RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟑

PGW: Son Eklenen Parta Git

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Şovun ertelendiği güne düğün işi çıktığı için anca şimdi okuyabildim şovu. Milletin aklına girme işini çok iyi yapmışız. Ben bile ikna oldum valla. Şovda bi Stacks görmek istedim ama şu olay sonrası ufak bir promo görsek şovda daha iyi olurdu.

Gibki’nin quit beklendikti; ama daha çarpıcı bir quit görmek isterdim böyle herkesi elden geçirip ben yokum diye gitmesi daha vurucu olurdu.

Venis’in kürkçü dükkanı atarı çok güzel yazılmış. Her ne kadar yine de adamlara katılacak olsa da şu postayı koymasını benim de içimi soğuttu. Bu adamların Venis’i alması bu kadar ucuz olmamalı zaten.

Cena ile Bron maçı çerezlik belli maçtı. Spear hareketinin değerinin sıfırlanması biraz üzse de olması gereken buydu.

Ospreay’in bize patlama olayı olacak bence net. Sırt dönüp gitmesi hakkı ama bizde hak hukuk tamamen keyfimize bağlı. O yüzden dönüp ortalığı karıştıracak. Hatta Hardy’den de turn gelip double turn ile SS takımlarına da dağıtılabilinir. One last last last muhabbetinden makara konusu olabileceği için çok da sanmıyorum böyle olacağını.

Rated RKO olayını canlı görseydim ilk başta niye geri toplandı diye negatif hisseder sonra RKO sonrası bi coşardım. Okurken de bi rahatlama geldi vallaha yalan yok. Ama Wyatt gene Orton’u alt eder gibi duruyor.

Şovlar güzel ama Bad Blood’dan sonra burası daha iyi bir ivme yakalamış gibi hissediyorum. Umarım bozmayız dileklerimle. Emeğinize sağlık tam puanlık şovdu. Değerlendirme konusu olmadığı için buraya yazdım.

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
vay be aslında fena şov olmamış, bir çok karakteri yeni hikaye beklerken aslında bir nevi de angelo hikayesinin sonlarına doğru geliyor gibiyiz.

Anasayfa Üst Alt