PPV AEW FG Spoiler: Main Event

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Hangman Adam Page vs. Samoa Joe – Çelik Kafes Maçı (AEW Men’s World Title)

Page’in girişi Red Dead Redemption’daki American Venom temasıyla yapıldı, harikaydı. Çarşamba günü olduğu gibi Page’in kaburgaları ve boynu sarılıydı. Maç başlar başlamaz Joe kafesin içine çarpıldı ve 2 dakika geçmeden kanamaya başladı. Page, köşeden bir moonsault ile iki sayıya ulaştı, ardından botunu çıkarıp silah gibi kullanmaya kalktı ama Joe bir darbe çıkardı, Ole Kick'i denedi fakat Page ayağa kalkıp Joe’yu defalarca botla vurdu.

Joe şiddetli bir geri dönüş yaptı, ağır chop’lar salladı. Page arka arkaya clothesline’lar attı, ancak Joe onun kafasını kafese çarptı ve Page de kanamaya başladı. Joe’nun attığı back elbow o kadar sertti ki Page’in boynu alt ipte kırılacak gibi geriye büküldü. Joe mükemmel snap powerslam’ini iki sayı için yaptı.

Page, German suplex’ten ayakları üzerine düşerek kurtuldu ve Joe’yu kafesin dört bir yanına yolladı. Coquina Clutch’tan sıyrılıp kendi kilidini denedi ama ikisi de o kadar kana bulanmıştı ki tutuşlar kayıyordu. Joe köşede bir Uranage çaktı ve resmen kan gölüne döndü.

Joe köşe pad’ini söktü ama Page buna karşı koydu. Muscle Buster denemesi Page’in ısırmasıyla bozuldu, Page sunset flip powerbomb yaptı.

Derken Katsuyori Shibata koşarak geldi, AEW World Title’ı alıp kafese tırmanmaya başladı. Page şaşkınlıkla onu izlerken Eddie Kingston saldırıp Shibata’yı aşağı indirdi. Ringde Joe, hakem Paul Turner’a çarptı ve Page Dead Eye ile Joe’yu pinledi — ama hakem baygın olduğu için sayım yoktu.

Powerhouse Hobbs kafes kapısının kilidini koparıp ringe girdi. Kemerle vurmak istedi ama Page eğildi, Hobbs kafes duvarına çakıldı. Joe bu karambolde Coquina Clutch denedi fakat Page onu sökülmüş köşeye çarptırdı. Kapıdan hız alıp Buckshot Lariat vurdu ama hâlâ hakem yoktu.

Tam o sırada HOOK koşarak ringe girdi, Paul Turner’ı uyandırmaya çalıştı… sonra gülümsedi, kemeri eline aldı ve Page’i kemerle yüzüne vurarak yere serdi. Üzerinde “Opps” tişörtü vardı — ihaneti açıklıyordu. Joe hemen Muscle Buster ile kemerin üzerine Page’i çaktı ve sayıyı alarak şampiyon oldu.

Maç Sonrası

Kafes kaldırıldı, HOOK Joe’ya sarıldı (yorumcular HOOK’un baştan beri The Opps üyesi olabileceğini tartıştı). Shibata ve The Opps Dojo üyeleri Joe’nun zaferini kutladı. Işıklar söndü.

Ekranda yanan bir ev görüntüsü belirdi. Prince Nana göründü:
“Paranın içindeyiz dostum.”

Ardından: “Whose House?”
Yepyeni bir müzik ve yepyeni bir girişle Swerve Strickland geri döndü. Nana, “Swerve Dance”i yaparken Joe’nun kanlar içinde ışığın altında durduğu görüntü unutulmazdı.

Joe ringde Swerve’e yer açtı, Page’e işaret etti. Swerve ceketini çıkardı ve Opps Dojo’nun tamamını tek başına dağıttı. Joe, Hobbs, Shibata ve HOOK kaçtı. Page son kalan Dojo üyesini de halletti ve Page ile Swerve yeni şampiyona gözleri dikmiş şekilde ringde yan yana kaldı.

Maç Sonucu:
Samoa Joe, Hangman Adam Page’i mağlup ederek AEW Men’s World Title’ı kazandı.​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bu Hangman her kemeri alma sürecinde mesih kıvamına getirilip kemeri aldığında dibi mi görecek? Hadi ilk saltanatında biraz dönemin talihsizliği dedik ama bu sefer bookerlardan birinin bu adama ağır nefret beslediğine inanmaya başladım.

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Bu Hangman her kemeri alma sürecinde mesih kıvamına getirilip kemeri aldığında dibi mi görecek? Hadi ilk saltanatında biraz dönemin talihsizliği dedik ama bu sefer bookerlardan birinin bu adama ağır nefret beslediğine inanmaya başladım.
Belkide kovalamak ona daha çok yakışıyordur.

wegdarest11

PG.net Kullanıcısı
Konular
75
Beğeni sayısı
25
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Hangman Adam Page
Hangman AEW'deki favori güreşcim olsa da All In'e giderken yarattığı hypeı kaybetmişti ve reigni büyük isimlerin yokluğundan dolayı tatsız ilerliyordu. Swerve'in dönüşü ve beklenmeyen kemer değişimiyle beraber ilginç şeyler izleyebiliriz main event potasında. Şaşırsam ve biraz "ne alaka" dedirtse de anlayabiliyorum.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
AEW tarihinin en kötü şampiyonu olduğu ikinci kez tescillendi. Mox tüm reignini outclass etti, tüm şovlarda main event Mox'tu All Out dışı. Texas'ta tek bir an için geleceği sattılar dediğimde bu günlerden bahsediyordum. Main character dediğin adamı x3 yapmak ve yeni bir Swerve angle'ı için tüm krediyi sıfırladın. Texas'ta zaten 2 yılı komple çöpe atmıştın. Joe'nun kazanmasına çok sevindim, Hanger Swerve'le aynı rotada oldukça kötü gözükmeye devam edecek.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
AEW tarihinin en kötü şampiyonu olduğu ikinci kez tescillendi. Mox tüm reignini outclass etti, tüm şovlarda main event Mox'tu All Out dışı. Texas'ta tek bir an için geleceği sattılar dediğimde bu günlerden bahsediyordum. Main character dediğin adamı x3 yapmak ve yeni bir Swerve angle'ı için tüm krediyi sıfırladın. Texas'ta zaten 2 yılı komple çöpe atmıştın. Joe'nun kazanmasına çok sevindim, Hanger Swerve'le aynı rotada oldukça kötü gözükmeye devam edecek.
En kötü şampiyon olmaya yakın bir isim bile değil, her 2 reigninde de en iyi maçları çıkaran şampiyondu, şuan ki durum ilk durumdan çok farklı, adam akıllı sağlıklı rakip yok ki, eldeki durumda Hangman elinden gelenin en iyisini yaptı, bu yenilgi net lazımdı, farklı şeyler görmemiz için çünkü AEW babyface isimlerine iyi reign yaptırma konusunda sorunlar yaşayan bir şirket, Hangman kemeri kazandığında değil kemerin peşinde koştuğunda daha kaliteli şeyler izletiyor şirket.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Bu işin sonunda 3. kez dünya şampiyonu olacak, adam akıllı rakip kalmadığı için bu yola başvurduklarını düşünüyorum, bookerlardan birinin bu adama nefret etme şansı bile yok, şirketin sahiplerinden biri desek yeridir bu adama, bu ilk saltanatından daha da talihsiz bir dönem çünkü sağlıklı güreşçi yok şuan karşısına koyabilecekleri, Joe bu sektörün en büyüklerinden belki de kariyerinin son 1-2 yılındayız, geçiş şampionu olarak en doğru isim olarak onu seçtiklerini düşünüyorum, önümüzde ki ay ya da Revolution şovunda Hangman kemeri alıp, All In dönemi MJF'e kaybeder.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
En kötü şampiyon olmaya yakın bir isim bile değil, her 2 reigninde de en iyi maçları çıkaran şampiyondu, şuan ki durum ilk durumdan çok farklı, adam akıllı sağlıklı rakip yok ki, eldeki durumda Hangman elinden gelenin en iyisini yaptı, bu yenilgi net lazımdı, farklı şeyler görmemiz için çünkü AEW babyface isimlerine iyi reign yaptırma konusunda sorunlar yaşayan bir şirket, Hangman kemeri kazandığında değil kemerin peşinde koştuğunda daha kaliteli şeyler izletiyor şirket.

Dediklerinin %99'una hak versem de şu cümleye katılamyorum ya. AEW zamanında ilk Mox reignu ile uzun süreli iyi Babyface reigni yapmayı başarmıştı. Bence potansiyel vardı. Bu hariç 2014'ten beri yerli güreş forumlarına üyeyim, belirttiğim reign hariç, ABD'de büyük bir şirkette olup 3 aydan fazla sürüp sevilen bir reign görmedim. Jinder'in WWE şampiyonluğunu AY'IN (Face) WWE Şampiyonluğuna tercih eden tayfayı bile okudu bu gözler.

Bence adam akıllı sağlıklı rakip konusunun yanı sıra iki durum daha olabilir. Şirket büyük bir Swerve Hangman feudu planlıyor. Bu feud için kemer geçişlerini ayarlamak için kemer Joe'ya verilmiş olabilir. Ya da bu Joe'ya verilmiş son bir veda hediyesi olabilir. Joe CVV röportajında son 1-2 senesi olduğunu söylemişti. Bu Joe'ya verilmiş bir veda hediyesi de olabilir.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
MJF ve Kyle ile olan feudları ve Joe ile bu hikayesi gayet güzeldi. Neden yerin dibine gömüldüğünü anlamadım. Babyface olarak elindeki bu kısa süreli reign için şirketi temsil etmek adına gayet güzel işler çıkardığını düşünüyorum.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Dediklerinin %99'una hak versem de şu cümleye katılamyorum ya. AEW zamanında ilk Mox reignu ile uzun süreli iyi Babyface reigni yapmayı başarmıştı. Bence potansiyel vardı. Bu hariç 2014'ten beri yerli güreş forumlarına üyeyim, belirttiğim reign hariç, ABD'de büyük bir şirkette olup 3 aydan fazla sürüp sevilen bir reign görmedim. Jinder'in WWE şampiyonluğunu AY'IN (Face) WWE Şampiyonluğuna tercih eden tayfayı bile okudu bu gözler.

Bence adam akıllı sağlıklı rakip konusunun yanı sıra iki durum daha olabilir. Şirket büyük bir Swerve Hangman feudu planlıyor. Bu feud için kemer geçişlerini ayarlamak için kemer Joe'ya verilmiş olabilir. Ya da bu Joe'ya verilmiş son bir veda hediyesi olabilir. Joe CVV röportajında son 1-2 senesi olduğunu söylemişti. Bu Joe'ya verilmiş bir veda hediyesi de olabilir.
Ben o dönem forumda değildim ama takip ettiğimden gerçekten Mahal'ın reignine iyi diyen insanları görme rezilliği de yaşamıştım, bu net doğru bir yorum WWE içinde geçerli iyi bir babyface reigni yapma konusunda çok kötüler, eğer o reign 100 günü geçmiyorsa, Hangman heel olarak şampiyon olsa inanılmaz reign olurdu eminim. Joe konusunda aynı düşünüyoruz, geçiş rakibi olduğunu düşünüyorum en fazla Revolution şovuna kadar şampiyon kalır, Hangman tekrar kazanacaktır kemeri bu kez daha doğru isimler çıkar karşısına rakip olarak.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi