Jim Cornette, Trump Tarafından "Orta Parmak" Gösterilen İşçiye 5.000 Dolar Bağışladı

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Popüler profesyonel güreş yayıncısı ve eski WWE figürü Jim Cornette, Başkan Donald Trump'a "pedofili koruyucusu" dedikten sonra Trump'ın kendisine orta parmak işareti yaptığı ve ardından açığa alınan Ford fabrikası çalışanı TJ Sabula'yı destekleyen GoFundMe kampanyasına büyük bir bağış yaptı.

Perşembe günü itibarıyla, "TJ Sabula bir vatanseverdir!!" adlı bağış kampanyasında yaklaşık 500.000 dolar toplanırken, güreş ikonu ve sert bir Trump eleştirmeni olan Cornette de Sabula'ya 5.000 dolar gönderdi.

Cornette, X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda, "TJ Sabula'yı tanıyan varsa, onun için bir teşekkürüm, bir el sıkışmam ve hazırda bekleyen 5.000 dolarlık bir çekim var," ifadelerini kullandı.

Cornette, daha önce de olayla ilgili paylaşım yapmış ve başkandan "S--tler" (Hitler göndermeli bir hakaret) olarak bahsetmişti:
"S--tler, Ford Fabrikasını ziyaret etti ve işçilerden biri ona 'pedofili koruyucusu' dedi. S--tler ise ona küfredip orta parmak gösterdi. İşçinin açığa alındığını veya kovulduğunu duyuyoruz. Eğer beni GERÇEK Ford işçisiyle buluşturabilecek biri varsa, teşekkür olarak ona verecek 5.000 dolarım var."​
GoFundMe'deki bağış kampanyası, başkanın Michigan fabrikasını ziyareti sırasında videoya da yansıyan bir etkileşimde Trump'ın Sabula'ya orta parmak göstermesinden kısa bir süre sonra başlatıldı. Kampanya sayfasında Cornette ve eşi Stacey'nin 5.000 dolarlık katkısı listelenmiş durumda.

Sabula, başkana laf atması konusunda "hiçbir pişmanlığı olmadığını" belirtti. Trump, ABD'de en çok satan yerli araç olan F-150'lerin üretim aşamalarını incelemek üzere Dearborn'daki Ford fabrikasını ziyaret etmişti.

Mick Foley ve Jesse Ventura'ya Destek

64 yaşındaki Cornette, uzun süredir başkanı eleştiren bir isim ve sosyal medyada hem başkana hem de destekçilerine olan memnuniyetsizliğini sık sık (ve küfürlü bir dille) dile getiriyor.

Cornette kısa süre önce, şirketin (aynı zamanda bir WWE Hall of Fame üyesi olan) başkanla bağları nedeniyle WWE'den ayrıldığını kamuoyuna duyuran güreş efsanesi Mick Foley'e desteğini dile getirdi:
"Mick Foley'nin Twitter'da olduğunu sanmıyorum yoksa onu etiketlerdim ama kamuoyu önünde belirtmek isterim ki, onu her zaman sevmiş olsam da şu an dünyadaki en sevdiğim insan haline geldi. Keşke tüm çocuklarda (diğer güreşçilerde) onun omurgası ve daha da önemlisi ahlakı olsa."​
Cornette ayrıca güreş ikonu ve eski Minnesota valisi Jesse Ventura'nın, Trump'ı "Anayasayı yok eden" bir "asker kaçağı korkak" olarak yerden yere vurduğu videoyu da yeniden paylaştı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi