Teddy Long, Vince McMahon'un 80. Doğum Günü Partisini Anlatıyor

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Teddy-Long-Vince-McMahon.jpg

WWE Hall of Famer Teddy Long, geçtiğimiz günlerde Vince McMahon’ın özel 80. doğum günü kutlaması hakkında ayrıntılı ve birinci elden bir anlatımda bulundu. İki gece süren etkinlik New York City’deki Gotham Hall’da yapıldı. Sportskeeda’nın WrestleBinge programına katılan Long, davetliler, eğlence programı ve McMahon’la kişisel etkileşimleri hakkında detaylar paylaştı.

McMahon’un görünüşü hakkındaki soruya yanıt veren Long, söylentilerin aksine onun gayet iyi göründüğünü söyledi:
“Bana hiç kötü görünmedi. İnsanların neden böyle konuştuğunu anlamıyorum,” dedi Long. “Yüzü biraz şiş gibiydi ya da öyle bir şeydi ama bana gayet hoş göründü. İki gece de güzel bir takım elbise giymişti. Orada dolaşıyordu, hareket halindeydi, bana harika göründü.” Long ayrıca McMahon’un partide prodüksiyon kulaklığı taktığını fark ettiğini belirterek, “Bana televizyondaki halini hatırlattı, etrafta dolaşıyor, işini yapıyordu… Sanki işe geri dönmüş gibiydi ve bence bu ona çok iyi geldi.” dedi.

Long, Cumartesi gecesi yaşadığı deneyimi de aktardı. Ana masada kendisine yer ayrıldığını söyleyen Long, “Gidip rastgele bir masaya oturdum, gelip beni aldılar. Bir hanım, ‘Sen Teddy Long musun?’ diye sordu. ‘Evet’ dedim. ‘Sen Vince’in masasında oturuyorsun’ dedi,” sözleriyle anlattı. O masada sadece kendisi ve John Cena’nın olduğunu belirtti. McMahon ile yaptığı özel konuşmadan da bahseden Long, “Bana söylediği ilk şey, ‘Seni görmek çok güzel, seni görmek beni çok mutlu etti’ oldu,” dedi.

Kutlamaya güreş dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Long; The Undertaker, Kane, Shane McMahon, Triple H, Jerry Lawler, Sgt. Slaughter, The Godfather, Booker T, R-Truth, Sheamus ve Drew McIntyre’ı gördüğünü doğruladı. Aileyle ilgili olarak ise şunları söyledi: “Hayır, Stephanie orada değildi. Triple H kızlarını getirdi, yani Vince’in torunlarını. Onlar da Vince’i görmeye geldiler.” McMahon’un torunlarının kendisine “Happy Birthday” şarkısını söylediğini de ekledi.

Partideki müzik performanslarına dair yanlış bilgileri de düzeltti: “Eğlence Jelly Roll’dandı. Jelly Roll sahneye çıktı,” dedi Long. Ayrıca Brooklyn’den bir koro ve opera tarzı bir şarkıcı da performans sergiledi.

Bu özel doğum günü kutlaması, McMahon’un Ocak 2024’te TKO Group Holdings’ten istifa etmesinden bu yana bilinen ilk büyük çaplı etkinliklerden biriydi. McMahon’un istifası, eski WWE çalışanı Janel Grant’in açtığı ve McMahon’un reddettiği iddiaları içeren dava sonrasında gelmişti.

Kaynak (Wrestling News)

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi