Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Summerslam'de her zaman yaz havası olmalı ya. Bu da güzel kötü değil ama keşke başka bir PPV'da bu tarz benimsenseydi. Hoş şov Detroit'te diye böyle ama yine de yaz tarzını tercih ederdim.
Summerslam'de her zaman yaz havası olmalı ya. Bu da güzel kötü değil ama keşke başka bir PPV'da bu tarz benimsenseydi. Hoş şov Detroit'te diye böyle ama yine de yaz tarzını tercih ederdim.
Öncelikle bu nadide konuya beni etiketlediğin için teşekkür ediyorum hocam zira bu konu hakkında birkaç şey söylemek isterim. Birkaç ay önce bana Summerslam'in temasının değişeceğini söylediğinde, o cümleyi duyar duymaz adeta kafamdan kaynar sular dökülmüştü. Summerslam gibi bir 'yaz' olgusunu değiştirmeye kalkışmak, bu noktada yalnızca profesyonel güreşe değil, direkt insanlığa hakaret boyutuna ulaşmıştır. Çünkü neredeyse her yazımda belirttiğim gibi, Summerslam kendi içinde bir bütünü olan bir ruhtur. Bu ruhu oluşturan materyalleri birbirinden ayırmaya kalkmak, adeta insanın kendi ruhunu bedeninden ayırmaya çalışmasına benzer. Bu noktada Summerslam'de aşina olduğumuz 'yaz' materyalini Summerslam'den ayırmaya çalışmak, Summerslam'in direkt ruhunu almak demektir. Bu da bir insanın kendine yapabileceği en büyük saygısızlık ve ahlaksızlıktır.