(NXT Spoiler) Haftaya Duyurulan Segment ve Büyük Tag Team Maçı

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Tommaso Ciampa: Dostum, sana bir şey söyleyeceğim. NXT ringine her adım attığımızda, kendimizi evimizdeymiş gibi hissediyoruz, bu çok özel bir duygu. Ama bu gece, bu gece çok daha özel, çünkü bu gece, tam da bu tarihte, Johnny Gargano ile NXT'de DIY olarak ilk kez takım oluşturduğumuzdan bu yana 10 yıl geçti. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler.

Johnny Gargano: Biliyorsunuz, birçok insan nereden geldiğini unutur. Ama ben daha önce bu ringde durup, ömür boyu NXT'de kalacağımı söyledim ve bunu içtenlikle söyledim. Şu anda SmackDown'da olabiliriz, ama NXT, bu yer, bu insanlar her zaman bizim evimiz olacak.

Tommaso Ciampa: Size bir şey söyleyeceğim. NXT'deki son maçımda, içten içe bunun NXT'deki son maçım olmayacağını umuyordum ve biliyordum. Ve bu da bizi bu geceye getiriyor, çünkü geçen hafta, Trick Williams.

Johnny Gargano: NXT tarihinin en büyük süperstarı, işte orada.

Trick Williams: Hadi, müziği kapatın. Evet, tüm zamanların en büyük NXT Süperstarı sonunda geldi. Şimdi, yalan söylemeyeceğim, geçen hafta ikiniz beni yendiniz, ikiye bir, bu doğru. Ama bir şey var, hepinizin söylemeyi unuttuğunuz bir şey, hepinizin söylemeyi unuttuğunuz bir şey var, tüm bunlar ikinizin kıskançlığından dolayı oldu. Hepiniz kıskançsınız, çünkü sizin NXT ekibiniz benim NXT ekibimle boy ölçüşemiyor.

Johnny Gargano: Peki, Trick, bir fikrim var, geçen hafta olduğu gibi bu ringe çıkmaya ne dersin, sana NXT için ne yaptığımızı hatırlatalım mı?

Trick Williams: Tabii, tabii, ama bu sefer yalnız değilim.

– Carmelo Hayes ringe doğru ilerliyor. “Sarılın” tezahüratları başlıyor.

Carmelo Hayes: Trick, ben ayrıldığımdan beri, doğru olan birçok şey söyledin, ama doğru olmayan birçok şey de söyledin. Daha geçen hafta, “Burası benim evim” dediğini duydum. “Trick Willy burada yaşıyor” dedin. Bunu söylemen komik, çünkü bunu bu evi inşa eden iki adamla birlikte ringde söylüyorsun. Bu evi yenileyen biriyle aynı ringde söylüyorsun. Ve Trick, sana baktığımda, artık Dünya Şampiyonu olduğunu görüyorum, tebrikler, ama tek yaptığın şey bizim evimizde izinsiz kalmak. Ve ben buraya kirayı ödemen gerektiğini hatırlatmak için geldim. Sanırım kastettikleri sensin.

Trick Williams: Hey, bak Melo, anlıyorum, anlıyorum, hadi konuşalım.

Carmelo Hayes: Hayır, henüz bitirmedim, bir buçuk yıldır yoktum, bu yüzden söyleyeceklerimi söyleyeceğim, beni ezmeye çalışmayacaksın. Trick, bir dahaki sefere NXT'nin büyük isimleriyle, Tommaso Ciampa, Johnny Gargano, Carmelo Hayes gibi isimlerle ringde durduğunda, yüksek topuklu ayakkabılarını kapıda çıkar ve oraya koy. Otur, hiçbir şeye dokunma ve OG'ler konuşurken sessiz ol.

Johnny Gargano: Tommaso, Tommaso, bunu görüyor musun? Sanki Stand & Deliver: Philadelphia yeniden başlıyor gibi?

Trick Williams: Dur, öyle gitmeyeceğiz. Melo, anlıyorum dostum, neden üzüldüğünü anlıyorum. Bir geçmişimiz var, çok şey yaşadık, özellikle de sen gittiğinden beri olan biten her şeyden sonra. Ama gerçek şu ki, senin hakkında kötü konuştum dostum, haklısın, senin hakkında bazı şeyler söyledim. Geçen hafta bile, bu doğru değildi. Ama yanlış anlama, ben istediğim yerde çömelirim, istediğim zaman topuklu ayakkabı giyerim, burası hala benim evim.

Tommaso Ciampa: Durun, bu işe karışmak istemem ama bu küçük kardeş/büyük kardeş mi yoksa büyük kardeş/küçük kardeş mi? Sadece soruyorum.

Carmelo Hayes: Kes sesini. Kapa çeneni, tamam mı, bu benimle kardeşim arasında bir mesele. Ve şimdi düşününce, siz ikiniz, konuşacak son iki kişisiniz, tamam mı, NXT tarihinin en büyük ihanetçilerindensiniz.

Trick Williams: Hadi konuşalım.

Johnny Gargano: Hayır, bunun hakkında konuşmayacağız, tamam mı? Evet, burada çok fazla tarih var, ama insanlar ne görmek istiyor biliyor musun? NXT Homecoming'de NXT tarihinin en büyük tag maçında iki nesil NXT'yi görmek istiyorlar. Peki, buna ne dersin, Trick Melo Gang karşı DIY.​

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Şu Ricky Saints bana hiç geçmiyor ya. Umarım Oba babaya kötü bir sürpriz hazırlamıyorlardır. O kadar ciddi adamı devirip geçti şuna kaybetmesin.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi