Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Rakipleri Belli Oldu

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
galatasaray-rakip.jpg

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
City deplasmanını çok merak ediyorum. 8-9 puan falan alır gibi GS. Evde Liverpool'u taraftarla falan da yenmesi çok zor geliyor bana. Atletico da evde oynamak için berbat bir rakip. Bodo maçı deplasman olmaması iyi ama taraftarların rehaveti oyunculara yansırsa o maç da sıkıntıya girer.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Analizi yapalım şimdiden;

Live-City: Bir maçta beraberlik diğer maçta ise net bir mağlubiyet bekliyorum.
Atletico: Takımın durumu iyi değil Simeone'nin koltuk sallantıda. Sürpriz yapsak iyidir.
Frankfurt: Beraberlik.
Bodo: Deplasmanda oynasak başımızı ağrıtırdı. 2-0 dedik
Ajax: Amsterdam çıkarması.
Monaco: 4 tane de atabiliriz net bir skorla yeniledebiliriz.
USG: Zorlanmadan galibiyetimiz bu maçta gelir.

tahminim 15-20 arasında playoff yapar portekiz takımı çeker son 16 yaparız.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
City 0
Liverpool 0
Atletico 1
Frankfurt 0
Bodo 3
Ajax 1
USG 3
Monaco 1
9 puan yapar.
Bana göre oluru bu. Bizi bu cendereden çıkarıp alacak şey Atletico galibiyeti. Ayrıca kaybedilen maçlarda da çok farklı kaybetmemek lazım. Geçen sene Dinamo Zagreb Brugge ile aynı puanı almasına rağmen daha kötü averaj yüzünden 25. oldu

Bu takıma iki merkez, bir stoper ve bir kaleci katılırsa kadronun eksiği kalmıyor. Galatasaray'ın maaşlı koordinatöründe bitiyor tüm iş. Ha eğer bunlardan bir tanesi bile gelmezse yine eleştirilir ama yenmez.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Frankfurt maçı AZ ve Sparta maçları gibi olacaktır, ilk 2 maç zaten direkt 0. Atletico'ya iyimser bakıp 1 yazıyorum, USG ve Bodo'yu yenerlerse 7 etti bir de monaco ajax ikilisinden birinden beraberlik alırsa öpüp başına koysun.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Fikstür zor geldi. O yüzden puan kıstasım 12. Bir kaleci, bir stoper ve Bissouma'nın alındığı senaryoda sakatlıklar da olmazsa 12nin altında puanla bitirirse Okan Hocaya istifa çekeriz temizinden.

Olması gereken
Live: 0 (Bir ihtimal yenebiliriz gibi geliyor içimden ama zor yani)
City: 0
Atletico: 0 ya da 1
Monaco: 0 ya da 1
USG: 3 (Gelmezse hoca direkt teknik direktörlüğü bıraksın. Anadolu'da bile bir daha çalışmasın.)
Bodo, Ajax, Frankfurt: 3(Bunlara tipik Okan Buruk gibi rezil etme ihtimali var o yüzden güvenmiyorum ancak gelmezse güle güle yani. Bunlar İyi takımlar ama bunların seviyelerinin üstünde güçlü bir takım kurduk. Boşuna harcanmadı bu paralar.)

12 puanın aşağısı bizi kesmez, üstüne de hocayı vezir yaparız. Diğer takımların durumuna göre de Playoff beklemeye koyulacağız.

Son düzenleme:

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Fikstür zor geldi. O yüzden puan kıstasım 12. Bir kaleci, bir stoper ve Bissouma'nın alındığı senaryoda sakatlıklar da olmazsa 12nin altında puanla bitirirse Okan Hocaya istifa çekeriz temizinden.

Olması gereken
Live: 0 (Bir ihtimal yenebiliriz gibi geliyor içimden ama zor yani)
City: 0
Atletico: 0 ya da 1
Monaco: 0 ya da 1
USG: 3 (Gelmezse hoca direkt teknik direktörlüğü bıraksın. Anadolu'da bile bir daha çalışmasın.)
Bodo, Ajax, Frankfurt: 3(Bunlara tipik Okan Buruk gibi rezil etme ihtimali var o yüzden güvenmiyorum ancak gelmezse güle güle yani. Bunlar İyi takımlar ama bunların seviyelerinin üstünde güçlü bir takım kurduk. Boşuna harcanmadı bu paralar.)

12 puanın aşağısı bizi kesmez, üstüne de hocayı vezir yaparız. Diğer takımların durumuna göre de Playoff beklemeye koyulacağız.
Eksik bölgeler tamamlandıktan sonra en az alması gereken puan 12 puandır zaten. Aksi halde ben bile savunamam Okan hocayı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi