RPG Hoist the Colours

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT! Işıklar sönüyor.

Girişte gaz lambasıyla ve hasır şapkasıyla PGW Şampiyonu Bray Wyatt'ı görüyoruz. İki yanında kule gibi yükselen Erick Rowan ve Braun Strowman maskelerini takmış bir biçimde ağır ağır ringe ilerliyorlar. Wyatt edilen hakaretlere ve Steve Gibki tezahüratlarına aldırmadan ağır ağır ringe giriyor ve sandalyesine geçiyor. Sukunet dolu gözlerle arenayı süzdükten sonra lambaya üflüyor. Bray, unvanını kucağına yatırdıktan sonra söze giriyor.

Ahtapotun kolları hayvan çırpındıkça daha da karmaşıklaşıyor ve suda daha büyük dalgalar yaratmaya devam ediyor. Kör düğüm misali, ipler birbirine geçmiş durumda ve kimse bunu nasıl çözeceğini bilmiyor adamım. Ama ne kadar sıkı atılırsa atılsın, her düğümü parçalamak için bir kılıcın çeliğini hissetmek yeterli... PGW çöplüğünde günler ve haftalar birbirini kovalarken, delikanlılar daha da karmaşık hesaplamalar içine giriyor ve bizim düğümümüz her hafta körleşmeye devam ediyor. Bunun sorumlusu ben değilim madamlar ve mösyöler.. bunun sorumlusu şu çöplüğün tepesinde ipleri elinde tuttuğunu zanneden adamlardan başkası değil.. Öyle ya, aynı altın ya da aynı şeref için bazıları aylar ve yıllar heba ederek savaşmak zorunda kalırken, bazıları ise yere düşürdüğü çantaya tekrardan elini sürme imkanı bile buluyor. İhtiyar Bray amcanız ise bu karmaşık hesaplamaların ve ayak oyunlarının bir parçası değil, Wyatt Family bu diyarda en temiz ve anlaşılır çalışma programına sahip topluluklardan birisi. Biz, PGW'deki diğer ölümlüler gibi hayatta kalmak için değil hükmetmek için buradayız. Ve hükmümüz devam ettiği müddetçe yaptığımız iş basit: Üzerimize gelecek kadar aklını kaçırmış meczupları sevdikleri tanrılarının yanına uğurluyoruz. November to Remember günü yaklaşırken, daha önce nadiren karşılaştığımız durumlardan birini yaşıyoruz, karşımıza sırtına zırh geçirilen ve savaşçı olduğu iddia edilen bir zavallı yollanıyor. Ama asıl kılıç, onun belinden sarkan paslı demir parçası değil, arkasına saklanmış olan ortağının cebinde sakladığı bir hançer. Daha önce de Bray Wyatt'a o hançer savruldu ve sonuç... ne kadar karanlıkta savrulursa savrulsun hançerin de kılıç gibi benim karşımda işe yaramaz vaziyette olduğunu ispatladım. Ama yeğenim Dominik, bir şekilde tekrardan hançerini eline almayı başardı. (Wyatt sırıtıyor) Deus ex machina devreye girdi. Zira biz bu iki yaşam formu arasında yeterince farklı yaşanmışlığı görmemiştik, birbirlerine birer hasım gibi saldırdıklarını, birbirlerine ihanet ettiklerini... Dominik bir şekilde kaybettiği şeyi bulmayı başardı ve şimdi ikinci kez onu benim üzerime savurmakla tehdit ediyor. Ama bu sorun değil adamım, bu valsi daha önce de yaptık ve ben diyorum ki Perry'nin de, Mysterio'nun da benden alabileceği tek şey kılıcımın kenarı olacak.

Wyatt kucağındaki PGW Şampiyonluğuna bakıyor.

80gxu5z.png

Hammerstein Ballroom, benim gibi adamların rahatça ağlarını örebildiği yerler olmasıyla meşhurdur.. Geçmişte, pek çok kez o kolezyuma benzer yapının zeminini kanla suladım. İki altının birden ortaya konulduğu bu randevuya karşı bir erkek gibi yaklaşmanı beklemek hata olurdu evlat, ama benim karşıma çıkmaktan korktuğun için sevgilini üzerime salmanı da beklemiyordum. Bu, senin için bile düşük bir eylemdi ve kaderin cilvesi olsa gerek, bir kez daha sen ve dostun bana karşı eliniz boş bir şekilde evinize dönmek durumunda kaldınız. Öyle ya, benim kadar kudretli bir adamı alaşağı etmenizi kader bile istemiyor olacak ki, sizin tuzağınızı bozması için dostum dahi olmayan bir adamı denkleme dahil etti. Ve şimdi, November to Remember'a ilerlerken karşımdaki yegane hedefe kitlenmiş durumdayım: Büyük Altın'a. Benim taşıdığım ganimet, bu çöplükte ulaşılabilecek en üst mertebe. Ben, bu altını kana bular ve arka arkaya karşıma gönderilen adamları alaşağı ederken sen ise dişine göre olan acizlerle oyalandın, küçük Dom'la beraber arkadaşlığınızı sınama imkanı bulduğun anlamsız duygu durumlarına sürüklendin ve her zaman yaptığın şeyi yaptın evlat. O değersiz kafanın içindeki duygular, kayıpların ya da geçmişin belki başka bir adamın karşısında geçer akçe olabilir.. Ama benim marketimde senin travmalarınla satın alınabilecek herhangi bir ürün yok. Küçük Dom ile aranızda olan dostluk umurumda değil. Bugünlere nasıl geldiğiniz de öyle.. Siz ikiniz bana geçen yaz ateşimi tatma imkanı bulan Joe Gacy ve ihtiyar Goldust'ı anımsatıyorsunuz. Hatırlarsan, birinin kaderi duvarda çivilerle, diğeri ise ateşin kalbinde son buldu. Eğer yeterince güçlüysen evlat, o zaman insanlar senin fikirlerini dinlemek zorunda kalır. Ve ben bu kapıdan içeri girdiğim andan itibaren, kafasından geçenler önem taşıyan tek bir adam oldu: Bray Wyatt. Karşımda sen, arkanda elinde o komik çantayla bekleyen arkadaşın Dominik ve hepinizin gerisinde beni canımdan etmek için üçüncü kez başarısız bir girişimde bulunmak isteyen Steve Gibki.. Şartlar aleyhimde gibi görünse dahi şunu bilmeni isterim, benim gemim ateşten bir denizin içinde bile yol alabilir. Ve dönüp baktığımızda-

Bir anda bir müzik duyuluyor. Erick Rowan ve Braun Strowman maskelerini bir kenara fırlatıp Bray'in sandalyesinin önüne geçerek girişe bakıyorlar. Girişte...

@Sikiru @jaques @American Psycho

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,232
PG Nakit
1,730
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

BU KADAR OYUN YETERLİ BRAY!

a5ozchk.jpg

Yoğun destek eşliğinde Steve Gibki yeni müziği ile arenada! Steve Gibki her zamankinden de kalıplı duruyor. Hedefe odaklanmış gözüküyor. Elinde bir mikrofon ve ağır adımlarla ringe ilerlerken bir yandan da konuşmaya başlıyor.

Ardı arkası kesilmeyen öğütler, hikayeler, insanlara yukarıdan bakma. Bundan sıkılmadın mı Bray? Çünkü ben gerçekten sıkıldım. İnsanlar buraya gelirken senin gibi birini izleyebilmek için para ödemiyor. Aksine benim gibi saf güreşi temsil edecek gerçek bir sporcuyu görmek için para ödüyor. Şu vücuda bak Bray. Hayatının hiçbir aşamasında böyle bir vücuda sahip olamadın. İnsanlar sana baktığında asla özenecek bir tarafını görüp imrenemedi. Sende hiçbir özellik yok. Yarattığı kaosun arkasına saklanan çaresiz bir adamsın. Gücün yok, atletizmin yok. Bu ringde ne işin var? Bak Bray... Nasıl desem bilemiyorum ama sen bu ringlere ait değilsin. Burada başardığın onca zafere saygısızlık etmek istemem fakat hiçbiri saf güreşin güzellikleri ile elde edilmedi. Hep arkasında başka sebepler yatan zaferler elde ettin. Sen bir sporcu dahi değilsin. Kaybettiğim gece uzun uzun düşündüm. Daha iyi olabilmek için başarısızlığı kabullenmem gerektiğine karar verdim. 1,5 ay boyunca bir asker gibi eğitim gördüm. Bu mükemmel vücuda biraz da taktik ekledim. Zeka olmadan seni alt edemezdim. Dominik işte tam da burada kaybetti. Kemeri senden söküp alacağım anda araya girdi ve gecemi mahvetti! Şimdi yarım kalan eğlencemi tamamlamaya geldim. PGW efsanesi Bray Wyatt'ı kırmaya geldim. Bunu neden mi istiyorum? Bu vücut zirvede olmayı hak ediyor adamım! Görüntü kirliliği yapan bir adam aylardan beri ekrana çıkıp saatlerce konuşuyor. Ringdeki meziyeti ne? Konuşma. Utanç verici adamım! Ringdeysen güreşin hakkını vereceksin. Ben buraya sadece intikam için dönmedim. Saf güreşin onurunu kurtarmaya da geldim.

dae30du.jpg

Steve Gibki konuşurken bir yandan ringe giriyor ve Wyatt'ı süzüyor.

Yarattığın kaostan mutlu musun? Şimdi ise o kaos, seni kaderine yönlendirecek: Kendi sonun! Bayanlar ve baylar Bray Wyatt efsanesi gözleriniz önünde eriyip gidiyor. Şu yüzündeki gizlenmek isteyen korkuya bakın. Değer verdiği tek şeyi kaybedeceğini biliyor. Her zamankinden daha güçlüyüm Bray. Kollarımın arasında çaresizce kurtulmayı bekleyeceksin. Pek de değer vermediğin ailene bakıyorum da çok zayıf duruyorlar. Parçalanmayı bekliyor gibiler. İkisini tek başıma yok edebilirim. Kızdınız mı beyler? Buradan bakıldığında oldukça zayıf gözüküyorsunuz. Bray'in arkasına saklanmaktan mı yoksa onun piyonu olmaktan mı? Evet, evet genelde siz ona siper olup dayak yersiniz. Size verilen görev bu. Bundan fazlası olamazsınız siz. Tıpkı Bray Wyatt gibi. O kemeri taşıma görevi bittikten sonra çıktığı merdivenlerden inmek zorunda kalacak. Bu şirketin tepesi artık Gibki'ye ait. Şu arenaya bir bak adamım. Beni görünce nasıl da sevindiler. Ben bu spot ışıkları için doğmuşum. Işıklar beni çekerken ne kadar da mutlu. İnsanlar beni izlerken ne kadar da umutlu. Ben bu şirketi tekrar zirveye taşıyacak adamım! Umutsuzların umudu, kaybedenlerin umuduyum. Kaybettiğiniz için üzülmeyin dostlarım. Ayağa kalkın ve neden kaybettiğinizi teşhis edin. Bu adam gibilerinin tepeyi işgal ettiği bir evrende hepimizin o tahtta hakkı vardır. Başınızı dik tutun! Gibki geri döndü ve profesyonel güreşin onurunu kurtaracak. Dramaların, akıl oyunlarının, kanlı oyunların zamanı doldu. 2025'i yeteri kadar kirlettiniz. Sıra 2026'yı kurtarmakta. Güreşin yılı olacak 2026. PGW, güreş hayranlarının bir numaralı gözdesi olmaya devam ederken onu ben omuzlayacağım. Gerçek bir sporcu bu şirketin yüzü olacak. Yükselişim, yükselişimiz olacak. Ve sen Bray... Şirket dramalarında kafa ütülemeye devam edebilirsin. En tepedeki taht Steve Gibki'ye ait olacak.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Gibki ve Wyatt ringde birbirlerini süzerken onları boğaz temizleme sesi bölüyor, titantronda Perry belirince gözler ona dönüyor.

Jack Perry: Bunu anlamanız için çok geç ama elevator pitch dediğiniz şey böyle bir şey değil baylar. (İkiliyi taklit ederek) Olmalı, olduracağım, olacak ve beyan beyan am. Niye böyle delüzyonel olduğunuzu anlamıyor değilim, çözmesi zor kişilikleriniz yok. Özellikle sen, Bray, geçtiğimiz Survivor Series beni yanıltmış olmalı. Kendi avam komününden ve Dream'le olan dostluğundan bahsederken geldiğimiz noktada yanında iki tane sokak lambasından daha az işleve sahip izbandut var. Dream'le aranı bozan şey de kontrolünün onun üzerindeki etkisinin azalması değil miydi? Ya da liderlik kompleksin mi devreye girdi? Eminim geçmişte kalan her biri için kılıfına uygun cevapların vardır, sonuçta opus magnumun bunlardan ibaret. Kendi kontrolüne alamadığın, palazlanmaya müsait herkese ölümcül bir haset duymak. SS zamanları takımına alırken şüpheye düştüğün Perry'nin, tüm kariyerini birkaç ay içinde sollamasından sonra tek beklediğim de buydu, acaba Bray ne zaman başımıza musallat olur? Harika zamanlama! Büyük deha eminim Dom'un briefcaseinin time limitini de düşünerek tüm bu kaosu son bir aya sığdırmayı akıl etmiştir! Hazır hepimiz toplanmışken madam ve mösyölere bunun da cevabını verelim, ne dersin?

jackperryaew.jpg

Perry ağır adımlarla ringe yaklaşmış, cebinden çıkardığı kontratı gösteriyor. Wyatt duygu değişimi olmadan onu takip ederken Gibki hırslı bakışlar fırlatıyor.

Jack Perry: Dom'la olan sohbetim ve alçak gönüllülüğüm bazı şeyleri unutturmuş gibi gözüküyor ve ben hatırlatmaktan beis duymuyorum. Bugün sahip olduğun her şeye radarımda olmadığı için sahipken, kronomotre tutup ipler elindeymiş gibi tavır alarak egale edemeyeceksin hayır. (Gibki'yi işaret ederek) Özellikle yanındaki ex-sevgilinin müdahelesiyle hala şampiyon sıfatı taşıyabiliyorken, na na. İkinizin ringde yarattığı tezatlık, tüm hikayenin özeti gibi. Vücudunu olduğundan iyi gösterip poz kesiyorsun ama endişeli bakışların hasır şapkanın altında gizli. Lafayatte'in ucuz Bounderby'si. Şirketi nereye taşıyıp taşımayacağınızla Ludwig'in daha çok ilgilendiğine eminim ama karşınızda gerçek apex predator varken taşıyabileceğiniz tek şey alet takımım olur. Ama merak etme, kontrata koşul bağlamak gibi bir derdim yok. Çünkü Dom'un anı geldiğinde ve kemerini kaybettiğinde, uğraşman gereken daha büyük bir bela olacak. Normalde bu anı uzattığı için Gibki'ye sinirli olmalıydık ama böyle double down yapınca işler daha bir keyifli oldu sanki, öyle değil mi Dom?​

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

ONLY
1
LEFT.

8fee67d2dbbc160b5597ca1101877014

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio girişte. Seyircilerden her zamanki gibi kendisine tezahüratlar var. Elindeki mikrofonla konuşmasına başlıyor.

Dirty Dom: Önden teşrif ettiğin için teşekkür ederim Jack. Sanırım son yaşananların ardından en çok bağırıp çağırması gereken adam benim. Tik-tak, bir koca sene ve saçılan onca fırsat... Şimdi ise elde kalan son bir kurşun.

Dominik siniri bozulmuş bir şekilde gülüyor.

Dirty Dom: En çok canımı sıkan ne biliyor musunuz? Bu çantayı kullanmam için son bir şansımın kalması değil. (Gibki'yi gösteriyor) Senin, bu çantayı bozdurmaya en yakın olduğum anda benden intikam alman da değil. Canımı sıkan şey, senin (Wyatt'ı gösteriyor) halen etrafımıza ağ ördüğünü düşünmen.. Halen oyunu kendinin kurduğunu sanman. Bu şirkette bir örümcek yok Bray. Bir zamanlar vardı. Zehirsiz olduğunun farkında olmayan ama ördüğü ağlarla insanları korkutan bir örümcek... Ve BAM! (Perry'e bakıyor) Onun kafasını ezdik. Kimden bahsettiğimi çok iyi biliyorsun... Onu hatırladığımda ve tekrar sana baktığımda aranızdaki farkın ne kadar büyük olduğunu görüyorum. Çünkü yılda 3 ay çalışan meşhur "No Way Out faresi" bile tek bir şeyin farkındaydı... Burnunun dibindeki tehlikenin farkındaydı... Zehirin kendisinde değil, Dirty Goats'da olduğunun farkındaydı

Seyircilerden yoğun destek geliyor. Şimdi ringe giriyor ve Perry'nin yanına geçiyor.

Dirty Dom: Sen ise halen belinde duran kemerin ve benim halen bu çantayı kafana geçirmemiş, zili çaldırmamış olmamın illüzyonundasın. Evet, son bir kurşunum kaldı ama bu beni ne kadar endişelendiriyorsa seni de bir o kadar endişelendirmeli. Eğer geçtiğimiz şov bu iş bitseydi, halen Jack'in World Heavyweight kemerine karşı bir şansın olacaktı. O kemere bakarken gözlerinin nasıl parladığını görüyorum amigo, ona kendi kemerinden daha fazla değer verdiğine bahse bile girerim. Tüm bu şehvetli bakışlara ve hayallere rağmen şimdi ona hiç kavuşamama veya kavuştuğun gibi belindekini de kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyasın. Hepimizin hemfikir olduğu tek bir konu var, bu kurşun artık senin hayallerini süsleyen gecede patlayacak. Umarım Jack'i yenecek kadar taşaklısındır çünkü o kurşunun ya kendi şakağımda, ya da senin şakağında patlamasını her şeyden-AMA HER ŞEYDEN çok istiyorum. November to Remember'ın, yıllar geçtikten sonra bile sadece senin hayallerine kavuşamadığın şov olarak anılmasını istiyorum... Eminim Stero-Steve bunu istemez, öyle değil mi Steve? Dominik Mysterio'nun, aylardır uğraşıp bir türlü alt edemediğin Bray Wyatt'ı gölgede bırakması, PPL camianda senin adına pek de iyi bir intiba bırakmazdı. Belki Cumartesi'den sonra tekrar istifa edip buradan gitmek istersin, belki de tekrar o çok sevdiğin kara deliklerden birine girersin... ¡ME IMPORTA UNA MIERDA! Kafanı hangi deliğe sokacaksan sok, yanına Bray'i de yollayacağım. Cumartesi günü, Carcosa'yı ayağınıza getireceğim. (Bray'e bakıyor) Ağzının sularını akıtarak aylardır hayal ettiğin o gece, o galibiyet... Benim zaferime kurban olacak. PORQUE MEREZCO ESTO, HIJO DE PUTA, MEREZCO ESTO-​

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Wyatt, Dominik'in sözleri üzerine öne çıkıp saldırmak isteyen Erick Rowan'ı tutuyor ve sandalyesinden gülümseyerek Steve Gibki'ye dönüyor.

Spor! Evlat, bir ormana ilk kez yolu düşen bir delikanlının patikayı kaçırmasını anlayabilirim ama ağaçların bile yerini ezberlemiş bir adamın yolunu kaybetmesini bir türlü anlayamam. Bu bir spor, öyle mi düşünüyorsun? Ve sen, ben, buradaki iki delikanlı; hepimiz burada bir spor icra ediyoruz, öyle mi? (Wyatt sırıtıyor) Aylar önce burada Ölüler Ordusu'na hükmettiğini iddia ediyordun, gölgelerden leviathanlar çağırıyor, kıçından iki başlı mantikorlar çıkarıyordun. Ama Bray amcan sana o kadar gaddarca bir dokunuşta bulundu ki artık bütün bunların peri masalı olduğunu anlamış ve ayaklarını yere basmaya karar vermişsin. Bu güzel, ama içinde bulunduğumuz bu kümesin nasıl bir yer olduğunu sana anlatmam izin ver Steve.. Burası bir spor arenası değil. Bilirsin, spor dediğimiz şeyin belli başlı kuralları vardır, yarışmacılar bunları esnetemez öyle değil mi? Bir koşucuysan eğer, fırlamak için adamın tabancayı patlatmasını beklersin. Bir boksörsen eğer, adamın bel altına vurduğun anda müsabaka sona erer. Profesyonel güreş... bu isim seni aldatmasın. Burası bir tuval.. ve bu tuvalin üzerine fırçasını sallamaya cesaret eden her ressam bir şeyler çizebilir. Ve dikkat et evlat, kimse senin hangi boyayı kullandığına ya da paletine karışmaz. Limit yoktur! Bu bir spor değil oğlum, bu bir savaş alanı. Ve bu savaş alanında "en iyi sporcu"lar değil, rakibine her şeyi yapmayı göze alan benim gibi ruh hastaları ayakta kalır. Burası dilediğin gibi bir yer olabilirdi, kim bilir o zaman karşımda dikilen bu adamlar buranın bir numarası olurdu, Bray Wyatt değil. Ama burası sevgili Steve, bir spor alanı değil ve ben de November to Remember'da da, sonraki bütün gecelerde de buraya spor yapmaya değil önüme çıkan herkesi ne şekilde olursa olsun biçmeye devam edeceğim. Adını bilmediğin iğneleri vücuduna saplayabilirsin. İstediğin maddeyi kullanabilirsin ama buraya granitten yapılmış bir vücutla dahi gelsen mühim olan o vücudun altında yatan çelikten bir iraden olup olmadığıdır evlat.. Kısacası, işin içine biraz da dava adamı olmak giriyor öyle değil mi? Ama sen öyle değilsin Steve, sen hüsrana uğradığın anda davanı bir kenara bırakarak farklı bir adam olduğuna inanmamızı isteyen bir zavallısın. Ve ben, geçmişte farklı bir kimlikle karşıma geçtiğin zaman yaptığın şeyi tekrar yapacağım: Sana tekrar dokunacağım ve bu sefer de uzaydan gelen biri olduğuna inanacaksın. Sadece, önce bu konuklarımızla ilgilenmem izin ver. Biliyorsun, senin yerin bende ayrı!

Wyatt kahkaha atıyor. Perry'e dönüyor ve omzundaki kemere bakıyor.

igv40oj.png

Bu son çırpınışların bana keyif veriyor. Neyin yaklaştığını çok iyi biliyorsun ve amcan tarafından yatağına yatırılmadan önce olabildiğince ses çıkarmak için bağırıyorsun. Ama son sözlerinin daha bilgece olmasını beklerdim Perry. Ne de olsa kısa bir süreliğine de olsa benim kanatlarımın altına girmiş ve benim tecrübelerimden faydalanabilmiş bir adamsın öyle değil mi? Seninle alakalı tereddütlerimin sebebi, bir gün olup da beni geride bırakacağından korkmam değildi. Tam aksine, senin de Steve gibi ne kadar iradesiz bir adam olduğunu fark etmemden kaynaklıydı. Arkadaşların değişmesi konusunda eleştirinde haklı olurdun, eğer ben de ittifakları senin mantığınla kuruyor olsaydım. Ama benim için eşitler, denkler yoktur. Yanında durduğun adamla beraber ateşle barut gibisiniz, ikiniz de bir patlamanın olacağından korkuyor ve bunun verdiği endişeyle arka alanda birbirinize yumulmaktan vazgeçmiyorsunuz. Ama ikinizi toplasak, Bray Wyatt'ı yenebilecek bir adam oluşturamazsınız. Bütün bunların sana süslü kelimelerden ibaret geldiğini biliyorum ama benim sözlerimi yerine getirdiğimi iyi biliyor olduğunu sanıyorum, bilhassa beni yakından izleme fırsatı bulan bir adam olarak. Şimdilik yanında durduğun adamla beraber beni def edebileceğinizi düşünmeye devam et evlat, seninle içeri girdiğimiz zaman önce seni ezeceğim, sonra da sırtıma atlayıp durumdan faydalanmak isteyen arkadaşının çantasını alıp senin bile bulamayacağın bir deliğe sokacağım. Ve sizin hikayeniz de, hüsranlarla ve keşkelerle dolu bir nihayete erecek.

Ya da belki de böyle olmaz, ha Dominik? Kendine bir bak oğlum, bir efsanenin oğlusun. Babacık seni küçük yaştan beri bir yıldız olman için yetiştirdi, öyle değil mi? Gençsin, henüz bizim derbeder Perry gibi müzikhol köşelerinde fahişe ücreti sayılabilecek miktarlara kalabalık eğlendirerek kendini harap etmemişsin. Önün açık. PGW'nin karmaşık bir otoban olduğunu buradaki bütün adamlar olarak biliyoruz ama kaçırmaman gereken bir sapak olduğunu ben sana iyilik yapmak için söylüyorum. O sapağı kaçıran adamların çoğu şu anda işsizlik kuyruğunda bile değil, mezarda yatıyorlar. Sen ise altında olan ve sonsuza kadar sana ait olacağını düşündüğün bir araçla beraber son hız yolunda ilerliyorsun. Bir hafta evlat, sadece bir hafta sonra kontağı kapatacak ve anahtarları gerçek sahibine teslim edeceksin. O yüzden seçimini bilgece yap: Duvara mı toslamak istiyorsun yoksa o sapağı kaçırmayıp Bray Wyatt'ın gazabından kurtulmak mı istiyorsun? Yanındaki adamın gerçekten sana değer verdiğini düşünüyor musun Dominik, sence bıçak kemiğe dayandığında Perry senin için gereken fedakarlıkları yapabilecek tıynette bir adam mı? Survivor Series'te, Perry'i yakından görme imkanı bulmuş ve kafasının nasıl çalıştığını iyi anlayan bir adam olarak senin bu denklemde bir stepne muamelesi gördüğünü düşünüyorum evlat. Perry, kaybetme ihtimalini gözeterek seni elinin altında tutuyor, böylece benim karşımda hüsrana uğrarsa sen yedek lastik olarak yanında bir hakemle beraber yuvarlanarak sahneye giriş yapacaksın. Peki hak ettiğin bu mu evlat? Yoksa hak ettiğin, gerçek bir adam olmayı öğrenmek mi? Evlat, sana bir seçim yapma şansı sunuyorum. Çantanı ikinci kez heba etmek yerine, bana teslim ol ve sana bu hayatı öğretmeme izin ver. Benim kanatlarım altında hiç yaşamadığın zaferleri kazanacak ve Perry'nin seni götürdüğü ölüm yolundan kurtulmuş olacaksın. Ama benim sunduğum şansı beğenmiyorsan, Perry ile işim bittiği zaman çantanla beraber Bray amcana gel. Seninle daha önce de valse kalktık ve dansın ne zaman biteceğine benim karar verdiğimi görmüş oldun, bir ikinci valse hayır demem. Seçim basit: Zafer, ya da ölüm. Seçimini yap.

@American Psycho @jaques @Sikiru

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,232
PG Nakit
1,730
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
g6nffx6.jpg

Bana bak Bray! Burada yaşanan her olayı kendi üzerinden anlatmaya bayılan zavallı bir obezden fazlası değilsin. Farkında olmadığın şey ise bu dünyanın senin etrafında dönmediği. Bu ringden indiğin andan itibaren kimse seni umursamıyor. Dışarıda bir hiçsin! Burada anlattığın hikayeler, senaryolar burada kalıyor çünkü tüm bu olaylar yalnızca zihninde yaşanıyor. Dışarıda tamamen farklı bir hayat var. Işıltılı dünya, içkiler, partiler tüm bunlar senin kabusun. Çünkü diğer insanlarla iletişim kuramayacak kadar kafasız bir adamsın aslında. İşte tam da bu yüzden kendi yazdığın hikayelere bağlanmış ve onlara inanmış haldesin. Şu haline bir bak. Son düzlükte olduğunun farkındasın ve tüm kartları oynamaya başladın. Büyük şovda büyük şölen olacak. Dev Bray Wyatt sonunda yıkılacak. Bu korkuyu gözlerinden anlıyorum Bray. Kaybedeceğini anlayan liderler paniklemeye ve saldırmaya başlar. Sen ve ailen sonun geldiğinin farkındasınız. Bu ringe gömüleceksin ve hikayen burada son bulacak. Köyüne dönüp çiftçiliğe mi geçiş var Bray? Bu işlerde başarılı olabileceğine inancım tam. Bu ışıkların altında bulunmak... nasıl diyeyim senin kaderin değil. Buraların adamı değildin hiçbir zaman. Savaş alanı olarak belirlediğin bu ringin sonunu getireceğinin ikimiz de farkındayız. Sahip olduğun altını kaybettiğinde geriye ne kalacak? Hikayelerin mi? Kimse sıradan bir adamın hikayelerine inanmaz dostum. Gücünün düşeceğini, mentalinin dağılacağını ve fiziken yıpranacağını görüyorum. Gibki geri döndü ve seni bir boks torbası gibi yumruklayacak adamım. Benim anladığım şey budur. Kusursuz bir kondisyon, muhteşem bir denge, ringde stratejik bir deha. Ben o ringde düşmem. Tüm bu insanlar gördü ki Wyatt'ın kemeri düşecekti. Benim sayemde burada konuşabiliyorsun. O koca göbeğini kaldır ve yirmi dakikanı spor salonunda geçir. Sporu reddetsen de içinde bulunduğumuz sektörde uzun vadeli fiziksel güce sahip değilsin. Şu karşında duran adama bak bir de. Gibki bir heykel gibi. Kusursuz ve özenle yaratılmış. Benim ellerimde yaratılan bu beden, spot ışıklarına en çok yakışan beden. Nasıl da ihtişamlı dururum o ışıkların altında. Ben bir şampiyon olmak için var oluyorum Bray. Kaderim bu. Sırada taşıdığın nadide bebek var. Benimle birlikte salondan salona taşınacak. Karşımda duran bu üç zayıf adamı birer birer elden geçirmeyi dört gözle bekliyorum. Bunun için sonuna kadar savaşacağım. Sonuna kadar çalışacağım. Gibki'nin zamanı başladı. Zorluklar bazı insanların kırılmasına, bazılarının ise rekorlar kırmasına neden olur. Gibki, tarihi baştan yazmaya geliyor.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
qRGiZri.jpeg

Jack Perry konuşmak için mikrofonu kendine yaklaştırdığı anda Dominik onun kulağına bir şey fısıldıyor. Perry, hafif bir tebessümle buna karşılık veriyor ve mikrofonu yere bırakıp ringden iniyor. Dominik de elindeki Money in the Bank çantasıyla birlikte ringden inmeye yelteniyor fakat bir anlığına duruyor. Dom, ringden inmeden önce kafasını çeviriyor ve son bir defa daha Bray Wyatt'a bakıyor. Dominik resmen gözleriyle Wyatt'a bir şeyler anlatıyor. Sonrasında çantasını tekrardan ona gösteriyor. Görüntü burada sonlanıyor.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi