Sheamus Topladığı Momentumun Boşa Gitmesinden Şikayetçi

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,603
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

"Clash At The Castle'dan çok büyük bir organik momentumla çıktım ama boşa gitti. Hiçbir yere gitmedi. Tıpkı WrestleMania'da olduğu gibi bir çıkmaz sokaktı.
Drew sakatlandığı için gitti ama ben ilerlemeye hazırdım ve sonra hiçbir şey olmadı."​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,385
Beğeni sayısı
4,704
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2016 sonrasından itibaren WWE'nin en underrated güreşçisidir ya açık ara. Şirkete adım attığı ilk günden beri hep en tepelere oynayan, oynamasa bile o potansiyeli hep barındıran bir adamdı Sheamus. Face karakteri de heel karakteri de her zaman %100'üyle oynadı, ciddi sakatlıklar geçirse dahi her seferinde bu sakatlıklardan performans olarak düşmek kenara dursun; üzerine koyarak geri döndü. Bence de daha iyisini hak ediyordu son birkaç yıl özelinde konuşacak olursam, kalitesinin meyvelerini çok erken topladı ve sonrasında bayağı atıl bir konumda kaldı ne yazık ki.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
683
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
2016 sonrasından itibaren WWE'nin en underrated güreşçisidir ya açık ara. Şirkete adım attığı ilk günden beri hep en tepelere oynayan, oynamasa bile o potansiyeli hep barındıran bir adamdı Dolph Ziggler. Face karakteri de heel karakteri de her zaman %100'üyle oynadı, bence de daha iyisini hak ediyordu son birkaç yıl özelinde konuşacak olursam, kalitesinin meyvelerini çok erken topladı ve sonrasında atıldı ne yazık ki.
Kendi çapımızda ufak bir düzenleme yaptık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: