RPG The Resistance

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
555
Beğeni sayısı
1,348
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
The Resistance!

Seyirciler şaşkın ve kimin geleceğini merakla bekliyorlar. Ezekiel Jackson girişte gözüküyor! Artık girişlerini bu müzikle yapacak!

Entrance.gif

Kendisi bu sefer çok sinirli ve hışımla ringe doğru gidiyor. Ringe çıkınca sinirli bir şekilde mikrofonu istiyor. Anonsör çekinerek mikrofonu veriyor. Ezekiel Jackson mikrofonu alıyor ve konuşmasına başlıyor.

Promo.gif

Ezekiel Jackson: Harika bir başlangıç yapmama şu kadarcık kalmıştı. (İki parmağının arasını göstererek) Şu kadarcık. O kemer maçına çıkma hakkını kazanmak üzereydim. Bir anlık hata. Ufak bir dalgınlık. Hepsi bu kadar. Bizi olduğumuz ana getirdi. Lanet olası bir roll-up ile maçı kaybettim. Kabul edilemez. Ama bu maçtan sonra yöntemim üzerinde biraz düşünmem gerektiğini fark ettim. Neyi doğru neyi yanlış yaptığımı görmeliydim. Doğrular çok fazlaydı yanlışlar ise çok az ama o birkaç yanlış bütün doğrularımın bir anlamının kalmamasına neden oldu. Geçen hafta bu arenaya çıkamadım. Kendimde bu motivasyonu bulamadım. Her şeyi kaybetmiş. Dünyanın sonuna doğmuşum gibi hissettim. Ya da ölmüşüm de haberim yok. Oysa ki daha her şey yeni başlıyordu. Big Zeke burayı fethedecekti. Öyle ya da böyle buranın hakimi olacaktım. Evet ilk maçımda yenilmiş olabilirim ama bir Türk şairinin de dediği gibi "Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır."

Seyircilerin oflayıp puflamaları Ezekiel'ı sinirlendirir.

Ezekiel Jackson: Siz ne anlarsınız ki ucubeler? Elimde bir kitapla buraya çıkagelsem bomba sanıp kaçacak yer ararsınız. Edebiyat, Felsefe, Sosyoloji... Bunlar sizin için bir anlam ifade ediyor mu? Hadi buradan kilometrelerce uzaktaki bir yerin şairinin mısralarını geçtim. T.S. Elliot'ı hiç duydunuz mu? Ya da Herman Meville? Edgar Allan Poe? Slyvia Plath? Bu isimleri hayatınızda ilk kez duyduğunuza eminim. Konuyu edebiyata getirmeden bu isimleri saysam "Hangi şirkette güreşiyor?" diye soracak kadar moronsunuz. Sizi tedavi edeceğim. Ne olursa olsun sizi iyileştireceğim. Size rağmen yapacağım bunu. Her ne kadar haketmeseniz de... Çünkü... Sadece canım böyle istiyor.

Ezekiel Jackson mikrofonu sertçe yere atıyor ve ringi terk ediyor.

Leaves%2Bthe%2BArena.gif

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: