WWE'nin Kalite Farkı

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Emin ol kafa kafaya yapsalardı da ratinglerini heba ettiler diye eleştirirdin artık içini biliyorum senin ya. O derece bi aew nefretin var
AEW'dan nefret ediyorsam kainat beni ziyaret edebilir. Bunu yapsalardı sünnet olmuş olurlardı. Hem de farklı alternatif sunacağız diye girilen bu işte bunu gerçekten de gösterme fırsatı olurdu.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Dayı benim trollük yaptığım nerede görülmüş. Ben AEW hakkında sadece abartı dili kullanmışımdır en fazla. Bi trollük varsa konuya attığım son post sayılır. Kaldı ki sizdeki bu gereksiz sinir halini anlamıyorum. AEW ile WWE arasındaki gerçek seviye farkı bu olabilir. Şovlar hikayeler bunları katmıyorum. Onları da katacak olursak iki şirket arasındaki seviye farkı WWE'nin aynı saate PLE koyduktan sonra şovu sabaha almak net cevap olacaktır. Botch dediğiniz ise her zaman olur. Kıstas teşkil etmez.
Dostum hiç tartışma falan derdinde değilim de güreşten anlayan herhangi biri yaşı 15 falan değilse bunu diyemez ya, seviye, kalite farklı falan her şeyde AEW katbekat önünde WWE'nin, bir bakalım hangi şirketin fanları hemen hemen her gün izlediği şirkete sövüyor? Büyüklük ve kalite farkı farklı şeyler, nasıl ki WWE açık ara en büyük şirket, AEW açık ara en kaliteli şirkettir.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi