Modumuz olmadığı için şov takibini yapamadık, boştaydık ama mod olmayınca bir şey yapamıyorsun valla ne diyelim. Yorumlamaya ancak vakit bulduk.
Açılışta Wyatt maçı beklendiği gibi kısa sürmüş, Wyatt kazanmış. Tebrik ederiz, sonrasında yaşanan olaylar ve STG'nin görünümü de keyifli. Üzgünüm, sana Steve demeye alışmak bir süre zor olacak
@American Psycho Sotoris'in tipi çok itici, dalasım geldi herife,
huh!. PGW'nin bu adamlara psikoloji tedavisi yerine son bir Death Match verip birisini rosterdan kaldırması şart oğlu şart ya :D
Sotiris: Acilen sakinleşmelisin. şu diyalog da yardı valla :D
Alberto'nun hikayeyi anlamam için biraz daha geriye dönük okumam lazım galiba, şu an tam ne yaşadığını çözemedim. Tony ile olan olayları bir okuyup sonraki haftaya yetişmeye çalışayım. Tony biraz pasif kalıyor bence bu arada, şovda daha aktif olması ve ondan nefret etmemiz gerekir kanımca. Diğer feudlara salça olursa tadından yenmez.
Haftalık şovda daha kısa maçlar olması keyifli bir yandan, okuma açısından da zorlanmıyorum. Daha hızlı okuyabiliyorum. Bu açıdan sevdim. Bizim maç da hızlıca bitmiş. MJF iki kemer kazanmasına rağmen tekte onları kaybedebilecek potansiyeli olduğunu tüm seyirciye göstermiş. Hile hurda ile belki PPV'de alır ama sonrasında benden kurtulamayacağı kesin görünüyor. Tabii promo da kesersek :D
Takip eden ve yazan herkesin eline sağlık, ana olay için de şimdi edip atacağım.