bir görsel ekibe düşündüğü için teşekkür ederim. maçtaki çarlara gelirsek de oynamayıp izlediğim promoları okuduğum dönemde seth'in promolar beni çok etkilemişti, acayip hoşuma gitmişti tavrı, konuşma tarzı ki elenişinden sonra bile karakter harika bir tavır koydu, mjf'le bir yola girecek gibiler çok büyük maç olur. hem işleniş hem promolar açısından merakla bekliyorum. dominik mysterio... rpg'nin ana çarı. ana kemer saltanatı bu kadar harika giderken kısa sürmesine üzülmüştüm ama perry'nin geri dönmesi ve judgment day'in her daim bu denklemde bulunabilecek olması hikaye açısından inanılmaz şeyler izletecek. dom çok yalnız kalmış gözüküyor. ega ne kadar yeterli olur yanında soru işareti, belki de bu denkleme dahil oluruz. birlikte wm me hayali vardı dom'la altyapıda vardı ama imkansız görmesemde artık zor gibi duruyor aynı sekansta buluşmak. yine de her zaman iki elimiz kanda olsa da elbet bir gün diyorum. dark stg'ye de değinelim. acayip şanssız bir karakter. ben bu kadar doğaüstü karakterleri sevmem ve rpg'ye yakıştırmam ama sahibi çok iyi yedirdi bize karakteri. sadece gibki kısmı bana hiç geçmedi ve bence çok kötü karardı. ayrıca mitb almasa rumble'ın 1 numaralı adayı olurdu bende. çoklu maçlarda da farklı bir aurası var dark stg'nin. burdan sahibi devam eder mi bilmiyorum ama motivasyon konusunda zorlanacağını düşünüyorum. okada'ya gelirsek. temiz kaybetmiyor bu adam. bir şekilde denklemde kalmayı başarıyor hep, ki yine kaldı. güreş izleyen biri değilim umarım ileride daha çok sevdirir bana okada'yı. finn zaten çok iyi başladı carlito'yla birlikte. belki biraz daha erken dönseler rumble'da daha çok söz sahibi olurdu ama bulunduğu yerden şikayet ettiğini de sanmıyorum. hikayeler ve rtwm çok çok güzel olacak finn'de bu hikayelerin birinde kilit adam olur diye düşünmekteyim. ve son dostum tek düşmanım, val venis. sami'nin hikayesinde hep başrol adam. anti-hero kalıbının babası bu adam. rpg'nin en başından beri aynı karakterle devam etmesi ayrı bir olay, komedi karakteri gibi gözüküp pgw'da her şeyi başarması apayrı bir olay. komediyle alakası yok aslında adamın. pgw mount rushmore'umda her daim 1 numara bu adam olacak. sami zayn seninle başladı, seninle delirdi, seninle geri döndü, seninle rumble kazandı ama umarım artık bir süre görüşmeyiz dlkfsgghlkdfjghlkjdsfg. rumble wininden sonra kafada bu şarkı çaldı valla. lig tv'de gollerden sonra altta altyazı çıkardı aynısı olduk. belki yılın ppv'si ve sonunda kazanan sami zayn, emeği olan herkese teşekkürler muhteşem şovdu.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]O3uJf1frK0o[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anti-hero, post: 425959, member: 640"] jeff çarını rpg de zaten seviyodum. carlito'ya da çok hızlı ısındım fav çarlarımdan oldu direkt. maçta tempo olarak çok iyiydi. jeff bu şekil loselardan çok etkilenen bir çarda değil. carlito'nun kazanmasını bekliyordum klas bir çalışla kemeri korudu. tek eleştirim maç türünün sade olması. böyle harika isimlerin olduğu bir tables match izlesek tadından yenmezdi. diğer kemer maçına gelirsek mjf'i çok sevmem ama çarın sahibi çok değerli, oynadığı çarları çok klas bir şekilde parlatıyor ve sınırlı olduğunu düşündüğüm mjf çarını da gayet muhteşem idare ediyor promolar konusunda. wyatt zaten bildiğimiz gibi. her zaman belirtiyorum ama tekrar etmeden geçmeyeceğim. wyatt gibi kemere ihtiyacı olmayan bir çarla bile harika bir reign izletti bize. mitb'de bitmesini bekliyordum ve istiyordum ama artık wm'ya ana kemer şampiyonu olarak gideceğine kesin gözüyle bakıyorum. maça gelirsek tertemiz kazandı adam. ben yine inlikler yapar öyle korur diyordum ama olmadı. mjf yüzüğü atmasa sonuç farklı olur muydu, bunu hiçbir zaman bilemeyceğiz. ve royal rumble... 2024'ün sonunda harika altyapısı olduğunu düşündüğüm sami zayn karakteri ilk büyük arc'ını tamamlamış oldu. geçen yaz wm değerlendirmesinde dom ve perry maçında umarım gelecekte rakibim olurlar yazmıştım. farklı bir senaryoda ikisine karşı mücadele ettik ama perry aktif değildi o dönem tadı damakta kalmışt, ikisini aynı anda elemek kazanmak kadar iyi hissettirdi bir nevi bu üçlünün hikayesine bir çentik daha atılmış oldu. sonuca gelirsek bir yandan kazanmayı bekliyodum, diğer yandan göstere göstere kemeri kaybedip rumble'ı bana yar etmezler diye de yeni motivasyonlar düşünüyordum neyse ki gerek kalmadı. efsane bi rumble maçında unutulmayacak bir zafer kazandım ve bu sezonun çoğunlukla inişli sami gidişatına da dur dedik, wm me'deyiz. ayrıca bir kaç sami spotu da çok hoşuma gitti karakter gelişiminin geldiği yer açısından. sami hiçbir zaman iyi olmak için çabalamadı, iyi olduğu için iyi biriydi. kompleksleri, takıntıları olan bir karakter -ki zaten imza rekabetlere de bu takıntısı sayesinde giriş yaptı hep bknz: val venis, will ospreay- aslında bunları bi kusur olarak değil kendinden bir parça olarak taşıdı ve 3 yılın sonunda bu arca elle tutulabilir tertemiz bir başarı ekledi. en kritik virajda mutlu son yerine sadece bir son istemesini söylemesi de karakterin kimliğini daha da pekiştiriyor. bu sezon senaryolardan dolayı çok fazla heel-face dönüşümü yaşadık ama sami'nin çizgisi aslında hep netti, olduğu gibi biri olmak ve istediğini doğru-yanlış ayırt etmeden yapmasıydı. tabii kendi ahlakı bazen izin vermedi ve bununla da büyük arc hamlesi epeyce uzadı ama geç olsun güç olmasın karakterin geldiği yerden çok memnunum. ayrıca secde spotu da çok güçlü bir görsel ekibe düşündüğü için teşekkür ederim. maçtaki çarlara gelirsek de oynamayıp izlediğim promoları okuduğum dönemde seth'in promolar beni çok etkilemişti, acayip hoşuma gitmişti tavrı, konuşma tarzı ki elenişinden sonra bile karakter harika bir tavır koydu, mjf'le bir yola girecek gibiler çok büyük maç olur. hem işleniş hem promolar açısından merakla bekliyorum. dominik mysterio... rpg'nin ana çarı. ana kemer saltanatı bu kadar harika giderken kısa sürmesine üzülmüştüm ama perry'nin geri dönmesi ve judgment day'in her daim bu denklemde bulunabilecek olması hikaye açısından inanılmaz şeyler izletecek. dom çok yalnız kalmış gözüküyor. ega ne kadar yeterli olur yanında soru işareti, belki de bu denkleme dahil oluruz. birlikte wm me hayali vardı dom'la altyapıda vardı ama imkansız görmesemde artık zor gibi duruyor aynı sekansta buluşmak. yine de her zaman iki elimiz kanda olsa da elbet bir gün diyorum. dark stg'ye de değinelim. acayip şanssız bir karakter. ben bu kadar doğaüstü karakterleri sevmem ve rpg'ye yakıştırmam ama sahibi çok iyi yedirdi bize karakteri. sadece gibki kısmı bana hiç geçmedi ve bence çok kötü karardı. ayrıca mitb almasa rumble'ın 1 numaralı adayı olurdu bende. çoklu maçlarda da farklı bir aurası var dark stg'nin. burdan sahibi devam eder mi bilmiyorum ama motivasyon konusunda zorlanacağını düşünüyorum. okada'ya gelirsek. temiz kaybetmiyor bu adam. bir şekilde denklemde kalmayı başarıyor hep, ki yine kaldı. güreş izleyen biri değilim umarım ileride daha çok sevdirir bana okada'yı. finn zaten çok iyi başladı carlito'yla birlikte. belki biraz daha erken dönseler rumble'da daha çok söz sahibi olurdu ama bulunduğu yerden şikayet ettiğini de sanmıyorum. hikayeler ve rtwm çok çok güzel olacak finn'de bu hikayelerin birinde kilit adam olur diye düşünmekteyim. ve son dostum tek düşmanım, val venis. sami'nin hikayesinde hep başrol adam. anti-hero kalıbının babası bu adam. rpg'nin en başından beri aynı karakterle devam etmesi ayrı bir olay, komedi karakteri gibi gözüküp pgw'da her şeyi başarması apayrı bir olay. komediyle alakası yok aslında adamın. pgw mount rushmore'umda her daim 1 numara bu adam olacak. sami zayn seninle başladı, seninle delirdi, seninle geri döndü, seninle rumble kazandı ama umarım artık bir süre görüşmeyiz dlkfsgghlkdfjghlkjdsfg. rumble wininden sonra kafada bu şarkı çaldı valla. lig tv'de gollerden sonra altta altyazı çıkardı aynısı olduk. belki yılın ppv'si ve sonunda kazanan sami zayn, emeği olan herkese teşekkürler muhteşem şovdu. [MEDIA=youtube]O3uJf1frK0o[/MEDIA] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Royal Rumble 2026'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap