Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Saraya Ringlere Dönüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Rainmaker" data-source="post: 408435" data-attributes="member: 93"><p style="text-align: center">Saraya, güreşe olan sevgisini yeniden bulduğunu ve Ocak ayında antrenmanlara başlayacağını söyledi:</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">“Güreş dışındaki dünyaya biraz adım atabildiğim harika bir yıl geçirdim ve bu gerçekten çok güzeldi. Bunu sevdim, bundan keyif aldım ama bir kez güreşçi olunca, hep özlersin. Tekrar o isteğin geri geldiğini hissediyorum. Bir dönem vardı, güreşe karşı sevgimi kaybetmiş gibiydim ve ‘Biraz ara vermem gerekiyor’ diyordum. Ama şimdi yeniden bir aşk, yeniden bir tutku buldum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ocak ayında antrenmana başlayacağım ve bu beni nereye götürür göreceğiz. Çünkü eğer bir gün geri dönersem — döneceğim demiyorum ama eğer dönersem — oyunun zirvesinde olmak ve NXT’deyken güreştiğimden bile daha iyi güreşmek istiyorum. Hedefim bu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Nattie’ye birkaç kez sordum, o da Florida’daki Dungeon’a gelmemi istiyor. Ben de ‘Kesinlikle’ dedim. Özlüyorum, seviyorum. Geri dönme ihtimalim şu anda çok daha yüksek, ama nasıl ilerleyecek göreceğiz.”</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">(@TheTorontoSun)</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1991525593502929046[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Rainmaker, post: 408435, member: 93"] [CENTER]Saraya, güreşe olan sevgisini yeniden bulduğunu ve Ocak ayında antrenmanlara başlayacağını söyledi: “Güreş dışındaki dünyaya biraz adım atabildiğim harika bir yıl geçirdim ve bu gerçekten çok güzeldi. Bunu sevdim, bundan keyif aldım ama bir kez güreşçi olunca, hep özlersin. Tekrar o isteğin geri geldiğini hissediyorum. Bir dönem vardı, güreşe karşı sevgimi kaybetmiş gibiydim ve ‘Biraz ara vermem gerekiyor’ diyordum. Ama şimdi yeniden bir aşk, yeniden bir tutku buldum. Ocak ayında antrenmana başlayacağım ve bu beni nereye götürür göreceğiz. Çünkü eğer bir gün geri dönersem — döneceğim demiyorum ama eğer dönersem — oyunun zirvesinde olmak ve NXT’deyken güreştiğimden bile daha iyi güreşmek istiyorum. Hedefim bu. Nattie’ye birkaç kez sordum, o da Florida’daki Dungeon’a gelmemi istiyor. Ben de ‘Kesinlikle’ dedim. Özlüyorum, seviyorum. Geri dönme ihtimalim şu anda çok daha yüksek, ama nasıl ilerleyecek göreceğiz.” (@TheTorontoSun) [MEDIA=twitter]1991525593502929046[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Saraya Ringlere Dönüyor
Menü
Giriş yap