Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Mark Henry Nepotizm Hakkında Konuşmuş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Rainmaker" data-source="post: 409395" data-attributes="member: 93"><p style="text-align: center">“Bir başkasının cebine bakan herkesten iğreniyorum. Kurallar herkes için aynı değildir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ben kayırırım. Favorilerim vardır. Bir saniye bile düşünmeyin ki, benim oğlumun sahip olduğu imkânlara herkes aynı şekilde sahip olacak. Nepotizm gerçektir. Ve ben tamamen yanındayım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Çocuğunuza, ailenizin iyi olduğu şeyde iyi olmayı öğretin. Kasap olan bir babanın oğlunun da kasap olduğunu kaç kere gördünüz? Mimar olan birinin çocuğu da mimardır. Bunu aktarmalısınız. Zaten yapmanız gereken de budur.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Aynı şey para için de geçerli. Eğer zirveye çıkmak için kıçımı yırtarak çalıştıysam, sizce bunu başkalarının aldığı kadar para alayım diye mi yaptım? Hayır. ‘Seni kimseye kaptırmak istemiyoruz, sana geleceğe yönelik şu kadar para ödeyeceğiz’ demelerini isterim. Tamam, sorun yok. Sıramı beklerim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Je’Von Evans… Eminim büyük para kazanmıyor, ama fena olmayan bir gelir elde ediyor. Ama garanti ederim ki bir sonraki sözleşmesinde deli gibi ödeme yapacaklar, çünkü başka yere gitmesini istemeyecekler. Genç diye daha az mı hak ediyor?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu adam 20 yıl sonra bile güreşiyor olacak. 20-21 yaşındaysa, bu yetenekle ve işi anlama seviyesiyle… Yaklaşık 12 yıl sonra biraz yavaşlayacak. Ve yaklaşık 15 yıl sonra şampiyonluk döneminde olacak — kariyerinin son beş yılı, eğer 20 yıl daha güreşme şansı olursa. Acele yok. Herkes için yeterince para var.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Başkalarının parasından şikâyet edenler ya parası olmayanlar ya da zirveye çıkamamış, başaramamış ve bu yüzden kıskançlık duyan insanlardır. Ben o genle doğmadım.”</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">(TMZ)</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1991841993970819450[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Rainmaker, post: 409395, member: 93"] [CENTER]“Bir başkasının cebine bakan herkesten iğreniyorum. Kurallar herkes için aynı değildir. Ben kayırırım. Favorilerim vardır. Bir saniye bile düşünmeyin ki, benim oğlumun sahip olduğu imkânlara herkes aynı şekilde sahip olacak. Nepotizm gerçektir. Ve ben tamamen yanındayım. Çocuğunuza, ailenizin iyi olduğu şeyde iyi olmayı öğretin. Kasap olan bir babanın oğlunun da kasap olduğunu kaç kere gördünüz? Mimar olan birinin çocuğu da mimardır. Bunu aktarmalısınız. Zaten yapmanız gereken de budur. Aynı şey para için de geçerli. Eğer zirveye çıkmak için kıçımı yırtarak çalıştıysam, sizce bunu başkalarının aldığı kadar para alayım diye mi yaptım? Hayır. ‘Seni kimseye kaptırmak istemiyoruz, sana geleceğe yönelik şu kadar para ödeyeceğiz’ demelerini isterim. Tamam, sorun yok. Sıramı beklerim. Je’Von Evans… Eminim büyük para kazanmıyor, ama fena olmayan bir gelir elde ediyor. Ama garanti ederim ki bir sonraki sözleşmesinde deli gibi ödeme yapacaklar, çünkü başka yere gitmesini istemeyecekler. Genç diye daha az mı hak ediyor? Bu adam 20 yıl sonra bile güreşiyor olacak. 20-21 yaşındaysa, bu yetenekle ve işi anlama seviyesiyle… Yaklaşık 12 yıl sonra biraz yavaşlayacak. Ve yaklaşık 15 yıl sonra şampiyonluk döneminde olacak — kariyerinin son beş yılı, eğer 20 yıl daha güreşme şansı olursa. Acele yok. Herkes için yeterince para var. Başkalarının parasından şikâyet edenler ya parası olmayanlar ya da zirveye çıkamamış, başaramamış ve bu yüzden kıskançlık duyan insanlardır. Ben o genle doğmadım.” (TMZ) [MEDIA=twitter]1991841993970819450[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Mark Henry Nepotizm Hakkında Konuşmuş
Menü
Giriş yap