- Konular
- 51
- Beğeni sayısı
- 2,526
- PG Nakit
- 330
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
- RPG Karakteri
- Tony D'Angelo
Restauranttayız…
The Don: Baylar, bugünkü toplanma sebebimiz belli. Bir buçuk haftamız kaldı ve birbirimizi yeteri kadar tanımıyoruz. Ben hepinizi tanıyorum; ama bazılarımız, bazılarımızı tanımıyor. Bu yemeği tamamen bir kaynaşma, içimizi dökmek için bir araç olarak görün. Bu masada hepinizin ortak noktası ben olarak gözüksem de bir ortak noktamız, bir de ortak nefretimiz var. O da geçmiş. Bu şirketin hala yakasını bırakmayan kirli geçmişi. Bu masada herkes türlü türlü haksızlığa uğradı. Şovu yöneten bizzat ben bile haksızlığa uğradım. Komplolar kuruldu, en çok değer verdiğim şeyi kaybettim.
"Ailemi.."
The Don: Sağımda Stacks, solumda Enzo, karşımda da Uncle ile Rizz otururdu. Luca hep yanımdaydı. Şimdi ise kimse kalmadı. Uncle ile Rizzo hala bildiğim gibi; ama sağ kolumu kaybettim. Consigliere, gitti. Ama burada bir şeyleri kaybeden sadece ben değilim. Travis müzik kariyerini, Jey babanı, Cardona akıl hocanı, Sami sen ise insanlara olan umudunu kaybettin. Dirty Goats gibi, Alberto El Patron ve Meksika şürekası gibi insanlar hem havalıyı oynayıp hem de iyiyi oynamaya çalışıyorlar. İnsanları manipüle edip, insanlara kötü şeyler yapıp her şeylerini ellerinden alıp bunu yanlarına bırakacağını sanıyorlar. Jey Uso, babanla beraber bu insanlara senelerce idol olmadın mı? Travis, sahneleri öyle bir sallardın ki insanlar senin için yeri yardı deprem oluşturdu. Matt, seni uzun süre hor görmelerine rağmen bir Indy God oldun ve bu şirkette büyük bir yükselişin parçasıyken seni geri çektiler. Sami…
Büyük bir iç çekiyor. Hüznü suratına yansıyor.
The Don: En yakın zamanda da en büyük kazığı sana attılar. Akıl sağlığınla oynadılar. Kıtalararası Kemeri yakan birisinin tüm kariyerini bitirmeye çalıştılar. Sana deli dediler. Sonra sen geldin, herkesi yanılttın. Örnek bir insan oldun. Herkes için bir örnek oldun. Özellikle de benim için bir örnek. Ama iki bücürün sana yaptıkları, Dwayne ile Alberto’nun onlara bir de arka çıkmaları, hile ve hurdanın üzerine bir impero kurmaları. Ateşe ateşle, göze gözle nasıl karşılık vermeyesin. Senin sesini bastırmaya çalışıyorlar. Ama seni susturmayacağız. Senin sesin olacağız, seni Dünya Şampiyonu yapacağız. Adalet yerini bulacak. Çok konuştum değil mi? Hadi biraz da yiyelim. BEYLER!
Garsonlar masayı donatıyor. Tony D’Angelo etrafına bakıp birinin söz almasını bekliyor.
@anti-hero @Akashi @RDT @The MANIAC
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Tony D'Angelo