İşte chat görüyorsun bugün Call of Duty Black Ops 144125612'ya giriyoruz. Nasılsınız?
Kameralarımız kick.tv/ospreaytaklaatıyor linkine açılıyor ve 71 yaşındaki Will Ospreay'i görüyoruz.
Ospreay kitlenmiş bir şekilde oyunu oynarken bir donate geliyor.
10 dolar donation from anon: Dede sen eskiden güreşçiydin, ne işin var burada?
Will Ospreay: Ya bak şimdi olm, ben de çok meraklı değilim sana. Ama görmekten zerre haz etmediğin adam ile 10 yıl boyunca feuda girince, hiçbir bok yapasın gelmiyor, anlatabiliyor muyum. Artık güreşe dair bir şey görmek istemiyorum, ne zaman görsem böyle o malum kişi aklıma geliyor.
Will konuşurken ölüyor. Ama dikkatini öldüren kişinin nicki dikkatini çekiyor.
"Jeff Hardy"
Will Ospreay: Amına kodumun oğlu 40 yıl oldu sal artık beni ya. Öl artık ya lütfen öl artık...
Wİll Ospreay: ÇIK GİT LAN ARTIK HAYATIMDAN PİÇ!
Kameralarımız kick.tv/ospreaytaklaatıyor linkine açılıyor ve 71 yaşındaki Will Ospreay'i görüyoruz.
Ospreay kitlenmiş bir şekilde oyunu oynarken bir donate geliyor.
10 dolar donation from anon: Dede sen eskiden güreşçiydin, ne işin var burada?
Will Ospreay: Ya bak şimdi olm, ben de çok meraklı değilim sana. Ama görmekten zerre haz etmediğin adam ile 10 yıl boyunca feuda girince, hiçbir bok yapasın gelmiyor, anlatabiliyor muyum. Artık güreşe dair bir şey görmek istemiyorum, ne zaman görsem böyle o malum kişi aklıma geliyor.
Will konuşurken ölüyor. Ama dikkatini öldüren kişinin nicki dikkatini çekiyor.
"Jeff Hardy"
Will Ospreay: Amına kodumun oğlu 40 yıl oldu sal artık beni ya. Öl artık ya lütfen öl artık...
Wİll Ospreay: ÇIK GİT LAN ARTIK HAYATIMDAN PİÇ!
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Will Ospreay