Türkiye'de Yeni Bir Pro Wrestling Organizasyonu Kuruluyor!

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Şirket yönetimi geçtiğimiz gün bir toplantı yaptı ve bazı kararlar alındıktan sonra Cumartesi ve bugün iki farklı duyuru yapıldı. Yapılan duyuruları olduğu gibi atıyorum.

"Merhaba dostlar,

EWE Business ekibi olarak bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, serüvenimizin ilk adımları için nihai bir karar aldık. Buna göre EWE’nin önceliği, güreşçi yetiştirmek ve profesyonel eğitim vermek olacak. Bu eğitim süreci yalnızca sahne arkasında kalmayacak. Tıpkı 2010 NXT modelinde olduğu gibi, eğitimlerimizi belgesel formatında kayıt altına alıp YouTube üzerinden paylaşacağız. Böylece hem sizlere gerçek anlamda profesyonel güreş eğitimi sağlamış olacağız hem de bu yolculuğu ekranlara taşıyarak seyircilerle buluşturacağız. Bu karar doğrultusunda, tüm güreşçi arkadaşlarımızdan promolarını en kısa sürede bizlere iletmelerini önemle rica ediyoruz. Hep birlikte bu projeyi büyüteceğiz.

Teşekkürler, iyi akşamlar.

– EWE Yönetim Ekibi"

"Dostlar selamlar, bu duyuruyu sadece Türkçe dilinde yazacağım. Tüm güreşçi adaylarımızın doldurması gereken bir form açtık, eğer güreşçi olmak istiyorsanız bu formu doldurmanız önemle rica olunur.

— EWE Yönetim ekibi"

Buradan da formu doldurarak güreşçi adaylığında bulunabiliyorsunuz.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi