- Konular
- 140
- Beğeni sayısı
- 2,289
- PG Nakit
- 550
- RPG Karakteri
- Bray Wyatt
Voices müziğinin akustik bir versiyonu çalmaya başlarken ışıklar kararıyor. Seyirciler bir anlam veremezken ekranda Randy Orton'ın kariyerinden kesitler görüyoruz. Orton'ın şampiyonlukları ve zaferlerinden oluşan bir klip ekranda oynarken..
Bir anda Orton'ın alışılageldik müziğinin tersine çevrilmiş halini dinlemeye başlıyoruz. Bu sırada da Randy Orton'ın zafer günlerinden, çamurda yuvarlandığı anlara ilişkin yavaş ve kötü efektlerle süslenmiş kesitler görüyoruz. Bu sırada girişte üzerinde yılan deseni olan bir tabut görünüyor. Kuzu maskesi takmış figürler cenazeyi ring kenarına getiriyor. Bir süre daha Orton'ın müziği tersten okutulurken, kapak bir anda açılıyor..
Tabutun içinde kucağında PGW Şampiyonluğuyla Bray Wyatt var! Wyatt seyirciye bakıp sırıtırken müzik yavaşça kısılıyor ve seyirciler elinde mikrofonla tabuttan onlara bakan Bray Wyatt'ı yuhalamaya başlıyor. "We Want Randy" tezahüratlarına karşı Wyatt kahkaha atıyor. Tabutun iki yanındaki kişiler kukuletalarını ve maskelerini indirince Erick Rowan ve Braun Strowman'ın pis pis sırıttığını görüyoruz. Bray söze giriyor.
İnsanoğlu, uzun süre boyunca devam eden şeyleri bitirme fobisinden muzdarip.. Buna da "ahde vefa" diye bir isim bulmuşlar. Derler ki, yıllarca devam eden bir şey ne kadar hastalıklı, ne kadar kötü olursa olsun onu bitirmek zor olmalı. Derler ki, bir şey yıllar boyunca bir alanı kaplamayı başarmışsa şayet, ona son vermek için de büyük bedeller ödenmeli. Bazen bir imparatorun hükümdarlığıdır bu. Öyle yıllar boyunca hükmetmiş ve emirler yağdırmıştır ki o tahttan, aradan geçen elli sene sonra halen onun hastalıklı ve zalimce buyruklarını harfiyen yerine getirir hizmetkarlar. Paktlara, savaşlara ve düzenlemelere tek başına karar veren bir berduş, senelerin getirdiği ahde vefayla yakmaya ve yıkmaya devam eder o koltuktan. Bazen ise, bir kadındır bu.. Mösyöler, kadınlar yakar. Kadınlar yakar ve küle çevirirler. Ve bir bakmışsın ki, o diliyle zehir saçan ve her şeyi küle çevirmek için programlanmış varlık, sırf senin hayatında seneleri doldurduğu için artık hayatından çıkarılamaz hale gelmiş.. Bir parçan olmuş. Bitiremezsin, işte dünyadaki bu kısır döngüyü bir kılıç misali ikiye yarması için evren Bray Wyatt'ı vekilharç tayin etti! Ben, bir figürü, bir adamı sadece 20 senedir aynı noktada nefes almayı becerdi diye affetmem. Karşımdaki kim olursa olsun, senelerini nerede devirmiş olursa olsun her zaman aklıma koyduğum şeyi yaparım. Bundan 22 yıl önce, karşınıza bir haber spikeri kisvesiyle dikilen genç bir delikanlı vardı. Kader, o delikanlıya bu çöplükte her türlü şeyi bahşetti: Bazen zafer, bazen ise keder. Kazandı, kaybetti, dövdü, dövüldü, düştü, kalktı ve dönüp baktığımız zaman bizim minik solucanımız tam 22 senedir bu toprağın altında yuvarlanmaya devam ediyor. Ve kader ona bunca hatıranın yanında biraz da aklıselim bahşetmemiş olacak ki, iki sefer hakkından gelen bir adama üçüncü kez hücum etme hakkını kendinde buluyor. Survivor Series'te, sadece bir unvan meydan okuyanını değil, sizin çocukluğunuzdan kalan son temsilcilerden birini de hesaptan çıkarmış olacağım. Survivor Series'te, tabutun kapısı kapandığı zaman sadece bir adam değil, o adama dair bu çöplükte meydana gelmiş bütün olaylar ve hatıralar da tozlu rafların arasında yerini alacak. Ve ben, ihtiyar Bray amcanız, kaldığım yerden eski dosyaları kapatıp arşive şutlamaya devam edeceğim. Ta ki, yaptığım şeyden sıkılana kadar...
Wyatt büyük bir yuhalama alırken kucağında duran PGW Şampiyonluğuna bakıyor.
Geçmişte bu alemde konulmuş kurallar ve bu kurallar sonucunda ortaya çıkan bazı sonuçlar var. Bu sonuçlardan bir tanesi de, bazı "müsabaka"ların aslında temsili bir şekilde gerçekletiği. Adına "Ring of Fire" derler.. duyan adam mağlup olanın korlar içinde yanacağını düşünür.. Ama çoğu zaman mağlup olan adam bacağında ikinci derece ufak bir yanıkla kendini itfaiye görevlilerinin şefkatli kollarına bırakır. Buried Alive derler! Öyle değil mi? Toprağın altına diri diri gömülme meselesi... İhtiyar Mark'ın bu çöplükte icat ettiği zamazingolardan birisi.. Ama tıpkı ateşin ringinde olduğu gibi, adamı belki 10-15 dakika boyunca bayıltacak kadar toprağın tadına baktıktan ve siz eniklerinizle beraber seyirci koltuklarını terk ettikten hemen sonra o adamı oradan kurtarırlar ve sözde diri diri gömülen adam 3 hafta sonra genç bir midilliden daha sağlıklı bir şekilde bu dört ipin arasında koşturmaya başlar... Biraderlerim ve bacılarım, PGW'in devrimcisi, güreş çöplüğünün sosyalist adamı tekrardan yeni bir çağ başlatıyor! (Wyatt sırıtıyor) Ben diyorum ki, şu temsili maç ismi problemine bir çözüm getirmek adına bu sefer maçın adının ağırlığının hakkını verelim! Geçen sene bu zamanlar, küçük Randy, Bray amcasının yanında zaferin tadını çıkartıyor ve benim bahşetmemle koruduğu unvanla hepinize gövde gösterisi yapıyordu. Bu sene ise, benim karşıma çıkarak büyüğüne karşı yapmış olduğu saygısızlığın bedelini ödetme ve Bray Wyatt'la aşık atmanın bazı sonuçları olduğunu bütün PGW evrenine bir kez daha gösterme zamanı! Casket Match, bu sefer sadece bir adamın tahta bir kutuda 15 dakika beklemesinden ibaret olmayacak. Survivor Series'te, Randy'i hazırladığım bu özel tabutun içerisine yerleştirdikten sonra, onu görevlilere teslim etmeyeceğim.. Onu bir zamanlar hayatı öğrendiği topraklara, Lafayette'e götüreceğim ve bu tabutla beraber Randy'i; diğerlerinin yanına, Gimmicksizler Mezarlığına gömeceğim. Randy, sözüm sana... Seni ben yarattım oğlum, benden önce senin bu topraklardaki bütün mücadelelerin anlamsız keşmekeşlerden ibaretti. Ben ise sana bir isim, bir amaç ve bir hayat verdim. Ve şimdi, verdiğim hayatla yaptığın şeyleri beğenmediğim için o hayatı tekrar... ve bu sefer son kez elinden alacağım. Survivor Series'te bu kapağı suratına kapatacağım, ama diğer Casket maçlarından farklı olarak bu kez kapak ikinci bir kez açılmayacak. Madamlar ve mösyöler, kokteylimiz devam ediyor. Ve sıradaki arasıcağımızın kim olduğu da belli olduğuna göre, ihtiyar şefiniz Bray Wyatt'ın size söyleyebileceği tek bir şey var.... şimdiden afiyet olsun. (Wyatt iğrenç bir şekilde gülümsüyor) Follow the buzzards... to Survivor Series.
Randy'nin müziği tersten okutulur ve Bray kahkahalar atarken kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bray Wyatt