Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi maç: Finn Bálor vs. Seth Rollins En şaşırtıcı an: John Cena Return En iyi giriş: Imperium En iyi hissettiren an: Iyo Sky'ın çantayı alması. En iyi kostüm, görünüş: Cody Rhodes (Yanlış görmediysem Britanya bayrağı vardı Attire'ında.) En iyi performansı gösteren isim: Jey Uso
En iyi maç: Main event En şaşırtıcı an: Roman'ın pinlenmesi En iyi giriş: Cody En iyi hissettiren an: Roman'ın pinlenmesi En iyi kostüm, görünüş: Cody En iyi performansı gösteren isim: Usos
En iyi maç: WHC (Evet, vasat olmasına rağmen) En şaşırtıcı an: Roman'ın pinlenmesi En iyi giriş: Roman Reigns & Solo Sikoa En iyi hissettiren an: Roman'ın pinlenmesi En iyi kostüm, görünüş: Cody En iyi performansı gösteren isim: Jey Uso
En iyi maç: Her maç bence kötüydü ama main event. En şaşırtıcı an: Roman'ın pinlenmesi. En iyi giriş: Cody Rhodes En iyi hissettiren an: Roman'ın pinlenmesi. En iyi kostüm, görünüş: Santos Escobar. En iyi performansı gösteren isim: Jey Uso.