RPG Soygun

Jey uso

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Bobby Lashley
Bobby Lashley'nin müziğini duyuyoruz kendisi genel manada olumlu tepkiler alıyor ve yavaşça ringe doğru girerek eline mikrofonu alıyor
Bobby Lashley Facing Former AEW World Champion at Full Gear
BOBBY LASHLEY: Bugünkü konuşacağım konu Money In The Bank o kara gece size yemin ediyorum Gibki kardaşıma yapılan soygundan beri kendime gelemiyorum, uykularım kaçıyor.
Seyirci Lashley'e oldukça yüksek destek veriyor
BOBBY LASHLEY: Ve evet bugün o soygunu tüm gerçekliğiyle sizlere anlatacağım. Gecenin başına gidelim Gibki harika bir performansla o çantayı herkesten çok hak ederek kazandı hepiniz çok mutluydunuz emin olun bende sizin kadar sevinmiştim ama bunun ardından o hain adam planını uyguladı ve gariban, çalışkan bir adamın hayalini çaldı ama bu şerefsiz sandığınızın aksine Wyatt değil bu adamın adı Steve Gibki evet steve senden bahsediyorum seni koca kollu aptal seni ilk gördüğüm an bu işi beceremiyeceğini anlamıştım eğer bir gece o kıçını tutup bekleseydin senin çantana karşı önereceğim bol sıfırlı çeki görebilirdin. Ama merak etme ben iyi biriyim sana bir yardım daha yapacağım (cebinden iki kart çıkarır) bu işinde en iyilerden olan bir psikoloğun kartı malum sen şizofren bir aptal olduğun için sana yardımcı olabilir. Ama tahmin ediyorumki sen modern tıbbı reddediyorsundur onu da düşündüm merak etme içindeki cin midir neyse onu çıkarmak için ayrıca sevgili mübarek amcamın numarasınıda bırakıyorum kendisi 4 kere umreye gitmiştir ha yani boş adam değildir atrıca seni taciz etmez merak etme.
Lashley iki kartıda büyük tepkilerle birlikte ringe bırakıp yavaşça rampaya yönelir.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Bobby Lashley
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi