O SIRADA CHAVO İSE SON GÜCÜYLE KÖŞEYE ÇIKIYOR VE FROG SPLASH! ENZO VE WALTER'IN ÜZERİNE! DÖRT İSİM DE YERİ BOYLUYOR! KIVRANARAK YATIYORLAR. KAMERALAR BİR KEZ DAHA SPİKER MASASI ÖNÜNDE FANUSTA DURAN KEMERE ÇEVRİLİYOR. KEMERİN ARKASINDAKİ GÖRÜNTÜ İSE BU KEMER İÇİN ÖLÜMÜNE KAPIŞAN DÖRT SİLAHŞÖR!
Bu görüntüler eşliğinde PAYBACK #3'ün sonuna geliyoruz!
3 ağustos 2023 - saat: 22.21
Kameralarımız arka alanda. WALTER'ı şov bittikten hemen sonra büyük bir hışımla soyunma odasına doğru ilerlerken görüyoruz. Bir yandan da kendi kendine söyleniyor.
WALTER: Scheiße! Bu iş gereğinden fazla dallanıp budaklandı. Buna izin vermemeliydim, buna izin vermemeliydim! Saçma sapan bir bilinmezliğe sürükleniyoruz. Kontrolümden çıkan her şeyden tepeden tırnağa nefret ederim, bilinmezlikten nefret ederim! İplerimin elinde olmadığı bir PGW'dan tiksinirim! Tüm her şeyin böyle olmasına izin vermemeliydim. Bray Wyatt kim ki? Chavo Guerrero kim? Dahası, Enzo Amore kim? Birisi yağ bağlamış berbat vücuduyla yıllardır bu ringe saygısızlık yapmaktan başka hiçbir b*k yemeyen herifin teki, diğeri amcasının mezarına işeyecek kadar pisleşen; bu spor içindeki belki de en değerli şey olan aile mirasından bihaber olan serserinin teki! Enzo Amore'nin yaşadığı ücra mekanı zaten kendi gözlerimle gördüm. Bu herifler benim klasmanımda değil, soyunma odamın kapısının önünden geçmeye cüret dahi edememesi gereken adamlar bunlar!
WALTER soyunma odasındaki duşuna girip kapıyı kapatıyor ve vücudunu yıkadıktan sonra oradan üstünü de giyinmiş bir şekilde çıkıyor.
WALTER: Hala leş gibiyim lanet olsun. Enzo'nun üzerime sinen pisliğini vücudumu saatlerce çitilesem bile çıkaramam gibi, evde kendimi köpüğe yatırayım bari a**** koyayım.
WALTER bir yandan çantasını toparlıyor, bir yandan da defalarca etrafını kontrol edip bir şeyi unutup unutmadığına bakıyor ve söylenmeye de devam ediyor.
WALTER: Ama ben bu işi bitiririm, bitireceğim. Çok bir şey kalmadı, sadece 2 gün. Summerslam'e 2 gün var. Benim kutsal ringime var oluşlarıyla bile leke süren o 3 dallamayı geldikleri yere geri postalamanın zamanı geldi de geçiyor bile. Chavo Guerrero'ymuş, meh! Bugün attığım dayaktan sonra cumartesi günü maça çıkabilecek mi acaba, şüpheli. Enzo Amore'ye o cüreti vermemeliydim, gittiğim yeri küçümsemeyip teyakkuzda olmalıydım. O moruktan o tekmeyi yemeseydim bu akşam maç boyu boş boş çene çalabilir miydi? Bu hataları yapacak günleri çoktan geçmişken nasıl böyle bir gaflete düştüm anlamıyorum, aklım almıyor!
WALTER kontrollerini bitirdikten sonra soyunma odasının kapısını sert bir şekilde çarparak çıkıyor oradan ve aynı hışımla arena otoparkına doğru yol alıyor.
WALTER: Bray Wyatt... Nereden çıktığını bilmiyorum bile. Beni kimle karıştırdığını bilmiyorum, ama ben saçma sapan karanlık oyunlarıyla yontulabilecek bir adam değilim. Bir gün kendimle alakalı otobiyografi yazmalıyım sanırım. Avusturya tarihiyle harmanlanmış, İkinci Dünya Savaşı'na nazire eden bir kariyer çizelgesi... Bunu gören benim karşıma ona göre çıksın, çıksın da ağzının payını vereyim. Ringin kutsallığına bu kadar saygısızlık yapıldığını gerçekten hayatımda ilk defa görüyorum. Özellikle Stone Cold'a okutacağım kendi kariyerimi, bu ringi bira içmek için kullanmak kadar mide bulandırıcı bir şeyle daha karşılaştığımı hatırlamıyorum. Gerçekten büyük bir sınav için buraya indirilmiş gibi hissediyorum. Ama ben metanetli bir adamım, atalarımın benim genetiğime işlediği felsefede bunlara göğüs germek yok muydu zaten? Hepsiyle uğraşacağım, beni bu zırvalıkların ortasında baş başa bırakmakta kimlerin parmağı varsa hepsinin parmaklarıyla gözlerini oyacağım! Ne bu ring bir sirk, ne de burası maymun oynatılacak bir mecra. Tüm bu saçmalıklar Summerslam'de bitecek! Tanrım, gerçekten sinirim benim boyumu bile aştı. Bütün bu öfkeyi kusmak için 2 gün nasıl bekleyeceğim!
Cathy Kelley: WALTER!
Fakat WALTER, Cathy'nin sesini duymasına rağmen ona bakmaya tenezzül etmiyor...
WALTER: Bir de seninle mi uğraşacaktım? İşimle, bu ringde yapacaklarımla ilgili soru soracağını bilsem neyse. Hepsinin işi magazin, sanki bu yozlaşmış ülkenin yeterince magazinle işi yokmuş gibi bir de beni buna alet edecekler. Kuhscheiße!
ve çantalarını bagaja doldurduktan sonra arabasının ön kapısını açıp sürücü koltuğuna geçiyor. WALTER arabayı parktan çıkarmak için vites değiştiriyor ve geriye doğru sürmeye başlıyor...
FAKAT WALTER ARABANIN YARISINDAN ÇOĞUNU ÇIKARMIŞKEN 2004 MODEL SİYAH BİR CADILLAC WALTER'IN ARABASINA SON SÜRAT HIZLA ÇARPIYOR!
Nereden çıktı bu araba? Kameralar nereden bile geldiğini fark edemeden hızlıca "U dönüşü" yapıp son sürat otoparktan uzaklaşırken kameraların merceklerini uzaklaşan aracın plakasına yakınlaştırdıklarını görüyoruz:
Araba uzaklaşıp görünmez bir hal aldıktan sonra kameralar kenarda paramparça olmuş WALTER'ın arabasına dönüyor. Çıkan bu kargaşadan ve seslerden olsa gerek bir yığın PGW sağlık ve güvenlik görevlisi otoparka akın etmeye başlıyor.
Kameralar arabayı gösteriyor tekrardan. Arabanın arka kısmı tamamen enkaz, ön tarafı ise yarı sağlam gibi gözüküyor. Arabadan yoğun motor sesleri çıkıyor. O sırada güvenlik görevlilerinden birisi enkazın içine girerek ön koltuktan WALTER'ı çıkarmaya çalışıyor. Bir süre uğraştıktan sonra içeri giriyor ve bir süre daha uğraştıktan sonra görevliden bir bağırma sesi duyuluyor:
"kafası kanıyor!"
Görevliler enkazı kaldırmak için uğraşmaya devam ederken şov bu görüntülerle son buluyor.
PGW PAYBACK #3
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved