Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Money in the Bank 2026'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hacken" data-source="post: 418793" data-attributes="member: 28"><p>Main Event harici aktiftik. Önce oradan başlayayım. Uzun vadede Okada zaten run'ı yapacak, işin o tarafından ümitliyim. Bu sebepten ötürü maçtaki durumu beni rahatsız etmedi açıkçası. Dark STG konusuna gelirsek çok şaşırdım başarısız cash-in’e. Yeni Bray Wyatt dominasyonu gibi bir dominasyon bekliyordum. Karakterin çeşitli sanrılar yaşadığı, Dark STG modunu ara ara açtığı. Sonra dedim ki bi karakter bırakma işi mi var acaba? İşin o tarafını fazlasıyla merak ediyorum, şu andan baktığında sonuç okuyucuya bir tık batıyor gibi duruyor ama uzun vadede ne olacağını </p><p></p><p>Cena’nın karakter gelişimini PGW Bryan Danielson’a benziyorum. Şampiyonluk yoluna gidişi vs. Ama naçizane bir tık daha uzayabilir miydi diye soruyorum kendime. Özellikle Dom’un geldiği hâl bana aşırı keyif veriyordu, hele ki yanındaki ekip ile.</p><p></p><p>TTC, krallara geçti. Toplu feudlar sürer diye düşünüyorum çünkü takım feudu işi biraz zor mevcut kadroda. Bu toplu feud main event seviyesi dahi olsa Finn özelinde etki hissedilecek, manav baba da bunu destekleyecektir. Umarım GBB de big gold belt’e bir gün kavuşur.</p><p></p><p>MITB’de açıkçası iki favorim vardı; Zayn ve Gibki. O yüzden sonuca pek şaşırmadım. Zayn konusuna gelince Dom’dan sonra bu era’nın en etkili yüzü olduğunu düşünüyorum. Bray’i saymıyorum çünkü o artık tanrı katında. Er ya da geç, Zayn de bize uzun soluklu bol entrikalı ve felsefeli bir reign izletecek. Venis noktasında birkaç kelime etmek istiyorum, ben karakterin artık miladını tamamladığını düşünüyorum. PGW denince akla gelen ilk karakter, müthiş bir devamlılık örneği. Ancak hem yazanı hem okuyanı eskisi kadar hype’lıyor mu emin değilim. Özer dahil kimse için kolay değil, üç sene olacak. Matt’i de iyi ve ilginç bir senaryoda görmemiz çok yakın, hissediyorum.</p><p></p><p>genel olarak vuruculuğu ve hupe’ı yüksek, merak uyandıran bir şovdu. Bazı şeylere şimdiden pek olmadı demek haksızlık olur ama keskin bir şov olduğu kesin. Puan 8/10 ancak STG mevzusu ve Zayn’in ilerideki durumuna göre şovu 6.5/10 olarak da hatırlayabilirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacken, post: 418793, member: 28"] Main Event harici aktiftik. Önce oradan başlayayım. Uzun vadede Okada zaten run'ı yapacak, işin o tarafından ümitliyim. Bu sebepten ötürü maçtaki durumu beni rahatsız etmedi açıkçası. Dark STG konusuna gelirsek çok şaşırdım başarısız cash-in’e. Yeni Bray Wyatt dominasyonu gibi bir dominasyon bekliyordum. Karakterin çeşitli sanrılar yaşadığı, Dark STG modunu ara ara açtığı. Sonra dedim ki bi karakter bırakma işi mi var acaba? İşin o tarafını fazlasıyla merak ediyorum, şu andan baktığında sonuç okuyucuya bir tık batıyor gibi duruyor ama uzun vadede ne olacağını Cena’nın karakter gelişimini PGW Bryan Danielson’a benziyorum. Şampiyonluk yoluna gidişi vs. Ama naçizane bir tık daha uzayabilir miydi diye soruyorum kendime. Özellikle Dom’un geldiği hâl bana aşırı keyif veriyordu, hele ki yanındaki ekip ile. TTC, krallara geçti. Toplu feudlar sürer diye düşünüyorum çünkü takım feudu işi biraz zor mevcut kadroda. Bu toplu feud main event seviyesi dahi olsa Finn özelinde etki hissedilecek, manav baba da bunu destekleyecektir. Umarım GBB de big gold belt’e bir gün kavuşur. MITB’de açıkçası iki favorim vardı; Zayn ve Gibki. O yüzden sonuca pek şaşırmadım. Zayn konusuna gelince Dom’dan sonra bu era’nın en etkili yüzü olduğunu düşünüyorum. Bray’i saymıyorum çünkü o artık tanrı katında. Er ya da geç, Zayn de bize uzun soluklu bol entrikalı ve felsefeli bir reign izletecek. Venis noktasında birkaç kelime etmek istiyorum, ben karakterin artık miladını tamamladığını düşünüyorum. PGW denince akla gelen ilk karakter, müthiş bir devamlılık örneği. Ancak hem yazanı hem okuyanı eskisi kadar hype’lıyor mu emin değilim. Özer dahil kimse için kolay değil, üç sene olacak. Matt’i de iyi ve ilginç bir senaryoda görmemiz çok yakın, hissediyorum. genel olarak vuruculuğu ve hupe’ı yüksek, merak uyandıran bir şovdu. Bazı şeylere şimdiden pek olmadı demek haksızlık olur ama keskin bir şov olduğu kesin. Puan 8/10 ancak STG mevzusu ve Zayn’in ilerideki durumuna göre şovu 6.5/10 olarak da hatırlayabilirim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Money in the Bank 2026'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap