Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Slammy Awards 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="anti-hero" data-source="post: 415251" data-attributes="member: 640"><p>ödüllerin çoğunu beklediğimiz isimler aldı, sonuna kadar hak ederek. maziden isimlere yer verilmesi de manidar ve keyifliydi. finn ve carlito kesinlikle artık somut bir şeyler yapmalılar. başarısız bir jd serüveninden sonra bence artık bu son şansları. şovun adamı tabii ki dom. heat toplamaya devam etti ve çok keyifli bir reign geçiriyor. aslında ödül aralarında daha fazla maç görebilirdik ama yoğun bir şovu daha da yoğun gösterebilirdi burdan tolere edilebilir. tek soru işaretim, maskelilerin geleceğinden dom'un haberi var mıydı? çünkü gelmeseler gidiyodu kemer. cena'nın maçta üstün taraf olmasını bekliyordum ama dom ne yapar ne eder çeşitli hile hurdalarla kemeri korur diyordum. bir yere kadar doğru gitti ama dediğim gibi maskelilerle işbirliği varsa sıkıntı sıfır. şovda yoğun ama keyifliydi. breakout'da alabilirdik aslında. kendi ellerimizle hediye ettik war games maçında. bir sonraki slammy'de bar atan tarafın sami zayn olması dileğiyle, herkese mutlu yıllar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anti-hero, post: 415251, member: 640"] ödüllerin çoğunu beklediğimiz isimler aldı, sonuna kadar hak ederek. maziden isimlere yer verilmesi de manidar ve keyifliydi. finn ve carlito kesinlikle artık somut bir şeyler yapmalılar. başarısız bir jd serüveninden sonra bence artık bu son şansları. şovun adamı tabii ki dom. heat toplamaya devam etti ve çok keyifli bir reign geçiriyor. aslında ödül aralarında daha fazla maç görebilirdik ama yoğun bir şovu daha da yoğun gösterebilirdi burdan tolere edilebilir. tek soru işaretim, maskelilerin geleceğinden dom'un haberi var mıydı? çünkü gelmeseler gidiyodu kemer. cena'nın maçta üstün taraf olmasını bekliyordum ama dom ne yapar ne eder çeşitli hile hurdalarla kemeri korur diyordum. bir yere kadar doğru gitti ama dediğim gibi maskelilerle işbirliği varsa sıkıntı sıfır. şovda yoğun ama keyifliydi. breakout'da alabilirdik aslında. kendi ellerimizle hediye ettik war games maçında. bir sonraki slammy'de bar atan tarafın sami zayn olması dileğiyle, herkese mutlu yıllar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Slammy Awards 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt