Güreş Müzikleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Aslında bu konunun amacı nereden nereye geldi, def Rebel yüzünden vasatlaştı tarzı bir konu değil. Merak ettiğim şey şu: Güreşe ilk başladığımda birkaç rapçi hariç pek bir müzik kültürüm olmadığı için güreşe yeni başladığım 2-3 yıl paso WWE, AEW şarkıları dinliyordum. Bir yerden sonra da "Spotify özetinde WWE çıkan mal lan." tarzında keskin bir düşünceye geçmiştim. Fakat son aylarda piyasanın vasatlığı veya benim dinlediğim şarkıların vasatlığından mı bilmiyorum ama tekrardan yavaş yavaş bazı güreş müziklerine sarmaya başladım. Miseria Cantare, Shot Em Up, I Am, Demi Gods, Break The Walls Down, Unsettling Differences gibileri bunun önünü çekerken de Omos'un ilk şarkısının falan da günümüze göre baya başarılı olduğunu düşünüp arada açıp dinliyorum. Peki sizde de böyle ara ara canınız sıkılınca açıp dinlerim dediğiniz veya son yıllarda başarılı bulduğunuz eserler var mı? Tartışalım.​

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
WWE dışarıdan adam getiremediği sürece, iyi müzik çıkaramıyor. Çıkarsa da, yeni müzik verip hemen içine ediyorlar. AEW'da iyi müzikler var ama full gelişmediler o konuda. En basitinden ana kemerin sahibi MJF'in müziği yıllardır olan copyright free bir şey. New Japan, main eventerlarına iyi müzikler veriyor, aynısı Stardom için de geçerli. Diğerleri hakkında bir şey diyemem.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,135
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
CFO$ iyi yapıyordu gerek güreşçi müzikleri gerek PPV müzikleri. Def Rebel adlı mahlukatın Roman Reigns dışında yaptığı iyi bir iş neredeyse yok.
Örnek olarak Night of Champions 2013 müziği.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi