RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PGW: Son Eklenen Parta Git

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Onlar için tekelden sigara almak gibi bir şey zaten TTC.
He ya haftalarca 100 mesajdan fazla takip atan oyuncuyu iki bot yenip, bir de üstüne dövdüklerine göre, TTC basit. Bence mitb de alıp üstüne cash in de yapmalılar. Hatta Strowman mitb de çantayı alıp cash-in atsın, Rowan da rumble kazansın. Çünkü aylarca düzenli takip yapan birini rahatlıkla yenebiliyorlar ya hani, neden bunları da yapamasınlar ki.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
He ya haftalarca 100 mesajdan fazla takip atan oyuncuyu iki bot yenip, bir de üstüne dövdüklerine göre, TTC basit. Bence mitb de alıp üstüne cash in de yapmalılar. Hatta Strowman mitb de çantayı alıp cash-in atsın, Rowan da rumble kazansın. Çünkü aylarca düzenli takip yapan birini rahatlıkla yenebiliyorlar ya hani, neden bunları da yapamasınlar ki.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Neden hocam, haftalarca en iyi takip sayılarını yapan kişiyi botlar yenip bir de üstüne dayak atıyorlarsa, bunları da yapsınlar.

Bu arada sorunum seninle alakalı değil, onu da yazayım. Sen oynasan karakterleri diyeceğim ki iyi bir sahipleri var, ikiye bir alırlar. Senin elite hakkın bitti yani karakterler teknik olarak boşa düştüler. Şu an botlar. Bana haftalarca her şova 100+ mesaj atan birisi olarak, boşa düşmüş iki çara karşı dayak yemek koyuyor. Yani sabredeceğim bir halim de kalmadı. Summerslam şovunda Ospreay'i bırakacaktım, rica ettiler hikaye için bırakmadım. Ospreay'den sonra bir ay debut için bekledim. Yani tamam yeni çarın ana kemere direkt oynamasını beklemiyorum da, bu kadarı bana karşı aşırı saygısızlık olarak gözüküyor.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Neden hocam, haftalarca en iyi takip sayılarını yapan kişiyi botlar yenip bir de üstüne dayak atıyorlarsa, bunları da yapsınlar.

Bu arada sorunum seninle alakalı değil, onu da yazayım. Sen oynasan karakterleri diyeceğim ki iyi bir sahipleri var, ikiye bir alırlar. Senin elite hakkın bitti yani karakterler teknik olarak boşa düştüler. Şu an botlar. Bana haftalarca her şova 100+ mesaj atan birisi olarak, boşa düşmüş iki çara karşı dayak yemek koyuyor. Yani sabredeceğim bir halim de kalmadı. Summerslam şovunda Ospreay'i bırakacaktım, rica ettiler hikaye için bırakmadım. Ospreay'den sonra bir ay debut için bekledim. Yani tamam yeni çarın ana kemere direkt oynamasını beklemiyorum da, bu kadarı bana karşı aşırı saygısızlık olarak gözüküyor.
Yok hocam ben dediğini kötü anlamda algılamadım zaten, ortam yumuşasın diye maksat

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0

Biz gerizekalı değiliz, kimin aktif olup kimin oyun için emek ettiğini görüyoruz. Aktif bir oyuncu olduğun için seni hikayeye atmaya çalışıyoruz. Yazdıklarına bakarsak botlar tarafından squash yemişsin gibi yakınıyorsun. Karakterinin şovda aldığı tek hasar maç sonu hayvan gibi iki lavuğun saldırısına uğramak. E buradan dolaylı yoldan kiminle hikayeye gireceğin belli olmuyor mu?

Uzun soluklu hikayeleri sevmeyen, ana kemer hikayelerine girme yolunda şöylesine süreçlerden geçmeye katlanamayacak arkadaşlara oyunu bırakmalarını tavsiye edebilirim. 20-30 yaşındaki insanların şov günü geçtikten sonra bile burada yakınması, aynı yaş aralığındaki ekip üyelerinin canını sıkması hiç mantıklı bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi