RPG Bad Blood 2025

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
8z2dfd3.jpg

PGW: Bad Blood 2025
27 Eylül, Cumartesi - 21.00
United Center

Chicago, Illinois

THEN...

NOW...

FOREVER...

TOGETHER!

m5cafl3.jpg

LIVE FROM CHICAGO, ILLINOIS!

maxresdefault.jpg

PYROLAR— PYROLAR HARİKA BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE, TAVANA DOĞRU YÜKSELİYOR VE ADETA ONU YIRTARAK PATLAMAYA BAŞLIYOR! CHICAGO’DA HERKES, BURADA BİR ŞEYLER OLDUĞUNU ANLIYOR ÇÜNKÜ UNITED CENTER’DAKİ GÜRÜLTÜ YERİ-GÖĞÜ İNLETECEK CİNSTEN! PYROLARIN PATLADIĞI SIRADA, ŞOVUN TEMA MÜZİĞİ OLAN ŞARKIYI DA İŞİTİR OLUYORUZ! PYROLARLA BİRLİKTE, LIMP BIZKIT’TEN MAKING LOVE TO MORGAN WALLEN ÇALMAYA BAŞLIYOR! ŞOV RESMEN BAŞLIYOR!

Kuzey’in gururu olan Chicago’da, Bad Blood 2025 geri sayımı artık sona erdi! Güneş, gökdelenlerin arasından son kez süzülürken, gökyüzü geceye bürünüyor— ama bu akşam burada parlayan tek gerçek ışık, United Center’ın ortasındaki o ring olacak! Binlerce taraftar, tarihe geçecek anlara tanıklık etmek için bu mabette toplandı. Gürleyen tezahüratlar, Michigan Gölü’nün kıyısında çarpan dalgalar gibi çoğalarak yankılanıyor, Chicago’nun tüm sokaklarına, tüm Amerika’ya yayılıyor! Şehrin sert rüzgarı, efsaneleşmiş Blues melodileri ve şehrin profesyonel güreş ruhu— hepsi bu gecenin atmosferinde birleşiyor! Willis Tower nasıl gökyüzünü delip geçiyorsa, bu gece de modern gladyatörlerin çarpışmaları zincirleri kırıp dünyaya yayılacak! Şehrin işçi sınıfından gelen çelik irade, gangsterlerin hikayelerinden beslenen meydan okuma ve "Rüzgarlar şehri"nin asi enerjisi— hepsi ringin dört köşesine yansıyacak! Ama bu gece farklı… Bu gece sadece bir güreş şovu değil— bu gece kanın, ihanetin ve öfkenin adı: Bad Blood! Çeliğin keskinliğiyle, yumrukların sertliğiyle, yere dökülecek her damla kanla birlikte bu şehir tarihine yeni bir kabus ekleyecek! Düşmanlıkların bedeli burada ödenecek, kırgınlıkların karşılığı burada alınacak! Sert sokak ruhu eşliğinde dünya yıldızları kozlarını paylaşıyor! Her yumrukta, her çarpışmada, bu toprakların hırçınlığı ve meydan okuması hissediliyor. O hâlde— Bad Blood 2025, United Center’ın kalbinde, Chicago’nun damarlarında ve dünyanın gözleri önünde resmen başlasın!

BAD BLOOD 2025 - CHICAGO, ILLINOIS

Seyircilerin ne kadar heyacanlı olduğunu pyro atışlarının sona ermesiyle daha net görüyoruz. Tezahüratlarla arenayı inletiyorlar. Kameralar bir süre daha seyircileri gösterdikten sonra spiker masasına dönüyoruz. Klasik ikilimiz John "Bradshaw" Layfield ve Michael Cole bizleri karşılıyor.

michael-cole-jbl.jpg

Michael Cole: United Center'ı dolduran fanatikler ve PGW Network'ten bizi takip eden seyirciler. Bad Blood 2025'e hoş geldiniz. Bu şovda her zaman olduğu gibi ben Michael Cole ve kadim dostum John "Bradshaw" Layfield sizlere eşlik ediyor olacağız. Hoşgeldin Bradshaw!

John "Bradshaw" Layfield: Hoşbuldum Cole! Yine harika bir akşamda seninle birlikteyim. İnanılmaz bir gece olacağını seyircilerin gürültüsünden anlayabilirsiniz çocuklar. Kendimi bile zor duyuyorum. Hey Cole. Bu gece takım şampiyonluklarının ortada olacağı maç ile başlıyormuş.

8fxllQh.png
image

İlk önce meydan okuyan isimler girişte beliriyor. Money In The Bank çantasının sahibi Dominik Mysterio ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Jack Perry girişte görünüyor. Seyircilerden kendilerine olumlu tepkiler var. Ayrıca kendileri bir önceki tag team şampiyonları olarak kemerleri yeniden kazanmak için ringte olacaklar. İkili ringe girdikten sonra rakiplerini beklemeye başlıyor.

maxresdefault.jpg
jey-uso-intercontinental-champion-october-17-a.jpg

Şampiyonlarımız Val Venis ve Jey Uso yani Seed & Sex de girişte beliriyor. FE!N arena boyunca yankılanırken seyircilerin çoğunluğu kendilerine eşlik ederken bir kısımda kendilerini yuhalıyor. Jey ve Venis umursamaz tavırlarla ringin yolunu tuttuktan sonra kemerleri hakeme teslim ediyorlar ve hakem de kemerleri görevliye bırakıp maçın başlaması için gerekli işareti veriyor.

PGW Tag Team Championship Match
Dirty Goats (Jack Perry & "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio) vs. Seed & Sex (Jey Uso & Val Venis) (c)

mopkafv.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor! Jey ile Jack Perry maça başlamak üzere ringte. Fakat Val maç başlar başlamaz Jey'den tag alıyor ve ringe girip Perry'i hızlıca yumruklamaya başlıyor. Perry de karşılık vermeye çalışıyor fakat Val aşırı formda ve Perry'i adeta sindiriyor ve iplere doğru onu atıyor. Sonrasında bir Clothesline ile yere seriyor. Sonrasında Venis, Perry'nin üzerinde ayakta duruyor. Sonrasında eğilip Perry'nin ensesine bir tokat atıyor. Sonrasında onu saçlarından tutarak ayağa kaldırıyor ve sonrasında bir kez daha iplere atıyor ve sonrasında onu havaya attıktan sonra sert bir yumruk atıp Perry'i düşürüyor. Perry köşeye çekiliyor. Venis kendisine doğru koşuyor ve Corner Clothesline vuruyor. Sonrasında da onu yakalayıp bir Bulldog vuruyor. Sonrasında tekrardan onu ayağa kaldırıyor ve bir de Back Suplex çakıyor. Sonrasında Perry, Dominik'e doğru sürünmeye başlıyor tag vermek için. Venis ilk başta tag vermemesi için hamle yapacakken sonrasında Perry'nin üzerine atılmak yerine tag vermesi için beklemeye başlıyor. Venis, Perry'nin tag vermesine izin veriyor.

RAW_11272023GD_40718--b0e7073b716f8aa4f3991966e21dff1d.JPG

Dominik, Perry'den tag alıyor ve yavaşça ringe giriyor. Venis ile bir süre bakıştıktan sonra Collar and Elbow Tie Up yapıyorlar. Venis, Dominik'i önüne doğru fırlatıyor. Dominik hızlıca ayağa kalkıp tekrardan Venis'e yöneliyor ve tekrardan Collar and Elbow Tie Up yapıyorlar. Venis bu kez Dominik'i öne doğru fırlatmak yerine köşeye doğru çekiyor ve onu köşeye attıktan sonra karnına sert bir yumruk atıyor. Sonrasında bir yumruk daha atıyor. Ardından Snapmare ile Dom'u önüne katıp iplerden sekiyor ve Big Boot vuruyor. Sonrasında da iplerden sekiyor ve Splash atıyor. Sonrasında hızlıca onu ayağa kaldırıyor ama Dominik bir Hurricanrana yapıyor ve Venis'i iplere düşürüyor. Dominik hızlıca iplerden sekiyor ve 619! Dominik, Venis'i yerde görünce hızlıca köşeye çıkıyor ve atlıyor.

dchiraw1625_12_ntwk_rev_1--f8519627bf58182ee492627f53818fb8.jpg

Fakat Jey Uso ringe giriyor ve Dominik'in karnına bir tekme atıp onu durduruyor. Jey, Venis iplerden sekerken ondan tag almıştı. Jey hızlıca yere çöküyor ve Dominik'in çenesine sağlam bir Uppercut geçiriyor. Dominik iplerden sekiyor ve Jey onu yakalayarak bir Samoan Drop çakıyor. Dominik sırtını tutarak ayağa kalkarken köşesine doğru hareketlenirken Jey onu yakalıyor ve kendisine has yumruk kombosunu oluşturuyor. Dominik son yumruktan sonra iplerden sekiyor ve o da bir yumruk geçiriyor. Sonrasında bir yumruk daha çakıyor. Ardından iplerden sekiyor ve bir Clothesline vuruyor. Jey yere düşünce Dominik tekrar iplere gidiyor ve Leg Drop vuruyor. Bu esnada Perry'e tag de vermiş oluyor. Perry ringe girmeden doğruca köşeye çıkıyor ve DIVING LEG DROP! Perry tuşa gidiyor. 1-2-

2ec04bac1746b39db87544f0f379f8f7

Kickout! Perry hiç bozuntuya vermeden Jey'in üzerinde bekleyip kameraya doğru sırıtıyor. Sonrasında ayağa kalkıyor ve Jey'in eline basıyor. Ardından diğer eline basıyor. Sonrasında dirseğine doğru sert bir tekme atıyor. Sonrasında da dizine doğru aynı sertlikte bir tekme atıyor. Sonrasında Jey'i hafifçe ayağa kaldırıp köşeye geçiyor ve Glass Jaw için koşmaya başlıyor fakat Jey onu bir anda yakalayıp havaya atıyor ve Pop-up Samoan Drop! Jey köşeye çıkıyor Uso Splash atmak için fakat Perry'i tag vermek için sürünürken görünce ringe geri iniyor ve onu kaldırıp ringin ortasına geri atıyor fakat Perry önce Jey'in dizine bir tekme atıp onu düşürüyor. Ardından iplerden sekiyor ve GLASS JAW! PERRY TUSA GİDİYOR! 1-2-

Jey-Uso-after-winning-the-Royal-Rumble.jpg

KICKOUT! Jey tuşu atıyor bir kez daha! Perry sinirleniyor. Jey'i ayağa kaldırmaya çalışıyor. Jey bir anda Perry'i itip bir Uppercut geçiriyor. Ardından sağlam bir Superkick ile Perry'i yere seriyor. Dominik ringe girecek gibi oluyor ama Jey bunu fark edip ona da bir Superkick geçiriyor! Jey köşede Perry'nin ayaklanmasını bekliyor ve Spear için hazırlanıyor. Perry ayaklanınca Jey koşmaya başlıyor ama Perry sert bir dirsek darbesiyle ona engel oluyor. Perry iplerden sekiyor fakat bu esnada Venis ringe dalıyor. Jey, Perry'i havaya kaldırıyor ve Venis hareketi tamamlıyor. ONE AND DONE! 1D! Jey tuşa gitmek yerine Perry'i ayağa kaldırıyor ve kolundan tutup sertçe köşeye fırlatıyor. Venis aprona geçip Perry'nin kolunu yakalıyor ve Jey koşarak bir tekme atıyor Perry'nin koluna! ŞİMDİ ONU ÇEKİYOR VE İPLERE DOĞRU STUN GUN- KOLUNUN ÜSTÜNE!

50d48-17105907458979-1920.jpg

KOL GİTTİ! PERRY'NİN KOLU GİTTİ. Venis ringin dışına inerken Perry'nin acıyla kıvrandığını görüyoruz. Kolunu tutuyor ve acıyla bağırıyor. Hakem yanına gidiyor kontrol için. Ama Perry maçı hakem bitirmesin diye ayaklanıyor. Yoksa problemin büyüklüğü ve çektiği acı yüzünden okunabiliyor.

l-intro-1736221572.jpg

SPEAR! JEY USO'DAN İNANILMAZ BİR SPEAR GELİYOR! JEY, PERRY'İ YERE SERİYOR! JEY TUŞA GİTMEK YERİNE MAÇI BİTİRMEK İÇİN SON BİR HAMLE YAPMAK İSTİYOR VE KÖŞEYE ÇIKIYOR! USO SPLASH İÇİN KÖŞEYE ÇIKIYOR!

Val Venis bir anda Jey'den tag alıyor ve Jey'i aprona indiriyor! Val Venis maçı kendisi bitirmek istiyor ve köşeye çıkıyor. CUMSHOT için hazırlık yapıyor! Jack Perry halen daha yerde fakat girişte bir hareketlilik var ve seyirciler çıldırıyor!

intro-1745797298.jpg

TRAVIS SCOTT GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR! VENIS TAM ATLAYACAĞI SIRADA ORTAYA ÇIKIYOR! ELİNDE BİR MİKROFON VAR. TRAVIS ELİNDEKİ MİKROFON İLE BİRLİKTE HERKESİN ODAĞI HALİNE GELDİ!

Travis Scott: VAL, VAL, VAL... SAYGISIZ OLD FART. ORADAN ATLAYIP GÖTÜNDEKİ KEMİKLERİ KIRMANI İSTEMEM, HADİ İN AŞAĞI!

Venis öfkeleniyor-

image

AMA BİR DAKİKA! Jack Perry, Venis'in bu dikkat dağınıklığından faydalanıyor ve sakat da olsa bir anda köşeye zıplıyor ve bir Superplex ile Venis'i yere seriyor! Perry acıyla kolunu tutarak kıvranıyor yerde. Perry, Dom'a doğru sürünmeye çalışıyor. Dom da tag almak için elini uzatabildiği kadar uzatıyor...

i-reached-out-to-vickie-to-ask-her-permission-1677675016.jpg

Perry tag vermeyi başarıyor! Dom tagi alır almaz köşeye çıkıyor. Venis yerden kalkabilmiş değil. Jey Uso da hala dışarıda! Travis ise dışarıdan olanları gülerek takip ediyor. Dominik, Venis'in kalkamayacağını anlayınca daha fazla beklemiyor ve FROG SPLASH! DOMINIK KEMERLERİ GERİ KAZANMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazananlar ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları: Dirty Goats (Jack Perry & "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio

dchiwm41su_17_ntwk_rev_1--154c50c4b8d12007df42bb9f1fa8c242.jpg
l-intro-1692236227.jpg

DIRTY GOATS, TAKIM ŞAMPİYONLUKLARINI GERİ KAZANIYOR! SEYİRCİLER ÇILDIRMIŞ VAZİYETTE! DOM HIZLICA KEMERLERİ HAKEMDEN TESLİM ALIP RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR. ÇANTASINI DA ALDIKTAN SONRA JACK PERRY'NİN DURUMUNA BAKIYOR. PERRY ACI İÇİNDE KOLUNU TUTMAYA DEVAM EDİYOR... DOMINIK DE TAG TEAM KEMERLERİNİ BOYNUNA ATTIKTAN SONRA MONEY IN THE BANK ÇANTASINI DA DİĞER ELİNE ALIYOR VE HIZLICA PERRY'İ OMUZLAYIP ARKA ALANA DOĞRU GİTMEYE ÇALIŞIYOR. PERRY, DOM'UN YARDIMIYLA ACI ÇEKE ÇEKE ARKA ALANA DOĞRU GİDERKEN RİNGDE BİR KAOS ORTAMI VAR....

j6axogb.jpg
why-did-jey-uso-lose-his-title-1-1749569965303.jpg

Val Venis aşırı sinirli ve şoke olmuş biçinde ringin ortasında otururken Jey Uso ise üzgün bir şekilde ringin dışında. Travis Scott ise hiçbir şey olmamış gibi rahat rahat ringe giriyor. Tam da bu sırada Jey de ringe giriyor ve üç isim göz göze geliyor.Venis bir süre dişlerini sıksa da birden aşırı sinirli bir şekilde fırlıyor ve Travis'i görünce öfkeden deliye dönüyor. VENIS SALDIRMAYA GİDİYOR!

j7wqloy.jpg

AMA HAYIR! JEY, VENIS'IN ÖNÜNE GEÇTİ! VENIS ONUN YÜZÜNDEN DURMAK ZORUNDA KALIYOR. Venis ona çekilmesini söylüyor ama Jey çekilmiyor ve Venis'i sakinleştirmeye çalışıyor. Jey, Venis'in önüne geçerken Travis ile Venis birbirlerine bağırmaya devam ediyorlar. Jey ikiliyi engellemeye çalışıyor. Tarafların ne söylediğini anlayamıyoruz. Jey şimdi Travis'e dönüyor Travis bir anda Jey'i itiyor!

fy91amy.jpg

Travis Scott: Ne oldu "uce"? Korkuyor musun?

Travis, Jey'i ittikten sonra iplere yaslanıp sırıtmaya başlıyor. Venis ise daha da öfkelenip Jey'i tutarak "Onun yüzünden oldu! Onu bitirelim!" diyor. Sonrasında Jey'i aşıp Travis'e doğru yöneliyor!

dchiraw1661_04_ntwk_rev_2--b933946d8bb2f0a094e34ca882410519.jpg

FAKAT JEY USO, VAL VENIS'İ KENDİSİNE DOĞRU ÇEKİYOR VE SUPERKICK! JEY USO, VENIS'İ SATIYOR! TRAVIS SCOTT KAHKAHALARIYLA ARENAYI DOLDURURKEN SEYİRCİLER VAR GÜCÜYLE JEY'İ YUHALIYOR! JEY, VENIS'İN ÜSTÜNE ÇIKIP ÇOK SERT YUMRUKLAR ATIYOR! SONRASINDA AYAĞA KALKIP KÖŞEYE ÇIKIYOR VE USO SPLASH!

1939ffa5223f666191bab67d4683405a.png

TRAVIS SCOTT DA JEY'DEN SONRA VENIS'İN DİBİNE GİDİYOR VE VENIS'İN KULAĞINA İNANILMAZ BİR TOKAT PATLATIYOR! TOKADIN SESİ SEYİRCİLERİ SUSTURUYOR! SONRASINDA BİLEĞİNDEKİ SAATİ ÇIKARTIP VENIS'İN KAFASINA GEÇİRİYOR! İNANILMAZ SERT VURUYOR VE VENIS'İN KAFASINI YARIYOR!

Travis Scott: Hasiktir, şelale gibi kanıyorsun amına koyayım. Tbh, bu gece kan kaybından ölmeni istemiyorum ihtiyar. O yüzden birkaç dakika önce Tony'e mesaj attım ve bu geceyi özellikle revirde değil de hastanede geçireceğin bir yardımda bulundum. Teşekküre gerek yok. Sadece dersini almanı istiyorum. S-A-Y-G-I.

SONRASINDA VENIS'İ BOĞAZLIYOR VE BİR KEZ DAHA VURUP ONU YERE İNDİRİYOR! SEYİRCİLER VAR GÜCÜYLE ONLARI YUHALARKEN SCOTT BİR SİGARA (?) ÇIKARIYOR VE VENIS'IN BAŞINDA YAKIYOR. GÜLEREK TÜTTÜRMEYE BAŞLIYOR! SONRASINDA DA SİGARASI BİTMEDEN SİGARAYI VENIS'İN ALNINDA SÖNDÜRÜYOR! JEY'İN YÜZÜNDE HİÇBİR MİMİK YOK. TRAVIS ONA İŞARET YAPIYOR VE İKİLİ ARKA ALANIN YOLUNU TUTUYORLAR. BU KAN DONDURUCU GÖRÜNTÜNÜN ARDINDAN KISA BİR REKLAM ARASINA GİDİYORUZ.

a982aty.jpg

Güzel bir çift kemer maçının sonrasında, kameralar kapanmıştı ve şovun yönü arka alana çevrilmişti. Arka alanda döndüğümüz yönde, iki tane tanıdık ismin yer aldığını ve ikili arasında bir konuşma-toplantının geçtiğini fark ediyoruz. Karşımızdaki ikili, bir hayli tanıdık— bunlar Broken Hardys, yani Jeff Hardy ile "Broken" Matt Hardy'den başkası değiller! Maç kartına göre, sıradaki maç Jeff'in, bu ikili tarafınca bilinmekte. Brother Nero, klasik kıyafetlerini giymiş bir şekilde karşıda bulunuyor. O, bütün hazırlıklarını yapmış, sadece arka alan Road Agent'larından bir tanesinin işaretini bekliyor. Bu zaman aralığında da kardeşi ile son görüşmesini gerçekleştiriyor. Yakından çeken kamera ile, aralarındaki diyaloğa dahil oluyoruz- dinliyoruz.

947w873.jpg

Jeff Hardy: Aynaya baktığım şey, bana eskiden olduğu kadar güven vermiyor. Ben, kırıldım... Her sabah yüzüme baktığımda, sanki bir yabancıyla aynı evi paylaşıyorum; aynadaki gözler benimkiler ama onlarda benim hikayemin ağırlığı yok. (Ortamda oluşan bir sürelik sessizlikten sonra devam ediyor) O ringe birazdan adımımı atacağım, sanki kemiklerim değil; ruhum çatırdıyormuş gibi hissediyorum. Adımlarımın her biri bir öncekinin gölgesini arıyor; sesim içimde yankılanıyor ama cevap veren kimse yok. Belki de Sotiris doğru olanı yapıyordur— iki sorunlu adam ve aralarındaki ilişki... İkisinden birisi, diğerini sonlandırana kadar bu silsile son bulmayacak; birimiz bitmeliyiz- birimiz yanmalıyız, bugün birimizin son günü olmalı. Çünkü bazen sonun gelip gitmesi bile düşüşüme ritim kazandırıyor; bitiş beklemek, acının yeni bir tür konforu oluyor. Belki de bu son, bu son dans benim olacaktır. Çünkü Matt, bazen nefes alırken bile kaybolmuş gibi hissediyorum. Nefes almak artık bir eylem değil, ertelenmiş bit veda; ciğerlerim hatırlatıyor bana yaşamanın yükünü. Şöhretin ışıkları bana hiç dokunmuyor artık, sadece gölgelerle yaşıyorum. Işıkların arasındaki boşlukta, kendimi unutulmuş bir şarkı gibi hissediyorum— melodisi tanıdık ama kimse mırıldanmıyor.

916ywgo.jpg

"Broken" Matt Hardy: Ha-hahaHahaahahaha— Brother Neeee-roooo... Yoksa, yoksa hâlâ o DEMİR MEZARIN içerisine tek başına yürüyeceğini mi ZAN-NEDİYORSUN, huh? Prestige Grand Wrestling yönetimi, evet, onlar bana bu maç adına ziiiiiinciRrrrr vurdular; benim bedenimi o dev kafesin etrafından SÜR-GÜN ettiler! A-ğğhh, yalnızca kenardan değil, kafesin içinden de uzak tuttular! Bütün evrenin gözleri önünde, bu hikayeyi mühürlediler! Oysa ki ben, senin da-marlarında akan her damla mürekkebim! Çizdiğin her resmin fısıltısı, boyadığın her karanlık gölgenin yankısı BENİM! (Bir süre sessiz kaldıktan sonra devam ediyor) Ben orada olacağım Jeff... Fiziksel kabuğum dışarıda zincire vurulmuş olsa da— RUHHHUMMMM, gölgelerin arasından süzülecek, SENİNLE yürüyecek! HahahahaHAhah! SENİNLE yürüyeceğim! Sen demirle çevrili o hapishaneye adımını atarken, ben gökyüzünden sana kahkahalarımla eşlik edeceğim! Şunu herkes bilir: Asla… Asla YALNIZ yüüüü-rü-meyeceksin!

"Broken" Matt'in, sözlerini tamamlamasının ardından kahkahaya boğulduğunu görüyoruz. Karşısında da tam olarak zıt bir ruh hali içerisinde bulunan Jeff bulunuyor— yüzü gülmüyor, sadece maçı düşünüyor ve bu da onun konuşmakta zorlanmasına, tıkanmasına işaret ediyor. Hangi kelimeleri seçeceğini bilmiyor, One Last Last Time öncesinde, aşırı karamsar bir ruh haline kapılmış durumda. Bu şekilde konuşmasını sürdürüyor, "Broken" Matt'e yanıt veriyor.

japu6st.jpg

Jeff Hardy: Yalnızlık, huh... Aslında ben onu çoktan içime hapsettim. Onu saklamıyorum, ona ev tuttum— gece yatarken başımı ona yaslıyorum. Bugün o hücreye girdiğimde, belki de insanlar yeniden 'Jeff Hardy uçuyor!' diye bağıracaklar— alkışlarında kendi cenazemi dinleyeceğim gibi bir his var, tezahürat, uzak bir kilisenin çanı gibi bana yabancılaşacak. Ama ben biliyorum ki aslında, ben düşüyorum. Her iniş, bir öncekinin yarasını açıyor; yere her çarpışımda biraz daha unutuluyorum. Her zamanki gibi düşeceğim ve belki de bu defa, kalkamayacağım.

Jeff'in sözlerini tamamlamasının sonrasında, "Broken" Matt'in daha yüksek bir enerji ile konuşma sırasını aldığını, bir şeyler anlatmaya başladığını fark ediyoruz.

hvlojkc.jpg

"Broken" Matt Hardy: Ah, yanılıyorsun Nero. Se-nin her düşüşün... a-slındaaaa GÖĞE yükseliştir! YEeeeEEEeeeeAAAAAAH! İnsanlar seni kahraman zannederler lakin o-nlar sadece senin TRA-JEDİ-Nİ alkışlarlar! HahaHAHAHAhaaa! Onlar senin kırıklarını, yaralarını, gözyaşlarını birer ŞOV sanıyorlar! Ama biz... Biz ikimiz biliyoruz— bu bir şov değil! Haaaaayır! Bu, bir Çİ-LE! HE-ahaHahaHaahah! Senin sigaranın ucundaki ateş, aslında evrenin ta kendisi, ta keeeen-diiiii-siiii! Yavaş yavaş yanıyor, evet… Ama o kül, yeniden doğacak tohumların toprağıdır ve ben... Ben, o külün içindeyim, HARLANIYORUM! (Sesini birden kısıyor, deli deli fısıldıyor) Sen yalnız yürüdüğünü sanıyorsun ama ben senin adımlarının gölgesindeyim! (Ellerini kafasına vuruyor, sonra kahkaha atıyor) O hücre seni yutacak mı? Belki! Ama bil ki, SEN de o hücreyi yutacaksın! HAHAHAAHAHAHAH! (Kollarını iki yana açıyor, başını geriye atıp bağırıyor) O ZİNDANDA, içinden SONSUZLUK sızacak ve biz, Brother Nero, o sonsuzluğun ressamları olacağız! Bunu başaracağını biliyorum, EVET, EVET, EVET! BİLİYORUM!

Evet, bir Producer'ın onlara doğru seslendiğini ve sıranın Jeff Hardy ile Will Ospreay arasındaki One Last Last Time mottolu Hell in a Cell maçına geldiğini ifade ettiğini seyrediyoruz. Bunun sonrasında Jeff'in, yanında iyi hissettiği tek adama, "Broken" Matt'i sıkıca sardığını, ona sarıldığını görüyoruz. "Broken" Matt, kollarını ona sarmıyor fakat Jeff'in kendisine sarılmasına izin veriyor çünkü bunun onu iyi hissettirdiğini biliyor. Bunun takibinde, Jeff'in arkasına dönerek ringe girişini gerçekleştirmek adına tünele doğru ilerlediğini görüyoruz— lakin bir saniye! "Broken" Matt, evet evet, o, Jeff'e arkasından sesleniyor ve durmasını söylüyor. Söylenenin üzerine duraksayan Jeff, tekrardan "Broken" Matt'e doğru gidiyor ve o da sözlerine devam ediyor.

"Broken" Matt Hardy: Ben yazdığım programlarda, her zaman bir çıkış kapısı da bırakırım— şunları al.

otq7s0s.jpg

SKEWERS— ŞİŞLER!

1csd0x5.jpg

"Broken" Matt Hardy: (Az önceki tavrının aksine, aşırı ciddi ve korkutucu bir şekilde konuşuyor) SKEWER. HIM. OUT.

Bir süre bakışmalarının ardından, Jeff, kendisine uzatılan şişleri alıyor kafasını sallayarak oradan uzaklaşıyor. "Broken" Matt'in, hiç olmadığı kadar ciddi bir şekilde ciddi durduğunu, Jeff'in ringe girişini gerçekleştirmek üzere tünele doğru ilerlemesini izlediğini görüyoruz. Bu yaşananların, konuşmaların sonrasında buradaki görüntüler sona eriyor ve ring tarafına dönüyoruz, oradan devam ediliyor.

a982aty.jpg

4qcipy6.jpg

Arka alandaki Broken Hardys toplantısının sonrasında, kameralar kapanmıştı ve yönü çevrilmişti. Şovumuzun çevrildiği yön, ring oluyor. Birkaç farklı seyirci ekrana getiriliyor, pankartları gösteriliyor. Bunun sonrasında dev ekrana bir görüntünün girdiğini fark ediyoruz. Ekranları başından Bad Blood 2025 şovunu takip eden izleyiciler, tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri. İzlediğimiz görüntüler, Will Ospreay ile Jeff Hardy arasında yaşananların bir kolajı niteliğinde. Bu video paketinde, ikili arasında yaşananlar etraflıca ele alınıyor. Yıllar önceki yolkesişimlerinden, bugüne kadar. Matt Hardy'siyle, bu yolda karşılarına çıkanlarla. İkilinin psikolojisi ve gelinen nokta iyice değerlendiriliyor ve işin sonunda, gereken vurgu, anonsörün de anons edeceği vurgu yapılıyor.

ONE LAST LAST TIME - EVERYONE IS BANNED FROM RINGSIDE

9vecpyt.jpeg

Arenanın tepesinde hazır bir şekilde beklemekte olan dev kafesin indirilmeye başladığını görüyoruz. Dev kafes, ağır bir şekilde indiriliyor ve dakikalar içerisinde yerle buluşuyor. Hakemler ve prodüksiyon ekibinin işbirliği sonucunda, istenilen normlara ulaşılıyor ve artık maçın başlangıcının verilmesi için hiçbir engel kalmıyor! Maçı yönetecek hakem, ringin içerisine girerken tüm arena boyunca kulaklarda yankılanan bir şarkı çalmaya başlıyor! Arenadaki bütün seyirciler, maçın ilk katılımcısını ayakta ve heyecan içerisinde beklemeye başlıyorlar! Ringin etrafını çeviren binler tarafından, ilgiyle karşılanıyor bu giriş!

et4mtpx.jpg

Arena karartılıyor, Titantron özel bir şablona bürünüyor. Etrafta, fosforlu yeşil renginde spot ışıkları oluşuyor bir taraftan şarkı ilerlerken. Kısa süre içerisinde, ağzında halihazırda yanmış sigarasıyla birlikte gelen isim Jeff Hardy oluyor! Elleri cebinde, rahat bir görünümle Stage'e geliyor! Sallana sallana, relax tavırlarla ringin yolunu tutuyor. Kendisinin ringe ilerlediği sırasında, anonsu da gerçekleştiriliyor. Bir süre sonra ringe varan Jeff, ağzındaki sigarasını derince içine çekiyor ve akabinde onu yere atarak eziyor. Bunun sonrasında, birazdan içerisine gireceği devasa kafesi izliyor. Kafesin eşiğinden içeri girmesi, bir hayli sürüyor fakat bunu yaptıktan sonra çelik basamağı kullanarak Apron'a çıkıyor ve hiç durmadan iplerin arasından ringe geçiyor. Hiçbir gösteri yapmadan- direkt olarak köşesine geçiyor.

srwyahj.jpg

Arka alandan gelen kişi Will Ospreay! Kendisinin arka alandan gelmesi ile dumanlarla birlikte Pyrolar yükseliyor; güzel bir gösteri ile geliyor Will! Stage'nin tam orta noktasında duruyor, sonrasında kollarını yana doğru açıyor ve kendisini seyircilere bakıyor. Bunun sonrasında ringe doğru ilerlediğini görüyoruz, diğer taraftan da anonsu yapılıyor! Kısa süre içerisinde ringe varan Will, elini kafese koyuyor ve kafasını yukarı kaldırıyor. Sonrasında direkt eşikten içeri giriyor- çelik basamaklara yöneliyor ve onları teker teker çıktıktan sonra kendisini ringin Apron'unda buluyor. Apron'da kısa bir süre ilerledikten sonra iplerin arasından geçiyor ve ringin içerisine giriyor. Direkt olarak köşeye giden ve Second-rope'a çıkan Will, Taunt'unu yapıyor! Bir süre sonra, oradan iniyor ve köşeye geçiyor.

3wi7ju6.png

İki güreşçi de anonsları eşliğinde girişlerini gerçekleştirdikten sonra, artık maçın başlamasına yönelik adımlar atılıyor. Ringin dışarısında yer alan hakemlerden bir tanesi, elindeki zincir ve asma kilit eşliğinde, bu dev kafesin kapısını kilitliyor ve onların dışarı çıkma ihtimallerini ortadan kaldırıyor. Kapının kilitlenmesinin sonrasında, hakemin sırasıyla iki güreşçinin de yanına giderek, onları kontrol ettiği bir süreç meydana geliyor. Kontroller kısa süre içerisinde tamamlanıyor ve artık hakeme düşen, bu maçı başlatmak oluyor. Öyle yapıyor, ringin ortasına geçiyor ve elini havaya kaldırdıktan sonra işareti veriyor- bununla eş zamanlı olarak zil sesi çalıyor ve maç başlıyor!

One Last Last Time
Hell in a Cell Match
Jeff Hardy vs. Will Ospreay

q8woni5.jpg

Maç başladıktan sonra, birbirlerine uzun uzun bakıyorlar; maça başlamak yerine. Bir süre sonra ringin merkezine doğru ağır adımlarla ilerlediklerini, karşı karşıya gelmelerinin sonrasında Face-to-Face'e başladıklarını görüyoruz. Hararetli bir şekilde, kameralar tarafınca anlaşılması güç bir diyaloğun içerisine giriyorlar ve sonrasında kavgaya başlıyorlar; evet, maça değil, kavgaya başlıyorlar! Birbirlerine üst üste yumruklar atıyorlar, bir süre sonra Will'in, rakibini iplere doğru ittirdiğini görüyoruz. Jeff iplerden sektikten sonra Will'e gidiyor tekrardan ve Running Elbow Smash vuruyor. Will ring matına düşmesinden hemen sonra tekrardan ayaklanıyor, Jeff tarafından aynı hareket tekrarlanıyor. Will hızla bir kez daha kalkıyor, Jeff onu tutuyor ve köşeye yolluyor. Will sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanıyor, diğer taraftan Jeff'in koştuğunu ve rakibine Corner Clothesline yaptığını görüyoruz— hayır, Will yaptığı Back Body Drop'la ondan kurtuluyor, iplerin üstünden geçen Jeff, ipleri tutarak Apron'da kalıyor. Onun zemine düştüğünü zanneden Will, ona arkası dönük bir şekilde dinleniyor. Bu süreçte, Jeff'in Top-rope'a tırmandığını ve bulunduğu noktada ayağa kalkmasından sonra Diving Double Axe-handle ile yaptığını görüyoruz! Bunun hemen üstüne bir tuş denemesi gerçekleştiriliyor, 1... KICKOUT! Jeff, rakibinin ayağa kalktığı sırada, iplere doğru hareketleniyor. İplerden döndükten sonra tek dizinin üstündeki rakibine Shining Wizard yapıyor!

6o8f55z.png

Hayır, Will önkollarının arka yüzüyle blokluyor! İkili saniyeler içerisinde ayağa kalkıyorlar; Will, saçından tutarak kavradığı rakibini iplerin üstünden ringin dışarısına atıyor. Jeff'in direkt olarak o noktaya düştüğünü görüyoruz, hemen olarak ayağa kalkmaya başladığını görüyoruz. Will iplere doğru adımlıyor ve Slingshot Plancha ile atlıyor! Seyirciler onu alkışlıyorlar, o ise konsantrasyonundan ödün vermeden Apron'a sıçrıyor. İpleri tutuyor, Springboard Moonsault yapmak üzere sıçrıyor— Jeff, onun ayağını tutarak Apron'a düşmesine yol açıyor; Will sırtını tutarak ayakta duruyor, Jeff onu kafese vuruyor! Sonrasında iplerin altından ringin içerisine geri sokuyor. Will'in yuvarlanarak ringin ortasına ilerlediği sırada, Jeff'in ring altından bir sandalye aradığını görüyoruz. O, aradığını buluyor fakat bunu yaptığı sırada vakit kaybetmiş oluyor, sandalyeyi iplerin altından ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de, ipleri tutarak Apron'a çıkıyor fakat o da ne? Aniden harekete geçen Will, yaptığı Big Boot'la Jeff'i savuruyor; Jeff sırtını çelik kafese vuruyor ve yere düşüyor! Will ritimli bir şekilde ring matına vuruyor, seyirciler de alkışlarla eşlik ediyorlar. Bu süreç boyunca, Jeff de ayağa kalkmış oluyor. Will iplere koşuyor, iplerden dönüyor ve attığı taklalarla Sasuke Special yapıyor! Jeff yere düşüyor, Will ise sırtını çelik kafese çarpıyor, buna rağmen bir şey hissetmiyor, dişlerini sıkıyor, seyircilere ayağa kalkmalarını söylüyor! Jeff'i ayağa kaldırıyor ve iplerin altından ringin ortasına doğru gönderiyor. Kendisi de ringe giriyor.

dmv28t3.jpg
6e82gjz.jpg

Will köşeye geçiyor ve Jeff'in doğrulmasını bekliyor, istediği olduğu anda koşmaya başlıyor ve Hidden Blade vuruyor— Jeff'ten inanılmaz bir Chair Shot; kafasını doğrudan sandalyeyi çeviriyor ve bu öyle bir şiddetle gerçekleşiyor ki, sandalyenin oturma bölümü yerinden çıkıyor. Will öylece yere serilirken, Jeff dinlenme fırsatı buluyor. Hakem onunla ilgilenmek istiyor lakin Jeff'in ayağa kalktığını ve bu kavgayı devam ettirmek adına onu kenara ittirdiğini görüyoruz. Will'e birkaç tekme attıktan sonra, onu kaldırıyor ve iplere gönderiyor. Will iplerden sekiyor— hayır, kollarını ipe sararak durmayı biliyor. Bunu gören Jeff, direkt olarak rakibine doğru harekete geçiyor fakat Back Elbow ile savruşturuluyor. Jeff yüzünü tutarak ringin ortasına çekilirken, Will ona doğru koşmaya başlıyor fakat Jeff ani bir şekilde ona önce Inverted Atomic Drop vuruyor, sonrasında bacaklarını tutarak onu yere düşürdükten sonra Double Leg Drop to the Opponent's Midsection yapıyor. Jeff ters takla ile ayağa kalkarken, Will genital bölgesini tutarak oturur pozisyona geçiyor ve Jeff yaptığı Basement Dropkick ile onu yere seriyor. Bunun üzerine bir pinfall girişimi seyrediyoruz, 1... 2... KICKOUT GELDİ! Jeff, Will'in ayağa kalkmasını beklediği zaman sırasında Taunt'unu yapıyor. Bir müddetin akabinde Will ayağa kalkmış oluyor ve Jeff, önce karnına tekme attığı rakibine Twist of Fate vuruyor! Tam anlamıyla başarılı olan bu hareketin sonrasında bir daha tuşa gidiyor, hakem de ring matına vurarak saymaya başlıyor. 1... 2...

xz205tf.png
1v4k5cb.png
sfnc46f.jpeg

KICKOUTLADI! Jeff, buna inanamıyor fakat yine de ayağa kalkarak devam ediyor. Şimdi iplere doğru yöneldiğini ve iplerin arasından geçerek Apron'a geçtiğini fark ediyoruz. Direkt olarak Top-rope'a tırmanmaya başlıyor ve bunu gerçekleştirdikten sonra bulunduğu noktada ayağa kalkıyor. Taunt'unu bile yapmadan- direkt olarak rakibinin üstüne atlıyor ve Swanton Bomb'ını vuruyor— çekildi, Will çekildi ve Jeff korkunç bir şekilde ring matına düşüyor. Will iplere doğru sürükleniyor, iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Bir süre Jeff'in ayağa kalkmasını bekliyor, iplere yaslı bir şekilde durarak. Jeff kalktıktan sonra ona doğru koşuyor ve seyircilerden sağlam bir pop alan Essex Destroyer vuruyor! Bunun üstüne bir tuş izliyoruz, 1... 2... KICKOUT! Will ayağa kalkmıyor, yavaş yavaş direnç kayıpları yaşanmaya başladı, yuvarlanarak ringin dışarısına çıkıyor ve ringin altından bir torba alıyor— içi raptiyelerle dolu olan bir torba bu! O torba eşliğinde ringe girdikten sonra, ring matının üzerine dökmeye başlıyor! Seyircilerin sesleri iyice artıyor, Will rakibini alıyor ve onu Body Slam ile raptiyelerin üzerine vuruyor! Hayır, bu gerçekleşmiyor çünkü Jeff onun üzerinden, arka tarafına doğru iniyor. Will hemen arkasına dönüyor fakat Jeff'ten tekme ve üstüne de Twist of Fate geliyor! Bu da başarılı değil, Will onu ittiriyor! Jeff iplere gidiyor, iplerden dönüyor ve Will'den HIDDEN BLADE! BU KADAR DA DEĞİL— JEFF'İ DİREKT OLARAK KAPIYOR VE RAPTİYELERİN YOĞUN NOKTAYA ÇEKİYOR. RAKİBİNİN KAFASINI BACAKLARININ ARASINA ALDIKTAN SONRA, STYLES CLASH'İ VURUYOR! OH MY GOD! RAPTİYELERİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU, JEFF'İN SIRTINA SAPLANIYOR VE O DA ACI İÇERİSİNDE KIVRANMAYA BAŞLIYOR! BU ESNADA WILL DE RAKİBİNİ ÇEVİRİYOR VE TUŞA GÖTÜRÜYOR. BÜTÜN SEYİRCİLERİN EŞLİĞİNDE, HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR. 1... 2...

d61vfi7.png

ATTI, JEFF RAKİBİNİ ATTI! Seyirciler olumlu chant'ler atıyorlar, ring içerisindeki iki isim de bitkin durumdalar, buna rağmen devam etme istekleri hiç bitmiyor. Will, bitkin bir şekilde kaldırıyor rakibini, onu köşeye gönderiyor. Sonrasında ona doğru koşuyor ve Corner Body Avalanche yapıyor! Hayır— Jeff'ten bir Back Elbow ile uzaklaştırıyor. Will geriye doğru savrulurken, Jeff'in Second-rope'a çıktığını gözlemliyoruz. Direkt olarak Jeff'in atladığını ve rakibine Missile Dropkick yaptığını görüyoruz! Bu hareketin sonrasında iki isim de uzunca bir süre yerde kalıyorlar, seyirciler onları kaldırmak için tezahüratlarda bulunuyorlar. Bir süre sonra, eş zamanlı olarak kalktıklarını ve yumruk düellosuna girdiklerini fark ediyoruz. Sırasıyla yumruk değiş-tokuşu gerçekleştiriyorlar ve bu işin sonunda Will üstün gelen oluyor, Jeff sersemlemiş bir şekilde dururken o da iplere koşuyor. Will iplerden sekiyor ve Lariat'lıyor! Başarılı değil, Jeff tekme atıyor fakat Will bunu havada tutuyor. Jeff'te çözüm bitmiyor— Mule Kick ile atağını sürdürüyor! Will sürüklenerek köşeye doğru giderken, Jeff ringi terk ediyor ve ringin altından bir çöp kutusu alıyor, ringe onunla birlikte giriyor. Köşeye doğru giderek, çöp kutusunu Will'e geçiriyor ve oturur pozisyonda olan rakibine Hardyac Arrest yapıyor! Bu hareketin neticesinde, çöp kutusu içeriye doğru göçüyor, Jeff de rakibinin tek bacağını kaldırarak tuşa gidiyor. 1... 2...

hib4icp.png

KICKOUT! Jeff yılmıyor, yorulmuyor ve direkt olarak farklı şeyler aramaya başlıyor, aklına bir fikir gelmiş olmalı ki, direkt olarak ringi terk ediyor ve ringin altını kurcalamaya başlıyor. Çokça sayıda sandalye buluyor, ring içine atıyor. Biraz daha karıştırdığında, Kendo Stick buluyor, onu da atıyor. En sonunda, aradığını buluyor— masa. Masayı da ring içerisine sokuyor, kendisi de ringe girdikten sonra masayı kuruyor. Bu yaptıkları, ona ciddi bir şekilde vakit kaybettiriyor. Öyle ki, Will'in bu süre zarfında onu Apron'dan beklediğini ve kendisine doğru döndüğünde harikulade bir Pip Pip Cheerio yaptığını seyrediyoruz! Bunun üzerine tuş gelmiyor, Will rakibini kaldırıyor ve masanın üzerine yatırıyor. Hızını kesmeden iplerin arasından Apron'a geçiyor, orada fazla durmuyor ve direkt olarak Top-rope'a tırmanıyor. Bulunduğu noktada ters döndükten sonra ayağa kalkmasının takibinde, Air Assassin ile rakibinin üstüne atlıyor ve bu şekilde masa çöküyor! Masa çöküyor, masa çöküyor! Will, rakibinin üzerinden çekilmiyor, hakem saymaya başlıyor. Bütün seyirciler de tek bir ağızdan eşlik ediyorlar! 1... 2...

3g6rwgl.jpg

KICKED OUT! Jeff bitmedi, herkes şoke uğruyor! Burada biteceğine inanıyorlardı! Will, aklındakileri uygulamayı sürdürüyor. İki elini havada birleştiriyor ve iplere doğru hareketlenmek üzere, tetikte bekliyor. Uzun bir süre sonra, Jeff ayağa kalkıyor ve Will iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekmiyor çünkü OsCutter yapıyor! İnanılmaz bir OsCutter geliyor! Bu hareket, tam da çelik sandalyelerin üzerinde gerçekleştiğinde mütevellit, iki isim de yerde kalıyor! Bu inanılmaz spot, iki isme de zarar veriyor fakat maçın aldığı hâl bütün seyircilerin olumlu reaksiyonlarını alıyor. Bir süre sonra Will'in, doğrulduğunu ve rakibini de ayağa aldığını görüyoruz. Onu hemen bir Storm Breaker'a alıyor ve bu hareketi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor! Bu hareketin sonrasında ayağa kalkıyor ve öfkeli bir şekilde etrafına bakınmaya başlıyor. Kimse bu hareketin sebebini anlamıyor, Jeff'in sağlığının daha fazla tehlikeye girmesini istemeyen hakem, Will'e tuşa gitmesini söylüyor. Will'in aklında-fikrinde olan bu maçtan sonuç almaktan daha ötesi— Jeff'i öldürmek! Öyle ki, onun hayatını sonlandırabilecek bir aksiyonun peşinden gidiyor- kendisiyle birlikte, Jeff'i de ringin dışarısına alıyor. Onu çelik kafesin bir tarafına götürdükten sonra, yüzünü kafese yaslıyor ve geriliyor. Koşmaya başlıyor ve ilk Hidden Blade'i vuruyor! Yetmiyor, geriye çekiliyor ve bir Hidden Blade daha vuruyor! Bu ona yetmiyor, bir Hidden Blade daha! Bir tane daha! Bir Hidden Blade daha! Her seferinde geriye çekiliyor, koşarak bir daha Hidden Blade vuruyor! Bu şiddet o kadar büyüyor ki, en sonunda kafes kırılıyor, düşüyor! Seyirciler bu vahşete dayanacak gibi değiller! Müdahale yetkisi olmayan hakem, sadece sporcu sağlığını düşünerek Will'e tuşlamasını söylüyor! Will ise "Fuck off!" şeklinde yanıt veriyor.

sgkb6vv.jpg

Will, yığılmış olan kafes parçasının üzerindeki Jeff'i bırakıyor ve ringe dönüyor. Ringe girdikten sonra köşeye çıkıyor ve sadece etrafını izliyor. İşkenceyi sürdürmek istiyor ve hiçbir şekilde tuşa gitmiyor! Son yaşananlardan sonra, onun daha büyük bir hater olduğu gözler önüne seriliyor! Will, haftalardır kendisini bastırıyordu fakat patladı. Bulunduğu yerden iniyor, diğer taraftan hakemin Jeff'e ısrarla maçı bırakmak isteyip istemediğini sorduğunu ve her seferinde veto ile karşılaştığını fark ediyoruz. Jeff, kendi başına devam etmekte zorlanıyor ve öyle ki, hakemi çekiştirerek- ondan destek alarak ringe gidiyor ve iplerin altından yuvarlanarak giriyor. Will, kolundaki dirsekliği çıkarıyor ve Jeff'in doğrulmasını- iki dizinin üstünde durmasını bekliyor. Bir süre sonra bu durum gerçekleşiyor. Will, ona doğru koşuyor ve Hidden Blade'i vuruyor—

ntun5rk.jpg
9hut6zi.png

Olmadı! Ama bu kasıtlı bir şekilde değil! Dirençsiz düşen Jeff, sandalyelerin üzerine yığılıyor öylece! Eziyeti sürdürmek isteyen Will'in aklında bir şeyler oluşturuyor bu durum. İstediğini kendisi ve sandalyelerin üzerinde yapmalı! Hemen harekete geçiyor, Jeff'i tutuyor ve onun kafasını bacaklarının arasına aldıktan sonra Storm Breaker vuruyor! Bir saniye, bu olmuyor, bu olmuyor! Jeff, tüm gücünü kullanarak ağırlığını koyuyor ve havaya kaldırılmıyor. Will, bir süre bu ısrarını koruyor fakat en sonunda Jeff'i bırakmak durumunda kalıyor. Onun sırtına birkaç tane rastgele yumruk attıktan sonra— onu doğrultmak ve tekrardan Storm Breaker yapmak istiyor lakin... Jeff çok hızlı bir şekilde Skewer'ları, rakibinin kafasına saplıyor! Buket halinde duran şişler, Will'in kafasına saplanıyor ve her biri farklı yöne bakar hâle geliyor; çığlık atmaya da başlıyor! Jeff, onun karnına tekme attıktan sonra bir de Tornado DDT yapıyor ve şişler iyice saplanıyor! İş, iyice mide bulandırıcı bir hâl almaya başlıyor çünkü saniyeler içerisinde Will'in yüzünün her tarafı kan oluyor! İki isim de yerde, ikisi de yerde ve bir şekilde ayağa kalkamıyorlar! Will'in kafasındaki kanama çok ciddi bir hal alıyor, o da kendisine saplanmış olan şişleri çıkartıyor ring matında uzanırken! Kanaması çok hızlı bir şekilde sürüyor!

tqezxcn.png
hdvb1pp.png

Jeff, ipleri tutarak anca ayağa kalkabiliyor; maçı sonuçlandırma kararlılığını, hasar içerisindeki bedenine rağmen gösteriyor. Uzun bir süre sonra, Will'in ayağa kalktığını görüyoruz. Jeff, tuttuğu rakibini köşeye gönderiyor tüm gücünden istifade ederek! Hayır, Will onu gönderiyor ve hatta onun köşeye gittiği süreçte onu takip ediyor. Jeff köşeye toslamak yerine, Step-up şeklinde, güzel bir tempoyla köşeye çıkıyor ve Whisper in the Wind'ını vuruyor! Bunun sonrasında, hemen ayağa kalkamıyor elbette- bunu yapması bir süreyi gerektiriyor. Jeff, üstündeki atleti çıkartıyor ve bir tarafa fırlattırıyor. Bir süre sonra beklemesi son buluyor çünkü Will ayağa kalkmış oluyor. Jeff, önce rakibinin karnına tekme atıyor ve sonrasında onun kafasını koluyla sardıktan sonra Twist of Fate vuruyor! Bu kadar değil, onu bırakmadan bulundukları pozisyonda titreye titreye kaldırıyor ve bir de Reverse of Fate vuruyor! Bu gerçekten inanılmaz bir spot, inanılmaz bir an geride kalıyor!

rrxxv45.jpg

Yerden kalkmadan, yuvarlanarak Apron'a gidiyor. İpleri tutarak ayağa kalkıyor ve Top-rope'a çıkıyor, orada ayağa kalkıyor. Artık gözleri kararıyor, bacakları titriyor— artık son sözü söyleme vakti- SWAAAAAAAAAAANTOOOOOOOOOON BOOOOOOOOOOOOOOOOOOMBB!

7jywq2t.jpg

OLDU! OLDU! OOOOOOOLDU! JEFF, ONUN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR VE HAKEM RİNG MATINA VURARAK SAYMAYA BAŞLIYOR! ARENADAKİ BÜTÜN SEYİRCİLERİN, HAKEME EŞLİK EDEREK SAYDIKLARINI GÖRÜYORUZ HEP BİR AĞIZDAN! 1... 2...

3!

Kazanan: Jeff Hardy

1jbo6j4.png
bwvfm5q.jpg

BİTTİ! BU MAÇ BURADA SON BULDU! BU HİKAYE BURADA SON BULDU! JEFF HARDY, BU MAÇI GALİP OLARAK BİTİRDİ! KENDİSİNİN GALİP GELDİĞİNİN ANONSU GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA, GİRİŞİNDE KULLANILAN TEMA MÜZİĞİNİN ÇALMAYA BAŞLADIĞINI FARK EDİYORUZ! KİMSE AYAĞA KALKABİLMİŞ DEĞİL— NE JEFF, NE DE WILL... HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE, RİNG MATINDA UZANIYORLAR VE RESMEN ARKA ALANDAN GETİRİLECEK YARDIMI BEKLİYORLAR. HAKEM, ELİYLE İŞARETİ VERİYOR VE EKİP İSTİYOR. RİNG KAFESİNİN KİLİDİNİN AÇILDIĞI SIRADA, STAGE'E MATT'İN GELDİĞİNİ VE RAMPADAN AŞAĞIYA KAHKAHA ATARAK GELDİĞİNİ GÖZLEMLİYORUZ. ÇELİK KAFESİN EŞİĞİNDEN GEÇİYOR VE İPLERİ TUTARAK APRON'A ÇIKTIKTAN SONRA İPLERİN ARASINDAN GEÇEREK KARDEŞİNE DOĞRU GİDİYOR VE ONUNLA İLGİLENMEYE BAŞLIYOR.

Michael Cole: Bu kıran kırana— ezeli rekabete nasıl bir yorum getirebilirsin?

John "Bradshaw" Layfield: Bunun üzerine bir şey söyleyerek onların gösterisine müdahale etmek istemem.

gs8yyv4.jpg

MATT VE ONUNLA BİRLİKTE BİRÇOK İSİM, HAREKET EDEMEYEN JEFF'LE İLGİLENİYOR. DİĞER TARAFTA KANLAR İÇERİSİNDE, KASILARAK-TİTREYEREK UZANMAKTA OLAN WILL'LE DE BİR EKİP İLGİLENİYOR. WILL'İN YÜZÜNDEKİ KANAMA SÜRÜYOR, KANIN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU DA RİNG MATINA BULANMIŞ DURUMDA! BU SAVAŞTA, BİRBİRLERİNİ BİTİRMEK İÇİN ÇOK ŞEY YAPTILAR VE ORTAYA BÖYLE BİR MANZARA ÇIKTI— RİNG MATI ÜZERİNDE, YARDIMA MUHTAÇ BİR ŞEKİLDE UZANIYORLAR! SAĞLIK GÖREVLİLERİ, RİNG İÇİNDEKİ İSİMLERLE İLGİLENİRKEN, BAD BLOOD 2025 ŞOVU YERİNİ BİR HAYLİ UZUN BİR SÜRE ÇALACAK REKLAMLARA BIRAKIYOR. EKRAN KARARIRKEN, EKRANDA O YAZI BELİRİYOR—

END.

a982aty.jpg

q477hpz.jpg

İlk olarak maçın meydan okuyanı— John Cena, Stage'de beliriyor, kameraya havlusunu gösteriyor ve 'haydi, işe gidelim!' diyor! Bütün United Center'dan çok ciddi bir destek görüyor, onlar tarafınca alkışlanıyor, cheer'lanıyor! Seyirciye selamını vermesinin sonrasında, ringe doğru koşuyor! Koşarken havlusunu fırlatıyor ve hızla iplerin altından kayarak ringe dalıyor. Ardından Taunt'unu atıyor ve akabinde iplerden sekiyor. Şapkasını seyircilere fırlatıyor peşinden rakibini beklemeye başlıyor.

images

Çifte şampiyon— PGW World Television ve PGW Pure şampiyonu M-J-F! O, Stage'de beliriyor! Kadraja doğru Taunt'unu atıyor ve yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve paralel iplerden ringe giriyor. Belindeki PGW World Television Şampiyonluğunu çıkartıyor ve omzundaki PGW Pure Şampiyonluğuyla beraber ikisini birlikte havaya kaldırıyor! Sıra anonsların yapılmasına, kontrollerin gerçekleştirilmesine ve maçın başlamasına geliyor!

4kh4t0f.png
so7zuor.jpg

Maçın anonsu gerçekleştiriliyor, sıra güreşçilere geliyor. John Cena'nın anonsu bitiyor. Ardından MJF'in anonsu yapılırken MJF kemerleri ile, Cena’nın üzerine yürüyor! Kemerlerinden bir tanesini havada tutarken diğeriyle Cena'nın yüzüne yaslayarak Cena'yı tahrik ediyor! Cena buna sinirlenmiş durumda! MJF'in onu rahatsız etmeyi sürdürüyor! Yuhalamalar oluşuyor, herkes MJF'e tepki gösteriyor. Bu arada hakem de ikiliyi ayırıyor! MJF köşesine geçiyor ve pis pis sırıtıyor! Anonslar sonrasında hakem kemerleri devralıyor ve ringin güney tarafına doğru giderek bütün seyircilerin görürüne sunuyor! Anonslar sonrasında kemerler, anonsör eşliğinde ringden çıkartılıyor. Hakem kontrollerini yaptıktan sonra, ringin ortasına geçiyor ve işareti vererek maçı başlatıyor!

PGW World Television Championship and PGW Pure Championship
John Cena vs. MJF (c)

7e65ma7.png

Maç başladı! İkili Collar-and-Elbow Tie-up'a gidiyor. Cena hızla Headlock'a alıyor ve Headlock Takedown'la yatırıyor. MJF kurtulmaya çalışıyor fakat Cena bırakmamakta kararlı. Sinirle sıkıyor. MJF bir süre sonra yavaşça ayaklanıyor. İplere dayanıyor ve Cena'yı hızla iplere yollayarak kurtuluyor. Fakat Cena'dan gelişine sağlam bir Shoulder Block geliyor! MJF'i dozer gibi yere yıkıyor resmen! MJF ipi tutarak kalkıyor. İkili tekrardan Collar-and-Elbow Tie-up'a gidiy— hayır! MJF, bu sefer arkasına geçiyor ve Cena'yı arkadan kavrıyor. Fakat Cena ani bir dirsekle bundan kurtulmayı başarıyor. Sonrasında hızla MJF'i tutup tekrardan Headlock Takedown'la yatırıyor! MJF yerde kıvranıyor. Cena hızla sıkarken MJF bir süre sonra bacaklarını Cena'nın boynuna atıyor ve Cena'yı o şekilde kitliyor. Cena bu kilidi bir süre sonra çözüyor. İkili hızla kalkıyor ve birbirlerine doğru koşuyor. Bu sefer Headlock Takedown'la kitleyen MJF! Fakat Cena bir süre sonra ayaklanıyor! MJF'i hızla üstünden atıyor. MJF iplerden sekiyor. Cena'dan gelişine bir Elbow Strike! MJF bu Elbow Strike sonrası kalkıyor ve sersemleyerek Cena'ya doğru geliyor. Cena onu hızla kolundan tutup sertçe köşeye doğru fırlatıyor! Ardından tutup Fisherman Suplex'le yatırıyor! Bir Pinfall denemesi geliyor! 1...

ahnd3f4.jpg

KICKOUT! Cena hızla Chinlock'a gidiyor. MJF bir süre sonra ayaklanıyor. Cena'nın karnına karnına yumruklar. MJF kilidi çözüyor. Ardından sağlam bir Headbutt. Cena iplerde. MJF geri geri çekiliyor ve Cena'nın üstüne doğru koşuyor fakat Cena, MJF'i Back Body Drop şeklinde Apron'a yolluyor. Sonrasında arkasını dönüp bir yumruk sallıyor fakat MJF bundan ring dışına zıplayarak kaçıp Cena'yı bacaklarından tutup ring dışına doğru çekiyor. Ardından Cena'nın kafasından tutuyor ve Cena'yı hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor! Cena çelik merdivenlere çarpıyor! MJF hızla kaldırıyor ve birde Cena'yı sertçe bariyerlere fırlatıyor. Ardından seri bir şekilde ringe dalıyor ve Count-out'ın bitmesini bekliyor. Hakem sayıyor. 1... 2... 3... 4... 5... 6... Cena yavaşça kalkıyor ve ringe dalıyor. MJF, Cena'yı hafif kaldırıyor ve diziyle Cena'nın kafasına geçiriyor! Sonrasında hızla Tuş deniyor. 1... 2... KICKOUT! MJF yavaşça Cena'yı kaldırıyor ve sağlam yumruklarla Cena'yı köşeye doğru taşıyor. Köşede tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar. Birazcık sersemlettikten sonra Cena'nın kolundan tutuyor ve köşeye doğru fırlatıyor.

Aj-Styles-vs-John-Cena-2.jpg

Fakat Cena bunu tersine çeviriyor! MJF, köşeye tosluyor. Rastgele bir yumruk sallıyor fakat Cena bundan eğiliyor ve hızla iplerden sekiyor. Leaping Shoulder Block. Ardından iplerden sekiyor ve bir tane daha! Sonrasında MJF yavaşça ayaklanıyor. Cena hızla tutuyor ve Protobomb'la MJF'i yatırıyor! Elini havaya kaldırıyor ve MJF'in başına doğru geliyor. YOU CAN'T SEE MEE! Hayır! MJF hızla bir Eye Poke! Cena gözlerini ovarken MJF hızla ayaklanıyor ve Cena'nın kafasından tutarak onu hızla ringposta doğru fırlatıyor! Cena kafasını çok sağlam tosluyor! MJF, Cena'yı oradan çekiyor fakat Cena'dan ani bir yumruk! MJF yere yapışıyor fakat hızlı kalkıyor. Cena, MJF'e seri yumruklarla devam ediyor! Fakat sendeliyor. MJF yumruklardan birini blokluyor. Ardından sağlam bir Gut Kick. Peşine seri direkler vuruyor. Ardından geri geri çekiliyor ve sağlam bir yumruk sallıyor fakat Cena bunu blokluyor! Sağlam bir yumruk daha!

maxresdefault.jpg

HAYIR! MJF BUNDAN EĞİLEREK KURTULUYOR VE BİR LEAPING SHOULDER BLOCK! ARDINDAN BİR TANE DAHA! SONRASINDA CENA KALKIYOR. MJF'E BİR YUMRUK SALLAMAK İSTİYOR FAKAT MJF BUNDAN EĞİLİYOR VE PROTO BOMB! MJF BİR SÜRE ETRAFINI SÜZÜYOR VE BOO'LAMALARI DİNLİYOR. ARDINDAN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR VE CENA'YA "You Can't See Me" TAUNT'U ATIYOR! ARDINDAN SEYİRCİYE ORTA PARMAĞINI GÖSTERİYOR VE HIZLA FIVE KNUCKLE SHUFFLE! HAYIR! Cena bundan kaçıyor! MJF acıyla elini tutarken Cena ayaklanıyor ve sonrasında elinden kavrıyor. Hızla MJF'i Crossface'e alıyor! CROSSFACE! MJF, PES Mİ EDECEK!? MJF, DİRENMEYE ÇALIŞIYOR!

tony-khan-avis-punk-vs-mjf.jpg

MJF bir süre sonra kurtulmayı başarıyor ve Roll Up! 1... 2... KICKOUT! İkili tekrardan ayaklanıyor ve birbirlerine doğru koşuyor. Cena'dan gelişine bir Big Boot! MJF kendini yerde buluyor. Cena uzaktan bir "You Can't See Me" Taunt'unu daha yapıp Five Knuckle Shuffle'ı hiç bekleme yapmadan geçiriyor! Ardından Attitude Adjustment için hazırlanıyor. MJF'İ SIRTLIYOR FAKAT HAYIR! MJF'TEN SALT OF THE EARTH! HAYIR! TAM SIKAMADAN CENA BUNDAN KURTULMAYI BAŞARIYOR! İKİLİ AYAKLANIYOR VE BİRBİRLERİNE KOŞUYOR! CENA HIZLA MJF'E BİR ÇELME TAKIYOR VE STF! HAYIR! BAĞLAYAMADAN MJF AYAKLARIYLA CENA'YI İTTİREREK KURTULUYOR! İkili yeniden ayaklanıyor. Cena hızla bir Clothesline sallıyor fakat MJF bundan eğiliyor ve DOUBLE CROSS! YİNE OLMADI! CENA BUNU TERSİNE ÇEVİRİYOR VE SIRTLADI! HAYIR! MJF KURTULUYOR VE ARKASINA GEÇİYOR! CENA'YI HIZLA İTEREK İPLERE ATIYOR VE GELİŞİNE SLEEPER HOLD!

pfjesnl.png

CENA, PES Mİ EDECEK!? MJF, SERTÇE SIKIYOR! HAKEM PES Mİ DİYE SORUYOR FAKAT CENA ASLA DİYOR! HAYIR! CENA DİRENİYOR! CENA BİR SÜRE SONRA KİLİDİ ÇÖZÜYOR! Sonrasında MJF'in kafasına sağlam bir dirsek geçiriyor! MJF sendelediği esnada ipe koşup sıçrıyor ve SPRINGBOARD STUNNER! MJF iyice sersemliyor, Cena hazırlığını yapıyor! HIZLA MJF'İ SIRTLIYOR VE ATTITUDE ADJUSTMENT! TUŞ! 1... 2...

bp76yvy.png

KICKOUT! Elbette bu kadar kolay değil! Cena, hızla köşeye geçiyor ve Clothesline için hazırlık yapıyor. MJF yavaşça kalkıyor. Cena hızla üstüne koşuyor ve bir Clothesline! Çok sert bir şekilde! Hızla Tuşa gidiyor. 1... 2... KICKOUT! MJF, tekrardan atınca Cena hızla MJF'i kaldırıyor ve sertçe köşeye doğru fırlatıyor! MJF köşeye sertçe toslayıp yere yığılıyor. Cena, MJF'i tekrardan kaldırıyor ve sertçe bir kez daha karşı köşeye doğru fırlatıyor! MJF tekrardan yere yığılıyor. Cena, MJF'i tekrardan kaldırıyor ve bir kez daha fırlatmak istiyor fakat bu sefer MJF bunu tersine çeviriyor. Cena köşeye tosluyor ve kendisini köşede buluyor. MJF hızla köşeye doğru koşuyor fakat Cena bir dirsekle karşılık veriyor. Ardından Second Rope'a çıkıyor ve Tornado DDT! Ardından hızla Apron'a geçiyor! İpleri tutarak kalkıyor, oradan Top Rope'a çıkıyor. LEG DROP BULLDOG! Fakat hayır! MJF BUNU POWERBREAKER İLE KARŞILIYOR! Cena acıyla sırtını tutuyor! MJF'te bir süre yerde kalıyor!

456cisu.png

MJF, Cena'dan önce kalkmayı başarıyor. Cena'yı yavaşça kaldırıyor ve Apron'a doğru fırlatıyor. Cena'yı orada kaldırıyor ve Heatseeker'a alıyor. HEATSEEKER! HAYIR! Cena bundan kurtuluyor! MJF hiç beklemeden koşarak Cena'nın kafasına bir diz darbesini geçiriyor! Cena ring dışına düşüyor! Ardından Apron'a geçiyor ve Cena'nın kalkmasını bekliyor. Apron'dan Moonsault'la Cena'nın üstüne atlıyor! FAKAT O DA NE!? CENA BUNU FRONT POWERSLAM ŞEKLİNDE YAKALIYOR! ORADAN HIZLA SIRTLIYOR! SPİKER MASASINA DOĞRU ATTITUDE ADJUSTMENTTTTT! MASA KIRILIYOR! Masanın kırılmasından sonra Cena'da yere oturuyor ve bir süre soluklanıyor. Yavaşça Apron'ı tutarak kalkıyor. Sonrasında MJF'i kaldırıyor ve ringe doğru sokuyor. Peşine kendisi de giriyor. Hızla Tuş deniyor! 1... 2...

s1evatl.jpg

KICKOUT! MJF, YİNE ATIYOR! CENA, ŞAŞKIN! Cena hızla MJF'i sırtlıyor ve Attitude Adjustment'a alıyor! FAKAT HAYIR! MJF, BUNDAN KURTULUYOR VE CENA'YI HIZLA RINGPOST'UNA FIRLATIYOR! CENA ORADAN GERİ GERİ GELİYOR! MJF GERİDEN KAVRIYOR VE DOUBLE CROSS! MJF TUŞA GİTMEK İSTİYOR FAKAT MJF'İN MECALİ KALMADI! BİR SÜRE YERDE KALIYOR! ARDINDAN CENA'NIN ÜSTÜNE SÜRÜNÜYOR! TUŞ! 1... 2...

intro-1750697687.jpg

KICKOUT! CENA ATIYOR! İkisi de yerde, ikisi de. Hakem sayıyor 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... İkili birbirlerine tutunarak kalkıyor, Cena sağlam bir yumruk! MJF'ten de buna karşılık bir yumruk! Cena'dan bir yumruk daha! MJF'ten de bir yumruk daha! İkili yavaş yavaş karşılıklı bir süre yumruklaştıktan sonra Cena ani bir Gut Kick ve sonrasında SUNSET FLIP POWERBOMB! Ardından hızla çeviriyor ve STF! MJF, PES Mİ EDECEK!? MJF, DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! HAKEM BİR SÜRE SONRA MJF'İN NABZINI KONTROL EDİYOR!

if966rz.jpg

MJF, AYAKTA! HIZLA İPLERE SÜRÜNMEYE ÇALIŞIYOR! MJF PES Mİ EDİY— HAYIR! İPLERE SÜRÜNEMEYECEĞİNİ ANLAYINCA BİR ANDA CENA'NIN ELİNİ ISIRIYOR! HAKEM MJF'İ UYARIYOR! CENA ACIYLA ELİNİ TUTUYOR! MJF BU SAYEDE KİLİDİ ÇÖZMEYİ BAŞARIYOR! CENA'NIN BOŞLUĞUNDAN FAYDALANIYOR VE SALT OF THE EARTH YAPIYOR! BU SEFER SIKIŞAN CENA! CENA DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! İPLER YAKININDA! CENA HIZLA İPLERE SÜRÜNÜYOR!

heatseekerMJF.gif

CENA, İPLERİ TUTMAYI BAŞARIYOR- ROPE-BREAK! ORADAN APRON'A GEÇİYOR! APRONDA İPLERİ TUTARAK AYAKLANMAYA ÇALIŞIRKEN... MJF'TE KARŞI TARAFTAN İPLERİ TUTARAK AYAKLANIYOR! CENA'YI HIZLA İPLERİN ARASINDAN ÇEKİYOR VE HEATSEEKEEERRRRRRRRR! TUŞ! 1... 2...

tumblr_owtk79COR21u1ljrzo1_500.gifv

KICKOUT! MJF ŞOKTA- MJF İNANAMIYOR! MJF, TEKRAR PİNLİYOR! 1... 2... BİR DAHA KICKOUT! MJF, SİNİRLENİYOR! CENA'YI HIZLA KALDIRIYOR— FAKAT O DA NE!? CENA BİR ANDA MJF'İN BACAĞINDAN TUTUP ÇEKİYOR VE KÖŞEYE DOĞRU BİR CATAPULT! ARDINDAN HIZLA SIRTLIYOR! MJF'İ, TOP ROPE'A ÇIKARTIYOR! OH MY GOD! TOP ROPE'TAN— SUPER ATTITUDE ADJUSTMENT! HIZLA TUŞA GİDİYOR! BİTTİ BU İŞ! 1... 2...

mo8blm4.jpg

KICKOUT! YİNE OLMADI, YİNE BAŞARAMIYOR! CENA, ŞAŞKIN! CENA, İNANAMIYOR! MJF'İN KALKMASI İÇİN YAVAŞÇA ATTITUDE ADJUSTMENT'A HAZIRLANIYOR! MJF, YAVAŞÇA KALKIYOR. CENA, RAKİBİNİ HIZLA SIRTLIYOR! BİR ATTITUDE ADJUSTMENT DAHA!

70i5ly8.jpg

HAYIR! MJF, BUNDAN KURTULUYOR! CENA'YA KORKUNÇ BİR ŞİDDETLE, TÜM ARENADA YANKILANACAK BİR SES ÇIKARAK BİÇİMDE ELBOW SMASH'İNİ VURUYOR! CENA BU DARBENİN SONRASINDA SADECE YERE YIĞILIYOR! MJF, KAFASINI SAĞA-SOLA SALLAYARAK DİŞLERİNİ SIKIYOR VE SONRASINDA ENSESİNDEN KAVRAYARAK AYAĞA KALDIRDIĞINI CENA'YA— BRAINBUSTER YAPIYOR! BRAAINNBUSTAAAAA! TUŞ, TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television ve PGW Pure Şampiyonu: MJF

8ur7dpp.jpg
c4upq4S.jpeg

İnanılmaz bir maç, iki güreşçiden de inanılmaz bir çaba. Fakat tek bir kazanan var o da MJF'den başkası değil! MJF bu muhteşem maçın ardından yavaş yavaş ayaklanıyor ve kemerini alıyor. Hakemin yardımıyla zorlanarak ayağa kalkıyor. Ayağa kalkar kalkmaz hakemi itiyor ve tek başına kemerlerini havaya kaldırıyor!

Michael Cole: Cena bile bu adamı durduramadıysa kim durduracak?

John "Bradshaw" Layfield: Ben sana söyleyeyim Michael, HİÇ KİMSE!

kjogi01.png
uOuGASk.png

MJF iki kemeriyle birlikte ringden inip şovunu yapa yapa arka alanın yolunu tutarken ringde kendine gelen Cena'yı görüyoruz. Kendisi üzgün dursa da çıkardığı bu maçın ardından seyircilerden ona tarif edilemeyecek büyüklükte bir destek var.

XfX5Coz.png

Cena hayal kırıklığıyla ringin ortasında öylece duruyor. Seyirciler ise onun adını haykırmayı bir saniye bile olsun bırakmıyor. Cena onlara teşekkür edercesine hepsini selamlıyor Bu görüntüler eşliğinde kısa bir reklam arasına gidiyoruz.

a982aty.jpg

k6l6o4t.jpg

Reklamların sonrasında, kameralar tekrardan ringe açılıyor fakat bundan saniyeler sonra, bir görüntünün dev ekrana yansıtıldığını fark ediyoruz. Ekranları başından şovu takip eden izleyiciler, tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri. İzlediğimiz görüntüler, Sami Zayn ile Jack Perry'nin arasındaki Feud'a ait görüntüler. Bu ikili arasında yaşananlara yönelik bir maç Promo'su hazırlanmış ve bu görüntülerle maçın Hype'ı gerçekleştirilmiş. Bu görüntüler dakikanın üzerinde sürüyor fakat maçın motivasyonuna başarılı bir şekilde işaret ediyor. Bu video paketinin son bulmasıyla birlikte, görüntüler ekrandan çekiliyor ve ring içerisindeki anonsör tarafınca maçın anonsu gerçekleştiriliyor.

The following contest is scheduled for one falland it is for the World Heavyweight Championship!

ap2tker.jpg

Şarkı biraz ilerliyor, "Oh-oh-oh-oh" kısmı geliyor— Sami Zayn arka alandan çıkmak üzere... Seyirciler şarkıya eşlik etmek yerine, tüm güçleriyle yuhalamaya-boo'lamaya başlıyorlar! World Heavyweight Championship Meydan Okuyanı, korkunç bir tepkiyle karşılaşıyor!

arfodl6.jpg

PGW Backstage'inden, Stage'e gelen isim Sami Zayn! Kendisi olumsuz reaksiyonların içerisinde kendisini buluyor, ağır adımlarla Stage'in iki tarafına da gidip-gelirken. Boo'lar karşısında, hiçbir karşılık vermiyor; onları sadece seyrediyor. Bunun sonrasında Stage'in tam ortasına yerleşen Sami, içindeki hırsı dışa vuruyor— ellerini yumruk yaparak hype'lı ve son derece hırslı bir beden dilinin ardından havaya kaldırıyor! Şimdi ise kendisinin, rampayı kullanarak ringe doğru ilerlediğini fark ediyoruz. Aşırı ağır bir şekilde ringe ilerlemesi sırasında, ön sıralarda oturan seyircilerin söyledikleri kameralarca algılanıyor. Bir süre sonra, Sami ringe varmış oluyor; aynı düşük tempo ile çelik basamaklara gidiyor ve onları teker teker çıkmasının ardından kendisini Apron'da buluyor. Direkt olarak köşeye çıkıyor ve ellerini yumruk yaparak havaya kaldırmasıyla, yani Taunt'unu yapmasıyla, seyircileri kendisine iyice yuhalattırıyor! Bir süre bu şekilde kaldıktan sonra, iplerin üstünden atlayarak ringin içerisine geçiyor. Kendisini dört bir taraftan yuhalayan insanları bir süre gözlemledikten sonra, hakem tarafından kendisine gösterilen köşeye geçiyor ve rakibini— World Heavyweight Şampiyonu'nu beklemeye başlıyor.

ekyw61d.jpg

Şarkı bir taraftan ilerlerken, Stage'den kırmızı spot ışıkların ve dumanların ortaya çıktığını fark ediyoruz. Bir süre sonra, ritimli bir şekilde alevler de yükselmeye başlıyor! Bütün arena, herkes ayağa kalkmış bir şekilde Jack Perry'i bekliyor ve bu süreçte cheer'lıyorlar!

knksjkj.jpg

Bir dakika geçti— gelen giden yok! Çömelerek rakibini beklemekte olan Sami, ring içerisindeki hakem ve anonsör ile iletişime geçerek durumu soruyor fakat onlar da neyin olduğunu bilmediklerini ifade ediyorlar. Saniyeler ilerlemeye devam ettikçe, arenadaki belirsizlik hâli; bir gerginliğin önünü açıyor: Seyircilerin arasındaki homurdanmalar, "Where's Champion? (Clap, clap, clap) Where's Champion? (Clap, clap, clap)" şeklindeki chant'lere dönüşüyor! Sami, yüzünde hem şaşkınlık hem sinir karışımı bir ifade ile ringde volta atıyor çünkü onun sabrı da iyice tükenmiş durumda. En sonunda, Jack Perry'nin girişi sırasında kullandığı tema müziği sonlandırılıyor ve şovun başından beri duyulmamış bir yuhalama hakim hâle geliyor! Herkes tepki gösteriyor!

Kısa süre içerisinde, başka bir isme ait olan bir tema müziği duyulur hâle geliyor. Bu—

1gpb1gh.png
46k0f4s.jpg

Tony D'Angelo! "The Don of PGW" burada! Arka alandan gelmesi sırasında, boo'lar çığ gibi büyüyor! Tony ise, kendisine gösterilen tepkilere karşı gülerek reaksiyon gösteriyor. Takım elbisesi ve fötürlü şapkası olan Tony'nin elinde bir mikrofonun da yer alıyor olması, dikkatlerden kaçmayacak nitelikte. O, Stage'in tam ortasına konumlandıktan sonra elini havaya kaldırıyor ve bununla eş zamanlı olarak prodüksiyon ekibi tarafınca tema müziği sonlandırılıyor. Onun arka alandan gelmesinden sonra, görünür hâle gelmesiyle, Sami'nin kaşlarını çatarak ve dişlerini sıkarak- bir an bile gözlerini onun üzerinden ayırmadan onu seyrettiğini gözlemliyoruz. Şimdi ise, Tony elindeki mikrofonu ağız seviyesine kadar kaldırıyor ve konuşmaya başlıyor.

qbtdjj6.jpg

Tony D'Angelo: En sevdiğim ses, tam olarak da bu! (Gülüyor) Bu uğultular, bu nefret dalgaları... Bana çarmıh değil, otoritemi sağlamlaştırdığım bir taç oluyor! Ayrıca, PAYBACK Grand Wrestling'in, en modern imkanları ile Chicago'da bir güreş etkinliği gerçekleştirmesi karşısında, teşekkürleri ifade etmenin en doğru yolu bu olmalı! (Kahkaha atıyor, boo'lanıyor) Ne yani, buraya geldiğiniz için ben mi size teşekkür edecektim? Zannediyorsunuz ki bana güçsüzlük aşılıyorsunuz ama aslında kendi zaafınızı fısıldıyorsunuz. Her hakaretinizde ben sizin korkunuzu, her küfrünüzde ben sizin hayal kırıklığınızı duyuyorum. Siz kahramanlarınızı tezahüratla inşa edenlersiniz, düşmanlarınızı nefretle çizersiniz; ama ben ne alkışınıza muhtaç bir azizim ne de nefretinizin gölgesinde ezilecek bir günahkarım! (Yuhalanıyor) Benim varlığım, sizin çürümüş aynanız konumunda; bana bağırdıkça kendi boşluğunuzu işitiyorsunuz. Şu koltuklarda bedeniniz çürürken ben bu ringin üzerinde ölümsüzleşiyorum. Benim sözüm— ailenin sözü, sizin bütün uğultularınızın üstünde yankılanır. Siz ne kadar haykırsanız da sesiniz, benim yürüyüşümün gölgesinde boğulmaya mahkum. Unutmayın, ben bu işin mutfağında değil, başında olan adamım ve ben elimi havaya kaldırdığımda, koca bir şehir sessiz hâle gelir!

Gülerek, eğlenerek başlattığı konuşmasının sonlarına doğru oldukça sert bir görünüm verdi. Seyirciler onun bu hallerini, tüm güçleriyle negatif reaksiyonlarla karşılıyorlar. O ise, bu negatif reaksiyonları, göğsünde yumuşatıyormuşçasına sırıtarak karşılıyor. Bu şekilde bir süre havaya uçuyor, seyircilerin tekrardan sessizleştikleri anda Tony elindeki mikrofonu ağzına götürerek biraz önce yarıda kestiği konuşmasına devam ediyor.

k5ytmha.jpg

Tony D'Angelo: Pekala, pekala, sizinle daha fazla uğraşmayacağım. Buraya gelmemin asıl sebebine doğru ilerlemek istiyorum. (Sami'ye doğrudan bakmaya başlıyor) Sammy-Boy, gözlerini dikmiş bir şekilde bana bakıyorsun. Nefes alışların öfke kusuyor, şu anda senin sabrının son damlalarını görebiliyorum. Bunun hoşuna gitmeyeceğini bilsem de, sana bir gerçeği aktarmak için buraya geldim... Jack Perry, bu gece buraya adım atmayacak. Biraz önce, onun tema müziği çalmaya başladığında bir 'Kahraman keçi'nin yürümesi beklendi lakin ama perde açılmadı, açılmayacak da! (Tony sırıtırken, korkunç boo'lamalar geliyor) Neden mi? Çünkü Jack'in trisepsleri, onun hırsından çok daha önce yırtıldı— doktorlar da, tek bir ağızdan (İşaret parmağıyla ringi gösteriyor) bu ringin onun için yasaklı bir toprak olduğuna hüküm ettiler! Yani Sami- senin beklediğin savaş bu gece olmayacak. (Yuhalanıyor) Seyirciler bunu hazmedemiyor, sen bunu kabullenemiyorsun ama gerçek dediğin şey, alkışla değişmez. Her şeye rağmen bunu hiçbir şekilde yanlış anlama Sami; senin Title Shot hakkın yanmadı. Bu ailenin işinde bir söz verildiyse, o söz tutulur. Yalnızca bugün değil, yarın da önünde bir kapı olacak. Bugün kader kapıyı kapattı ama kilidi kırmadı. Senin günün gelecek; sadece sabretmek, sadece bu öfkeyi içinde biriktirip zamanı geldiğinde patlatmak zorundasın. Çünkü bu gece senin ellerin boş kaldı ama gelecekte, sana ait o fırsat hâlâ bek—

ihmbjjl.png

Bir saniye, ne? Bu konuşma sırasında, kıpkırmızı olmuş bir şekilde söylenenleri dinleyen Sami, içerisindeki öfkeyi daha fazla yönetemiyor-bastıramıyor ve geçirdiği öfke krizi ile harekete geçerek ringi terk etmeye başlıyor! Sami'nin iplere doğru koşmasını ve iplerin arasından Apron'a geçtikten sonra direkt oradan zemine atlayan Sami'yi gören Tony, konuşmasına ara vermek durumunda kalmıştı. Şimdi ise onun bu aksiyonunun nereye gittiğini rahatlıkla tahmin edebilen Tony, rampadan yukarıya doğru son gücüyle koşan Sami'yi durdurmak maksatlı konuşuyor.

Tony D'Angelo: HEY, DUR ORADA, NE YAPIYORSUN? (Sami, an itibarıyla Stage'e varmış bir durumda. Tony'nin yanından koşarak geçiyor, arka alana doğru devam ediyor) SAMI, BUNU YAPMA, DUR ORADA!

ouxylr2.png

Tony'nin, onun talimatını ihlal ederek arka alana giden Sami'yi, sinirli bir ifade ile arkasından izlemesi objektifimize yansıdıktan sonra, kamera koşuşturmacaya geçiyor! Sami koşuyor, hemen arkasında onunla birlikte koşan bir Prestige Grand Wrestling kameramanı var! Kamera aşırı sallanarak Sami'yi takip ediyor çünkü Sami de nereye gittiğini bilmeden arka alanda bir o koridora, bir bu odaya dalıyor! Önce boş bir ekipman odasının kapısını tekmeyle açıyor, içeriye giriyor ve etrafı tarıyor fakat aradığı kişiyi/kişileri bulamayınca aynı hızla tekrar dışarı fırlıyor. Ardından başka bir kapıyı zorlayarak açıyor, içeride masalar, sandalyeler devrilirken sinirini kontrol edemiyor ve oradan da çıkıyor. Kamera Sami’nin yüzündeki öfke çizgilerini yakalarken o hâlâ koşuyor, adeta bir fırtına gibi koridorlarda sağa sola savruluyor. Nihayet revirin kapısına dayanıyor— kapıyı hızla açtığında içeride Jack Perry’yi ve yanında "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio’yu buluyor! Jack acı içerisinde sedyenin üzerinde uzanırken, Dominik onun başında bekleyerek onunla ilgileniyor.

ptdl4cg.jpg

Dominik, Sami'nin ani bir şekilde odaya girmesinden dolayı irkilip gerginleşiyor. Yüzündeki ifadenin hem şaşkınlık hem de endişe olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ne olduğunu sormak maksadıyla, Jack'in yanından ayrılarak ona doğru birkaç adım ilerlediğini görüyoruz. O esnada Sami'nin gözlerinin tamamen dönmüş, nefes alışlarının düzensiz ve hırıltılı bir hale gelmiş olduğunu görüyoruz; göğsü inip kalkarken sinirden titriyor. Dominik'in bakışları "Ne oluyor?" sorusunu barındırırken, Sami adeta patlamaya hazır bir volkan gibi bekliyor, gözleri dönmüş bir şekilde, hızlı hızlı nefes alışverişiyle. Dominik ona sadece bakıyor ve ne olduğunu soruyor—

ew3nk4v.jpg

Dominik'in ağzından daha fazla kelime dökülmeden, Sami bir anda onun üzerine atlıyor! İkili şiddetli bir şekilde Brawl’a giriyor, kameranın sallandığı anlarda Sami’nin öfkeden çığlık attığı duyuluyor. Dominik ilk refleksle birkaç yumruk savursa da Sami’nin saldırganlığı karşısında saniyeler içinde eziliyor. Sami, Dominik’i köşeye sıkıştırıp defalarca yüzüne ve gövdesine darbeler indiriyor, ardından onu yere yatırıp dizleriyle üzerine çullanıyor. Dominik kendini korumaya çalışsa da bunu pek başaramamış gibi görünüyor. Sami ayağa kalktığında nefes nefese, gözleri hâlâ dönmüş bir şekilde çılgınca etrafına bakıyor; Jack ise sedyede çaresizce sahneyi izliyor. Sami hızlı adımlarla ona doğru gidiyor ve onun boğazını sıkmaya başlıyor, Jack saniyeler içerisinde renk değiştiriyor! Onun boğazını sıkarken, aynı esnada bir şeyler söylemeye başlıyor, dişlerini sıkarak.

m1f08ly.png

Sami Zayn: YALAN! YALAN! YALAN! SENİN BÜTÜN VARLIĞIN YALAN! YALANCISIN SEN! YALANCI! YALANCI! YALANCI! YALANCI!

Jack Perry: (Boğazı sıkılmakta olduğu için sesi neredeyse çıkmıyor) Ya... Yar-dım e-din! Bu... Deliyi... Alın... Buradan...

O sırada revire akın doktorlar ve sağlık görevlileri araya girmeye çalışıyor lakin Sami'nin gözü dönmüş. Direkt olarak kendisine yaklaşan ve direktif veren sağlık elemanlarını çeşitli saldırı yöntemleriyle tek tek yere seriyor. Birini omzundan savuruyor, diğerini tekmeyle yere seriyor. Kaos büyürken sedyenin etrafı darmadağın oluyor, cihazlar devriliyor, tepsiler yere saçılıyor. Sami’nin öfkesi bütün odayı dolduruyor. Fakat tekrardan ayakta sadece o oluyor. Jack'e tekrardan gidiyor ve bir kez daha boğazına yapışıyor...

9jm7evg.jpg

Bir saniye, Sami'yi kendisine doğru çevirip ona hızlı yumruklar atmaya başlayan birisi var— bu Dominik'ten başkası değil! Sami'yle birlikte kavgalarına kaldıkları yerden devam ediyorlar, yumruklar adeta yağmur gibi yağıyor; birbirlerine sayıları mümkün olmayacak sayıda yumruklar atıyorlar! Ortalık baya karışık olmuş durumda! İki taraf da bir saniye bile nefeslenmeden, birbirlerine sayıları hesaplanamayacak kadar çok darbe indiriyor. Duvarlara çarpıyorlar, masaları devirmeye başlıyorlar, revirin içinde ortalık tamamen savaş alanına dönüyor. Sami, Dominik’i yakalayıp yere savuruyor ama Dominik ayağa fırlayıp yeniden saldırıyor; Sami’nin gövdesine gömülen yumruk sesleri kameranın mikrofonuna metalik bir çınlama gibi geliyor!

Bu kavgada yaşanan gürültü, birçok çalışanın dikkatini çekmiş olmalı ki, öncelikle birçok arka alan görevlisinin ve hakemin gelerek olayı yatıştırmaya çalıştıklarını ve zamanla birçok görevlinin de olay yerine intikal ettiğini fark ediyoruz. Bu görevlilerin tamamı, Sami ile Dominik arasındaki hararetli anların önüne geçiyorlar ve ikilinin arasına giriyorlar. Onların kollarına giriyorlar ve aksiyonlarını sürdürmelerine fırsat tanımıyorlar. Ortalık bu şekilde yatışmaya başlıyor. Kalabalığın arasından ise, aşırı gergin, aşırı öfkeli bir şekilde beliren birisini görüyoruz— bu Tony, Tony aşırı öfkeli bir şekilde olayların bu noktaya gelmesini öfkeyle karşılıyor. Haykırarak emir ediyor çalışanlara.

edpqyye.jpeg

Tony D'Angelo: BU YAPILAN DA NEDİR, HUH? BU NEDİR? SAMI'Yİ ARENANIN DIŞARISINA ATIN, HEMEN!

4bdekng.jpg

Sami Zayn, etrafına sarılan güvenlik görevlileri tarafından arenanın dışarısına kuvvet ile götürülüyor. O, arenanın dışarısına atıldığı sırada hiçbir şey demiyor, sadece onların kollarına girmesine fırsat veriyor ve zorluk çıkarmadan ilerliyor. Tony'nin, Dominik ile göz göze geldiğini ve ona sinirli bir ifade eşliğinde baktığını görüyoruz. Herkes nefes nefese bir hâldeyken, bu kaos hâli bir şekilde son buluyor ve Prestige Grand Wrestling'in sunduğu Bad Blood 2025 şovu kaldığı yerden devam ediyor.

a982aty.jpg

wwe-alberto-del-rio-with-car-mjatsvm93ffcfkfn.jpg

Alberto Del Rio arabasıyla birlikte girişte görünüyor. Lüks arabasından çıkıp halkı selamlıyor. Seyircilerden yoğun bir destek var kendisine. Del Rio çok vakit kaybetmeden ringe doğru ilerliyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.

3895333_orig.jpg

İlk gelen isim Avukat David Otunga oluyor. Otunga üzerindeki ceketi girişte bırakıp ringin yolunu tutarken başka bir müzik çalmaya başlıyor.

Heath_2_1664195310452_1664195316286_1664195316286.jpg
justin-gabriel-entrance.jpg

Heath Slater ve Justin Gabriel! Generation Z geri döndü! Heath ve Justin girişte belirirken seyircilerin tepkisi karışık oluyor. Onlar hızlıca eski partlerleri Otunga'nın yanına geçerken başka bir müzik ile sıradaki partnerleri girişte beliriyor.

d31d80a2-04e0-4bf4-8e29-54f80a946b31.jpg

Bu isim Dustin Rhodes! Dustin girişte belirir belirmez başka bir müzik çalmaya başlıyor ve Dustin'in yüzünde biraz öfkeli bir ifade oluşuyor.

hq720.jpg

Sean Strickland'ın müziği çalmaya başlarken kendisi koşarak Dustin'in yanından geçiyor ve bir anda aprona sıçrıyor. Kendisinin aprona sıçramasıyla birlikte kendisinden önce gelen isimler de aprona çıkıyor.

spoilers-aew-wrestledream-swerve-stricklands-hometown-v0-kmEDg5CPOJenqbhkHypH9N32n3AaKNIM1NDfW_pLvsA.png

Swerve Strickland girişte Prince Nana ile birlikte görünüyor. Nana dans ederken Swerve oldukça ciddi. Swerve ringin başka bir kısmından aprona çıkıyor ve bu esnada bir para düşme sesi geliyor ve herkes girişe odaklanıyor.

matt-cardona.png

Dario Cueto girişte beliriyor ve Matt Cardona da arkasından çıkageliyor. Karmaşık bir ruh hali içerisinde o da ringe doğru ilerlerken başka bir müzik arenayı doldurmaya başlıyor.

hq720.jpg

Bron Breakker girişte görünüyor ve seyircilerin havladığını duyuyoruz. Bron oldukça sinirli bir şekilde ringe dalıyor ve önceden gelen isimler de ringe giriyor.

edge-wwe-entrance.jpg

Edge girişte görünüyor. Seyirciler onun müziğinin çalmasıyla birlikte ayaklanıyorlar. Del Rio'nun en eski rakiplerinden birisi de onun sonunu getirmek için burada. Edge pyrosunu patlattıktan sonra müziği bir anda kesiliyor. Edge buna anlam veremezken başka bir müzik çalıyor.

mx84dFq.png

Enzo Amore girişte oldukça ciddi bir halde görünüyor ve seyircilerin yoğun yuhalamaları eşliğinde ringe doğru ilerliyor. Bu esnada Edge'e de bir omuz atıyor. Ardından herkes ringte toplanırken hakem maçın başlaması için zili çalıyor.

Alberto Del Rio's Contract on the Line
10-on-1 Handicap Elimination Tag Team Match

Alberto Del Rio vs. PAYBACK Alliance (David Otunga, Heath Slater, Justin Gabriel, Dustin Rhodes, Sean Strickland, Swerve Strickland, Matt Cardona, Bron Breakker, Edge & Enzo Amore)

RAW-06292009jg-0304_2326796.jpg
WM27_Photo_48.jpg

Hakem zili çalıyor fakat Del Rio'nun karşısında maça kimin başlayacağı konusunda bir kargaşa var. Sean çok umursuyor gibi gözükmüyor ve kenara çabucak geçip beklemeye başlıyor. Belli bir süre tartışma dönüyor ve Matt Cardona, Edge ve Enzo Amore hala ringte. Enzo onların lideriymiş gibi rol kesiyor ve ikisini de kenara yolluyor. Fakat hem Cardona hem de Edge kenara geçer geçmez tag alıyorlar. Hakem takımı komple uyarmaya çalışırken Cardona ile Edge ringe giriyor ve Enzo'yu dışarı çıkartıyorlar. Cardona ile Edge yüz yüze geliyor. Bu esnada Del Rio, Cardona'ya saldırıyor fakat onu aniden dışarı atınca legal isim Edge oluyor ve Edge onu hızlıca yakalıyor ve Edgecution! Edge bir anda Spear için köşeye geçiyor ve Del Rio'nun ayaklanmasını bekliyor. Del Rio ayaklanınca Edge Spear için koşmaya başlıyor fakat Del Rio, Edge'i havada yakalayıp Armbreaker pozisyonunda yere düşürüyor ve Cross Armbreaker'ı uyguluyor! Edge dayanmaya çalışıyor ancak iplere uzanmak için çok uzakta kalıyor. Tam da ringin ortasına düşüyor. Edge iplere uzanmak için son bir hamle yapıyor fakat başaramıyor. Başka çaresi kalmıyor. Edge elini yere vuruyor. Edge pes ediyor!

Elenen: Edge

20140731_Brightcove_Superstars_Gabriel_Del-Rio-NL--ca00c1965e8545c42c2a068ade47df08.jpg

Del Rio belki de en büyük lokmayı en önce yutuyor. Del Rio ayağa kalkar kalkmaz Justin Gabriel iplerin üzerine atlıyor ve Springboard Dropkick! Del Rio yere düşüyor. Justin hızlıca ayağa kalkıyor ve Del Rio'yu yakalayıp bir Neckbreaker ile yere düşürüyor. Sonrasında hızlıca köşeye çıkıyor. 450 Splash için hazırlığını tamamlıyor ve atlayışını gerçekleştiriyor fakat Del Rio son anda dizlerini karnına çekiyor ve Justin doğrudan Del Rio'nun dizlerine düşüyor. Atlayış başarısız oluyor. Justin ayağa kalkar kalkmaz Del Rio onu yakalıyor ve CROSS ARMBREAKER! Justin fazla dayanamıyor. Hemencecik pes ediyor.

Elenen: Justin Gabriel

SD_720_Photo_041.jpg

Heath Slater hızlıca ringe giriyor. Yerdeki Del Rio'yu yumruklamaya başlıyor. Del Rio yumrukları yemesine rağmen ayaklanmaya başlıyor ve o da aynı şekilde karşılık veriyor. Slater, Del Rio'nun karnına bir tekme atıyor ve iplerden sekiyor fakat tam bu sırada Del Rio onun karnına bir tekme atıyor ve sonrasında onu yakalayıp Cross Armbreaker pozisyonuna getiriyor. Slater iplere yakın olduğu için ayağını iplere atıyor fakat Del Rio bunu fark edip kilidi bırakıyor ve onu ringin ortasına çektikten sonra tekrardan Cross Armbreaker bağlıyor. Slater iplere uzanmayı deniyor fakat başaramıyor. O da pes ediyor!

Elenen: Heath Slater

SD_685_Photo_097.jpg

David Otunga yavaşça ringe giriyor ve Del Rio'ya saldırmak yerine hakemden bir mikrofon talep ediyor. Hakem bunu pek anlamasa da Otunga diretince hakem görevliden bir mikrofon devralıyor ve Otunga'ya veriyor.

David Otunga: Alberto. Bunu yapmak zorunda değilsin. Hukuksal olarak senin kontratını bu şekilde yırtamaz. Kontratın Tony'e değil Dwayne'e ait. Bu maçı bırakıp evine gidip viskini yudumlayabilirsin. Eskiden olduğu gibi bunu birlikte de yapabiliriz. Tony senin işine son veremez.

Enzo araya giriyor.

Enzo Amore: Dwayne buraları terk edeli çok zaman oldu ve artık onun değil, bizim hukukumuz geçerli. Sen de işini riske etmesen iyi olur.

Otunga, Enzo'nun bu sözlerinden sonra arkasını döner dönmez Del Rio'dan bir SUPERKICK! Del Rio hemen Otunga'nın üzerine bırakıyor kendini. Tuşa gidiyor! 1-2-

3!

Elenen: David Otunga

114252400.jpg

Enzo Amore ringe girmek için hamle yapıyor fakat Matt Cardona onu durduruyor. Bu esnada maçın başından beri ringe bile bakmayan Sean Strickland da Cardona'yı durduruyor. Kenarda tekrardan bir kargaşa hakim oluyor. Otunga ringin dışına yuvarlanırken Del Rio ellerini iki yana açıp ringin ortasına doğru gelip sıradaki rakibini bekliyor. Fakat rakip takımda kargaşa sürüyor. Hakem de giren olmayınca rastgele birisini diskalifiye etmek için saymaya başlıyor. 1-2-3- Bu sırada Del Rio arkasını dönüyor ve SPEAR! BRON BREAKKER BİR ANDA DEL RIO'NUN ARKASINDAN RİNGE DALIYOR VE SPEAR'I ÇAKIYOR! BRON TUŞA GİDİYOR! 1-2-

c544fe49a184a6ed-600x338.jpg

KICKOUT! Bron işi bitirdiğine inanıyordu. Bron hızlıca Del Rio'yu ayağa kaldırıyor fakat bu esnada Del Rio bir anda Cross Armbreaker bağlıyor. Ringin tam ortasında bağlıyor. Bron Breakker iplere uzanmak için hamle yapıyor fakat uzakta kalıyor. Bron bir süre direndikten sonra Del Rio'nun üzerine yuvarlıyor kendini ve bir anda Del Rio'yu yerden kaldırmayı başarıyor ve Powerbomb ile onu yere vurup kilidi bozuyor. Bron sonrasında çabucak ayağa kalkıyor ve Del Rio'yu ayağa kaldırıyor ve bir Belly To Belly Suplex çakıyor. Del Rio ayaklanırken Breakker hızlıca ona doğru koşuyor ve FRANKENSTEINER! Seyirciler bu hareket karşısında ağzı açık kalıyor. Bron, Spear için hazırlanmaya başlıyor. Del Rio ayağa kalkınca koşmaya başlıyor fakat Del Rio'dan bir Superkick geliyor. Sonrasında da köşeye doğru Belly To Belly Suplex yapıyor. Del Rio hızlıca Bron'un ayaklarını köşeye asıyor ve sonrasında köşeye çıkıyor ve DOUBLE STOMP! Del Rio, Bron'u ringin ortasına çekiyor ve tuşa gidiyor! 1-2-

3!

Elenen: Bron Breakker

kofi-kingston-alberto-del-rio-600x338.jpg

Swerve Strickland hızlıca ringe giriyor. Del Rio'nun sırtına doğru tekmeler atmaya başlıyor. Bir süre sonra da üstüne çıkıp yüzüne doğru yumruklar atmaya başlıyor. Bir süre sonra Del Rio tepki vermeyince Swerve duruyor ve Del Rio'nun üstünden kalkıyor. Köşeye geçiyor ve House Call için Del Rio'nun ayaklanmasını bekliyor. Del Rio bir süre sonra hareketlenmeye başlıyor ve dizlerinin üstüne çıkmayı başarıyor. Swerve de House Call için koşmaya başlıyor fakat tekme için atladığı sırada Del Rio kendisini iplere doğru yuvarlıyor ve Swerve ıska geçiyor. Del Rio iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışırken Swerve tekrardan üzerine doğru koşmaya başlıyor fakat Del Rio bir anda Swerve'ün üzerine çıkıyor ve Sleeper Hold bağlıyor. Swerve, Del Rio'yu üzerinden atmaya çalışıyor fakat başarılı olamıyor. Hatta Del Rio ayağıyla iplerden destek alarak Swerve'ü yere düşürüyor. İkili ringin tam ortasına düştükten sonra Del Rio kilidi iyice sıkmaya başlıyor. Swerve kurtulmaya çalışıyor fakat Del Rio, Swerve'ü pes etmeye zorluyor. Bir süre sonra Swerve'ün tepkisini ölçmek için hakem geliyor ve Swerve'ün elini havaya kaldırıyor. Swerve'ün eli yere düşüyor!

Elenen: Swerve Strickland

RAW_1035_Photo_056.jpg

Swerve de eleniyor. Del Rio kendisini Swerve'den ayıklamaya çalışırken Sean Strickland sonunda ringe giriyor ve Del Rio'nun üstüne bir dirsek darbesiyle uçuyor. Del Rio ne olduğunu anlayamadan gelen bu dirsek darbesiyle kendinden geçiyor. Sean bu darbeden sonra onu nakavt ettiğini düşünerek ayağa kalkıyor ve köşede beklemeye başlıyor. Hakem de Swerve'ü bırakıp doğruca Del Rio'yu kontrol etmeye gidiyor fakat Del Rio elini havaya kaldırmayı başarıyor. Sean inanamıyor. Bu kadar yorgunluğun üstüne attığı dirsek ile sona ulaştığını hissetmişti. Del Rio iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışırken Sean ise onun ayaklanmasını bekliyor. Del Rio ayağa kalkınca Sean ona doğru koşuyor fakat Del Rio'dan bir Clothesline! Sean ayağa kalkar kalkmaz Del Rio'dan bir SUPERKICK! Del Rio anında Sean'ı Roll-up'a alıyor! 1-2-

3!

Elenen: Sean Strickland

106_RAW_11302015rf_1022-1279555169.jpg

Del Rio, Sean'ı da elemeyi başarıyor. Del Rio herkesi tek tek eliyor. Dustin Rhodes ringe giriyor. Del Rio'nun ayaklanmasını bekliyor. Del Rio ayaklanınca Dustin ona bir yumruk atıyor. Sonrasında bir yumruk daha atıyor. Sonrasında Bionic Elbow için hamle yapıyor fakat Del Rio onun kolunu yakalıyor ve Jumping Armbreaker! Dustin kolunu tutarken Del Rio ayaklanıyor ve Dustin'in üzerine atlıyor ve Hurricanrana! Dustin ayaklanınca Del Rio hızlıca kendisine doğru koşuyor. Dustin bu kez sert bir yumruk ile onu durduruyor. Sonrasında bir Clothesline sallamak istiyor fakat kolunu kaptırıyor ve CROSS ARMBREAKER! Del Rio bir rakibini daha yakalamayı başarıyor. Dustin iplere uzanmaya çalışıyor fakat başarılı olamıyor. Dustin de pes ediyor.

Elenen: Dustin Rhodes

Enzo-Amore.jpg

Dustin Rhodes elenir elenmez Matt Cardona ringe girmeye çalışıyor fakat o ringe girer girmez Enzo Amore tag alıyor ve kendince maçın başında yapılanın intikamını almış oluyor. Enzo ringe girer girmez Del Rio'yu yerde yumruklamaya başlıyor. Sonrasında ayaklanıp tekmelemeye başlıyor. Sonrasında hızlıca onu ayağa kaldırıyor ve kolunu yakaladıktan sonra EAT DEFEAT! Del Rio iplerin üzerine düşüyor. Enzo aprona geçiyor ve Del Rio'nun kafasına bir tekme atmaya hazırlanıyor. Enzo koşuyor fakat Del Rio iplerden ringe çekiliyor ve Enzo ayağını köşe direğine vuruyor. Sonrasında Del Rio ayağa kalkıp Enzo'ya doğru koşuyor ve çok sert bir Superkick çakıyor! Enzo tekmenin etkisiyle bariyerlerin üzerine uçuyor ve kafasını yere çarpıyor. Enzo ölü gibi yerde yatarken hakem onun için saymaya başlıyor. 1-2-3-4- Cardona ise Enzo'yu kaldırmak için herhangi bir çaba göstermiyor. Hatta sayımın bitmesini bekliyor ki ringe girebilsin. 5-6-7-8- Enzo hala baygın şekilde yerde yatıyor. Del Rio da artık Cardona'ya odaklanıyor. 9-10! Enzo Amore count-out ile eleniyor!

Elenen: Enzo Amore

RAW_1020_Photo_107.jpg

Matt ringe giriyor ve Del Rio ile adeta yeni bir maça başlıyorlar. Çünkü takımında kalan son kişi kendisi. Matt hızlıca bir Snapmare yapıyor ve sonrasında Del Rio'nun boynunu kilide alıyor. Del Rio yerde bir süre çırpındıktan sonra ayaklanıyor ve Matt'in karnına bir dirsek atıp kilidi bozuyor. Sonrasında ona sert bir yumruk atıyor fakat aynı şekilde karşılık buluyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Kitchen Sink yapıp Matt'i yere düşürüyor. Sonrasında kafasının arkasına sert bir tekme atıyor. Matt iplere doğru yuvarlıyor kendini. Del Rio ona doğru koşuyor fakat Matt onun karnına doğru bir tekme atıyor sonrasında aniden üzerine doğru koşuyor ve RADIO SILENCE! MATT ÇOK ANİ BİR HAREKETLE MAÇI BİTİRMİŞ OLABİLİR! DEL RIO'NUN KONTRATI YIRTILABİLİR! MATT TUŞA GİDİYOR! 1-2-

RAW_1062_Photo_127.jpg

KICKOUT! SEYİRCİLER İNANAMAZKEN CARDONA BOZUNTUYA VERMİYOR! Cardona hızlıca köşeye geçiyor ve Del Rio'nun ayaklanmasını bekliyor ki bir tane daha Radio Silence vurabilsin. Del Rio bir süre sonra ayaklanıyor ve Cardona, Radio Silence için koşuyor fakat Del Rio son anda çekiliyor ve Cardona ayakları üzerine ringin ortasına iniyor. Del Rio, Cardona'yı iplere doğru itiyor ve onu aprona düşürüyor. Sonrasında onun kolunu yakalıyor ve bir Armbreaker yapıp Cardona'nın kolunu iplerden de destek alarak adeta parçalıyor. Cardona kolunu tutarak ringin dışına düşüyor. Cardona ayağa kalkarken Del Rio iplerden sekiyor. Suicide Dive için atlayacağı sırada Cardona ona bir yumru atıp onu ringe düşürüyor. Sonrasında ringe giriyor fakat Del Rio onu bir anda yakalıyor ve tam ringin ortasında CROSS ARMBREAKER! CARDONA'NIN SAKATLADIĞI KOLUNA YAPIYOR HAREKETİ! CARDONA ÇOK ACI ÇEKİYOR! İPLERE UZANMAYA ÇALIŞIYOR...

Zack-Ryder-Rough-Ryder-finisher.jpg

VE BAŞARIYOR! Del Rio kilidi bırakıp onu tekrardan ringin ortasına çekmeye çalışıyor fakat Cardona aniden Roll-up'a alıyor. 1-2- Kickout! Cardona, Del Rio'yu önüne katıyor ve RADIO SILENCE! ÇOK ANİ GELİYOR! CARDONA TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Elenen: Alberto Del Rio

BİTTİ!

Kazanan: PAYBACK Alliance (David Otunga, Heath Slater, Justin Gabriel, Dustin Rhodes, Sean Strickland, Swerve Strickland, Matt Cardona, Bron Breakker, Edge & Enzo Amore)

TNAiMPACT2520_MattCardona_vs_ManceWarner_w__StephDeLander_vs_AceAustin_vs_Elijah_WM_38_scaled.jpg
RAW_1037_Photo_57.jpg

MAÇ SONA ERDİ! CARDONA UZUN BİR SÜRENİN ARDINDAN PGW'YA DÖNÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ GECEDE DEL RIO'NUN PGW KARİYERİNİ BİTİRİYOR! Del Rio bütün rakiplerini tek tek alt etti fakat Cardona'yı bitiremedi. Bu kadar rakibinin verdiği yorgunluğa yenik düştü. Cardona köşeye çıkıyor ve galibiyetini kutluyor. Del Rio'yu kesiyor gözleriyle. Del Rio köşeye çekilip nefeslenirken hakem onu kontrol etmek için yanına geliyor. Cardona ise ringin dışına atıyor kendini. Cardona arka alanın yolunu tutarken bir müzik duyuluyor.

maxresdefault.jpg

Tony D'Angelo girişte beliriyor. Kendisi uzun zamandır bu kadar keyifli durmuyordu. Girişte Cardona ile bakışıyorlar. Cardona'ya elini uzatıyor ve Cardona da onun elini sıkıyor. Tony onu tebrik ediyor! Cardona gözden kaybolurken Tony de ringe giriyor. Bir mikrofon aldıktan sonra konuşmasına başlıyor.

Tony D'Angelo: Tebrikler Alberto, gerçekten tebrikler! Çok güzel mücadele ettin fakat başarısız oldun. Uzatmayı çok isterdim fakat bundan sonrası senin PGW kariyerinin sonraki aşaması kadar kısa olsun istiyorum. İşte kontratın. Şimdi bu kontratı yırtacağım ve senin PGW kariyerin sona ermiş olacak.

Tony kontratı çıkarıyor. Seyircilerden yuhalamalar var.

Tony D'Angelo: İşte kontratın. PGW kariyerin sona erdi Alberto Del Rio. Bir daha görüşmemek üzere.

AMA BİR DAKİKA! GİRİŞTE BİR HAREKETLİLİK VAR! BU...

hq720.jpg

STACKS! TONY'NİN DİĞER PARÇASI! HAFTALARDIR, AYLARDIR KAYIPTI DESEK YERİDİR... Tony, Stacks'ı görünce şok geçiriyor. Stacks yavaş adımlarla ringe giriyor ve Tony'e bakıyor. Şimdi hızlanıyor ve tüm gücüyle ona sarılıyor. Tony'nin de gözü doluyor.

Tony D'Angelo: Sen... Nerelerdeydin?

intro-1687956439.jpg

Stacks: Sorman gereken soru bu değildi Don. Sorman gereken şey, bu yapacağım şeyi isteyerek mi yapacağımdı.

images

STACKS BİR ANDA TONY'E LOW BLOW ÇAKIYOR! SEYİRCİLER İNANAMAZKEN DEL RIO DA OLANLARA ANLAM VEREMİYOR! TONY YERE ÇÖKERKEN STACKS, DEL RIO'NUN KONTRATINI TONY'NİN ELİNDEN ALIP KENDİ CEBİNE ATIYOR VE TONY'NİN KULAĞINA EĞİLİYOR!

intro-1748222728.jpg

Stacks: The Family'nin kalemi olduğumu ben bile unutmuştum ama hiç sorun yok... Bana seve seve hatırlattılar. Buraya gelmeden önce Rock'ın ofisindeydim ve birkaç kağıda imza atmam gerekti. Sanırım attığım imzaların ardından The Family olarak kendi isteğimizle sahip olduğumuz birkaç haktan feragat etmiş olduk. Güreşçileri işten çıkarma da bunların başında geliyor. Keyfinin kaçtığı gözlerinden belli oluyor. Her şeye sahip olmuşken bir kuklaya dönüşmek... Bunu ben de istemezdim. Ama o soramadığın soruyu sormak istersen evet, mecburdum Tony. Bunu yapmaya mecburdum. "Aileyi" değil, "ailemi" korumayı seçtim ve... Sana üçüncü adamın selamını getirdim.

Stacks üzgün bir ifadeyle giriş kısmına bakarken IŞIKLAR KAPANIYOR... BİR GİTAR SESİ DUYULUYOR!

QQDmCbv.jpeg

BU KİŞİ HUMBERTO GARZA! ÜÇÜNCÜ ADAM HUMBERTO GARZA! SEYİRCİLER COŞARKEN TONY GÖZLERİNE İNANAMIYOR! DEL RIO İSE KÖŞEDE İYİCE KENDİNE GELMİŞ BİR ŞEKİLDE, SADECE GÜLÜMSÜYOR! SEYİRCİLER ŞARKIYA EŞLİK EDERKEN HUMBERTO RİNGE GİRİYOR! TONY KALKMAK İÇİN ÇABALIYOR...

mPWGFqj.jpeg

AMA BERTO, TONY'E SERT BİR ROUNDHOUSE KICK ATIYOR! TONY YERE YAPIŞIR YAPIŞMAZ ONU YERDE YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! TONY'DEN HAREKET YOK! STACKS HİÇBİR ŞEY YAPAMIYOR! HUMBERTO DURMADAN TONY'İ TEKMELERKEN HAKEM ARAYA GİRİYOR VE İKİLİYİ AYIRIYOR! FAKAT BU SIRADA ALBERTO DEL RIO DÜŞE KALKA SON GÜCÜYLE SUPERKICK VURUYOR TONY'E! TONY BAYGIN.

IWmlcsB.jpeg
C4OVmrK.jpeg

HUMBERTO SEYİRCİLERE DÖNEREK ELLERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR VE SEYİRCİLERİN TEZAHÜRATLARINI KABUL EDİYOR! STACKS RİNGDEN İNİP ARKA ALANIN YOLUNU TUTARKEN ALBERTO VE HUMBERTO BİRBİRLERİNE BAKIYORLAR. ONLAR KARŞI KARŞIYA GELDİĞİNDE İSE BİRKAÇ SANİYELİĞİNE 2023'E GİDİYORUZ. SENELER SONRA BURADALAR, AMA ARTIK BİRBİRLERİNE DÜŞMAN VEYA RAKİP OLARAK DEĞİL... TEK BİR AMAÇ UĞRUNA BURADALAR. ONLARIN KURDUĞU PRESTIGE GRAND WRESTLING'İ GERİ GETİRMEK İÇİN BURADALAR. ŞİMDİ ALBERTO ONA ELİNİ UZATIYOR VE HUMBERTO HİÇ BEKLEMEDEN SIKIYOR. İKİLİ GURURLU BİR ŞEKİLDE BİRBİRLERİNE BAKIYORLAR. SEYİRCİLERİN İNANILMAZ YÜKSEK TEZAHÜRATLARI EŞLİĞİNDE REKLAMLARA GİDİYORUZ!

a982aty.jpg

fcxl1zx.jpg

Reklamlar artık bitiyor. Şovumuzun çevrildiği yön, ring oluyor. Birkaç farklı seyirci ekrana getiriliyor, pankartları gösteriliyor. Bunun sonrasında dev ekrana bir görüntünün girdiğini fark ediyoruz. Ekranları başından Bad Blood 2025 şovunu takip eden izleyiciler, tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri. İzlediğimiz görüntüler, Bray Wyatt ile Steve Gibki arasında yaşananların bir kolajı niteliğinde. Bu video paketinde, ikili arasında yaşananlar etraflıca ele alınıyor. İkilinin psikolojisi ve gelinen nokta iyice değerlendiriliyor. Aylarca süren durumları ve ortada bir kemerin yer alacak olması bastırıldıktan sonra ringe geri dönüyoruz ve beklenen anons geliyor.

The following contest is scheduled for one falland it is Chicago Street Fight for the PGW Championship!

oubfig5.jpg

Tema müziği çalmaya başladığında seyirciler dikkat kesiliyor. Steve Gibki yavaşça Stage'de görünüyor! Ana olay için, Steve burada! Bir alışveriş arabasıyla birlikte geliyor, içerisinde bir sürü eşya var! Steve'e döndüğümüzde ise üzerinde sakin ama kendinden emin bir ifade var diyebiliriz. Seyircilerin tepkilerini gözlemleyerek alışveriş arabasıyla birlikte ağır adımlarla rampadan ilerliyor. Ellerini kısaca kaldırarak klasik Taunt'unu yapıyor, ardından hiç vakit kaybetmeden ringe yöneliyor. Alışveriş arabasını bıraktıktan sonra çelik basamaklardan Apron'a çıkıp, iplerin arasından içeri girerken bakışları bir an bile dağılmıyor. Ringin ortasına geldiğinde etrafına şöyle bir bakıyor, sonra gözlerini doğrudan hakeme dikiyor. Ne bir gülümseme ne de bir öfke— yalnızca net ve odaklı bir bakışla bekliyor.

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif

DERP!

1t0m913.jpg

Etraf tamamen karardığında, tek bir ışık kaynağı beliriyor! Bu, Bray Wyatt’ın elinde tuttuğu fener! PGW Şampiyonu Bray Wyatt burada! Belinde PGW Championship parlıyor, ağır adımlarla ilerlerken salonun atmosferi iyice geriliyor. Seyirciler, telefonlarının ışıklarıyla bu uğursuz yürüyüşe eşlik ediyor; binlerce küçük ışık, karanlığın içinde parlayan yıldızlar gibi Bray’i takip ediyor. Bray, her adımını ağırlaştırarak ringe doğru yaklaşıyor. Nihayet ringe vardığında çelik basamaklardan ağır ağır çıkarak Apron’a ulaşıyor. Bu sırada arenanın içine benekli, sisli ışıklar yayılıyor ve Bray’in silueti daha da ürkütücü hale geliyor. İplerin arasından geçerek ringe giriyor, kollarını yana doğru açıyor ve etrafını uzun uzun inceliyor— sanki herkesin ruhunu tartıyormuş gibi bakışlarını kalabalığın üzerinde gezdiriyor. Ardından köşesine yöneliyor, başını yana eğip karanlık bir tebessümle sessizce bekliyor.

İki isim de yerini alıyor, artık maç başlayabilir! Öncelikle, maçın meydan okuyanı olan Steve'in anonsu gerçekleştiriliyor. Kendisi hakkında bilgi verildikten sonra, lakabı söyleniyor ve adı söyleniyor. Steve, anonsu sırasında Taunt'unu yapıyor. Sıra, şampiyona geçiyor. Onun hakkında da bilgiler veriliyor, lakabı ve şampiyon olduğu ifade ediliyor ve adı söyleniyor. Bray, anonsu sırasında kemerini kahkaha atarak havaya kaldırıyor. Şimdi ise hakem, Bray'den kemeri alıyor ve Steve'e gösteriyor. Bunun sonrasında ringin güneyine dönüyor ve kemeri görücüye çıkarıyor! Bunun akabinde, ringin anonsörüne kemeri teslim ediyor ve kemer ringden çıkartılıyor. Sırada ise kontroller var. Kontroller kısa süre içerisinde tamamlanıyor. Kontrollerin sonrasında hakem ringin ortasına geçiyor ve elini havaya kaldırıyor! Zil çalıyor ve maç başlıyor!

PGW Championship
Chicago Street Fight

Bray Wyatt (c) vs. Steve Gibki

28eybed.jpg

Birbirinin üzerinden gözünü ayırmayan ikili, maçın başlamasıyla birlikte ellerindeki Kendo Stick'lerle birlikte ringin merkezine doğru ilerliyorlar. Her an, aralarındaki düello başlayabilir— o da ne? Bray'den bir teklif söz konusu- Kendo Stick'leri bırakmayı teklif ediyor, bir süreliğine etrafındaki reaksiyonlara bakan Steve buna uyuyor ve aynı anda bırakıyorlar... Ne? Bray son anda yere bırakmıyor ve elindeki Kendo Stick'le rakibine vuruyor! Steve aldığı darbeden hiç etkilenmemiş gibi görünüyor, sinirli bir şekilde Bray'e doğru bakıyor ve ona doğru koşmaya başlıyor. Bray, yatay bir şekilde onun karnına vuruyor şimdi de, işte şimdi Steve'in canı yanmaya başladı! Bray, eğilmekte olan Steve'in sırtına sırtına vurmaya başlıyor! Geldiği nokta itibarıyla öyle bir kontrolden çıkıyor ki, Kendo Stick parçalanıyor ve artık kullanılmaz hâle geliyor. Bray ise bu manzara karşısında, işaret parmağıyla kafasını, yani beynini işaret, ediyor ve kahkahasını patlatıyor! Bray ring matı üzerinde uzanmakta olan rakibini ensesinden tutarak kaldırdıktan sonra onu iplere gönderiyor. Steve iplerden sektikten sonra tüm gücünü bir araya getiriyor ve sağlam bir Shoulder Tackle vuruyor! Bray devriliyor, yere düşüyor— bu beklenmedikti, herkes şaşkın bir şekilde seyrediyor; Steve ise Bray'in az önce yaptığına misilleme olarak bicepslerini sıkıyor, gösteriyor, sergiliyor!

hhe6mnd.jpg

Güçsüz görünen Bray, öfkesi ile ring matına yumruk attıktan sonra hızla ayağa kalkıyor ve Steve'e koşarak Clothesline vuruyor! Başarılı değil, Steve bu saldırı girişimden eğilerek kurtuluyor- Bray'e döndüğümüzde ise iplere doğru devam ettiğini, hâlâ koştuğunu, görüyoruz. Bray iplerden sekiyor ve Shoulder Tackle vuran bu sefer kendisi oluyor— bunun bir karşılığı olmuyor, Steve devrilmiyor ve Bray'e bir kez daha yapmasını söylüyor. Bray bir kez daha iplere gidiyor, iplerden dönüyor fakat bir kez daha Shoulder Tackle yapamadan, kendisine yapılan Big Boot ile karşılaşıyor! Bunun hemen üzerine bir tuş girişimi gerçekleşiyor, hakem saymaya başlıyor. 1... KICKOUT! Steve, rakibini saçından kavrayarak kaldırdıktan sonra onu köşeye gönderiyor. Bray sert bir şekilde köşeye çarptıktan sonra, yaslanarak orada dinleniyor- aynı esnada Steve'in de rakibine doğru koşmaya başlaması dikkatimizi çekiyor. Steve'den güzel bir Corner Body Avalanche geliyor fakat yaptığı bununla sınırlı değil, onu kendisiyle birlikte birkaç adım geriye getirdikten sonra kaldırıyor ve Fallaway Slam yapıyor! Steve'in güç gösterisi devam ediyor, Bray ise bu kadar geride başlamasına bir türlü anlam veremiyor, kocaman gözlerle etrafına bakınıyor öylece! Hızla ayağa kalkıyor ve hemen Lock-up'a giriyorlar...

akzvmxn.jpg

Lock-up'tan üstün çıkan Bray oluyor, öyle ki rakibini Headlock'a bağlıyor. Steve, bu kilitten kurtulmaya çalışıyor lakin bu girişimleri Bray'in her seferinde daha da wrench'lemesinden ötürü suya düşüyor. Bir süre sonra, Steve'in ters adımlarla rakibini arkalarında kalan taraftaki iplere götürdüğünü, rakibinin sırtını iplere temas ettirdikten sonra onu karşı tarafa doğru ittirmesini gözlemliyoruz. Bray iplere doğru ilerlerken, Steve ringin ortasına yerleşiyor. Bray iplerden sekiyor ve Steve'den Discus Lariat geliyor! Hayır, Bray eğilerek bu hareketten kurtuluyor ve koşmaya devam ediyor. İplerden dönüyor ve rakibine Running Crossbody yapıyor! Bray, bu hareketle kendisini anca bulabiliyor. Rakibini şimdi ayağa kaldırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışarısına atıyor— o da ne? Steve ipleri tutarak orada durmayı başarıyor! Onu attığını düşünerek kahkaha atan Bray, o noktaya tekrardan baktığında Steve'i Apron'da görmesiyle şaşırıyor. Ona doğru direkt koşmaya başlıyor fakat herhangi bir şey yapamadan, Steve'den yumruk yiyor! Bray, yüzünü tutarak geriye savrulurken; Steve'in Top-rope'a çıktığını ve bulunduğu noktada ayağa kalkmasının sonrasında Diving Crossbody yaptığını görüyoruz—

5e0fgg4.jpg

Bir saniye, ani bir şekilde atağa kalkan Bray, rakibinin dengesini bozuyor ve Turnbuckle ile Ring-post'u birbirine bağlayan metalin üzerine düştüğünü görüyoruz! Steve, korkunç bir acıyla ve adeta renk değiştirerek ciyaklıyor! Bray ise onun acı çekmesinden eğlenen bir ifade sergiledikten sonra, Second-rope'a çıkıyor. Steve'in kolunu, kendi omzuna attıktan sonra onu tüm gücüyle kaldırıyor ve ring matına çarpıyor! Bray'den devasa bir Superplex geliyor, hakem olduğu yerde sıçrıyor! Bu hareketten biraz sonra, Bray'in rakibinin üzerine geçtiğini ve onun tek bacağını havaya kaldırarak bir tuş girişiminde bulunduğunu görüyoruz. Hakem saymaya başlıyor, 1... 2... KICKOUT GELDİ! Bray elini başına götürerek şaşkın bir şekilde karşılıyor bu durumu- diğer taraftan Steve'in ise yuvarlanarak kendisini ringin dışarısına bıraktığını görüyoruz. Ayağa kalkan Bray, rakibinin olduğu noktaya doğru gidiyor ve onu bariyere yakın bir noktaya getirdikten sonra, sırtı bariyerin üst noktasına gelecek şekilde Back Suplex yapıyor! Steve, bu can yakan görüntülerin sonrasında yerde kıvranırken buluyor kendisini! Bray ise sıradaki hamlesini belirliyor, spiker masasının olduğu noktaya hareketlenerek, masanın üzerindekileri etrafa saçmaya başlıyor! Kısa süre içerisinde, spiker masasının üzerinde hiçbir şey kalmıyor. Bray tekrardan rakibine gidiyor, onu spiker masasının olduğu noktaya getiriyor fakat tam da spiker masasının önünde, Steve harekete geçiyor ve Bray'in karnını hedef alan bir Back Elbow yapıyor! Bray karnını tutarken, Steve dinlenme fırsatı buluyor— hayır, Bray ani bir tavırla onu ensesinden kavrıyor ve çelik basamaklara fırlatıyor!

lrcnx3a.jpg

Steve çelik basamaklara çarptıktan sonra, üstteki küçük parçanın uzağa savrulmasına yol açıyor- bu öyle bir şiddetti! Bray, çelik basamaklardan; alttaki büyük-geniş olan parçayı gözüne kestiriyor ve ring dışındaki aksiyonunu sürdürmeyi hedefliyor. Steve'e doğru gidiyor ve onu Uranage ile yakalıyor, çelik basamağın üzerine çarpıyor! Bir saniye, buna fırsat tanınmıyor. Steve'den bir dirsek darbesi, bir tane daha ve son bir tane daha! Bray bu darbeler sonrasında, rakibini bırakmak ve kafasını tutarak geriye çekilmek zorunda kalıyor. Yalnız— biraz öncekine benzer bir ani atak ile Steve'e koşuyor! O da ne? Steve'den Back Body Drop, hem de çelik basamağın üzerine doğru! Bray korkunç bir şiddetle çelik basamağın üzerine düşüyor ve acı içerisinde kıvranıyor! Steve ise üzerindeki atleti çıkartıyor ve onun bu hareketiyle birlikte ayağa kalkan seyirci topluluğuna doğru fırlatıyor! Tüm gücüyle bağırıyor, herkesi Hype'lıyor! Steve, maçın başında kendisiyle birlikte getirdiği alışveriş arabasına doğru gidiyor ve içerisinden "STOP" yazılı trafik levhasını alıyor! Onunla birlikte, sırtını tutarak ayağa kalkmakta olan Bray'e gidiyor ve onun kafasına doğru vuruyor! Bir anlık adrenalin, Bray'e o levhaya yumruk attırıyor fakat gerçek bir trafik levhasını aklının ucuna getirmemiş olmalı ki, şu anda yüzünü ekşiterek elini tutuyor. Oluşan boşluk, bu sefer Steve'in başarılı bir şekilde o levhayı Bray'in kafasına geçirmesine yol açıyor!

psrsg1g.jpg

Steve, elindeki levhayı y havaya kaldırırken, Bray'in alnında bir kesilmenin olduğunu fakat kanamanın olmadığını gözlemliyoruz. Steve, yerdeki rakibini kaldırdıktan sonra onu ringin içerisine tekrardan yolluyor, kendisi de ringin altını karıştırarak birkaç sandalye alıyor ve onları ringin içerisine atıyor. Bunun sonrasında kendisi de ringin içerisine giriyor, Bray'e doğru gidiyor. Bray'in kafasına, sandalyelerden bir tanesini geçiyor. Sonrasında yerden bir sandalye alıyor ve elindeki sandalyeyle, Bray'in kafasına takılı olan sandalyenin ayağına vuruyor! Sandalye, Bray'in kafasını/boğazını sıkıştırıyor ve inanılmaz bir acı veriyor Bray'e! Bray'in kafasındaki sandalye, uzağa doğru giderken, Bray boğazını tutuyor. Steve, direkt olarak onun üstüne geçiyor ve tuşa giderek hakeme saydırıyor. 1... 2... KICKOUT GELDİ! Steve, rakibini oturur pozisyona getirdikten sonra, onu bir Headlock'a alıyor! Steve, rakibinin sıkıştırdıkça sıkıştırıyor lakin seyircilerin desteği ile Bray toparlıyor- bu pozisyonda ayağa kalkıyorlar. Bray, rakibinin karın bölgesine yumruklar atıyor, bunun sayısı 7 olduktan sonra tamamen bırakılıyor. Bray önce onu iplere gönderiyor, Steve iplerden dönüyor ve Bray'den, Arm Drag geliyor. Steve sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Bray öncelikle rakibine Throat Thrust yapıyor. Sonrasında onun köşeye yerleştiğini seyrediyoruz. Bray ona doğru koşuyor ve Corner Body Avalanche yapıyor! Steve, sırtüstü bir şekilde ring matında uzanmaya başlıyor...

ou61uiz.jpg

Bray ise iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Senton Bomb yapıyor! Bunun hemen üzerine, bir tuş girişimi bizi karşılıyor. 1... 2... KICKOUT! Bray, hızını kesmeden ayağa kalkıyor ve köşeye gidiyor. İpleri tutarak, baş aşağı duruyor ve bir noktadan sonra köprü kurarak Steve'e doğru gidiyor. Tek dizinin üstüne geldiği anda, onu tutuyor ve Sister Abigail'ını gerçekleştiriyor— Bir saniye, Steve tarafından boğazı yakalanıyor! Steve şiddetli bir şekilde onun boğazını tutuyor, sıkıyor- bu öyle bir durum ki, bulundukları pozisyon tamamen değişiyor— Steve ayakta, Chokeslam için hazır bir şekile getiriyor Bray'i. Ama direkt olarak bu hareketini gerçekleştirmek yerine, onu boğazından ittirmeyi tercih ediyor. Bunun etkisiyle Bray iplere kadar savruluyor, iplerden sektikten sonra Steve'in bitirici hareketi olan Pop-up Chokeslam vurduğunu seyrediyoruz! Bu hareket tam anlamıyla başarılı oluyor, Steve direkt olarak rakibinin üzerine geçiyor ve onun tek bacağını kaldırıyor. Bununla eş zamanlı olarak maçın hakeminin eğildiğini, ring matına vurarak saymaya başladığını görüyoruz. Ringin etrafını sayan binler, tek bir ağızdan eşlik ediyorlar! 1... 2...

afrvtas.jpg

Bir saniye! Steve bunu kendi kendisine bozuyor, hakem ring matına üçüncü kez vuracakken Bray'in kafasını kaldırıyor! İnanılmaz bir göz dağı veriyor, PGW Şampiyonu'nu da küçük düşürüyor! Steve, rakibini bir kez daha kaldırıyor ve aynı şeyleri tekrarlıyor. Bray'i iplere gönderiyor ve iplerden geri dönen rakibine bir tane daha Pop-up Chokeslam gerçekleştiriyor! Bu sefer maçın finaline kavuştuğundan herkes emin, öyle ki biraz önceki sayıma kıyasla daha fazla bir katılımla sayıma gidiliyor. Steve, rakibinin üstüne ayağını koyuyor ve bununla eş zamanlı olarak hakem saymaya başlıyor. 1... 2...

nntob2a.jpg
7vuqtlq.jpg

İnanılmaz sert bir sandalye darbesi, tam da Steve'in sırtında! Bunu yapanlar bir hayli tanıdık, kara koyun, beyaz koyun... Braun Strowman ve Erick Rowan bunlar! Bu durum, diskalifiye oluşturmuyor çünkü kuralların barınmadığı bir prosedürün içerisindeler! Erick direkt olarak Bray'le ilgilenmeye başlarken, Braun; Steve'e doğru gidiyor ve onu ayağa kaldırıyor. Running Powerslam için onu kaldırıyor, omzuna alıyor ve çok güçlü bir Running Powerslam ile onu yere seriyor! Steve, acı içerisinde sırtını tutuyor! Braun ise ellerini yumruk yaparak havaya kaldırıyor ve böğründen gelen yoğun sesle bağırıyor, haykırıyor!

q9yrwbe.jpg
bgrq3im.jpg

RKO— OUTTA NOWHERE! BRAUN KENDİSİNİ YERDE BULUYOR! BUNU YAPAN... TABİİ Kİ DE RANDY ORTON'DI! RANDY ORTON TEKRARDAN PRESTIGE GRAND WRESTLING'DE! RANDY GERİ DÖNDÜ, O TEKRARDAN BURADA! Randy'nin içeri girdiğini gören Erick, Bray'i bırakıyor ve direkt olarak Randy'nin üzerine doğru koşmaya başlıyor. Ona sağlam bir Big Boot vuruyor! Hayır, Randy tam zamanında çekilerek bu darbeden kurtuluyor. Erick direkt olarak arkasına dönüyor ve karşılaştığı manzara karşısında elinden hiçbir şey gelmiyor! Bir RKO da Erick'e! Erick de, Braun gibi yuvarlanarak ringin dışarısında buluyor kendisini! Yerdeki Bray, endişeli gözlerle Randy'e bakıyor; Randy ise gülerek-sırıtarak ona bakıyor ve kafasını salladıktan sonra hızla ringi terk ediyor. Randy, Braun'ı bariyerin üstünden attıktan sonra, kendisi de bariyerin üzerinden geçiyor ve ona yumruklar atarak oradan uzaklaştırıyor. Aradan yarım dakika geçtikten sonra, Erick'in de onlara katıldığını görüyoruz. Steve ile Bray, tekrardan baş başalar ve Bray'in bu sefer kurtulması pek mümkün gözükmüyor! Steve, onu boğazından tutuyor ve o şekilde ayağa doğru çektikten sonra; direkt olarak Chokeslam'liyor!

tctz6m1.png

İnanılmaz bir atak, inanılmaz bir atak! Bray aniden yakaladı ve Sister Abigail'ini yapıyor! Tuşa gidiliyor, hakem ve bütün seyirciler, hep birlikte, saymaya başlıyorlar! 1... 2...

dczkh89.jpg

KICKOUT! ATTI, ATTI! Bir çılgınlık var, bu gerçekten inanılır gibi değil! Bray bu karara inanmak istemiyor, hakeme giderek itiraz gerçekleştiriyor! Her şeye rağmen, devam etmek zorunda olduğunu biliyor— Steve'i ensesinden kavrayarak kaldırıyor ve ona güzel bir Gourdbuster vuruyor! Steve göğsünden ciddi hasarlar aldı, bu da onun devam etmesini zorlaştırıyor. Bray'in ona doğru gittiğini ve onu ayağa kaldırdıktan sonra tüm gücüyle köşeye doğru fırlattığını seyrediyoruz. Steve sert bir şekilde köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanarak dinleniyor. Bray, o noktaya gidiyor ve Corner Body Avalanache yapıyor— fakat rakibini serbest bırakmıyor ve Second-rope'a çıktıktan sonra onun kafasına sert sert yumruklar atmaya başlıyor- arenadaki seyirciler sesli şekilde saymaya başlıyorlar. 1... 2... 3...— Ne? Steve, onu tutuyor- Powerbomb pozisyonundalar! Onu bu şekilde ringin ortasına kadar götürüyor ve aşırı sert bir şiddetle ring matına çarpıyor! Bray ring matının üzerinde uzanırken, Steve bu maçı bitireceğinden emin bir şekilde pinfall'a götürüyor. Bütün seyirciler saymak üzereler!

Sayma başlıyor! 1... 2...

MISTER MONEY IN THE BANK IS HERE!

g0lr1xe.png

"Mr. Money in the Bank" DOMINIK MYSTERIO KOŞUYOR! KOŞARAK STAGE'E GELDİKTEN SONRA RAMPAYI TAKİP EDEREK RİNGİN YOLUNU TUTUYOR! İNANILMAZ BİR HIZ, İNANILMAZ BİR SÜRATLE RİNGİN YOLUNU TUTUYOR VE NEREDEYSE RİNGDE OLUYOR! BU SIRADA, ARKASINDAN BİRİSİNİN DAHA GELDİĞİNİ GÖRÜYORUZ— BU JACK PERRY, SAKAT OLMASINA RAĞMEN PARTNERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR VE YÜRÜYEREK DE OLSA ONUN BU ANINDA YANINDA OLUYOR! DOMINIK, ELİNDEKİ ÇANTAYLA BİRLİKTE İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGİN İÇERİSİNE GİRİYOR! NEFESLER TUTULMUŞ, AYLAR GEÇTİ- HERKES BU ANI BEKLİYORDU!

cpvUbsg.jpeg

DOMINIK, ELİNDEKİ ÇANTAYLA AYAKTAKİ STEVE'İN KAFASINA DOĞRUDAN BİR DARBE GEÇİRİYOR!— HAYIR, HAYIR, HAYIR! STEVE, ELLERİYLE ÇANTANIN KAFASINA GELMESİNE ENGEL OLUYOR! DOMINIK, BASKI UYGULAMAYA DEVAM EDİYOR; ÇANTA ARALARINDA VE KUVVETLERİNİ KONUŞTURUYORLAR. STEVE, DAHA BASKIN ÇIKIYOR VE ÇANTAYI KENDİSİNDEN İYİCE UZAKLAŞTIRIYOR... DOMINIK, BEKLENMEDİK BİR HAREKET GÖSTEREREK STEVE'İN KARNINA TEKME ATIYOR VE ONUN DİRENCİNİ KIRIYOR! STEVE, KARNINI TUTARAK EĞİLİYOR VE DOMINIK MONEY IN THE BANK BRIEFCASE'İNİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE STEVE'İN KAFASINA GEÇİRİYOR! DOMINIK, ÇANTAYI HAKEME VERİYOR VE BU MAÇA DAHİL OLUYOR! BÜTÜN ARENA YIKILMAK ÜZERE! YOĞUN BİR GÜRÜLTÜ/ÇIĞLIKLAR SÖZ KONUSU!

h3k2b61.jpg

BRAY'DEN, DOMINIK'E RUNNİNG SHOULDER BLOCK GELİYOR! BU HAREKETİN ETKİSİYLE, ÇANTA RİNGİN BİR KÖŞESİNE DOĞRU KAYIYOR! BRAY VE DOMINIK, YERDEYKEN GÖZ GÖZE GELİYORLAR— BRAY, DOMINIK'İN ÜZERİNE YERLEŞİYOR VE ONA ÜST ÜSTE, ART ARDA YUMRUKLAR ATMAYA BAŞLIYOR! BU YUMRUKLARIN ŞİDDETİ VE SAYISI HAKKINDA KONUŞMAK OLDUKÇA GÜÇ ÇÜNKÜ BULUNDUKLARI POZİSYON İTİBARIYLA CİDDİ BİR FELAKET DURUYOR! BRAY, ÇARESİZ BİR POZİSYONDAKİ DOMINIK'İ BURAYA GELDİĞİNDE PİŞMAN EDECEK ŞEKİLDE YUMRUKLUYOR!

svwlapa.jpg

GLASS JAW KNEE STRIKE! BU İNANILMAZ! SAKAT OLAN JACK, SAĞLIĞINI HİÇE SAYARAK PARTNERİNİN ÜZERİNDEKİ BRAY'E GLASS JAW KNEE STRIKE VURDU! BRAY, DOMINIK'İN ÜZERİNDEN ÇEKİLİYOR- SIRADA NE VAR— GÖZÜ, SAHİPSİZ BİR ŞEKİLDE RİNGİN KÖŞESİNDEKİ ÇANTAYA ÇARPIYOR! ÇANTAYI GİDİYOR VE ACI ÇEKE ÇEKE, ACISININ ETKİSİYLE İNLEYE İNLEYE ÇANTAYI ALIYOR VE ONU HAKEME VERİYOR, ULAŞTIRIYOR! DOMINIK'İN TAMAMLAYAMADIĞI İŞİ TAMAMLAMAK ÜZERE, ÇANTAYI HAKEME VERİYOR!

fixkk7m.jpg

HAKEM BUNU KABUL ETMİYOR, JACK'LE TARTIŞMAYA BAŞLIYOR! BU ŞEKİLDE KABUL EDEMEYECEĞİNİ, BU ŞEKİLDE OLMAYACAĞINI SÖYLÜYOR! JACK ISRARINI SÜRDÜRÜYOR, ARALARINDA BİR TARTIŞMA GERÇEKLEŞİYOR FAKAT JACK ISRARI İLE BUNU KABUL ETTİRİYOR! HAKEM, ÇANTAYI ALIYOR VE RİNG KENARINA GELEN ANONSÖRE ÇANTAYI TESLİM EDEREK ANONSU GERÇEKLEŞTİRMESİNİ TALİMAT OLARAK VERİYOR! DOMINIK, ÇANTASINI KULLANIYOR!

PGW Championship
Chicago Street Fight Triple Threat

Bray Wyatt (c) vs. Dominik Mysterio vs. Steve Gibki

PARAMPARÇA OLAN JACK, DİREKT OLARAK DOMINIK'E GİDİYOR- ONU AYAĞA KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR! ONA BU İŞİ TAMAMLAMASI İÇİN BÜTÜN KOŞULLARIN HAZIR OLDUĞUNU SÖYLÜYOR! BU SIRADA ONUN BİRİSİ TARAFINDAN ARKASINA ÇEVİRİLİYOR VE SHORT-ARM CLOTHESLINE VURUYOR! HALİHAZIRDA KOLUNDAN SAKATLIĞI BULUNAN JACK, BU ACIYA KATLANAMIYOR VE ÇIĞLIKLAR ATIYOR RİNG MATINA TEPİNİRKEN. ONUN ACISINI GÖREN DOMINIK, BUNDAN GÜÇ ALARAK DİREKT OLARAK STEVE'E GİDİYOR VE ONA BİR HURRICANRANA YAPIYOR— HAAAAYIR! STEVE'İ YERDEN KOPARTAMIYOR, TAKLA ATTIRAMIYOR VE ONA İNANILMAZ BİR FIRSATI TEPSİDE SUNUYOR: STEVE'DEN POWERBOOOOOOOMBB!

rejf9dr.jpg

DOMINIK ONUN KAFASINA ÜST ÜSTE YUMRUKLAR İLE ORADAN İNİYOR VE STEVE'İN BACAĞINI HEDEF ALARAK DROPKICK YAPIYOR! ALDIĞI BU DARBENİN ETKİSİYLE STEVE'İN DENGESİNİ KAYBETTİĞİNİ VE BOĞAZININ VE KOLTUK ALTLARININ, ORTANCA İPİN ÜZERİNE YASLI BİR ŞEKİLDE GELDİĞİ BİR ANI GÖRÜYORUZ! BÜTÜN HERKES "BUNU YAP!" DİYE HAYKIRIYORLAR! ARENADA İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEYECEK DURUMDA! DOMINIK ARKA TARAFINDA YER ALAN İPLERE GİDİYOR, İPLERDEN SEKİYOR VE 6-1-9!

2o2fur8.jpg

STEVE, ÇEKİLİYOR VE DOMINIK, APRON'A DÖNÜYOR! STEVE DİREKT ONU YAKALIYOR VE BIEL TOSS İLE RİNG MATINA ÇEKİYOR! DOMINIK'İN SIRTINI TUTARAK AYAĞA KALKTIĞI SÜREÇTE, STEVE'İN ELİNİ TULUMUNUN İÇERİSİNE ATTIĞINI VE BİR MUŞTA ÇIKARDIĞINI GÖRÜYORUZ! ELİNE GEÇİRDİĞİ MUŞTA İLE DOMINIK'İN YÜZÜNÜ HEDEF ALAN BİR YUMRUK ATIYOR! BU YUMRUK, DOMINIK'İ ÖLDÜRÜYOR RESMEN! DOMINIK, HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE RİNG MATINDA UZANIRKEN, STEVE ONUN ÜZERİNE GEÇİYOR VE PINFALL'A GİDİYOR! BÜTÜN ARENA, TEK BİR AĞIZDAN SAYMAYA BAŞLIYOR!

m2xg2u9.jpg

NEEE? BRAY, ARKADAN BU KAOSA DAHİL OLUYOR- STEVE'İ İPLERİN ÜSTÜNDEN RİNGİN DIŞINA ATIYOR VE ONUN ZEMİNE DÜŞMESİNE YOL AÇIYOR! BRAY İLE DOMINIK BAŞ BAŞA KALIYORLAR— BRAY SADECE ONUN ÜSTÜNE GEÇİYOR VE KAHKAHASINI ATARAK ONUN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR! ARENADAKİ SEYİRCİLER, BU ANI TÜM GÜÇLERİYLE YUHALIYORLAR FAKAT HAKEM TARAFSIZLIK İLKESİ GEREĞİNCE SAYMAYA BAŞLIYOR!

1... 2...

3!

Kazanan ve Hâlâ PGW Şampiyonu: Bray Wyatt

PDxHGLg.jpeg

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

İNANILIR GİBİ DEĞİL! PGW TARİHİNDEKİ EN KORKUNÇ GECELERDEN BİRİSİ YAŞANIYOR. BRAY WYATT HALEN PGW ŞAMPİYONU! STEVE GIBKI BU KEMERİ AVUÇLARININ İÇİNDEN KAÇIRDI VE DOMINIK MYSTERIO ONUNLA ÖZDEŞLEŞEN UNVANINI KAYBETTİ. O ARTIK MR. MONEY IN THE BANK DEĞİL. ÇANTA GİTTİ, HAK GİTTİ, HER ŞEY GİTTİ. ARENADA TARİF EDİLEMEZ BÜYÜKLÜKTE BİR YUHALAMA VAR. BRAY WYATT İSE KEMERİ ONA GELDİĞİ GİBİ KENDİNİ KÖŞELERE BIRAKIYOR VE KUCAĞINDA KEMERLE KAHKAHA ATIYOR. SEYİRCİLERİN ISLIKLARI, YUHALAMALARI VE UĞULTULARININ HİÇBİR ÖNEMİ YOK ÇÜNKÜ BRAY WYATT, PGW TARİHİNİN EN UZUN SALTANATINA DEVAM EDİYOR!

FUCK YOU WYATT
FUCK YOU WYATT
FUCK YOU WYATT

iZympLF.png

Steve Gibki'yi ringin dışında bariyerlere dayanmış, çaresiz ve şok içinde görüyoruz. Kendisi hayal kırıklığıyla ringdeki Wyatt'a ve kendine anca gelen Dominik Mysterio'ya bakıyor. Gibki dehşet içinde. Çünkü şu an o kemerin sahibi kendisi olmalıydı... Arenadaki herkes onun yaşadığı şoku yaşıyor.

John "Bradshaw" Layfield: Bu gece... Bu gece kara bir gece. Ben yerde kendine yeni yeni gelen gerizekalıya değil, Steve Gibki'ye üzülüyorum. O, çoktan kazanmış olduğu bir savaşı kaybetti.

Michael Cole: Gerizekalı olan Dominik değil JBL, Jack Perry'nin ta kendisi. Dominik o çantayı bozduramayacaktı ancak Perry onu resmen ateşin içine attı. İçimden bir ses bunu bilerek yaptığını söylüyor.

John "Bradshaw" Layfield: Keşke Perry bu kadar sinsi ve akıllı olsaydı Michael.

hyqIROJ.jpeg

Kendine gelen Dominik olanları hazmedemiyor. Onun ağlamaklı ve şok içindeki ifadesiyle, Bray Wyatt'ın kahkahaları ekranlarımızda birleşirken şov sona eriyor.

PGW: Bad Blood 2025
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt