Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Dynamite
Dynamite Spoiler | Part 1 | Sürpriz İsim, Anything Goes, MJF ve Adam Cole
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 39520" data-attributes="member: 4"><p>Jericho etrafında dönen hikayede hala soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor, 1-2 şova orada fırtına fena kopacak gibi, ki kopmalı da artık. İlgi çekici görünüyor evet ama fazla tutuk kaldı hikaye şu ana kadar bence. Yalnız RVD'nin göbek şaka mı ya, futbolu bıraktıktan sonra Sneijder deriz direkt...</p><p></p><p>Anything Goes maçını bayağı beğendim, özellikle Beretta'nın performansı şahaneydi ve hak edilmiş bir galibiyet aldı. Yalnız Danielson'ın yokluğunda BCC inanılmaz yetim kalmış bir görüntü çiziyor bu bayağı belli. Elite yenilgisinden sonra da hemen keskin bir düşüşe geçildi ama Mox buradan INTC'yi koparmadan dönmez gibi. Ki koparmalı da zaten, Orange Cassidy inanılmaz baydırdı artık</p><p></p><p>MJF ile Cole'un hikayesinden inanılmaz keyif alıyorum, herkes bir ihanet falan bekliyor ama ALL IN'e muazzam bir soğuk savaş/dostluk temasında gireceğiz bence. En azından ALL IN'e kadar Cole ya da MJF'ten ihanet beklemiyorum, ki hikayenin salahiyeti için de ihanet olmaması gerek zaten. Bu havada girilecek bir maçın hikayesi de başka kalitede olur, ALL IN gibi bir şovun main eventinde olması gereken de budur zaten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 39520, member: 4"] Jericho etrafında dönen hikayede hala soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor, 1-2 şova orada fırtına fena kopacak gibi, ki kopmalı da artık. İlgi çekici görünüyor evet ama fazla tutuk kaldı hikaye şu ana kadar bence. Yalnız RVD'nin göbek şaka mı ya, futbolu bıraktıktan sonra Sneijder deriz direkt... Anything Goes maçını bayağı beğendim, özellikle Beretta'nın performansı şahaneydi ve hak edilmiş bir galibiyet aldı. Yalnız Danielson'ın yokluğunda BCC inanılmaz yetim kalmış bir görüntü çiziyor bu bayağı belli. Elite yenilgisinden sonra da hemen keskin bir düşüşe geçildi ama Mox buradan INTC'yi koparmadan dönmez gibi. Ki koparmalı da zaten, Orange Cassidy inanılmaz baydırdı artık MJF ile Cole'un hikayesinden inanılmaz keyif alıyorum, herkes bir ihanet falan bekliyor ama ALL IN'e muazzam bir soğuk savaş/dostluk temasında gireceğiz bence. En azından ALL IN'e kadar Cole ya da MJF'ten ihanet beklemiyorum, ki hikayenin salahiyeti için de ihanet olmaması gerek zaten. Bu havada girilecek bir maçın hikayesi de başka kalitede olur, ALL IN gibi bir şovun main eventinde olması gereken de budur zaten. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Dynamite
Dynamite Spoiler | Part 1 | Sürpriz İsim, Anything Goes, MJF ve Adam Cole
Menü
Giriş yap