Süper Lig 11. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Kırmızı karta kadar oynanılan oyunu hiç beğenmedim. Tedesco'nun bu oyunu düzeltip GS derbisinde daha iyi bir oyun kurması lazım. Onun haricinde 4-5 tane atıp fark atsak şu tatmin hissini alamazdım. 2-0'dan geri dönülen maçları çok seviyorum. Duran babanın golünü de açıp açıp tekrar izlicez bundan sonra.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
kırmızı kart tamamen doğru, sergen yalçın kenarda neye bu kadar dağıldı, neye bu kadar kızdı anlamadım. herkes bu sefer işin sergen yalçınla alakasının olmadığını düşünebilecekken, beyefendi kendisini attırmayı tercih etti: mesele 10 kişi olmak da değil, beşiktaş birkaç sezon önce 10 kişi kalarak fenerbahçe’yi yenmişti. iyi bir şeyler düşünüyorsan, 10 kişi kalmış takımını sahada yalnız bırakmayacaksın; bak kendi sahanda 2-0’lık skor avantajını hiç ettin.
Sucu kendinden atmak icin kendi de kırmızı gördü bence ama BJK hoca kredisi verecek bir takım degil su an.

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,816
Beğeni sayısı
1,863
PG Nakit
3,560
Favori Güreşçi
Esin Bahat
Yani Fenerbahçe'nin yürüyecek hali yok farka gidecek maçı ne hale getiriyorsun? Çok faul yapmak istiyorsan formadan çek sarı ye. Bir çuval inciri berbat ettin.

Gerçi kazansak da bir şey olmayacaktı sadece derbi kazanıp kendimizi avutacaktık son 4 senede olduğu gibi. Sıkıldım bu durumdan. Belki bu mağlubiyet bir şeyleri değiştirir. Fikret Orman bağıra bağıra geliyor.
bir şeyin değiştiği yok haftaya unutulur

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi