Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Rampage Jackson'dan Oğlu İle İlgili Açıklama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 398132" data-attributes="member: 138"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1959508304792633381[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Oğlum Raja hakkındaki yanlış bilgileri düzeltmek istiyorum. Güreşçinin (Stewart Smith, namıdiğer Syko Stu) uyanık ve durumu stabil olduğu doğrulandı. Raja, Smith'in maçından hemen önce beklenmedik bir şekilde kafasının yan tarafına vurdu, Raja'ya ringde "intikamını" alabileceği söylendi, bunun şovun bir parçası olduğunu düşünmüştüm. Kötü bir karardı ve yanlış giden bir çalışmaydı. Raja bir MMA dövüşçüsü, profesyonel bir güreşçi değil ve böyle bir olaya karışması doğru değil. Oğlumun yaptıklarını HİÇBİR ŞEKİLDE onaylamıyorum! Sadece birkaç gün önce antrenmandan beyin sarsıntısı geçirdi ve fiziksel temasa yakın bir şey yapması doğru değildi. Bir baba olarak, hem onun sağlığı hem de Bay Smith'in iyiliği konusunda derin endişelerim var. Bununla birlikte, bunların herhangi birinin olmasından dolayı çok üzgünüm, ancak şu anki asıl endişem Bay Smith'in hızlı bir şekilde iyileşmesi. Onun adına ve durum için KICK'ten özür dilerim."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 398132, member: 138"] [CENTER] [MEDIA=twitter]1959508304792633381[/MEDIA] "Oğlum Raja hakkındaki yanlış bilgileri düzeltmek istiyorum. Güreşçinin (Stewart Smith, namıdiğer Syko Stu) uyanık ve durumu stabil olduğu doğrulandı. Raja, Smith'in maçından hemen önce beklenmedik bir şekilde kafasının yan tarafına vurdu, Raja'ya ringde "intikamını" alabileceği söylendi, bunun şovun bir parçası olduğunu düşünmüştüm. Kötü bir karardı ve yanlış giden bir çalışmaydı. Raja bir MMA dövüşçüsü, profesyonel bir güreşçi değil ve böyle bir olaya karışması doğru değil. Oğlumun yaptıklarını HİÇBİR ŞEKİLDE onaylamıyorum! Sadece birkaç gün önce antrenmandan beyin sarsıntısı geçirdi ve fiziksel temasa yakın bir şey yapması doğru değildi. Bir baba olarak, hem onun sağlığı hem de Bay Smith'in iyiliği konusunda derin endişelerim var. Bununla birlikte, bunların herhangi birinin olmasından dolayı çok üzgünüm, ancak şu anki asıl endişem Bay Smith'in hızlı bir şekilde iyileşmesi. Onun adına ve durum için KICK'ten özür dilerim."[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Rampage Jackson'dan Oğlu İle İlgili Açıklama
Menü
Giriş yap
Kayıt ol