RPG Balkan Sex God

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT! Işıklar sönüyor.

Arena karanlığa gömülmüşken, elinde gaz lambası ve belinde unvanıyla PGW Şampiyonu Bray Wyatt'ı süzülerek gelirken görüyoruz. Solunda Erick Rowan ve sağında Braun Strowman yüzlerinde maskeleriyle dikilirken Wyatt Family ağır ağır ringe ilerliyorlar. İçeri girdiklerinde Bray sandalyeye kuruluyor ve lambaya üfledikten sonra kemerini kucağına yatırıyor. Wyatt söze girmeden sürpriz bir şekilde Braun Strowman'ın elinde mikrofon görüyoruz.

37503pj.png

Randy Orton… ve Edge. Geçmiş yaşanmışlıkların ve başarı günlerinin özlemini çeken iki fosil bugün bir kez daha ait oldukları yere, tarihin çöplüğüne geri döndüler. Ağabeyimle beraber PGW'nin tek sahibinin Wyatt Ailesi olduğunu herkese gösterdik. Geçmişte, bu alemlerde zuhur ettiğimiz senelerde her zaman altına değil, adama yöneldik. Kendi davamızın haklılığını ispatlamak için ganimetlerin değil, günahkarların peşine düştük ve biz en iyi bildiğimiz işi yaparken başkaları altınları bellerine takarak kral muamelesi gördüler. Ama son bir yıldır Wyatt Family farklı bir şirket politikası izliyor... Artık günahkarları cezalandırmak kadar, referansların da önemli olduğunu anladığımız dönemdeyiz. "İyi bir CV"ye sahip olmanın önemini kavramış vaziyetteyiz. (Braun pis pis sırıtıyor) Bizim geri dönüşümüzden bu yana, NOW otobüsü virajı aldığı bu günden beri bizim sözümüzün üstüne söz söylenmedi. Bizim hükmümüze isyan bayrağı kaldırmaya kimse cesaret edemedi ve Survivor Series günden güne yaklaşırken PGW'nin asıl hükümdarının tepede iktidar mücadelesi veren kravatlılar değil, köylü tulumunu sırtına geçirmiş olan Güneyliler olduğu artık herkesçe bilinen bir gerçek! O gece sizin önünüze birbirinden farklı olmayan iki alternatif sunacaklar: Konuştukları dil harici birbirlerinden farkları olmayan iki aristokrat. Hükmetmenin ne demek olduğunu hiç bir zaman öğrenemeyecek olan iki zübbe… O gece kim kazanırsa kazansın, PGW'nin tek sahibinin kim olduğu gerçeği hiç bir zaman değişmeyecek.. Ve Survivor Series bittikten sonra, kardeşimle beraber bizlerden çalınanları geri almak üzere tekrardan mesaiye başlamış olacağız.. Ve o gün geldiğinde ne Dominik, ne Perry, hiç bir buçukluk bizim önümüzde duramayacak. Biz odaya girene kadar sert adam taklidi yapmaya devam edin, takvim doğru yaprağa geldiği zaman sizi geldiğiniz mezbeleye geri gönderecek ve emanetimiz olan altınları geri alacağız.

Braun, mikrofonu uzatırken Erick Rowan maskesini çıkarıyor ve jiletini dilinin altında gezdirdikten sonra arenaya bakıyor.

z5tnvjm.png

Uzun aylar boyunca bize verilmesini istediğimiz şeyi tekrar beklemek istemiyoruz.. Ama mesaiden önce biraz eğlence istiyoruz... Başından beri bizim ayaklarımızın altında gezinen ve bizden istediği ölüm fermanını hala alamadığı için kaşınmaya devam eden bir solucan.. Artık seneler geçiyor ancak küçük Randy hala belasını aramaya devam ediyor. Bugüne kadar bu çöplükte geçirdiği en şaşalı dönemlerini Wyatt Family'nin kanatları altında yaşadın. Ne zaman birileri yoluna çıksa, sadece bizimle aynı çatı altında yer aldığın için yolunu temizledik. Eğer biz, seni içinde yuvarlandığın pislik yığınından çekip çıkarmasaydık hala eski ihtişamlı günlerinin hayalini kurarak domuz gibi yuvarlanmaya devam ediyordun. Ama seni pisliğin içinden çıkaran ellere ihanet etmeyi tercih ettin ve dersini aldın: Yalnızca bir kez. Şimdi, ikinci ve son dersi vermenin ve "devam etmenin" zamanı geldi. (Rowan, Braun'a bakıyor) Bazen düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum amcaoğlu... PGW'deki delikanlılar benim yavaş işleyen bir zihnim ve güçlü yumruklarım olduğunu söylerler hep.. Öyleyse neden gerçeği bir tek ben görebiliyorum? Neden hala şanslarını denemeye devam ediyorlar, neden bütün savaşları kazanan ve bütün kaleleri fetheden bir gücün karşısında duramayacaklarını anlayamıyorlar? Biz, işini bitirdiğimiz adamların listesini bir uyarı marşına çevirmiş herkese sırayla okurken, bu duvara saldıran ve ölen gençlerin listesi günden güne artmaya devam ediyor. Peki yanlışı nerede yapıyoruz, neden bizim sözlerimizle beraber kılıcını bir kenara bırakması gereken bu kurşun askerler, daha şiddetli bir şekilde saldırmaya devam ediyorlar? Bunu anlayamıyorum.. ve artık anlayamadığım konuları düşünmekten sıkılıyorum... Survivor Series'te, Randy Orton'ın sadece bir unvan maçını kaybetmesi yeterli değil.. Onu öyle bir parçalamalıyız ki bir daha düştüğü kuyudan hiç bir zaman çıkmamalı. Böylece ayağımızın dibinde dolanan bu kenenin gölgesini hissetmeden, hakkımız olan rövanşa çıkar ve PGW'de Wyatt Family'nin takım altınlarına sahip olduğu o mutlu günlere geri döneriz.. Ne dersin amcaoğlu?

Rowan boş bir gülümsemeyle bakarken Strowman ifadesiz gözlerle ona bakıyor. Bu esnada Bray Wyatt söze giriyor.

bdv3a79.png

Bu kanat çırpış, belki de bu alemlerdeki son uçuşumuz. Bu gemi belki de son kez demir aldı ve hala bütün darbelere rağmen yelkenlerini şişirmeye ve deryayı ikiye yarmaya devam ediyor.. Madamlar ve mösyöler, belki de bu savaş bittiği zaman bir daha Bray amcanızı göremeyeceksiniz. (Wyatt gülümsüyor) Sesimi bir daha duyamayacak, dört ipin arasında gerçekleştirdiğim kıyamlarla yad edeceksiniz beni.. O yüzden şimdilik, bunun tadını çıkaralım. Bırakın, Bray amcanızı denemeye devam etsinler. Eskiden, bizler bir açık büfe misali seçer ve saldırırdık. Şimdi ise, kucağımda görmüş olduğunuz bu altın sağ olsun artık bizim hasım aramamıza gerek kalmıyor. Zira öyle büyük bir hedef tahtası var ki sırtımda, bütün PGW kendiliğinden Wyatt Family'e husumetli.. Bir sene içerisinde o kadar çok hesabı kapattık ki artık geride bıraktığım adamları ve hikayelerini anımsayamıyorum bile. Sadece imgeleri ve çıkardıkları sesleri hatırlıyorum. Lafayette'teki çiftliğin duvarındaki çiviler olmasa, geride bıraktıklarımızın bize okuduğu lanetler olmasa belki de o kadar silikleşecek ki hatıralar; girdiğimiz savaşları bile hatırlayamayacağız. Ama bu nokta, benim için bir durma noktası değil. Bu nokta, benim için yeniden başlama noktası. Bütün bu hesapları kapatmaya Randy'i indirerek başlamıştık; ve geldiğimiz noktada görüyoruz ki tarih kendini tekerrür etmeye devam ediyor. Yine aynı adam, yine aynı mağlup bakışlar ve işin sonunda yine bir hüsran türküsü. Ama ben, PGW'nin Noel Baba'sıyım. Hangi şartlar altında olursa olsun bana gelen gençlerin dileklerini yerine getiririm... Ve Randy'e baktığımda, geçen seferki eziyetin tadının damağında kaldığını görebiliyorum. Yeniden benim karşıma çıkmasının tek sebebi, en son bu altın için benimle yüzleştiği zaman yaşadıklarından keyif alıyor olması. O, bütün bunların sona ermesini istiyor. Arenalar, şehirler, isimler, unvanlar ve hiç bitmeyen bir rekabet.. Bütün bunları geride bırakmak istiyor ama kendi işini göremeyecek kadar korkak. Onu kanatlarımızın altına aldığımız dönemde sorumluluk bilinci aşılamaya çalıştık, ama görüyoruz ki bakırı altınla beraber ne kadar döversen döv sonuç her zaman aynı kapıya çıkıyor. Bana geldi, ama altın için değil. Onun kariyerini bitirmemi istiyor. Bütün bu yorgun koşuşturmacadan sonra son kez kahramanı oynamak ve bir daha dönmemek üzere gölge diyarına geri dönmek istiyor. Öyle olsun evlat... dileğini kabul oldu bil. Survivor Series'te, PGW Şampiyonluğu için benimle yüzleş ve ben de senin son dileğini yerine getireyim. Uzun zaman savaştın oğlum, artık öldürücü darbeyi alma ve hiç bitmeyen bir emekliliğin tadını çıkarma zamanı. Survivor Series, Randy. Ne daha erken, ne daha geç... Follow the buzzards.

creepy-gif.gif

Wyatt sallanırken arenayı büyük bir yuhalama kaplıyor ve kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi