RPG SummerSlam 2025

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
i9qfpaw.png

PGW: SummerSlam 2025
23 Ağustos, Cumartesi - 22.00
Suncorp Stadium

Brisbane, Queensland

THEN...

NOW...

FOREVER...

TOGETHER!

n2depak.jpg

LIVE FROM BRISBANE— AUSTRALIA!

qk1lt55.jpg

PYROLAR... PYROLAR HARİKA BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE, GÖKYÜZÜ İLE BULUŞUYOR VE ADETA ONU YIRTARAK PATLAMAYA BAŞLIYOR! BRISBANE'DE HERKES, BURADA BİR ŞEYLER OLDUĞUNU ANLIYOR ÇÜNKÜ ARENADAKİ GÜRÜLTÜ YERİ-GÖĞÜ İNLETECEK CİNSTEN! PYROLARIN PATLADIĞI SIRADA, ŞOVUN TEMA MÜZİĞİ OLAN ŞARKIYI DA İŞİTİR OLUYORUZ! PYROLARLA BİRLİKTE, SOUTH ARCADE'DEN 2005 ŞARKISI ÇALMAYA BAŞLIYOR!

h7fu648.png

Yarımkürenin gururu olan Avustralya'da, yazın en büyük etkinliği an itibarıyla başladı! Güneş yavaş yavaş batarken, gökyüzü kızıl ve turuncu renge boyanıyor— ama bu gece burada parlayan asıl ışık, ringin ta kendisi olacak! Brisbane'in kalbinde, dev stadyumda bir araya gelinilmiş durumda. Tribünlerden yükselen tezahüratlar, Pasifik okyanusunun dalgaları gibi kabarıyor, tüm Avustralya topraklarında yankılanıyor! Boomerangların gökyüzünü keskin bir şekilde süslediği gibi, bu gece de modern gladyatörlerin çarpışmaları tarihe kazınacak! Aborjin kültürünün köklü mirasından, kıtanın asi ruhundan ve halkının sarsılmaz enerjisinden güç alan bu gece… Sadece bir güreş şovu değil— bir kıtanın onurunun, bir milletin tutkusu ve bütün dünyanın gözlerinin birleştiği küresel bir fenomen! Mariachi yerine bu kez didgeridoo ezgileri yükseliyor, koalaların ve kanguruların diyarında ringin ortasında dünya yıldızları karşı karşıya geliyor! Her adımda, her darbede, Avustralya topraklarının sertliği hissediliyor! O zaman, bu unutulmaz gece başlasın!

SUMMERSLAM 2025 - BRISBANE, AUSTRALIA

4942kp6.png

John Bradshaw Layfield: Burada olmak çok özel hissettiriyor Michael.

Michael Cole: Çok haklısın!

1gpb1gh.png

Arka alandan gelen kişi Tony D'Angelo'dan başkası değil! Şovu, Tony açacak! Takım elbisesini giymiş, kafasında da şapkası takılı bir şekilde gelmiş. Hazırlıklı bir şekilde burada. Stage'de uzun bir müddet durduktan sonra, kahkahasını atarak elindeki kağıdı, ne olduğunu belirleyemediğimiz bir kağıt bu, kaldırıyor! Seyirciler onu yuhalayarak karşılıyorlar, memnun değiller. Tony ise kendisine yöneltilen reaksiyonlarla çatışmadan, onları umursamadan ringin yolunu tutuyor. Ağır adımlarla ringe varan Tony, direkt olarak çelik basamaklara doğru gidiyor ve basamaklardan teker teker çıktıktan sonra kendisini Apron'da buluyor. Apron üzerinde biraz ilerledikten sonra iplerin arasından geçerek ringe giriyor. Ringin sırayla dört bir tarafına da dönerek, kahkahasını atıyor. Bu sırada iplerin arasından kendisine uzatılan mikrofonu fark ediyor. Mikrofonu aldıktan sonra ringin ortasına geçiyor. Mikrofonu ağız seviyesine doğru kaldırdıktan sonra konuşmasına başlıyor.

ouxylr2.png

Tony D'Angelo: Burası, burada, bir ilk. (Direkt olarak yuhalanmaya başlıyor, uğultuya rağmen konuşuyor Tony) Başlamanıza gerek yok, içinizde kelebeklerin uçuştuğunu çok net bir şekilde biliyorum. Bu gece, bu arenada, Suncorp Stadium'da, sizin küçücük, güneşten kavrulmuş olan kıtanız... Nihayet gerçek bir mucizeye kavuşuyor! Şunun farkındayım ki, şu anda burada bulunma ayrıcalığına sahip olduğunuz için içten içe minnettarsınız. Çünkü tam olarak karşınızda duran adam, bu planetin en güçlü, en nüfuzlu otoritesini temsil ediyor! O otoritenin adı, o markanın adı, o damganın adı PAYBACK Grand Wrestling! (Yuhalanmasının şiddeti iyice yükseliyor) Biz, bu endüstriyi yöneten elleriz. Biz, kimlerin yükseleceğine, kimlerin yok olacağına karar veren masayız ve bu gece, sizin bu kum fırtınası tadındaki memleketinize, (Bastırarak söylüyor) bizim yarattığımız en büyük şovu getirdik: SummerSlam 2025! (Yuhalanıyor) Hadi, hadi, bağırın! Nefretinizi yüzümde hissetmek, bana keyif veriyor; ne kadar doğru adımlar attığımı anlamamı sağlıyor. (Seyircilerden bir tanesini işaret parmağıyla gösteriyor) Sen! Evet, sen! Bana bakmayı kes çünkü gözlerindeki korkuyu buradan görebiliyorum. Hepiniz aynı gerçeği kabullenmek zorundasınız: Biz buraların en büyük güçleriyiz ve sizin sevdiğiniz kahramanlarınız… Bizim önümüzde bir hiçtir!

Kısa bir süre sessiz kalan Tony, farklı bir moda giriyor sessiz kaldığı sırada. Farklı bir konu ile devam ediyor, konuşmasına.

85yhdi9.jpg

Tony D'Angelo: Biliyor musunuz, insanlar genellikle zamanı ileriye doğru akan bir nehir sanırlar. Oysa ben geçen hafta öğrendim ki... Zaman bazen geriye doğru da akış eğilimi gösterebilir. Çünkü geçen hafta, PAYBACK'te, yüzüme atılan o yumruk, bana çocukluğumdan kalma değerlere geri götürdü. Sokaklarda büyüdüm ben, arkadan bıçaklanmayı, köşede pusuya düşürülmeyi, yüzüne bakmaya cesareti olmayan adamların gölgesini görmeyi çok iyi bilirim. O gece yaşadığım şey, bana bir gerçeği yeniden fısıldadı: Bu işte onur, sadakat ya vardır ya yoktur. Ortası yoktur. (Seyircileri süzdükten sonra devam ediyor) Evet Wes, senin adın ortada. Oradaydın, bunu yaptın. Şunu unutma, ben aptal değilim. Ben bu oyunu senden önce çokça kez oynamıştım. Yumruğunun temposunun altında, bir kişinin değil; birkaç kişinin izi yatıyordu. Sen sadece bir piyon, sadece bir figürsün. Ama satrançta piyonlar geriye yürüyemez, değil mi? Piyonlar hep ileri sürülür ve sonunda ya harcanır… Ya da vezir yapılır. Senin kaderin belli Wes. Ama ben? Ben bu tahtanın şahıyım. PAYBACK tahtasının. PAYBACK GRAND WRESTLING TAHTASININ!

İyice yükseliyor Tony, gerginleşiyor! Korkunç bir yuhalama söz konusu! Kulakları çınlatacak bir ses şiddeti bu! Boo'luyorlar, hakaretler ediyorlar! O ise kollarını açarak gülüyor, eğleniyor. Bu iş uzun bir süre sürüyor, Tony de anca kaldığı yerden devam edebiliyor konuşmasına.

qbtdjj6.jpg

Tony D'Angelo: Sanırım asıl olarak gelmek istediğim noktaya, çok etrafında dolanmadan ilerleyeceğim. İşin özüne... Alberto... Burada kontratlarla, kağıtlarla, mühürlerle hayatımı şekillendirdiğimi mi düşünüyorsun? Bilmediğin bir şeyi sana hatırlatmak isterim ki, kağıt kolay yanar. Bir çakmakla birlikte kül olur. Bugün buradasın, biliyorum, Avustralya'ya kadar geldin. O yüzden sana direkt olarak sesleniyorum. Eğer yaptıklarını bana itiraf edecek kadar ciddi bir davan varsa, çık karşıma. Haykır, konuş. Fallen Starboy'una yaptırdığını, kendin yapabilecek kadar güçlüysen, bunu gel ve yap. Çık buraya. Kontratını (Elindeki kontratı havaya kaldırıyor) yırtıp yakmamdan önce, son bir defa gözümün içine bak. Seni bekliyorum. Al-ber-to... Kendini zorla, adam ol ve buraya gel.

Seyircilerin şaşırma sesleri üst üste biniyor, hemen sonrasında da boo'ya dönüyor! Yuhalanıyor, tepkiler ile bir kez daha karşılaşıyor Tony!

7i8wscw.jpg

UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRARDAN GİRİŞİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR ALBERTO DEL RIO! ALBERTO DEL RIO BURADA! ŞARKISININ DUYULMASI VE ONUN ARKA ALANDAN, STAGE'YE GELMESİ İLE BİR DESTEK YIĞINI OLUŞUYOR ADETA! HERKES DELİYE DÖNÜYOR, ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALIYOR! KORKUNÇ BİR ŞİDDET İLE ALBERTO'YU KARŞILIYOR, DESTEKLİYOR, BRISBANE'DEKİ SEYİRCİ TOPLULUĞU! ALBERTO, STAGE'İN İKİ TARAFINA DA GİDEREK SEYİRCİLERİ SELAMLIYOR! SONRASINDA ELİNDEKİ MİKROFONLA BİRLİKTE RİNGE DOĞRU İLERLİYOR. KISA SÜRE İÇERİSİNDE RİNGE VARAN ALBERTO, ÇELİK BASAMAKLARI KULLANARAK APRON'A ÇIKTIKTAN SONRA DİREKT OLARAK İPLERİN ARASINDAN GEÇİYOR VE RİNGE GİRİYOR. TAM OLARAK TONY'NİN KARŞISINA GEÇİYOR VE KONUŞUYOR.

50qm10c.jpg

Alberto Del Rio: Dios mío... Ne kadar zaman geçtiğini bile unuttum! Bu atmosfer, bu ses... Prestige Grand Wrestling'de olmaya bayılıyorum! (Alberto sırıtırken, seyirciler onun adını tezahürat ediyorlar) İşte bunun için geri döndüm! Ama ironik olan nedir, biliyor musunuz? Beni buraya çeken şey, nefret oldu. Evet Tony, doğru duydun. Beni Amerika Birleşik Devletleri'nden, Avustralya'ya kadar getiren; arka alandan, buraya getiren nefret oldu. Senin adına içimde biriken bu öfke, beni bu noktanın üzerine getirdi! (Cheer alıyor) Bana karşı sayısız kez oyun oynadın, kontratlarla, kirli taktiklerle, kurnazlıkla yol almaya çalıştın. Ben senden nefret ediyorum Tony. Ama… (Duraksıyor, yüz ifadesi değişiyor) İtiraf etmeliyim ki bu sefer yanılıyorsun. Evet… Geçen hafta yaşanan saldırıya zevkten dört köşe olarak izledim lakin bu saldırının arkasında ben yoktum. Wes'i oraya gönderen, katiyen ben değildim! Daha fazlasını anlatmamı ister misin, huh?

Kafasını sallıyor Tony, Alberto devam ediyor.

ixdoq9t.png

Alberto Del Rio: O gece, benimle konuştu. Wes, planını bana anlattı, benimle konuştu. İnanır mısın, ona yalvardım! Bunu yapmamasını söyledim. Bunun hata olacağını söyledim. Bu şekilde olmayacağını söyledim, onu ikna etmeye çalıştım. Ama Wes... Wes bana sırtını döndü, söylediklerimin hiçbirini kabul etmedi. Söylediği, bunun onun planı olduğu, bunun onun yolu olduğunu ve hiçbir şeyin, benim bile, bunu değiştiremez olduğuydu. Yani Tony... Benim sana karşı sonsuz ve her geçen saniye büyüyen bir nefretim olabilir ama geçen hafta yaşananların sorumlusu asla ben değilim. Ben, Wes'i durdurmayı denedim fakat o kendi yolunu seçti.

Alberto'nun geri adım atmadığını gören Tony, konuşmayı devralıyor; kendisi konuşmaya başlıyor, anlatıyor.

ai1j9df.jpg

Tony D'Angelo: Ahh Alberto... Sen hep doğruları anlatmaya çalışırsın, değil mi? Ama doğruların da bir mizacı vardır. Bazen sana gerçeği gösterir, bazen ise sadece istediğini hissettirir. İstersen ben de sana… Küçük bir hatırlatma göstereyim. Bunu bilmeye hakkın var.

e4b82io.jpg

Dev ekrana, titantron'a bir görüntü giriyor... Bir hastaneyi dışarıdan görüyor, sonrasında görüntü hastane koridorlarına ve en sonunda bir odanın içerisine geçiyor. Hasta yatağında, her tarafı alçı içerisinde olan birisi ile karşılaşıyoruz. Kameralar farklı perspektiflerden görüntüledikçe, bu kişinin aslında Wes olduğunu rahatlıkla seçebilir hâle geliyoruz! Wes, hastanede, yatağında, acı içerisinde, alçılar içerisinde, öylece uzanıyor! Bu inanılır gibi değil! Bu akıl alır bir şey değil! Yan tarafa çevrildiğinde, refakatçi olarak oturan, The Family'nin avukatı olan, Luca Crusifino'yu görüyoruz! Luca, Wes'i çekmeye devam etme girişimindeki kamerayı, kendisine doğru zorla tutuyor ve konuşuyor, lense bakarak.

3po6yov.jpg

Luca Crusifino: Bunu sizlere nasıl açıklayacağımı inanın, bilmiyorum. Şirketimizin değeri, genç dostumuz, Wes... İşte böyle, yatakta... Siz de merak ediyorsunuzdur, anlatmak isterim. Çok basit. Geçtiğimiz şov, saldırı yaptıktan sonra apar topar bir şekilde Wes'in arenamızdan ayrıldığı sırada, erm... Ayağı kaydı ve merdivenlerden şiddetli bir şekilde yuvarlanarak düştü! Çok dramatik ve acı verici görüntüler, hassasiyet açısından kamuoyuna sunulmayacaktır lakin Starboy'umuzun her zaman yanında durulacaktır. Kendisine iyileşme sürecinde bol şans ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Luca gülerek kamerayı ittiriyor, görüntüler burada son buluyor. Yuhalama devam ediyor, şiddetli bir şekilde yuhalanmaya, tepkinin odağı olmaya devam ediyorlar. Tony konuşuyor.

Tony D'Angelo: Bakın bakın… Wes, bana geçen hafta terbiyesizlik yaptı. Bana, PAYBACK'in sahibine, saygısızlık etti. Ama ne oldu? Kader dediğin şey onu hastane yatağına yatırdı ve ben? Ben büyüklüğümü göstereceğim. Çünkü biz aile işi yaparız, biz intikamı şatafatla değil, zarafetle alırız. O yüzden… Hastane masraflarını PAYBACK Grand Wrestling olarak biz ödeyeceğiz! (Gülüyor) Yanlış duymadınız. O çocuk… Bana yumruk atan elleriyle değil, bana borçlu olduğu faturalarıyla hatırlanacak! Merak edilmesin, ben ondan bunun parasını almayacağım ama o her zaman borçluluğuyla bilinecek!

Sinirden 32 dişini de kıracak olan Alberto, saldırmamak için kendisini zor frenliyor. Her an, Tony'nin üstüne atlayabilecek bir kıvama gelmiş hâlde ama bunu yapmamak için kendisini zorluyor. Onun bu konuda kıvrandığını gören Tony de, Alberto'ya dönerek devam ediyor.

dvcud9s.png

Tony D'Angelo: İşte... Farkımız burada Alberto. Sen duygularına yenik düşersin... Ben ise oyunu soğukkanlı oynarım. Sen saldırmak istersin ama ben seni bekletirim. Çünkü acelen yok, değil mi? Seninle daha çok eğleneceğiz. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Alberto... Elimde tuttuğum şey sadece bir kontrat değil. Bu, senin varlığın. Senin burada nefes almanın nedeni ve ben bu kağıdı... Tek bir hamlede, işte böyle... (Tony ise son anda duruyor, vazgeçiyor, kağıdı buruşturur ama yırtmıyor. Kameraya dönüp sırıtarak devam ediyor) Hayır... Hayır, daha zamanı var. Çünkü ben daha üçüncü adamını bulacağım ve o zamana kadar, Alberto, sen buradan bir yere gitmeyeceksin. Bundan sonra her şovda burada olacaksın. Çünkü seninle... Çok eğleneceğiz.

8jpid9s.jpg

Tony, elindeki mikrofonu yavaş bir şekilde yere bırakıyor ve Alberto'ya göz kırptıktan sonra ringi terk ediyor. Arkasına bile dönmeden arka alana gittiği sırada, Alberto'nun ona aşırı sert bir ifade ile baktığını görüyoruz. Bu görüntülerin sonrasında kameralar arka alana çevriliyor.

dsusais.jpg

Arka alanda son hazırlıklarını yapan Val Venis'i görüyoruz.

UAmsOyX.jpeg

Val Venis: Her şey geride kaldı. Evet, bir süredir iyi değildim. Güven, dostluk, inanç... Bu kavramları kaybetmiştim ama sen bunu değiştirdin oğlum. Sana çok şey borçluyum. İşte bu yüzden bugün tarih yazacağız. Önce takım kemerlerini alacağız, sonrasında da World Heavyweight Championship'i. O Tag Team kemerlerini aldıktan sonra İnan Ağırsiklet kemerini hangimizin aldığının önemli olmayacak. Bu şirkette onca adamla arkadaşlık kurdum, onca adamı kanatlarım altına aldım ancak hiçbiri en kötü günümde yanımda olmadı. Sen onlardan değilsin. Sen benim kardeşimsin.

Kamera onun yanındaki kişiye çevriliyor, bu elbette Jey Uso!

6jhL8qP.jpeg

Jey Uso: Biliyorum uce, biliyorum. Bundan iki sene önce babam buradayken yollarımız kesiştiğinde senin de onun gibi huysuz bir ihtiyar olduğunu anlamıştım. Belki de bu yüzden kıçını tekmelemek için çok uğraştım. (gülüyor) Ama artık bunlar geride kaldı değil mi? Artık ortada ne "The Sex" var ne de "Father & Seed"... Biz kaldık Val. Yalnızca biz kaldık.

Jey, Venis'in omuzuna elini koyuyor. Tam da bu sırada Venis aydınlanmış gibi kalakalıyor. Jey ne olduğunu anlamıyor. Venis gülümsüyor.

Val Venis: Haklısın oğlum. Ortada The Sex diye bir şey kalmadı. Kalması için çok uğraştım, yıllar boyu çabaladım ama kalmadı... Ortada kalan şey sadece (Jey'i gösteriyor) döl ve (kendini gösteriyor) seks!

Jey Uso da gülüyor.

Jey Uso: Hiç fena değil. Hem de hiç.

İkili birbirlerine bakıyorlar ve kafalarını sallayıp yumruklarını tokuşturuyorlar. Girişlerini yapmaya hazırlanırlarken biz de ringe dönüyoruz.

dsusais.jpg

kbe9s1n.png

Kameralar açıldığında ringi boş görüyoruz. Herkes şovun ilk maçını sabırsızlıkla beklerken, bu merakı giderek bir gelişme oluyor çünkü PGW Tag Team Championship'in etrafında gerçekleşen olaylara yönelik bir Promo izliyoruz. Dirty Goats (Dominik Mysterio & Jack Perry) (c) vs. Seed & Sex (Jey Uso & Val Venis) maçının Promo'su etraflıca bir şekilde ele alınmış görüntülerle dolu ve maçın motivasyonu iyice gösterilmiş. Bu görüntülerin ardından kameralar tekrar ringe dönüyor ve meydan okuyan takımın üyeleri geliyorlar.

s66he5m.jpg

Val Venis, stage'de beliriyor. Yavaş adımlarla pis pis bakışlar ata ata geliyor. Ardından dansına başlıyor. Dans ede ede havlusunu çıkartıyor ve yere atıyor. Ardından kollarını iki yana açıyor ve havaya kaldırarak seyirciyi ateşliyor.

ccwc6g6.jpg
epz74oe.jpg

FEIN! Seyirciler coşuyor! Jey Uso gazlı bir şekilde girişte beliriyor. İkilimiz tokalaşıyor. Ardından yavaş adımlarla ringe doğru yürüyorlar. Çelik merdivenlerden çıkmadan önce Val Venis, Jey Uso'ya önce sen çık diyor. Ardından Jey Uso hızla çelik merdivenlerden çıkıp Top Rope'ta tauntunu atıyor. Val Venis ise peşine çelik merdivenlerden çıkarak ringe giriyor. Jey Uso tauntunu atarken seyirci FEIN! FEIN! FEIN! diye coşuyor. Val Venis ise kafasını sallayarak şarkıya eşlik ediyor. Jey Uso Top Rope'tan iniyor. İkili tekrardan tokalaşıyorlar ve stage'e dönerek rakiplerini bekliyorlar.

gywwpfz.jpg
88re88v.jpg

Ekranda, dev ekranda 'DIRTY GOATS' YAZISI BELİRİYOR VE— ARKA ALANDAN PGW TAG TEAM ŞAMPİYONLARI DOMINIK MYSTERIO İLE JACK PERRY GELİYOR! DOMINIK'İN DİĞER ELİNDE MONEY IN THE BANK BRIEFCASE'İ VAR, JACK'İN BELİNDE DE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP'İ VAR! Bu ikili, Stage'de duraksıyorlar ve epey ciddi bir süre boyunca yalnızca bakışıyorlar. Ardından kafalarını sallayarak kemelerini havada birleştiriyorlar, tokuşturuyorlar. Bunun sonrasında ringe doğru yol aldıklarını görüyoruz. Kısa süre içerisinde ringe varan ikilinin, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkmak yerine, ringin güneyine gittiklerini ve sıçrayarak Apron'a çıktıklarını görüyoruz. Ellerindekilerini kaldırıyorlar, sergiliyorlar. Sonrasında ringe giriyorlar, köşelere çıkarak bunu yineliyorlar. Jack, ring içerisinde kendisine doğru yaklaşan kameranın lensine bakarak konuşuyor. "Teşekkürler Tony D’Angelo, bu çok önemliydi. Sayende bir olmamız gerektiğini anladık." diyor. Köşelerine yerleşiyorlar sonrasında.

2u3gb8q.jpg

Anonslar ile başlanıyor. Meydan okuyanlar, anonsları sırasında Taunt'larını gerçekleştiriyorlar. Şampiyonlarımız ise PGW Tag Team Championship'lerini havaya kaldırıyorlar. Hakem şampiyon olan isimlerden kemerleri aldıktan sonra ringin güney tarafına doğru dönüyor ve kemerleri havaya kaldırıyor! Bunun sonrasında şampiyon olan isimlerden, çanta ve diğer kemeri de alıyor ve hepsini ringi terk eden anonsöre teslim ediyor. Şimdi hakemin kontrollerini gerçekleştirdiğini ve ringin ortasına geri döndüğünü görüyoruz. Takımlar son toplantılarını yapıyorlar ve maça, takımları adına kimlerin başlayacaklarına karar veriyorlar. Bir taraftan Dominik, diğer taraftan da Jey ringin içerisinde kalıyor. Hakem göz ucuyla, bakışıyla son bir kontrol ettikten sonra elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. Bununla eş zamanlı olarak zil sesi işitiliyor, bu da maçın başladığına işaret ediyor!

PGW Tag Team Championship
Dirty Goats (Dominik Mysterio & Jack Perry) (c) vs. Seed & Sex (Jey Uso & Val Venis)

c70fqa5.jpg
ckfqqvy.jpg

Dominik ile Jey, ringin merkezine doğru temkinli adımlarla ilerliyorlar ve Lock-up'a giriyorlar. Üstün gelen Dominik, rakibini Headlock'a bağlıyor. Bir süre böyle kalıyorlar, Jey'in kurtulmaya yönelik girişimleri sonuç vermiyor— ta ki ters adımlarla iplere doğru gidip, rakibinin sırtını iplere yasladıktan sonra onu karşı tarafa doğru ittirmesine kadar. Jey karşı taraftaki iplere doğru giderken, rakibinin ringin ortasına geçtiğini görüyoruz. Dominik ring matına uzanıyor, Jey üzerinden atlıyor ve koşmaya devam ediyor, iplere doğru. Onun iplere gittiği sırada Dominik ayağa kalkıyor, Jey iplerden geri dönüyor ve bu sefer de Dominik'in havaya sıçradığını görüyoruz. Jey altından eğilerek geçiyor, koşmaya devam ediyor. İplerden sekiyor ve ilk hamle geliyor, Dominik'ten Dropkick! Bu hareketin ardından Jey'in göğsünü tutarak yerde uzandığını görüyoruz, Dominik ise direkt olarak Jack'in bulunduğu köşeye giderek Tag veriyor. Birlikte yerdeki Jey'i kaldırıyorlar ve Double Suplex vuruyorlar, bunun üzerine bir tuş denemesi görüyoruz. 1... KICKOUT GELDİ! Jack, Jey'in kendi kendine ayağa kalktığı müddette, onun kafasını ayağıyla ittiriyor; rakibini bu yolla tahrik ediyor. Jey ayağa kalktığında onu iplere gönderiyor, Jey iplerden sektikten sonra güzel bir Clothesline yapıyor! Hayır, Jack eğilerek bu hareketten kurtuluyor ve arkasında olduğu rakibini direkt olarak German Suplex'e bağlıyor!

qwz1w14.jpg
lpayq8n.jpg

Bu hareketin sonrasında Jack'in ring matından hemen kalkmadığını, oturur pozisyona geçerek güldüğünü görüyoruz. Bir süre önce kendi ayağa kalkıyor, sonra da rakibini kaldırıyor. Onu omzuna alıyor— Jack hamlesini yapamadan, Jack'in çırpınarak ring matına indiğini görüyoruz. Jack arkasına döndüğünde ise... Enzuigiri! Bu hareketin sonrasında iki isim de kendisini yerde buluyor. Jey, Tag almak üzere elini uzatan rakibe doğru sürükleniyor, Jack'in de onun ayağını tutmaya çalıştığını görüyoruz. Jack tutamıyor, Jey Tag'ini veriyor ve Val hızla içeri giriyor! Yumruklar, üst üste, art arda! Jack sersemlemiş bir vaziyette duruyor, Val ise iplere koşuyor ve iplerden sektikten sonra rakibine Big Boot'undan tattırıyor. Bu kadar da değil, iplere doğru gittiğini görüyoruz. İplerden hızlanarak geri döndükten sonra bir Elbow Drop gerçekleştirdiğini fark ediyoruz. Dirseğini rakibinin üzerinden kaldırmıyor, hakem sayıyor. 1... KICKOUT! Val, maçın temposunu aşağıya çekmeden Jack'le birlikte kalkıyor ve onu köşeye gönderiyor. Rakibinin karşısındaki köşeye kadar çekiliyor ve ona doğru koşmaya başlıyor, akabinde güzel bir Corner Body Avalanche geliyor! Val'un rakibini ensesinden iplere doğru ittirdiğini, kendisinin de ringin ortasına yerleştiğini görüyoruz. Jack iplerden geri dönüyor...

56totsz.jpg
m42y12x.jpg

Jack iplerden dönmüyor, kollarını ipe sararak durmayı biliyor! Bunu gören Val, direkt olarak rakibine doğru harekete geçiyor ve ona Clothesline yapıyor! Başarılı değil, Jack'in en üstteki ipi aşağıya doğru çekerek eğildiğini görüyoruz; bunun neticesinde Val, ringin dışarısına düşüyor. Jey'in direkt olarak Apron'dan indiğini, zeminde olan partneriyle ilgilenmeye başladığını görüyoruz. Bu sırada Dominik'in ringin içerisine girdiğini görüyoruz, Jack ring dışarısındaki isimleri işaret ediyor; bakışarak anlaşıyorlar ve Dominik arkasında kalan iplere doğru hareketleniyor. İplerden döndükten sonra karşı tarafa kadar koşusunu sürdürüyor ve Suicide Dive ile ring dışarısındaki ikilinin üzerine atlıyor! Oradaki herkes yerde, saniyeler içerisinde Dominik'in tekrardan ayaklandığını, yerden kaptığı Val'u ringin içerisine geri gönderdiğini seyrediyoruz. Val iki elini ring matına koyarak, kendisini ufak ufak kalkma halinde. İki dizinin üstünde durmakta. İstediği pozisyonu bulmuş olan Jack'in, Val'a doğru koşuyor ve planını gerçekleştiriyor: Glass Jaw Knee Strike! Bu hareket tam anlamıyla başarılı, Glass Jaw Knee Strike geldi! Bunun üstüne Jack, rakibinin tek bacağını havaya kaldırıyor ve hakemin ring matına vurarak saymaya başladığını görüyoruz. 1... 2...

jx30obk.jpg

KICKOUT! HÂLÂ MAÇIN İÇERİSİNDE! Jack kafasını ellerinin arasına alıyor, maçın bitmemiş olmasına hayret ediyor. Dominik'in de hayıflanarak Apron'a döndüğü, Jack'in de ona Tag verdiği görülüyor. Dominik ringin içerisine girdikten sonra rakibini kaldırdığını görüyoruz. Val'un kafasını koluyla sarmaladıktan sonra bir DDT ile onu tekrardan ring matıyla buluşturuyor. Bu hareketin sonrasında rakibini bir kez daha ayağa kaldırdığını fark ediyoruz. Val'u ensesinden tutarak, köşeye doğru götürüyor ve onun kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor. Val yüzünü tutarak, sırtını köşeye yaslıyor. Dominik rakibini kaldırıyor ve onu Top-rope'a oturtuyor. Sonrasında onun ayaklarını iplerin üzerinden geçiriyor, kendisi de Second-rope'a çıkıyor. Hayır, Top-rope'a çıkıyor ve Hurricanrana yapıyor— Ne? Val'u oradan koparamıyor ve bacakları onun boynuna sarılıyken ters bir şekilde asılı kalıyor! Val onu düzeltiyor, kaldırıyor ve bulundukları noktadan, ringin içerisine doğru Powerbomb ile fırlatıyor! Dominik acı içinde sırtını tutarken, Val bir seyircilere, bir de rakibine bakıyor. Ayaklarını en üst iplere koyduktan sonra bulunduğu noktada ayağa kalkıyor ve rakibinin üstüne doğru bir atlayış gerçekleştiriyor. Uso Splash! USO SPLASH İLE DOMINIK'İN ÜZERİNE ATLIYOR, RAKİBİNİN ÜZERİNDEN ÇEKİLMİYOR VE HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

1w6s5lj.png

Jack bozdu, Jack bozdu! Jey biraz ağır kalıyor, nitekim anca tuş geldikten sonra Jack'i ringin dışarısına atarak onu bertaraf edebiliyor. Jey, Val'un sırtına birkaç kez destek vurmaları yaparak ona Tag vermesini söylüyor. Apron'a geçiyor, Val sürüklenerek köşeye geçiyor ve Jey'e Tag veriyor! Jey direkt ringe giriyor ve köşeye geçerek Dominik'in ayaklanmasını bekliyor. Belli bir sürenin ardından Dominik ayağa kalkıyor, Jey'den; Dominik'e sağlam bir Superkick! Öyle ki, Dominik köşeye kadar savruluyor ve sırtını köşeye çarptıktan sonra oturur pozisyona geçerek köşeye yaslanıyor. Jey onun karşısındaki köşeye geçiyor, elleriyle ağzını çevirerek "Uce!" diye bağırıyor, seyirciler de ona eşlik ediyorlar. Şimdi Jey koşmaya başlıyor ve Running Hip Attack yapıyor! Çekildi, Dominik çekildi ve Jey korkunç bir şiddetle köşeye tosluyor! Dominik kendi köşesine doğru sürükleniyor ve sıçrayarak Jack'in içeriye girmesini legalleştiriyor. Jack hızla ringe giriyor ve kendisini karşılayan Jey'e bir Clothesline vuruyor. Jey yere düştükten sonra hızla ayaklanıyor ve bir Clothesline daha! Jey ayağa kalktığında, bu sefer kendisi Clothesline'lıyor! Jack eğilerek kurtuluyor ve arkasına geçmiş olduğu rakibine Double Knee Backbreaker yapıyor! Bunun üstüne bir tuş izliyoruz, sayılıyor. 1... 2...

6vi74ou.jpg

ATTI, JEY BUNU ATTI! Jack elini ring matına yumruk yaparak defalarca kez vuruyor, bu sonuca isyan ediyor. Bir süre bu şekilde oyalandıktan sonra bir Glass Jaw Knee Strike gerçekleştirmek üzere köşeye geçiyor, rakibini bekliyor. Bu sırada Val'un ring dışında bir aksiyon yarattığını fark ediyoruz. Dominik'i ayağından çekerek zemine düşürüyor ve bunun neticesinde Dominik kafasını Apron'a vuruyor. Dominik yüzünü tutarak zeminde uzanırken, Val onun Money in the Bank Briefcase'ini alıyor. Dominik'in gözüne soka soka, onu manipüle etmeye çalışıyor. Çantayı, Dominik'e gösteriyor; bir de Jack'i işaret ediyor. Dominik ise bir Val'un gözlerinin içine, bir de Briefcase'ine bakıyor... Sonuç olarak, elini çantaya atıyor ve çantasını alıyor! Ring içerisindeki aksiyonunu bırakarak bunları izleyen Jack, şoke oluyor, hayal kırıklığına uğruyor! Ne hazin ama, partneri çantayı seçti! Elindeki çantayı tutuyor—

hznnx7o.jpg

Ve onu bir Val'a doğru attıktan sonra Val'un üzerine atlıyor! Ona yumruklar sallamaya atmaya başlıyor, ne yaptığı, nasıl yaptığı belli değil; tamamen rastgele yumruklar bunlar! Lakin, Val anlık bir şekilde işi lehine çeviriyor ve Dominik'i çelik basamaklara doğru atıyor! Çelik basamağa çarpan Dominik, üstteki küçük parçanın ileriye doğru hareketine sebep açıyor, acı içerisinde yerde uzanıyor! Bu sırada Val'un ring dışarısındaki aktivitesi, hakemin onu uyarmasına sebep oluyor. Bu olanları ellerini ipe koyarak takip eden Jack'in bir hayli canını sıkmış olmalı...

7hekfj3.png
q4nc2sd.jpg

Bir anda kameralar Jack'in yüzüne zoom atıyor. Onun ağzından bir şeyler çıkıyor, yakından çeken aksiyon kameraları bu söylenenleri net bir şekilde seçmemizi sağlıyorlar. Jack'in söylediği, "I-IĞ! AĞH! O... O-ROSPU ÇOCUĞU!" şeklinde. Ne oldu, ne oluyor? Kamera geniş açıdan aldığında, bu olanlar sırasında kendisini toparlamış olan Jey'in; hakemin görmediği sırada Jack'e Low Blow atmasını görüyoruz! Jack elini özel bölgesini götürerek arkasına dönüyor ve üstüne bir de Superkick ile yüzleşiyor! Hakem bunu görmedi!

ckg88nf.jpg

Acıdan renk değiştiren Jack, yere devriliyor. Fırsat doğan Jey ise direkt olarak iplere yöneliyor, iplerin arasından geçerek Apron'da buluyor kendisini. Vakit kaybetmeden Top-rope'a tırmanan Jey, ayağa kalkıyor ve USO SPLASH İLE RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATLIYOR!

mdkym0l.jpeg

USOOOOO SPLAAAAAAAAAAAAAASH! OLDU! OLDU! TAM ANLAMIYLA BAŞARILI! VAL İPLERİN ALTINDAN YUVARLANARAK RİNGİN İÇERİSİNE GİRİYOR, BİR TARAFTAN DA KAHKAHA ATIYOR! HAKEM İSE RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRAN JEY'İN YANI BAŞINDA EĞİLEREK, RİNG MATINA VURUYOR! SEYİRCİLER HAKEMİN SAYMASINA BİR AĞIZDAN EŞLİK EDİYORLAR! 1... 2...

3!

Kazanan ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları Olanlar: Seed & Sex (Jey Uso & Val Venis)

mlzfzs7.png

YENİ ŞAMPİYONLARIMIZ VAR! YENİ ŞAMPİYONLAR! SEED & SEX EKİBİNİN YANİ JEY İLE VAL'UN YENİ PGW TAG TEAM ŞAMPİYONLARI OLDUKLARININ ANONSU GEÇİLİYOR! BİR TARAFTAN ŞARKI ÇALINMAYA BAŞLARKEN, ARENADA KORKUNÇ BİR YUHALAMA İLE KARŞILAŞIYORLAR! SEYİRCİLER BOO'LUYORLAR! BU ŞEKİLDE BİR GALİBİYET, HERKES TARAFINCA TEPKİYLE KARŞILANIYOR! ONLAR TARAFINI, YENİ HALLERİNİ HERKESE GÖSTERDİLER! HAKEM TARAFINDAN KEMER KENDİLERİNE GETİRİLİYOR, HAKEM ONLARIN ELİNİ HAVAYA KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT YENİ ŞAMPİYONLAR BUNU EN KABA ŞEKİLDE REDDEDİYORLAR; KEMERLERİ ÇEKİŞTİREREK ALIYORLAR! BİR KÖŞEYE VAL, DİĞER KÖŞEYE JEY ÇIKIYOR VE KEMERLERİNİ HAVAYA KALDIRIYORLAR! SEVİNÇLERİNİ YAŞIYORLAR! YAN YANA DURUYORLAR VE KEMERLERİNİ HAVAYA KALDIRIYORLAR! RİNGİN ORTASINDA KEMERLERİNİ TOKUŞTURDUKTAN SONRA ARKA ALANIN YOLUNU TUTUYORLAR, BU SIRADA DOMINIK'İN ACI İÇERİSİNDE RİNGE GİRDİĞİNİ FARK EDİYORUZ...

pe7kayr.jpg
rabfgtj.jpg

DOMINIK, DİREKT OLARAK JACK'E DOĞRU GİDİYOR VE ONUN DURUMUNU KONTROL EDİYOR. ACI İÇERİSİNDEKİ JACK'İN KOLUNU TUTUYOR VE ONU AĞIR BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALDIRIYOR! AYAĞA KALDIRILAN JACK, ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE DOMINIK'İ İTTİRİYOR! BU SIRADA BİR ŞEYLER BAĞIRDIĞINI FARK EDİYORUZ, ŞİDDETLE BAĞIRIYOR DOMINIK'E. YAKINDAN ÇEKEN KAMERALAR SAYESİNDE NE GEÇİYOR, RAHATLIKLA SEÇEBİLİYORUZ. "İSTEDİĞİN OLDU MU, HUH? ORADA NE YAPTIĞINI GÖRDÜM, PARTNERİNİ DEĞİL; BRIEFCASE'İNİ SEÇTİN. ARTIK ŞAMPİYONLAR DEĞİLİZ, BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLAYAN KEMERLERİMİZ DE YOK. TAKIM DEĞİLİZ, ŞU SİKTİĞİMİN ÇANTASINI KAFAMA GEÇİR VE CASH-IN YAPIP RAHATLA!". BU SÖZLER KARŞISINDA DOMINIK ASIK BİR SURAT İFADESİ İLE SESSİZ KALIYOR SADECE. HİÇBİR KARŞILIK, YANIT VERMİYOR. WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP'İNİ ALAN JACK, SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE ARKA ALANA GİDİYOR. DOMINIK RİNGDE ÜZGÜN BİR ŞEKİLDE TEK BAŞINA KALIRKEN, KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR; ŞOVUMUZA ARA VERİYORUZ.

dsusais.jpg

Kameralar arka alana çevriliyor, kameramızın çektiği yerde ise Prestige Grand Wrestling için çok anlam ifade eden, bu şirketin önemli spotlarından birisi olan ve anlık PGW World Television şampiyonu Will Ospreay'i görüyoruz. Kendisinin güreşmeye hazır bir şekilde giyindiğini, üzerine girişi için özel bir şekilde hazırlanmış giysisi bulunuyor. Artık sadece maç öncesinde bileğini sarmak kalıyor, kendisinin bileğine bandaj sardığını fark ediyoruz. MJF ile gerçekleştireceği maça dakikalar kaldı, o da son hazırlıklarını gerçekleştiriyor bu kıran kırana maça çıkmadan önce.

mp6jkzq.png

Bu sırada odanın dışarısına çevriliyor kameralar. Elinde bir naylon poşet, içerisinde suda bir balık. Bu "Broken" Matt Hardy! "Broken" Matt'in gözleri kapalı, balıkla 'konuşarak' arka alanda ilerliyor. "Hissediyorum, böyle gitmem lazım." diyor, bir yerleri arıyor. Kısa bir süre sonra bir kapının önünde dikiliyor ve gözlerini açıyor. Karşısındaki kapının üzerinde 'Will Ospreay' yazıyor, burası Will'in hazırlıklarını gerçekleştirdiği oda, bu şov için ona ayrılmış oda. "Broken" Matt'in kapıyı açtığını ve içeriye girdiğini görüyoruz. Arkası dönük olan Will'in "Odayı terk edin!" diye bağırdığını görüyoruz ama "Broken" Matt ona selam vererek herhangi bir adam olmadığını hissettiriyor. Arkasını dönen Will'in, karşısında gördüğü adamdan haz etmediği belli, haliyle geriliyor ve kavgaya hazır bir hâle geliyor. "Broken" Matt, onu sakinleştirmek durumunda kalıyor ve konuşmasına başlıyor.

24tbggx.jpg

"Broken" Matt Hardy: Just DELETE that anger William! HahHAHAHAHahahahaHAH! DE-LETE! Buraya kavga etmeye gelmedim, sakin ol, sandığının aksine sana bir saldırıda bulunmayacağım! A-HAHAHAH! Bak... Baksana, (Elindeki içi su dolu naylon poşeti kaldırıyor) Elimde tuttuğum ufak dostumu görüyor musun, huh? İçinde titreyen, nefes için çırpınan ufak bir varlık... Belki de oksijen almakta zorlanıyordur? Sanki, kırılmış bir akvaryumdan kurtarılmış, evrenin sonsuz denizinde kaybolmuş bir RUuuH parçası! Bu poşet, yaşam ile yok oluşun arasında asılı duran KI-RILGAN bir kozzmoOos! OHOOHOHOHOHOHO! Tıpkı senin Jeff'le kurduğun gibi, bir zamanlar ellerinde ışıklar vardı ama sen o ışığı karanlığın ÇÜ-RÜK sularına boğdun! Merak etme, arenadan birazdan ayrılacağım, evet ama önce... Önce sana bu varoluşun çarpık, eğri büğrü aynasını göstereceğim. Çünkü bu balık— ah, senin vicdanının camdan kabuğuna çarpıp çarpıp kırılan, sonsuza dek yankılanan bir hayalet şarkısıdır! AHA-HAHAHAAHAH!

"Broken" Matt'in kahkaha atmaya başladığı anlarda, Will'in suratını ekşittiğini ve sinir halinden kaçamadığını gözlemliyoruz. Yine böyle bir an oluşuyor, Will bu durumun sonunu getirmek için konuşmaya yelteniyor fakat onun bu hamlesini fark eden "Broken" Matt'in elini onun omzuna koyduğunu ve hızlı bir şekilde konuşmasına kaldığı yerden devam ettiğini görüyoruz. Will'in söylemek istedikleri onda kalıyor, en azından şimdilik. "Broken" Matt devam ediyor.

7quhvli.jpg

"Broken" Matt Hardy: Tarih mi? Tarih, SENİN yüzünden parrramparça oldu! Ben, Julius Caesar'ın hayaletiyle otururken; bana ihanetin tadını anlattı. Sokrates bana kupasından BİL-GELİK sunarken, 'sorgulanmamış bir zafer, kaybolmuş bir ruh ile aynıdır' dedi. Napoleon, zaferin ve çöküşün aynı kadehte içildiğini fısıldarken kulağıma— OH-OHOHOHOHOOH, gördüm ki... Jeff'in yokluğunun TEK, YEGANE sorumlusu sensin! Eğer sen, William, biraz olsun Marcus Auerlius gibi gibi kalbinde ışık taşısaydın... Eğer sen, Shakespeare'le geceleyin şiirler mırıldanırken anladığım gibi göl-gelerden ders çıkarabilseydin… Jeff asla bu karanlığın içine çekilmezdi! Senin egon, Kleopatra’nın tuzakları kadar SİNSİ, Tesla’nın çılgın kıvılcımları gibi KONTROLSÜZ; senin ihtişam arzun, Baaaabil’in kuleleri kadar yüksek ve aynı zamanda çürük! O-OHOHOHOHH! Sen yalnızca ringde değil, insanların ruhlarında da yaralar açıyorsun. Ve o yaralar— HAHAHAHAHAHAHAH, SON-SUZLUK boyunca kapanmayacak çünkü ben onların yankısını Mozart’la birlikte duyuyorum, gökyüzünde Beethoven’ın çekiçlediği notalarla hissediyorum ve Dostoyevski’nin karanlık kaleminden damlayan MÜREKKEP ile görüyorum!

Bu konuşmanın sonrasında nihayet söz sırası Will'e geçiyor. "Broken" Matt, konuşma sırasını bırakıyor ve dinleme haline geçiyor. Will ise konuşmaya başlıyor.

bb9evrn.jpg

Will Ospreay: Ah— yo, bruv, az önce ne dinledim ben? Gerçekten ağzından çıkanları... Hayır, buna ağzından saçılanları demeliyim ki, kendimi masal sayfalarının arasında kaybolmuş gibi hissettim. Caesar mı, Dostoyevski mi, Mozart mı, Tesla mı... Ütopyanda, hayaletleriyle sohbet etmiş gibisin. Ama burası kitap okuma kulübü değil, felsefe kulübü de. (Sırıtıyor) Şiir defterinin satırlarını uzatmayı sonlandır çünkü 2025 Yaz'ının en büyük etkinliğindesin ve bu büyük gösteri için büyük bir okyanus aşarak farklı bir kıtaya, Avustralya'ya geldik! (Bir süre sessiz kaldıktan sonra devam ediyor) Sen geçmişin tozlu sayfalarında hayali dostlarınla yemek masası kuruyorsun, ben ise bugünün gerçekliğinde ringin ortasında zaferler inşa ediyorum. Geçmiş… Geçmişte kaldı Matt. Jeff’in takıntıları… Ben onunla hesaplaştım, onu yendim, işi bitirdim. Nokta! Senin bu deli felsefen kulağa Dostoyevski’nin karanlık romanları gibi geliyor ama benim dünyamda bu yalnızca bir uğultudan ibaret, rüzgarın taş duvarlarda kaybolan yankısı gibi. Benim önümde yeni bir tarih var, tıpkı Survivor Series 2023’te yaptığım gibi, yine tarih yazacağım! Because I am Will Ospreay! Today's champion, tomorrow's architect! (Bir süre sessiz kaldıktan sonra devam ediyor) Gürültücüsün Matt… Yalnızca boş, anlamsız bir gürültü yaratıyorsun! Senin varoluşsal dostların benim alkışlarımın gölgesinde kayboluyor; kahkahaların ise benim zaferimin çığlıkları karşısında kısılıyor. Ne kadar çok isim sayarsan say, benim ismim hepsinin üstüne yazılacak. Çünkü tarih, Matt, delilerin fısıltısıyla değil, şampiyonların zaferleriyle yazılır!

Will, "Broken" Matt'in uzun süren konuşmasına bu şekilde yanıt vermiş oluyor. Kendisinin gözünden kararlılık akıyor, dik dik bakıyor "Broken" Matt'e. "Broken" Matt'in ise sırıtarak, karşısında bir komedi varmışçasına Will'i seyrettiğini, dinlediğini görüyoruz. Ortamda bir süreliğine hakim olan sessizliğin yerini, "Broken" Matt'in; Will'e yanıt vermesi bölüyor. "Broken" Matt konuşuyor.

b0fj12b.png

"Broken" Matt Hardy: Yanılıyorsun William, tarih yalnızca kanla, gözyaşlarıyla ve kırılmış keeeeemiklerin senfonisiyle yazılır— OOOHOHOHH-OHOHHOHOOHOH, Onu, Jeff'i, yendin, evet ama onun RU-HUNU asla DELETE'leyemedin. Onun yokluğu, parmaklıkların arasına sıkışmış canını sıkmıyor mu? Tıpkı karanlık bir ayin gibi, senin adının yanında herkesin fısıldadığı lanetli bir dua olacak— 'William, Jeff Hardy'nin sonunu getiren "dostu"'. (Kemeri gösteriyor) PGW W-orld Television Championship'ini taşırken, o fısıltı senin omuzlarına yapışacak, tııııııpkı arkandan seni takip eden gölgen gi-bi! Her alkışın içinde yankılanacak, her ışık patlamasında kul-ağını tırmalayacak. O ses, seni sonsuzluğa kadar kemirecek, uyurken rüyalarını, uyanıkken NEFESİNİ kesecek, şampiyonluk yürüyüşünde ayak bileğine dolanan zincir olacak. Çünkü tarihin yükü yalnızca şampiyonlukla değil, taşıdığın günahlarla da ölçülür! Ve sen profesyonel güreş dün-yasının en büyük GÜNAHKARISIN William. AH-HAHAHAHAHAHAHAH! Yıldızlarla konuştum, göklerin melekleri bana sırlar fısıldadı, cehennemin iblisleri bana kahkahalarını armağan etti. Hepsi bana tek bir şeyi söyledi: Senin adın şampiyonluk sayfalarına değil, lanetli hikayelerin dipnotlarına yazılacak! HEH-EHEHEHEHEHE! Orada, zamanın kumları tükenirken, yalnızca bir yankı kalacak WIIIIIILLLLYYYY!

Will'in buna daha fazla katlanası gelmiyor gibi gözüküyor. Derin bir nefes alıyor ve veriyor, burnundan soluyor adeta. Konuşuyor bu haliyle.

nzcxq28.jpg

Will Ospreay: Neden bunu yapıyorum ki bruv? Savaşı burada seninle yapmayacağım Matt. Şimdi gitmem gerekiyor. Benim yolum ringe çıkmak, savaşı orada vermek.

Will'in son sözünü söyledikten sonra Matt'in karşısından çekildiğini ve arka alanı, stadyumun içerisine bağlayan koridoruna doğru ilerlediğini görüyoruz. Son hazırlıklarını tamamlamış olan Will, maça çıkmak üzere Matt'in bulunduğu noktayı terk ediyor ve gerekli bölgeye doğru gidiyor. Will'in oradan uzaklaştığı sırada, Matt'in ona bir şey bağırdığını fark ediyoruz, "Just DELETE that anger William!" diyor, elindeki balıkla birlikte. Will ise gür bir sesle, arkasına dönmeden "Stadyumu terk ederken, odamın kapısını kapatmayı unutma!" diye bağırıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar ringe çevriliyor.

dsusais.jpg

maxresdefault.jpg

Orkestral bir müzik arena boyunca ağır temposuyla yankılanmaya başlıyor ve ışıklar yavaş yavaş kararmaya başlıyor. Girişte ise beyaz bir ışık hüzmesi fark ediliyor. Sonrasında bir platformun girişte doğru yaklaştığını görüyoruz. Bu platformun üstünde bir tahtta oturan maskeli bir kişi görüyoruz ve bu kişinin belinde PGW Pure şampiyonluk kemeri bulunuyor. Bu MJF! Orkestral müzik aniden sonlanıyor ve Dig Deep arena boyunca yankılanmaya başlıyor.

baf2ceeb-45ef-4c89-b848-fc29d94db871.jpg

MJF maskesini çıkartıp tahttan kalkıyor ve platformdan aşağı iniyor. Seyircilerin karışık tepkileri eşliğinde kendine has tavırlarıyla ringe doğru ilerliyor. Ringe girdikten sonra ceketini çıkartıp ringin dışına atıyor ve köşeye çıkıp kemerini havaya kaldırıyor. Sonrasında kemeri Robinson'a teslim edip rakibini beklemeye başlıyor.

will-ospreay-assassins-creed.jpg

Işıklar kırmızı yanmaya başlıyor ve bütün arena kırmızıya boyanıyor adeta. Bir müzik ağır tonda arenayı doldururken girişte bir sürü kapüşonlu kimseler belirmeye başlıyor. Bir süre sonrasında bunların arasından Will Ospreay çıkıyor. Ospreay kafasında kapüşon belinde World Television kemeriyle birlikte girişte yerini alırken müzik kesiliyor ve ışıklar kararıyor.

image

VE ELEVATED ARENA BOYUNCA YANKILANMAYA BAŞLIYOR! SEYİRCİLER ÇILDIRIYOR! IŞIKLAR YEŞİLE DÖNERKEN OSPREAY DE KAPÜŞONUNU ÇIKARTIYOR! SEYİRCİLERİN BU MUAZZAM TEPKİSİ KARŞISINDA MJF SİNİRDEN KÖPÜRÜYOR! OSPREAY BELİNDE KEMERİYLE SEYİRCİLERİN DESTEĞİ İLE RİNGE ATLIYOR! KEMERİNİ HAKEME TESLİM EDİP CEKETİNİ ÇIKARTIYOR VE KÖŞEYE ÇIKIP POZUNU DA KESİYOR!

Bu esnada hakem Charles Robinson iki kemeri de havaya kaldırıyor ve sonrasında kemerleri görevliye teslim ettikten sonra maçın başlaması için gerekli talimatı veriyor.

Winner Takes All
PGW Pure Championship and PGW World Television Championship

MJF (c–Pure) vs. Will Ospreay (c–World Television)

mjf-c-vs-will-ospreay-for-the-aew-american-championship-1724613263.jpg

Timekeeper elindeki tokmağı zile vuruyor ve zilin çalmasıyla maç resmen başlıyor. İki isim ringin ortasında birbirlerini süzüyor. Seyirciler Ospreay'in ismini haykırıyorlar. İkili bir süre sonrasında birbirlerine yaklaşıp Collar & Elbow Tie Up yapıyorlar ringin ortasında. İkili birbirini tartmaya çalışıyor. MJF, Ospreay'i iplere atmaya çalışıyor fakat Ospreay, MJF'i iplere atıyor. MJF bir Clothesline sallıyor ama ıska geçiyor ve Ospreay'den bir Chop geliyor. MJF de bir Chop ile karşılık veriyor. Sonradan tekrardan birbirlerine Collar & Elbow Tie Up yapıyorlar. Bu kez MJF bir Snapmare ile Ospreay'i önüne katıyor ve sonrasında bir Sleeper Hold bağlıyor. Ospreay iplere gitmeye çalışıyor ama ikili ringin ortasında. Ospreay bir süre sonra ayağa kalkmayı başarıyor ve kilidi bozuyor. Ospreay, MJF'in karnına bir dirsek atıp onu üzerinden atıyor ve iplerden sekiyor ama MJF'ten bir Big Boot!

hq720.jpg

MJF, Ospreay'in yere düştüğünü görüyor ve ona sırtını dönerek seyircilere poz kesmeye başlıyor. Seyirciler onu yuhalayarak karşılıyor. Bu esnada Ospreay ayaklanıyor ve MJF'in üzerine atlıyor. İkili iplerin üzerinde birbirini yumruklamaya başlıyor ve köşeye yuvarlanıyorlar. Ospreay köşede MJF'e üstünlük kuruyor ve sert yumruklar atıyor. Sonrasında hakem araya girip ikiliyi ayırıyor. Bu esnada MJF, Ospreay'e tokat atıyor. Ospreay bir Snapmare ile MJF'i yere düşürüyor ve ensesine doğru bir Dropkick çakıyor! MJF ensesini tutarak yerde yuvarlanıyor ve iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Ospreay kendisine doğru koşuyor fakat MJF'ten sert bir Clothesline geliyor! Ospreay hızlıca ayaklanıyor ama MJF'ten bir Arm Drag geliyor. Ospreay ayaklanınca MJF ona doğru koşuyor fakat bu sefer de Ospreay'den bir Arm Drag geliyor. MJF ayaklanınca Ospreay'den bir Enziguiri geliyor ve MJF'i yere seriyor. Ospreay tuşa gidiyor. 1-2-

aew-all-in-2024-spoilers-finish-to-mjf-vs-will-ospreay-v0-aXdzaDR3amQ0dmtkMWRNNvbsS6-SyWssbuNPbep5a0iCchH-WbvRjaOkMDW_.png

Kickout! Ospreay bu kickout'u fazla üstelemiyor ve MJF'i yavaş yavaş ayağa kaldırıyor. Tiger Driver '97 için MJF'in kollarını sıkıca kavrıyor ve onu havaya kaldırıyor fakat MJF çırpınıyor ve ayaklarını yere indirmeyi başarıp Ospreay'e bir Back Body Drop yapıyor ama Ospreay ayakları üzerine düşüyor. Ospreay iplerden sekiyor ama MJF altından geçiyor. Ospreay bir kez daha iplerden sekerken MJF de aynı anda iplerden sekiyor ve ikili ringin ortasında birbirlerine Crossbody yapıp çarpışıyorlar. İkili ringin ortasına düşüyor. İkili karşı iplere yuvarlanıp ipleri tutarak ayağa kalkıyorlar. Sonrasında tekrardan birbirlerine yöneliyorlar. MJF, Ospreay'in karnına bir tekme atıyor ve DDT ile onu yere seriyor. Fakat Ospreay bir anda ayaklanıyor ve MJF'i yumruklamaya başlıyor. Onu yumruklayarak iplere doğru götürüyor ve sonrasında MJF etkisizleştiğinde onu iplerin üzerinde bırakıyor ve sonrasında iplerden sekip bir Clothesline vurarak onu ringin dışına uçuruyor.

will-ospreay-vs-mjf-aew-dynamite-july-17-2024.jpg

MJF yere düşüyor. Ospreay ise ringin dışına çıkmak yerine MJF'in ayaklanmasını bekliyor. MJF aprona tutunarak ayaklanınca Ospreay, Suicide Dive için iplerden sekiyor fakat tam atlarken MJF sert bir yumrukla Ospreay'i engelliyor ve onu ringin ortasına geri uçuruyor! Ospreay ringin ortasında yatarken MJF yeniden seyircilere dönüyor ve eliyle kafasını gösteriyor. Bu esnada Ospreay ayaklanıyor ve MJF'e doğru koşuyor... HIDDEN BLADE! OSPREAY İPLERİN ARASINDAN UÇARAK MJF'İN ENSESİNE DOĞRU HIDDEN BLADE'İ ÇAKIYOR! İki isim de ringin dışında yerde. Ospreay hızlıca ayağa kalkıyor ve MJF'i de ayağa kaldırıyor. MJF'i ringe attıktan sonra kendisi de ringe giriyor. MJF hareket etmiyor. Bu Hidden Blade onu sağlam bir şekilde eritti. Ospreay, MJF'in ayaklanmasını bekliyor. MJF zar zor dizleri üzerine kalkıyor bir süre sonra ve Ospreay bu esnada ikinci bir Hidden Blade için koşuyor fakat MJF aniden ayaklanıyor ve Ospreay'i hızlıca yakalıyor! DOUBLE CROSS! MJF'ten sürpriz bir Double Cross geliyor! MJF tuşa gidiyor! 1-2-

mjf-will-ospreay.png

Kickout! MJF oldukça sinirli bir şekilde ellerini yere vuruyor sonrasında da hakem ile tartışmaya başlıyor. Hakemin yavaş saydığını düşünüyor. Ama tartışmayı kısa tutuyor ve Ospreay'i ayağa kaldırıyor. Onu köşeye götürüyor ve tepeye oturtuyor. Sonrasında kendisi de onun tepesine çıkıyor ve yumruklamaya başlıyor. 1-2-3-4-5- MJF altıncı yumruğu atacağı sırada Ospreay, MJF'i kavrıyor ve Avalanche Powerbomb için hazırlanıyor fakat MJF son anda hareketi çeviriyor ve SUPER HURRICANRANA! Ospreay ringin ortasına çakıldığı gibi sırtını tutarak ayağa kalkıyor ve iplere doğru tutunuyor. MJF ise hızlıca ona doğru koşuyor ve onu aprona geçiriyor. HeatSeeker için hamle yapıyor fakat Ospreay, MJF'i Back Body Drop ile ringin dışına atıyor. Sonrasında ringin dışına inip MJF'i ringe atıp kendisi de hızlıca ringe giriyor. Sonrasında hızlıca hamle yapmak istiyor fakat MJF onu aniden yakalıyor ve BRAINBUSTER! Ospreay aprona doğru yuvarlanıyor ama MJF onu ringin içinde bırakarak kendisi aprona geçiyor. Sonrasında onu yakalıyor ve REVERSE HEATSEEKER! Ospreay ringin içine doğru geri geri giderken MJF de ringe giriyor ama OSPREAY ANINDA İPLERDEN SEKİYOR VE HIDDEN BLADE! OSPREAY'DEN NO SELL VE HIDDEN BLADE! OSPREAY TUŞA GİDİYOR! 1-2-

intro-1721657872.jpg

KICKOUT! MJF SON ANDA TUŞU ATMAYI BAŞARIYOR! Ospreay dirsekliğini düzeltiyor ve MJF'i ringin ortasında bırakıp köşeye doğru geçiyor. Ospreay bir Hidden Blade daha vurmak istiyor ve MJF'i bekliyor. MJF ayaklanmaya çalışıyor fakat nefesi tükenmiş bir halde. Ospreay, Hidden Blade için koşmaya başlarken MJF ringin ortasına geri düşüyor. Ospreay, MJF'i yakalıyor ve ayağa kaldırıp Stormbreaker için havaya kaldırıyor fakat MJF kolunu son anda kurtarıyor ve Ospreay'i bir Arm Drag ile köşeye doğru atıyor. Sonrasında ayaklanıp Ospreay'e doğru koşuyor ve Front Chop Block yapıp Ospreay'in dizini hedef alıyor. Ospreay yere düşüyor ve dizini tutuyor. MJF hızlıca ayağa kalkıp Ospreay'i yakalıyor ve Powerbomb Backbreaker! MJF, Ospreay'i yere düşmeden yakalıyor ve DOUBLE CROSS! MJF, OSPREAY'İ TUTARAK TEKRARDAN AYAĞA KALDIRIYOR VE BRAINBUSTER! MJF ÜST ÜSTE BİTİRİCİ HAREKETLERİNİ OSPREAY'E BOCA EDİP FİŞİ ÇEKİYOR! MJF TUŞA GİDİYOR! 1-2-

KICKOUT! OSPREAY TUŞU ATIYOR! MJF İNANAMIYOR! MJF ÇILDIRIYOR! MAÇIN BİTTİĞİNE İNANIYORDU! MJF AYAĞA KALKIP HAKEM ROBINSON İLE TARTIŞMAYA BAŞLIYOR! OSPREAY İSE İPLERE DOĞRU SÜRÜNEREK AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞIYOR! MJF ile Robinson hala tartışıyor. Ospreay'in ayağa kalktığı sırada MJF, Robinson'u yakasından tutuyor ve onu sert bir yumruk atıp ringin dışına doğru itiyor! Robinson, Ospreay'e çarpıp yere düşüyor. Ospreay de dengesini kaybediyor bu esnada ama hızlıca toparlayıp ringin içine geri düşüyor. Robinson aşağı yuvarlanırken MJF, elini donuna sokup yüzüğünü çıkartıyor ve yüzüğünü parmağına takıp Ospreay'e bir yumruk sallıyor ama ıska geçiyor ve OSCUTTER!

will-ospreay-mjf-aew.jpg

BAŞARILI! MJF HIZLICA AYAKLANIYOR VE OSPREAY DE KÖŞEYE ÇIKIYOR. OSPREAY PIP PIP CHEEIRO İÇİN ATLIYOR AMA ISKA GEÇİYOR! MJF, OSPREAY AYAĞA KALKAR KALKMAZ BİR KEZ DAHA RING PUNCH DENİYOR AMA OSPREAY, MJF'İN KOLUNU YAKALYARAK ONA ENGEL OLUYOR VE KARNINA TEKME ATTIKTAN SONRA ONU KAVRIYOR VE STORM DRIVER '93! OSPREAY HIZLICA MJF'İ TEKRAR KALDIRIYOR VE STYLES CLASH! OSPREAY TUŞA GİDİYOR! 1-

2-

3!

-4-5- BİTMEDİ ÇÜNKÜ TUŞU SEYİRCİLER SAYIYOR! HAKEM CHARLES ROBINSON RİNGİN DIŞINDA HALA BAYGIN HALDE! OSPREAY ÖFKE VE TELAŞLA ETRAFINA BAKIYOR. ŞİMDİ GÜCÜNÜ TOPLAYIP KENDİNİ KÖŞELERE ATIYOR. SÜRÜKLENEREK ANCA HAREKET EDEN MJF'E BAKIYOR. BU SIRADA KALAN SON GÜCÜYLE GİRİŞ KISMINA DOĞRU BAĞIRIP HAKEM GELMESİNİ İSTİYOR...

will-ospreay-hidden-blade.gif

ŞİMDİ GERİLİYOR VE HIDDDDDDDEENNNNNNN BLADEEEE! MJF HAREKETSİZ, BAŞARILI! OSPREAY KENDİNİ MJF'IN ÜSTÜNE BIRAKIYOR. VE SONUNDA GİRİŞTE BİR HAREKETLİLİK OLUYOR... YENİ HAKEM KOŞARAK RİNGE İLERLİYOR! SEYİRCİLERDEN İNANILMAZ BİR UĞULTU VAR... HAKEM RİNGE DALIYOR VE TUŞU SAYMAYA BAŞLIYOR! 1-

2-

HAKEM 3'Ü VURMUYOR?!! ELİNİ YERE VURMUYOR!

Ja1Jh8k.jpeg

KAMERA HAKEMİN YÜZÜNE DÖNÜYOR... BU JEFF HARDY! RİNGE GİREN HAKEM JEFF HARDY! JEFF SAYMAYI BIRAKIYOR VE OSPREAY'E DOĞRU SIRITARAK ELİYLE İKİ İŞARETİ YAPIYOR! SEYİRCİLER İNANAMIYORLAR!

FlVuswo.jpeg
a035aafb910be355446c6aab2080b5ca.gif

OSPREAY DE İNANAMIYOR! AŞIRI SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE VE AĞIR BİR ŞEKİLDE AYAKLANIYOR VE JEFF HARDY İLE YÜZ YÜZE GELİYOR! OSPREAY SALDIRMAK İÇİN HAMLE YAPIYOR AMA JEFF, OSPREAY'İN HAYALARINA BİR TEKME ATIYOR VE TWIST OF FATE! JEFF, OSPREAY'İ İNDİRİYOR! HARDY AYAĞA KALKIYOR VE RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR! HARDY SEYİRCİLERİN YOĞUN YUHALAMASI EŞLİĞİNDE ARKA ALANIN YOLUNU TUTARKEN ÜZERİNDEKİ HAKEM TİŞÖRTÜNÜ ÇIKARTIYOR VE SEYİRCİLERE FIRLATIYOR! HARDY AĞIR ADIMLARLA İLERLERKEN ATTIĞI TİŞÖRT İADE EDİLİYOR! HARDY BİR KEZ DAHA SEYİRCİLERE TİŞÖRTÜ FIRLATIYOR VE ARKASINA BAKMADAN GİRİŞ KISMINDAN ARKA ALANIN YOLUNU TUTUYOR.

GS2oqi3WAAEZ9SU.jpg

MJF SÜRÜNÜYOR VE KOLUNU OSPREAY'İN ÜZERİNE ATIYOR! ROBINSON RİNGE GİRMEYİ BAŞARIYOR VE BİR YANDAN KAFASINI TUTARKEN AĞIR BİR ŞEKİLDE SAYMAYA BAŞLIYOR! 1-

2-

3!

Kazanan, Hâlâ PGW Pure Şampiyonu ve Yeni PGW World Television Şampiyonu Olan: MJF

kggbgd4ydiww-1721322489551.png

MAÇ BİTİYOR! MJF PGW WORLD TELEVISION KEMERİNİ DE KAZANIYOR! İKİ İSİMDE YERDE CESET GİBİ YATIYOR! MJF AYAKLANMAYA ÇALIŞIYOR AMA BAŞARAMIYOR! RİNGE MEDİKAL GÖREVLİLER GELİYOR! MJF'İ AYAĞA KALDIRIYORLAR VE ONA OKSİJEN VERMEYE ÇALIŞIYORLAR. MJF İKİ KEMERİ DE TESLİM ALIYOR VE HAVAYA KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR AMA DÜŞÜRÜYOR!

MJF-International-championship.jpg

KENDİSİ DE İPLERİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! KAMERAYA DOĞRU BAKIP GÜLMEYE BAŞLIYOR! İKİ KEMERİ DE KUCAKLARKEN KAMERALAR KAPANIYOR!

dsusais.jpg

gebvbbp.jpg

Sis çökmüş, ayın ışığı ağaçların arasına zar zor sızıyor. Çürümüş yaprakların hışırtısı ve uzaklardan gelen kurt ulumaları dışında hiçbir ses yok. Kamera ağır ağır ilerlerken, ormanın karanlık derinliklerinde Dark STG beliriyor: Nefes alışları hırıltılı, gözleri kükreyen ateş gibi.

Birden bir çıtırtı. Bir fener ışığı değil, ama çıplak gözlerle bile hissedilen bir karanlık… Bray Wyatt gölgeler arasından çıkıyor. Yavaş, sinsice, başını yana eğerek gülümsüyor.

as42ozi.jpg

Bray Wyatt: Seni bulacağımı, biliyordun. İşte, buradayım, söz verdiğim gibi. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Hiç iyi bir ev sahibi değilsin, hani sabahları savaşır; akşamları birlikte ziyafet çekerdik? Şimdi ne oldu? Ne yani, beni bu yosunlarla mı doyuracaksın? Hayır— yoksa çürümüş yapraklar mı aklından geçiyor? (Yerden bir tutam susamı eline alıyor) Böyle olmaz, sana yardımcı olacağım. Zorundayım çünkü bu mideme değil, ruhuma dokunur. Ben seni aç bırakmayacağım, sana yardım edeceğim. Çünkü ben sofraları yıkmak için değil, sofraları büyütmek için gelirim.

o0xya3m.png

Dark STG: Hoş geldin dememe fırsat yok mu, seni peruklu şeytan? Senin ziyaretin benim için yalnızca bir zehir olur, benim gölgem de sana bir aş. Burası, benim mezarlığım; sen ise yalnızca kaybolmuş bir ihtiyarsın.

Bray Wyatt: İşte oyun başladı… Sen toprağa kök saldığını sanıyorsun ama ben toprağın kendisiyim. Sen... Sen sadece üzerinde yükselen bir gölge... Ben seni suladım, ben seni büyüttüm, şimdi hasat zamanı geldi. Sana yardım edeceğim çünkü seni devirmeden, senin kim olduğunu asla hatırlayamayız.

Lights Out
PGW Championship
Bray Wyatt (c) vs. Dark STG

tn5po46.jpg

Bray, biraz önce eline almış olduğu yosun tutamını, doğrudan D-STG'nin suratına fırlatıyor! Sonrasında onun üzerine doğru koşuyor ve rastgele bir şekilde yumruklaşmaya başlıyorlar, Brawl'ın içerisinde buluyorlar kendilerini. Bu durumları, dengelerini yitirmelerine ve kendilerini kara ormanın pis çamurlarında yuvarlanmalarına sebebiyet veriyor! Yerdeyken devam ediliyor, birbirlerine yumruklar, kafalar atıyorlar!

Tanrısal Sanrı: Kanı akıt, karnını doyur.

Yuvarlanmalar, boğuşmalar devam ediyor— ta ki, Bray'in kafasının bir kayanın sivri noktasıyla buluşmasına kadar. Kanlar geliyor, Bray elini o noktaya atıyor ve eline gelen kana bakarak gülüyor. Bray, onu ayağıyla geriye ittirmişti. D-STG toparlanıyor, yerden kaptığı bir taş ile ona gidiyor. Bir anlığına duruyor. D-STG'nin iç dünyası iyice kararıyor. Etrafa bir şey varmış gibi bakan D-STG'nin, içi içinden geçiyor gibi görünüyor. Yere tüküren Bray, anlık bir ivmelenme ile ayağa kalkıyor ve eline sürmüş olduğu kanı, D-STG'nin yüzüne sürüyor!

Bray Wyatt: İşte, istediğin ziyafet!

Bulanıyor, karışıyor D-STG, farklı reaksiyonlar, belirtiler gösteriyor. Bugün kendisini hiç iyi hissetmiyor. Yine de saldırıyor, Bray'in karnına tekme attıktan sonra onun omzunu; bir ağaca geçiriyor! Bray omzunu tutarak yerde debeleniyor, acısını çekiyor!

Bulantı: Miden boş olabilir ama ruhun dolu. Boşalt! İçindeki karanlığı kus! İçindeki zehri toprağa akıt! Böylece biz doyacağız! Biz, seni izleyenler! Biz, seni çağıranlar!

ibxzb28.jpg

D-STG, bir kenarda, sahipsiz bir şekilde duran odun parçasını, kütüğü fark ediyor ve onu alıyor. Halihazırda kafasını yarmış olan Bray'e doğru gidiyor bununla, elini havaya kaldırıyor ve vurmadan önce ona son sözlerini sarf ediyor: "Toprak, düşen her gövdeyi hatırlar. Senin kanın da bu köklere karışacak ve sen, Bray Wyatt… Gölgelerin bile tiksineceği bir çürüme olacaksın.". D-STG, elindeki odun parçası ile Bray'in kafasına geçiriyor!

Çürük Dua: En yalnız kaldığı anda, onu desteklerler.

Arkadan tutuyorlar bu odun parçasını, Braun ile Erick, o sopayı alıyorlar. D-STG'nin sırtına sırtına, acımasızca vuruyorlar! Onu yerde tekmeliyorlar, kafasından ayrılan kanların etkisiyle sersemlemiş olan Bray, kahkaha atarak, oturarak izliyor onları. D-STG'yi kaldırıyorlar ve bir ağaca zincirlemeye başlıyorlar. Dönüyorlar, döndürüyorlar zincirleri. Canını yakmaya çalışıyorlar. Çekiyorlar iki tarafından, sıkıştırıyorlar, acımasızca!

Beyaz Koyun: Ağğğğğh!

5v3c4tq.jpg

Erick, çığlık atıyor! Bacağına, bacağına bir cam kesiği saplanmış! D-STG'nin zinciri gevşiyor, yavaş yavaş kurtarıyor kendisini! Ama bunu yapan da— Priscilla Kelly'den başkası olamazdı! Braun vuruyor, koca tekmesini. Çekiliyor ama Kara Kitap'lı kız. Kara Kitap'la ona vuruyor! Kara koyun da ekarte oluyor, karnını tutuyor, ağzından geliyor. Kelly, direkt olarak D-STG'ye gidiyor; onu kurtarmaya gidiyor.

Topal Tavşan: Alıp, kaçacak.

Bray, Kara Kitap'ı eline aldığı gibi koşmaya başlıyor! Priscilla Kelly, D-STG'yi kurtarıyor fakat Bray koşmaya, kitapla kaçmaya başlıyor! D-STG de, Priscilla Kelly de... Peşinden takip ediyorlar, onu yakalamaya, buraya getirmeye çalışıyorlar. Bu kovalamaca, dakikalarca sürüyor ve bir nokta sonra ayağı takılan Kelly, kendisini yere bırakmak zorunda kalıyor. D-STG'nin kafası karışıyor.

Homurtu: Karar ver, seri.

Priscilla Kelly: Ben seni bulacağım, git!

jpl5ul4.png

Dark STG: A— Ama...

Priscilla Kelly: Git!

D-STG, tek başına koşmaya devam ediyor! Bir süre sonra ormanın ıssız sisleri arasında kararsız kalıyor, içinin sesini, homurtuyu dinliyor. Bu tabii ki de, elinde Kara Kitap'ı tutan Bray'e çıkartıyor, götürüyor onu. Karşı karşıya geliyorlar. Çamurlu nehrin yanındalar. D-STG, Kara Kitap'ı kapma ümidi ile ona doğru koşuyor fakat Bray Kara Kitap'ı, nehrin düşmemesi için bir kenara fırlatıyor. Buna rağmen çamurlu nehirin içereisinde buluyorlar kendilerini.

hvenp59.jpg

Suda çırpınıyorlar, birbirleriyle boğuşuyor. Sıkıntı halleri, devam ediyor. Bray, ağzına sakladığı jileti çıkartıyor ve onunla... Kafasına çizikler atmaya başlıyor! Sudan kırmızı kanlar çıkıyor, Bray şimdi onun kafasını suya batırıp, çıkartmaya başlıyor.

Gaip: Boğul. Boğul ki yeniden doğasın. Su, senin kararlılığını taşısın.

Bray Wyatt: I'm the Eater of the Worlds!

806ah3t.jpg

Her suya girip, çıkışında; D-STG'nin yüzündeki boya daha da siliniyor. D-STG ise geriye gidiyor, Steve Gibki olarak ilk maçına çıkışını, spor salonunda ağırlık kaldırdığı günlere gidiyor. Normal hayatındaki sıradan gülümsemeleri... Sonrasında sahne kararıyor, Dark STG'nin kanlı yüzü, Kara Kitap, Bray'in kahkahaları...

b5f380g.jpg

Bray, D-STG'yi son bir kez daha suyun altına bastırıyor ve elini kaldırdığında... D-STG cansız gibi kıyıya yığılıyor. Kafasındaki kanama şiddetlenen Bray, onun bu hâlini umursamıyor. Kara Kitap'a doğru gidiyor, bu sırada, onunla göz göze geliyor, sadece oradan uzaklaşıyor.

Kazanan: Bray Wyatt (??)

Kazanan var mı, olamazdı muhtemelen. Lights Out bu demek. Prestige Grand Wrestling bu ikiliyi, bir arada unutamayacak.

tg8uqrk.png

Priscilla Kelly: (Ağladığı anlaşılır bir ses tonuyla) STG...

Kalın Robotik Ses: Steve!

Priscilla Kelly: STG, beni duyuyor musun?

Kalın Robotik Ses: Steve!

Kamera yakından çekiyor, yüzünde boya kalmamış, haftalardır haşin bir şekilde yaralar içerisinde kalan bir adam var. Kanlar içerisinde, ezikler, kesikler içerisinde vücudu. Kelly tarafından kafası dizlerinin üzerine alınmış.

Priscilla Kelly, reaksiyonsuz kalan D-STG'yi karanlık ormanda bırakarak orada ayrılıyor... Bu görüntülerin sonrasında olay son buluyor, şov devam ediyor.

Dark STG:

Steve Gibki: (Öksürüyor) A-ğh

e95plvn.jpg

throwback.

dsusais.jpg

Kameralar ringe dönmeden önce Championship Scramble kuralları ekrana yansıyor.

8hwoc7w.jpg

-30 Dakika Zaman Sınırı
-2 Superstar Ring'de başlar ve her 5 dakikada bir yeni Superstar girer
-Bir Superstar, başka bir Superstar üstünden Pinfall veya Submission yaparsa o güncel şampiyon olur
-30 Dakika sonunda Güncel Şampiyon kim olursa Resmi Şampiyon olur

dp6i2ya.jpg

John Cena stage'de beliriyor! İlk başlayan kişi John Cena! Stu'ya selam veriyor ve biraz ısındıktan sonra haydi işe koyulalım diyerek kameraya selam vererek koşuyor. Koşarken havlusunu fırlatıyor ve ringe giriyor. Hızla iplerden sekiyor ve şapkasını seyirciye fırlatıyor. Üstünü çıkartırken Cena'nın müziği kesiliyor..

oapaj5p.png

Swerve Strickland! Yavaş adımlarla rakibini süzüyor! Bu ikilinin olayları bitmiyor! Şimdi de Summerslam'de ringde bu ikili başlayacak! Prince Nana, Swerve'ün ceketini yavaşça çıkartıyor ve dans ede ede arka alanın yolunu tutuyor. Swerve Strickland keskin bakışlarla ve yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ardından çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. İkili ringin etrafında dönüyorlar.

c95x6v3.png

Hakem Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu havaya kaldırıyor. Son kontroller yapılıyor ve maç başlıyor!

World Heavyweight Championship Scramble Match
Swerve Strickland vs. Sami Zayn vs. John Cena vs. Jack Perry (c) vs. Val Venis vs. Jey Uso

image

John Cena ve Swerve Strickland ikilisi hızla birbirlerine kafa göz girişiyorlar! Bir Cena bir Swerve hızla yumruklar! Birbirlerini yıkmaya çalışıyorlar fakat ikisi de yıkılmıyor! Swerve bir yumruk daha sallayacakken Cena en sonunda altından eğiliyor ve iplerden sekiyor. Bir Shoulder Block! Ardından iplerden tekrar sekiyor bir tane daha fakat hayır! Swerve hızla bir Dropkickle bunu karşılıyor! Cena ring dışına çekiliyor. Swerve ipleri tutuyor ve Cena'nın üstüne Crossbody'le atlıyor fakat hayır! Cena onu Powerslam'le havada yakalıyor! Hızla masaya doğru götürüyor ve Body Slam'le Swerve'ü masaya çakıyor. Masada hızla yumrukluyor. Cena yumruklarken Swerve'den aniden Cena'nın kafasına bir tekme geliyor! Swerve hızla Cena'yı tutuyor ve Shoulder Charge ile aprona çaptırıyor! Ardından hızla kafasından tutuyor ve çelik merdivene fırlatıyor. Fakat hayır! Cena bunu tersine çeviriyor! Swerve, çelik merdivene çarpmadan üstünden zıplıyor ve seri bir şekilde ringe giriyor. Cena'da peşinden gidiyor. Swerve girer girmez Cena'yı yerde kıstırıp deli gibi yumrukluyor fakat Cena bir süre sonra üstünden iterek atmayı başarıyor! Hızla Swerve'ü sırtlıyor fakat Swerve'den üst üste dirsek darbeleriyle buna karşılık geliyor. Cena'nın bacağına bir Superkick vuruyor ve ardından geri geri çekiliyor ve HOUSE CALL!

skysports-john-cena-aj-styles-attitude-adjustment_3872661.jpg

HAYIR! CENA BUNDAN KAÇIYOR! Hızla Shoulder Block. Ardından bir tane daha! Sonrasında Protobomb! Ardından hiç bekleme yapmıyor ve Swerve'e uzaktan bir You Can't See Mee tauntu atıp hızla Five Knuckle Shuffle! Fakat hayır! Swerve bundan kaçıyor! Boşa yumruk atınca Cena acıyla elini tutuyor. Bunu fırsat bilip hızla Cena'yı Armbar'a alıyor! Cena pes mi edecek!? Hayır! Cena hızla ayaklanıyor ve Swerve'ü Deadlift'le kaldırıp yere vuruyor! Sonrasında kolunu tutarak acıyla köşeye geçiyor. Ardından hazırlık yapıyor. Swerve yorgun bir şekilde ayaklanıyor. Cena'dan hızla bir Clothesline! Ardından Swerve'ü çeviriyor ve bir STF! Fakat hayır! Swerve bunu Frankensteiner'la karşılıyor! Cena hızla köşeye doğru geçiyor. Swerve üstüne doğru koşuyor. Fakat Cena bundan kaçıyor! Swerve kafasını köşeye tosluyor! Cena bunu fırsat biliyor ve hızla Swerve'ü sırtlıyor. ATTITUDE ADJUSTMENT!!! TUŞ! 1........ 2........

giphy.gif

KICKOUT! O sırada geri sayım başlıyor ve sonrasında duyuluyor!

fckoqqe.jpg
07_Wheeler_Yuta_vs_Swerve_Strickland_08_14_2024__033-1024x683.jpg

Val Venis oyunda! Hızla koşarak ringe doğru geliyor! John Cena ayakta! Val Venis'e bakıyor. Val Venis ringin altından kayarak geliyor! John Cena ile Val Venis face to face atıyorlar! Cena'dan bir yumruk! Fakat Val bunu blokluyor ve Cena'nın boşluğuna bir tekme! Sonrasında sağlam bir yumruk! Üst üste sert yumruklarla Cena'yı sersemletiyor. Ardından Big Package'e alıyor fakat Cena bundan kurtuluyor! Bir tekme atıyor ve seri bir Sunset Flip! Tuş 1....... 2....... KICKOUT! Val atmayı başarıyor. İkili aynı anda ayaklanıyor. Cena hızla Val'ın üstüne koşuyor fakat Val'dan ani bir Lariat geliyor! Lariat'la Cena'yı yıkıyor! Sonrasında hızla Tuş deniyor. 1........ 2........ KICKOUT! Val, yavaşça Cena'yı kaldırıyor ve iplere dayıyor kolundan tutup Irish Whipe yolluyor! Gelişine bir SPINEBUSTER! Fakat Cena bunu çelme takarak reverse'leyip STF'E ÇEVİRİYOR! Fakat STF'İ BAĞLAYAMADAN SWERVE'DEN BİR HOUSE CALL GELİYOR! SWERVE HIZLA TUŞA GİDİYOR! 1....... 2........

20200917_FullMatch_NightofChamp2009_oRTONcENAtRIPLEH--8349613e6ab1e24f86be9ca88ab622c3_350x197_1795121219673.jpg

KICKOUT! Swerve, Cena'yı üst üste stomplar vurarak ring dışına yolluyor. Ringde Swerve Strickland ile Val Venis var! Face to face atıyorlar! Ardından Val ani bir Headbuttla Swerve'ü yıkıyor! Swerve sendeleyerek kalkıyor. Val'dan seri yumruklar! Swerve köşeye çekiliyor. Val köşede hızla yumruklamaya devam ediyor! Fakat Swerve bir anda yumruklardan birinden eğiliyor ve Val'ı köşeye kıstırıyor. Üst üste Back choplar! Sonrasında geri geri çekiliyor ve hızla European Uppercut! Peşine Snapmare'la yatırıyor! Hızla Second Rope'a çıkıyor! Fakat Cena bir anda Swerve'ün arkasında beliriyor ve Swerve'ü ringe fırlatıyor! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor! Swerve ve Val karşılıklı ayaklanmaya çalışırlarken ikiside birden LEG DROP BULLDOG! ARDINDAN HİÇ BEKLEMEDEN SWERVE STRICKLAND'A STF! SWERVE ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! SWERVE PES M...

Fosbury+Flop.gif

VAL VENIS! Cena'yı bozuyor ve Cena'yı yerde kıstırıp hunharca yumrukluyor! Ardından kafasından tutup iplere fırlatıyor! Gelişine bir High Knee'yi oturtuyor! Sonrasında ayaklanmaya çalışan Swerve'ü görüyor ve ona da bir Big Boot'u oturtuyor! İkisine de sıra sıra üst üste stomplar vuruyor. Ardından Cena'yı kaldırıyor fakat Cena aniden Val'ı sırtlıyor! Hayır! Val bundan kurtuluyor ve Cena'yı Sleeper Hold'la kitliyor! Cena bir süre sonra kurtulur gibi oluyor ve iplere doğru geri geri geliyor. İkisi birlikte iplerin arasından düşüyorlar! Cena aprona tutunarak kalkmaya çalışıyor fakat Val'da onunla birlikte ayaklanıyor ve hızla Cena'nın arkasından sıkmaya devam ediyor! Bu sırada Swerve Strickland bir anda aprona geçiyor! Val'a bir Pump Kick! Ardından hızla ringe girip iplerden sekiyor ikisine doğru koşuyor ve FOSBURY FLOP'LA İKİLİNİN ÜSTÜNE UÇUYOR! Hızla Val'ı ve Cena'yı ringe atıyor. Hemen ardından kendisi de giriyor. O sırada geri sayım başlıyor.

giphy.gif

GKhgYReXoAAFcqS.jpg:large

Jey Uso! Jey Uso koşarak ringe dalıyor! Swerve hızla Jey'in üstüne koşuyor! Fakat Jey ani bir Superkick'i Swerve'ün suratına oturtuyor! Swerve dizlerinin üstünde sersemleyerek kalkıyor ve bir Superkick daha! Val Venis hafif ayaklanmaya çalışıyor. Jey'den ona da bir Superkick! Ardından ipleri tutarak kalkmaya çalışan John Cena'ya da bir Superkick! Cena ring dışına düşüyor! Jey hızla Top Rope'a çıkıyor! Sonrasında SWERVE'E BİR USO SPLASH! HIZLA TUŞA GİDİYOR! 1........ 2........

3!

Yeni World Heavyweight Şampiyonu Olan: Jey Uso

swerve-strickland-on-working-in-aew-im-giving-them-a-v0-hSk7--XoeFDrAGYBI1Bi77j6w4elSqz42gNPix4xf38.jpg

VAL! İpi çekiyor! Swerve'ü köşeye oturtuyor ve sonrasında kafasına kafasına yumruklar! Ardından ringe giriyor ve Swerve ile Top Rope'a çıkıyor! Superplex hazırlığı! Kaldırıyor ve SUPERPLEX! Fakat o da ne!? Jey hızla ayaklanıyor ve Val'ı Electric Chair'a alıyor! Bunu fırsat bilen Swerve, Top Rope'a geçiyor ve Val'a bir Diving Crossbody'le uçuyor! Fakat Jey hızla iplerden sekiyor ve SPEAR! Jey gazlı bir şekilde kalkıyor ve şovunu yaparken Cena, Jey'in arkasından çeviriyor ve sırtlıyor! AA! Fakat hayır! Jey bunu bir DDT ile karşılıyor! Sonrasında ipleri tutarak kalkıyor ve köşeye geçip biraz soluklanıyor. O sırada Val! Bir anda Jey'i bacağından tutuyor ve ring dışına çekiyor! Sonrasında çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Ardından hızla ringe giriyor. John Cena'yı kaldırıyor ve PILEDRIVER'A ALIYOR! Fakat o da ne!? Cena bir anda Val'ı sırtlıyor ve ATTITUDE ADJUSTMENT! CENA BU HAREKETİ VURUYOR FAKAT İKİSİ DE YERDE! CENA YORGUNLUKTAN SÜRÜNEMİYOR! Cena bir süre sonra ayaklanıyor fakat KARŞISINDA YENİDEN SWERVE STRICKLAND'I BULUYOR! İkili yeniden bir Face to face atıyorlar! Swerve ani bir yumruk! Cena'dan da bir yumruk! Swerve'den bir yumruk daha! Cena'dan bir yumruk daha! Swerve üst üste yumruklar! Fakat bir süre sonra Cena bu yumruklardan birinden eğiliyor ve Swerve'ü Protobombla yatırıyor! Ardından hiç beklemeden bir Five Knuckle Shuffle! Hızla AA hazırlığına geçiyor! Swerve'ü sırtlıyor fakat Swerve, bundan kurtuluyor ve Cena'yı ringposta fırlatıyor! Cena ringposta fırlayıp demirlere çarparak ring dışına düşüyor! Geri sayım tekrardan başlıyor.

giphy.gif

loi0w02.jpg

Sıradaki isim Sami Zayn! Swerve Strickland, kafasını stage'e dönüyor. Sami'yi beklemeye başlıyor. Sami, yavaş adımlarla motive bir şekilde ringe doğru yürüyor ve hızla ringe doğru koşuyor! Swerve, Sami ringe girer girmez Sami'ye kafa göz girişiyor fakat Sami hızla Swerve'ü üstünden itiyor! Swerve'ü üst üste yumruklarla köşeye doğru taşıyor. Ardından köşede seri yumruklarla devam ediyor. Sonrasında tepesine çıkıyor ve orada da üst üste yumruklar fakat Swerve bir süre sonra Sami'yi üstünden itiyor! Hızla Sami'ye doğru koşuyor ve House Call! Hayır! Sami bacağını havada kapıyor! Bunu Exploder Suplex'e çeviriyor ve Swerve'ü köşeye çakıyor! O sırada Val aniden Sami'yi çeviriyor ve kolundan tutup hızla köşeye doğru fırlatıyor! Sami sırtını köşeye çarpıyor! Val hızla üstüne doğru koşuyor fakat Sami, aniden Val'ı da kapıyor ve Exploder Suplex'le köşeye çakıyor! Sami, Val'ın da Swerve'ün de ayaklanmalarını bekliyor! Swerve'ün Helluva Kick pozisyonunda olduğunu görüyor ve Swerve'e doğru Helluva Kick için koşuyor! HELLUVA KICKKKK!

sean-morley-tna-600x338.jpg

HAYIR! JEY USO HIZLA RİNGE DALIYOR VE SAMI'YE BİR SPEARRR!! SONRASINDA SWERVE'E BİR SUPERKICK! SWERVE BU SUPERKICK SONRASI RİNGİN DIŞINI BOYLUYOR! VAL, JEY'E DOĞRU GELİYOR! JEY HAZIRLANIYOR VE VAL'A DOĞRU KOŞARAK SPEARRR!!! FAKAT HAYIR! VAL BUNDAN KAÇIYOR! JEY KAFASINI ORTA TURNBUCKLE'A TOSLUYOR! VAL'DAN HIZLA BİR SCHOOL BOY ROLL UP!

1........ 2........

3!

Yeni World Heavyweight Şampiyonu Olan: Val Venis

John-Cena-Avalanche-AA.jpg

Jey yorgun bir şekilde kalkmaya çalışırken Val kafasına sağlam bir tekmeyi geçiriyor ve Jey Uso'yu yere yığıyor. Sonrasında üst üste stomplarla ring dışına yolluyor. Ardından Sami'yi kaldırıyor fakat Sami bir anda seri yumruklarla Val'a üstünlük kuruyor! Val'ı iplere taşıyor! Sonrasında geri geri geliyor ve Val Venis'e doğru bir Top Con Hilo! Sami spiker masasını tokatlayarak gaza geliyor ve seyirciyi ateşliyor! Sonrasında ayaklanmaya çalışan Swerve'ü görüyor ve ona doğru koşarak bir Torpedo DDT! Ardından ayaklanıyor ve John Cena'ya doğru koşuyor. Cena'ya da bir Torpedo DDT! Sonrasında Cena'yı kaldırıyor ardından hızla ringe sokuyor! Peşine de kendisi giriyor! O sırada Jey'den bir Superkick! Fakat hayır! Sami, Jey'in tekmesini havada yakalıyor ve çeviriyor. Jey'den aniden bir Enzuigiri! Fakat Sami bundan eğiliyor ve Jey'i sırtından tutuyor. Bir BLUE THUNDERBOMB! TUŞ! 1......... 2........ KICKOUT! Sami, yavaşça Jey'i kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Sonrasında kendisi de çıkıyor! JEY'İ TUTUYOR VE SUPERPLEX POZİSYONUNA ALIYOR! BRAINBUSTAAAHHH!! HAYIR! JEY BUNDAN KURTULUYOR! FAKAT DENGESİNİ KAYBEDİYOR VE RİNG DIŞINA DÜŞÜYOR! BU SIRADA JOHN CENA ANİDEN SECOND ROPE'A ÇIKIYOR SAMI'Yİ SIRTLIYOR VE AVALANCHE AA! TUŞ! 1......... 2........

KICKOUT! John Cena şok içindeyken geri sayım başlıyor!

giphy.gif

Sami-Zayn-Helluva-Kick-Giovanni-Vinci-WWE-Raw.jpg

JACK PERRY'NİN MÜZİĞİ DUYULUYOR FAKAT STAGE'DE KİMSE YOK! KİMSE GELMİYOR! AYRICA MAÇIN BİTMESİNE SON 5 DAKİKA KALDI! John Cena bir süre stage'i süzdükten sonra yavaşça Sami'nin kalkmasını bekliyor. Sami'yi yeniden sırtına alıyor. BİR AA DAHA! FAKAT HAYIR! SAMI BUNDAN KURTULUYOR VE CENA'YI KÖŞEYE İTİYOR! HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN HELLUVA KICKKKK!!! SAMI İÇİN İŞİ BİTİRME ŞANSI! SAMI YORGUN BİR BİÇİMDE CENA'YA SÜRÜNÜYOR! TUŞ!

HAYIR! JACK PERRY! SAMI SÜRÜNEMEDEN RİNGE DALIYOR VE CENA'YI TUŞLUYOR! 1........ 2........

3!!!!

2ec04bac1746b39db87544f0f379f8f7

Yeni World Heavyweight Şampiyonu Olan: Jack Perry

JACK PERRY RESMEN SAMI'NİN TUŞUNU ÇALIYOR! SAMI YETİŞEMİYOR! SAMI YORGUN BİR ŞEKİLDE YERDE KALIYOR!

fb201611c65b38fd7ec0fe9c82900f91.jpg

Jack Perry hiç vakit kaybetmeden ring dışına çıkıyor! Swerve Strickland'ı kaldırıyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor! Orada birazcık stomplar vuruyor. Ardından hızla Val Venis'e doğru koşuyor ve VAL VENIS'E GLASS JAW KNEE STRIKE! Sonrasında Jey Uso'ya doğru koşuyor ve ona da GLASS JAW KNEE STRIKE! Perry tam ringe girecekken bariyerleri tutup kalkmaya çalışan Swerve'ü görüyor ve ona da bir GLASS JAW KNEE STRIKE! Sonrasında ringe giriyor ve John Cena'yı hunharca stomplayarak ring dışına postalıyor. Hemen ardından kollarını açıp taunt atarak seyirciye şov yapıyor!

JUngle-Boy-Jack-Perry.jpg
atmfny8.jpg

FAKAT O DA NE!? JACK PERRY KOLLARINI AÇIP TAUNT ATTIKTAN SONRA ARKASINDA SAMI ZAYN! HIRSLI BİR ŞEKİLDE RAKİBİNİ SÜZÜYOR! PERRY ARKASINI DÖNÜYOR VE..

20230218_EC_SamiSpearJey--0bdebec7e4f6e241c657761a5b8f6a5b.jpg

Sami Zayn'den seri yumruklar! Üst üste yumruklar vuruyor! Perry hızla Sami'yi üstünden itiyor ve bir Big Boot vuruyor! Ardından seri yumruklarla Sami'yi köşeye taşıyor fakat Sami bunu tersine çeviriyor ve köşede Perry'e üst üste yumruklar! Fakat Perry bir anda Sami'yi üstünden itiyor! Sami bunun üstüne daha da gaza geliyor ve köşede üst üste birkaç back chop attıktan sonra seri tekmelerle Perry'i köşede sıkıştırıyor! Bir süre köşede stompladıktan sonra geri geri çekiliyor ve Helluva Kick için koşuyor! Fakat hayır! JACK PERRY HIZLA RİNG DIŞINA KAÇIYOR! ZAMAN TÜKENİYOR! SON 2 BUÇUK DAKİKA KALDI!

crs_469893_6.jpg

SAMI HIZLA PERRY'İ KOVALIYOR! PERRY SERİ BİR ŞEKİLDE RİNGE GİRİYOR! SAMI'YE TUZAK KURUYOR VE GLASS JAW KNEE STRIKE! FAKAT HAYIR! SAMI BACAĞINI HAVADA YAKALIYOR VE PERRY'İ YERE YATIRIYOR! PERRY'İ YERDE DELİ GİBİ YUMRUKLUYOR! BİR SÜRE YUMRUKLADIKTAN SONRA PERRY BOŞLUĞUNU BULUYOR VE SAMI'NİN KAFASINA BİR TEKME SALLAYIP KURTULUYOR! ARDINDAN SAMI KALKMAYA ÇALIŞIRKEN BİR GLASS JAW KNEE STRIKEEEE!!!

wwe-crown-jewel-sami-zayn-si-riunisce-con-log-bloodline-ma-colpisce-roman-reigns.webp

FAKAT HAYIR! SAMI ANİDEN BUNU HELLUVA KICKLE KARŞILIYOR! PERRY SERSEMLEYEREK KÖŞEYE ÇEKİLİYOR! SON 15 SANİYE! SAMI BİR GAZLA GERİ GERİ ÇEKİLİYOR VE KOŞARAK BİR HELLUVA KICK DAHAAA!! PERRY YERE YIĞILIYOR! SAMI HIZLA TUŞA GİDİYOR! SON 5 SANİYE! 1......... 2........ SÜRENİN BİTMESİNE DAHA ÜÇ SANİYE VAR...

3!

HAKEM 3'Ü YERE VURAMADAN KENDİNİ RİNGİN DIŞINDA BULUYOR! SEYİRCİLERİN ARASINDAN GELEN BİRİSİ HAKEMİ ÇEKTİ...

POsShuR.jpeg
GQn3Azr.jpeg

John Bradshaw Layfield: Piçin evladı.

BU DOMINIK MYSTERIO! İNANILMAZ BİR UĞULTU VAR. SAMI ZAYN ŞOK İÇİNDE ONA BAKIYOR...

VE SÜRE BİTTİ! ZİL ÇALIYOR!

Kazanan ve Hâlâ World Heavyweight Şampiyonu Olan: Jack Perry

l04i3th.png
kwqqhna.png

Sami Zayn dehşet içinde, Sami Zayn öfke içinde! Kazanmasına bu kadar az kalmışken Dominik Mysterio, Sami Zayn'in galibiyetini çalıyor ve Jack Perry'e bu galibiyeti hediye ediyor! Jack Perry, kendini hemen ringden aşağı yuvarlarken Dominik hızlıca World Heavyweight Championship'i alıyor ve bir elinde Money in the Bank çantası, diğer elinde World Heavyweight Championship ile Perry'nin yanına gidiyor. Şimdi hiç düşünmeden kemeri Perry'nin kucağına atıyor. Jack Perry yerde gülerek olanları hazmetmeye çalışıyor...

Michael Cole: Sami çok yakındı Bradshaw. Hem de hiç olmadığı kadar...

John Bradshaw Layfield: Bu adam gerçekten şanssız. İyi adam olmaya çalıştığında da böyleydi, şimdi kötü adam olmaya karar verdiğinde de öyle... Öyle bir döneme denk geldi ki Mr. Money in the Bank olacak gerizekalı cash-in yapması gereken adamı koruyor!

Bu sırada Dom'un Perry'nin yanına geldiğini ve onu ayağa kaldırdığını görüyoruz. İkili stage'de birbirine bakıyorlar. DOMINIK ELİNDEKİ MONEY IN THE BANK ÇANTASINI ZEMİNE BIRAKIYOR. Tam bu sırada yüzünde gururlu bir ifadeyle kollarını iki yana açıyor! DOMINIK SARILMAK İSTİYOR! Seyirciler coşuyor... Birkaç hafta önce herkesin deli gibi yuhaladığı ikili şimdi seyircilerin desteğini ve tezahüratlarını alıyor. Dominik bir yandan "zamanı geldi" diye fısıldıyor...

Wjb0cRT.jpeg

HUG IT OUT!
HUG IT OUT!
HUG IT OUT!

Perry, önce kollarını açan Dom'a sonra da seyircilere bakıyor. Ve...

JoeDtMR.jpeg

SARILIYOR! JACK PERRY VE DOMINIK MYSTERIO SONUNDA SARILIYORLAR! SEYİRCİLERDEN İNANILMAZ BİR ALKIŞ KOPUYOR!

Michael Cole: Bu sıradan bir ittifak değil JBL. Jack Perry ve Dominik Mysterio arasında 10 ay süren bir rekabet vardı, gecenin başında Tag Team kemerlerini korumaya çalıştıklarında bile bu rekabet devam ediyordu. Bu rekabet başladığında ne Jack Perry World Heavyweight Championship'e sahipti ne de Dominik Mysterio Money in the Bank çantasına sahipti. Kader onları karşı karşıya getirmek için her kozunu oynadı. Fakat onlar zoraki bir şekilde taşıdıkları Tag Team kemerlerini kaybettikleri günün sonunda böylesine bir manzaraya imza attılar. Bu ikili artık bir takımdan ötesi. Dominik ve Jack artık dost.

2PApQ54.jpeg
Hegdr9z.jpeg

Dirty Goats birbirlerine sımsıkı sarıldıktan sonra Dominik, yerdeki Money in the Bank çantasını alıyor ve diğer eliyle Jack Perry'nin elini kaldırıyor. Perry de tarif edilemez bir gururla elindeki World Heavyweight Championship'i kaldırıyor. Sami Zayn'in iplere dayanarak nefret dolu bakışlarla onları izlediğini görüyoruz. SummerSlam 2025 bu görüntülerle sona eriyor.

PGW: SummerSlam 2025
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi