(NXT Spoiler) Main Event'te Artık Her Şey Belli Oluyor

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

AVA: Bu tam bir kaos ve Showdown tarihi bir olay olacak. Mustafa Ali, NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu için Ethan Page ile karşılaşacak. DarkState ve The Hardy Boyz, Kazanan Her Şeyi Al Tag Team Şampiyonluğu Maçı. Ve tabii ki, Erkekler ve Kadınlar Survivor Series Styles maçlarını da unutmamalıyız. Şimdi, işler daha da kontrolden çıkmadan, bunu resmi hale getirelim. Erkekler için. Ne?

Trick Williams: O yan bakış da ne, AVA? Şimdi, biraz düşündüm. NXT Erkekler Takımı'nın yardımcı kaptanı olarak, seçtiğim isim...

Ricky Saints: Woah, woah, woah, dur, yavaş ol, Trick. Evet, TNA Dünya Şampiyonu olabilirsin, ama NXT Takımı mutlak bir takımdır, bu yüzden sana hatırlatayım, kaptan benim, sen yardımcısın, anladın mı? Ve takımımızı düzene sokmak üzereyim. Yeni NXT Şampiyonu Ricky Saints olacak. Sen, Trick Williams, TNA Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olacaksın.

Trick Williams: Hadi konuşalım.

Ricky Saints: “Genç OG” Je'Von Evans olacak. Ve bu gece büyük bir galibiyet alan adamım, bu sen olacaksın, Myles Borne, buraya gel.

Santino Marella: Hey, Mikey, onlara takımımızda kimlerin olduğunu söyler misin?

Mike Santana: İkiniz de benim söyleyeceklerimi dinlesek nasıl olur? Şu anda, burayı alt üst etmekten başka bir şey istemeyen erkeklerle dolu bir soyunma odamız var. Ama savaşa gidecek üç askerim varsa, kimi seçeceğimi çok iyi biliyorum. İlk kişi, gerçek bir TNA OG, Frankie Kazarian. İkincisi, üç kez TNA Dünya Şampiyonu olmuş Moose. Ve son olarak, TNA'yı ateşe veren, en genç şampiyon olarak adlandırılan, TNA X-Division Şampiyonu Leon Slater.

Jacy Jayne: Kelani, takımını seçmeden önce sana söylemek istediğim bir şey var. TNA Knockouts Dünya Şampiyonu olduğumda, hala NXT'yi temsil ediyordum. O yüzden, orada oturup istediğin kadar masum görünmeye çalışabilirsin, ama benim için sen iki yüzlü bir hainsin. Bu yüzden, NXT Takımı için, benim yanımda duran kişi, bu binada kalan tek çift şampiyon, bugün sektördeki en yıkıcı bitiriciye sahip olan Sol Ruca'dan başkası olmayacak. Bu gece onun neler yapabileceğini hepimiz gördük, bu yüzden sana sadece iki kelime söyleyeceğim: Hadi bakalım, Bayan Parker. Ve son olarak NXT Takımı için, çok iyi tanıdığım, kişisel deneyimlerimden NXT Kadınlar Bölümü'nün en sert vuruşçusu olduğunu bildiğim Lola Vice.

Kelani Jordan: Jacy, istediğin gibi düşünebilirsin, ama önemli olan şu ki, TNA Knockouts Dünya Şampiyonu olmakla ilgili tüm sorumlulukları kabul ediyorum, bu NXT'ye karşı çıkmak anlamına gelse bile, ama özellikle de bu seni susturma şansı elde etmek anlamına geliyorsa. Ama TNA Takımı için iki ikonik kadın seçiyorum. Ve bana sorarsan, yeni TNA Knockouts Tag Team Şampiyonları Jessie McKay ve Cassie Lee, The Inspiration. Evet, ve takımımızın son üyesi için uzun uzun düşündüm. Soyunma odasını paylaştığım, kanıtlaması gereken bir şeyi olan, omuzlarında bir yük taşıyan biri, ve o kadın Jakara, yani Mara Sade.

Mike Santana: Ve hepinizle hızlıca bir şey paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki Salı, geceyi sonlandıracağız ve TNA, Showdown'u kazanacak, tıpkı benim Bound For Glory'ye girip TNA Dünya Şampiyonluğu'nu ait olduğu yere, eve geri getireceğim gibi.

NXT ve TNA ring kenarında kavga ederken ortalık cehenneme dönüyor. Shawn Michaels, program yayından kalkarken bu anarşiyi çok seviyor.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG