Giannis Antetekounmpo Türk Bayrağına Küfür Etti

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Oğlum o pembe hayalleriniz kenara bırakıp düşman olduğumuzu anlayacaksınız. Enternasyonel kardeşliği falan bir taraflara sürdüm gelin alın. Yunanlıları yenersek aklınıza gelen tüm aşağılamaları yazacaksınız, kaybettiğimiz zaman kaybedenleri eleştireceksiniz. Görevimiz seyirci olarak budur.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yunanlar sanki kendileri kazanmış gibi seviniyorlar Alman zaferine. Ilık kıçlı davranışları bırakmak şart. Adam sana gelip ana avrat sövüyor, sen de salak gibi "ya Avrupalı adam nasıl güzel sövüyor" diye geçinmeyeceksin. Kardeşlik, dostluk yalan.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Oglum ben gündemden çok uzak kalmışım galiba, biz bunlarla ne ara kardeş olduk a
Bizim spikerler bunları denize döktük diyince, ağlamaya başladı ılık kıçlı tayfa. Onlar dedi işte bizim kardeşimiz onlar falan filan Avrupa'ya yalanmak adına. Adamlar da böyle cevap verdi işte.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Muhtemelen direkt bayrağa küfür değil de bizdeki “aq” tarzında kullandı diye tahmin ediyorum. Bir de bizimkiler adamın canlı yayınında Türk bayraklarıyla spam attıysa dellenmiştir. Yine de öyle ağzını gere gere konuşmayacak. Bizimkilerden birisi çıkıp aynısını Yunan bayrağı için kullansa ceza alırdı mesela. Daha Merih’in bozkurt yaptığı için aldığı cezayı unutmadık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi